Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 4G
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
robertho
üzenetére
ahogy elnézem és visszaolvasunk, a legtöbbször a w7-nél vannak gondok. nálad is a 10%-nál a rebootkor akad le a gépről, pedig itt simán kellene tovább kúszni a telepítésnek. azt tudom, hogy nálam w10 64 eddig az összes végigfutott. többször van a flash folyamán reboot, tiéd már az elsőnél lehasal...ha itt lennél a közelemben, simán áthívnálak már csak a kíváncsiság miatt...

-
gascar
csendes újonc
válasz
robertho
üzenetére
A program helyes használatához eljutottunk.
Nézzük az alapokat, amit eddig feltételeztem, hogy jó.
Először is a telepítendő dolgokat nézzük meg még egyszer.
A windows 7 jó a kompatibilitás szempontjából. Nekem a win 10-be kellett idomítani a drivereket.3 program telepítése történt meg.
IntelAndroidDrvSetup1.1.5.exe
iSocUSB-Driver-Setup-1.0.1.exe
PhoneFlashTool_3.1.8.2_win32.exeFontos, hogy az eszközkezelőben telepítés után ott legyen Intel Soc - Intel Soc USB Driver.
A közölt verzió nem kötelező, akkor ez volt a tömörített csomagban.
Nekem a végén az az iSocUSB-Driver v11 lett. Az intel gondoskodott a win10-es részére a driverről.
Régebbi operációs rendszernél szerencsésebb a helyzet. A win7 ideális így.
Az android driver a működő tablethez kell majd.
Fontos, ellenőrizd, hogy az Intel Soc USB Driver rendben van, ha nem akkor takaríts le mindent ezzel kapcsolatban, aztán gépet újra indítva telepítsd fel rendben őket, akár frissítheted is.A tablet konnektálásnak is van több módja, ami helyes. Az igaz elég a + vagy - hangrőgombot nyomva tartani, mert az USB csatlakoztatással a tablet bekapcsol. Igy teljesül a Power és Volume(+/-) bekapcsolás. Hogy + vagy - ?
+ Droid boot
- sötét képernyő (van aki szerint ez a flash mód)
A két mód máshogy jelenik meg a programban is.
Több tabletet csináltam,a végén már csak + -t nyomva tartva dugtam az USB-re. A program felismerés után úgy is átveszi a vezérlést. Droid módban többször újraindítja, lehet látni a futó parancssorokat a Droid képernyőn.
Ha drivereket jól kiismerted ellenőrizted, akkor a program a program helyes használatával (fastboot!) sikerülni kell. (Rossz eset, ha még van valami ami akadályoz, pl. még valami apróság, vagy már rossz a hardvered)
Sok sikert! Írjál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest