Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Megnéztem pár más tesztet is és az jön le nekem, hogy ez az egyik legjobb cucc összességében a kategóriában. Van amin jobban papír szerűbb az írás, de itt a legkiterjedtebb a szoftveres támogatás az android miatt. Szóval az a döntés lesz, hogy az ember szó szerint csak egy e jegyzettömbnek akarja használni, vagy jobban beillesztené az egyéb workflowjába.
Nagyon érdekes ez a termék kategória, nagyon nagyon közel vagyok, hogy vegyek egyet, csak az árak azért olyanok, hogy jó lenne előre tudni, hogy be is fog válni tényleg
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest