-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
RoundRobin #3290 üzenetére
Olvastam, de nem találom, mert azt sem tudom mit keressek. Akkor marad így hibás töltéskijelzéssel.
-
gg72
veterán
válasz
RoundRobin #3288 üzenetére
Kösz. Na, most azt tudni kell, hogy abszolút hülye vagyok a droidhoz, már az, hogy idáig eljutottam, az is csoda. Szóval az ifwi.bin file visszatétele nekem töéletesen kínai. Mit és hogyan csináljak?
A wifi amúgy működik, csak a töltéskijelzés nem. -
gg72
veterán
Sziasztok! Ma fel akartam telepíteni szüleim tabjára a gyári frissítést, természetesen nem sikerült, csak a kis USB-s jel jelent meg pár pillanatra a kijelzőn, semmi több. Így aztán feltettem a 5,58GiB rootolt verziót, ez fel is ment, megy szépen a tab, egyet kivéve: a töltésjelző 0%-ot mutat és hiába teszem töltőre, nem érzékeli, vagyis legalábbis nem jelzi ki. Amúgy az egész rootolási procedúra előtt az akksi fullra fel volt töltve, szóval szerintem valami a kijelzővel nem stimmel. Hogyan tudnám ezt rendbe hozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged