- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika011
senior tag
válasz
RoundRobin
üzenetére

A RAMdisk igen is virtuális...
Ha kilépsz adb-ből a daemon ott marad a háttérben.

Mutass már nekem egy nexust amin egyetlen modul is van és 2012 után jött ki.

@Keeperv85
Összerakni én is simán összerakom, aláírni nem tudom.
http://pastebin.com/HqrYQmLq -
Keeperv85
nagyúr
válasz
RoundRobin
üzenetére
"Azt kell mondjam, hogy igen. Butaságot írt. A ramdisk egyáltalán nem virtuális, hanem nagyon is valóságos."
O.o... én még mindig az initramfs-ről beszélek, nem pedig az egy részét képző ramdisk-ről és úgy látom a leírás is. Van ott még pár másik dolog is. Pl. a sysfs... Az nem tartozik a ramdiskbe...
Az hogy ebbe a fájlrendszerbe mit raksz, az már megint platform függő.
"Azonban a modulok jellemzően azért vannak, hogy pl. kezelhessen (átmenetileg) olyan file-rendszereket, eszközmeghajtókat is, amelyek alapban nincsenek a kernelbe beleforgatva. Ez viszont csak egy opció, a fordítás során dől el, hogy egyáltalán fogad-e modulokat a kernel vagy sem."
Magát a modul fordítását is szabályozhatod. Ellenben pl. a wifi mindig moduláris... szerinted miért?
"Miért lenne meredek? Leemulálod és kész. Ezzel még csak kockáztatnod sem kell a vasat, annak épségét."
Az emulációhoz szükséges erőforrások sem állnak rendelkezésemre. Másrészt Intel vonalon ez megint nem a megszokott úton történik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest