Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMiklos86
csendes tag
Én kb. egy éve ugrottam bele egy Boox Page olvasóba, hasonló célból. Kb. mint egy Kindle, fekete-fehér, viszont Android van rajta. Különösen vonzott több mint egy évtized Kindle után, hogy könyveken kívül mást is lehet rajta olvasni, minden formátumot támogat, felhőn keresztül lehet rá lőni tartalmakat és natívan támogatja az újságok, hírportálok saját appjait, lehet őket külön letöltés vagy transzfer nélkül olvasni.
No meg nem volt olyan Kindle, melynek lett volna fizikai lapozó gombja és USB-C-n keresztül töltődött volna...
Nagyon elégedett vagyok vele. Az e-ink kijelző valóban sokkal kényelmesebbé teszi az olvasást, sokkal szívesebben olvasok így híreket, újságcikkeket, tanulmányokat, Wikipediát, mint akár laptopon, akár mobilon. Képfrissítés gyors, a képek élesek. Egyetlen negatívum a szellemképesedés, mely kvázi használhatatlanná teszi a negatív (fekete háttér, fehér szöveg) módot és nem találtam olyan frissítési beállítást, mely tényleg kiküszöbölné. Együtt lehet vele élni.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Legközelebb ha érkezik hasonló eszköz, csinálok majd egy pár perces videót a rendszer sebességéről.
Az a vicces egyébként, hogy nem sokkal lassabb azokra a feladatokra, amiket írtál, mint mondjuk egy belépőszintű Unisoc vagy MTK SoC-val szerelt tablet.
De tudom, hogy azok nem ezt az árszintet képviselik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a vicces egyébként, hogy nem sokkal lassabb azokra a feladatokra, amiket írtál, mint mondjuk egy belépőszintű Unisoc vagy MTK SoC-val szerelt tablet.
De tudom, hogy azok nem ezt az árszintet képviselik.