-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Olyan ez mint az automata váltó városban
Előtte ó hát tudok én váltani, aztán automata váltós kocsinál megszokja a kényelmet, sose akar újra kézi váltósat városraTempómat is ilyen, városban használva a kocsit sose lesz rá igénye de országúton vagy autópályán nagy megváltás tud lenni
Megszokva majd visszaülve amibe nincs nagyon tud hiányozniBár az is igaz hogy a mostani távolság követő meg mindenfajta tempómat tud idegesítő is lenni ha olyan
Vezettem egy Ford Ranger-t hogy annak milyen rossz a követőse, még leg rövidebbre véve is olyan hamar kezdi meg a fékezést, már ép sorolnék át mert van még helyre erre elkezd fékezni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Én is évekig tempomat nélkül éltem életem.
És tényleg nem rossz, de azért nem mondanám, hogy nem tudnék élni nélküle. Ez persze megint nagyon egyedi. (Na meg szituáció függő is. Viszont ha van, akkor az ember úgyis használja.)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Canyon Stoic 2 XL
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest