Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Ez, amit akarsz, alapból benne van.
Én meg pont ezért hordtam vissza a K Astramat szervizbe, mert autópályán mindig lekapcsolt két led baloldalt és azt hittem "hiba".
Aztán a szerviz sem tudta, hogy hiba-e, ezért cserélték a bal lámpám és a lámpavezérlőm is.Amúgy ezt, hogy 110km/h felett autópálya módba kapcsol a vezérlő, a német opel oldalon találtam meg, egy apróbetűs leírásban..
mod: a kamionsofőrök meg eleve magasan ülnek, Őket az is elvakítaná, ha csak a jobb oldali lámpád világítana. Nem az opel szenzora a legjobb a világon, bár egy konkurens sem bírkózik meg ezzel olyan jól (pl. skoda).
A pici, illetve halvány fényeket nehezebben "látja" az autó. Ha meg nem érzékeli, nem is kapcsolja le a ledeket. Sokszor van olyan, hogy vidéken egy olyan autó megy előttem, aminek lófa** világítása van hátul és a kocsi már csak akkor érzékeli, mikor az adaptív tempomat szenzora meglátja, mert a fényforrása nagyon halvány. Jó ez a matrix led, de sokszor ki kell kapcsolni az ilyenek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest