- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Az a módszer amit itt leírtak neked csak a gyárilag beállított csengőhangokkal működik az SD kártyán lévőkkel nem, ill. működik, ha annak a mappának a nevét „ringtone”-re változtatod. Esetleg valami fájlkezelővel bemásolod a telefon ringtone mappájába a saját csengőhangokat. A legegyszerűbb szerintem, ha letöltesz egy alkalmazást a play-ról. A Tone Picker lenne a legjobb, mert még hangerőt is lehetne rajta állítani, amit alapból az OP rendszer nem enged csak ezen az istenverése kitkat-on nem fut, a Tone Selector-al viszont semmi gond és így nem keveredik a gyári és a saját csengőhang. A használata is gyerekjáték.
(#3113) Office-R
Lehet pont olyan helyen vásároltál ahova a visszavitt vagy javított telókat árulták (vagy hibás szériát), ha nagyon tetszik és még van bizodalmad látogass el a soroksári M5 melletti Tesco. Párszor rákérdeztem az eladónál (mindig másnál), hogy mennyire hoztak vissza készüléket és azt mondta nem számottevő és képernyő ill. aksi gonddal nem vittek oda vissza.
Hasonló árban (ugyan az az alap vas van benne) sokkal jobb kamerával, ezt találtam pár hónapja. Minőségileg nem tudom milyen, de van fóruma, rákérdezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest