Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
heidricha
őstag
Sziasztok, talált valaki olyan kijelzővédőt, ami tényleg jó? Az Archos45cPlatinum cuccok túl passzosak, felfelé kicsit hosszú, oldalt a legkisebb sérülésen felfekszik, annyira pontos. Gondolom, az eredeti készülék kijelzője körül nincs keret, vagy csak simán kicsit nagyobb. Kb. A negyedik terméket próbálom, de egyik sem volt igazán jó.
-
heidricha
őstag
Sziasztok,
A fiamnak lett ilyen telója, egyelőre nagyon örülünk neki, szinte minden megy remekül.
Az Op3nDott alkalmazásokat ellenben nemigen értem...
Az updater ki tudja honnan tölt le (főleg standard Google) alkalmazásokat, amit a Play-ről is lehet frissíteni, igaz elsőre kézzel kell megkeresni, mert a telepítettek közt nem jelzi.
Ha frissítettem, akkor is jelzi, hogy frissítés van, ha ugyanaz a verzió, még érdekesebb, hogy helyenként a Play-nél frissebbet mutat.
Végig engedtem elsőre, attól kezdve nem volt billentyűzetem. Lehet, egy data törlés a Google keybord-ra megoldotta volna, de inkább toltam egy FR-t, és letiltottam az összes Op3nDott app-ot.Az akksira kíváncsi leszek, ránézésre elég gyengécske, ami azt illeti.
Standby (egyelőre SIM sincs benne, viszont WiFi bekapcsolva) fogyasztás szinte 0, 30 óra alatt nem mozdult a 90%-ról. Használatban ellenben fogyaszt rendesen. Feltöltés nagyon lassúnak tűnik, igaz, csak USB portról töltöttem.
Fw. verzió 213, pár napja ez volt az utolsó a szegedi "nagy" Tesco-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Milyen NAS-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest