Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMiklos86
csendes tag
Én kb. egy éve ugrottam bele egy Boox Page olvasóba, hasonló célból. Kb. mint egy Kindle, fekete-fehér, viszont Android van rajta. Különösen vonzott több mint egy évtized Kindle után, hogy könyveken kívül mást is lehet rajta olvasni, minden formátumot támogat, felhőn keresztül lehet rá lőni tartalmakat és natívan támogatja az újságok, hírportálok saját appjait, lehet őket külön letöltés vagy transzfer nélkül olvasni.
No meg nem volt olyan Kindle, melynek lett volna fizikai lapozó gombja és USB-C-n keresztül töltődött volna...
Nagyon elégedett vagyok vele. Az e-ink kijelző valóban sokkal kényelmesebbé teszi az olvasást, sokkal szívesebben olvasok így híreket, újságcikkeket, tanulmányokat, Wikipediát, mint akár laptopon, akár mobilon. Képfrissítés gyors, a képek élesek. Egyetlen negatívum a szellemképesedés, mely kvázi használhatatlanná teszi a negatív (fekete háttér, fehér szöveg) módot és nem találtam olyan frissítési beállítást, mely tényleg kiküszöbölné. Együtt lehet vele élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi