- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
_Soma77_
üzenetére
A kicsomagolás és a visszacsomagolás is megbukik egy sarkalatos ponton. Nem fixek a méretek! A fájlok pedig tartalmazzák ezeket, de hogy hol, azt a kicsomagolónak meg kell adni. Sajnos én nem vagyok c-ben jó, de ha érdekel a tlac által készített ki-vissza csomagolót te szerintem gond nélkül át tudod írni. Ha az "aláírás" az "init" (cmdline eleje) előtti szekció, akkor még akár más funkciója is lehet, az is lehet hogy teljesen felesleges. A visszacsomagolást pedig az eredeti fájlba írással valósítottuk meg, tehát bemásolja és átírja a megfelelő méreteket a kód.
Itt van a GXI-n tökéletesített verzió: [link]
A xolo x800 kernelt kis módosítással oda-vissza csomagolta ez is, persze miután ott páran megszívták a korábbi próbálkozásokkal és hibás flash után az eszközök többé nem keltek fel, ezt már valószínű meg sem próbálta senki...
Majdnem elfelejtettem: gcc > make
Ja és: a ramdisk-et lehetetlen érintetlen módon szétszedni és összerakni, akkor is, ha semmit sem írsz bele, mert cpio-ban van, aminek a tömörítési szintje egyrészt nem fix,másrészt mivel konténer lehet éppen gz vagy tar.gz vagy lzma... szóval még sok minden más is benne...
-
tiki
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest