- iPhone topik
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
A 12 gigás változatot hol lehet a leg olcsóbban beszerezni töltővel jelenleg? Akár hogy nézem 529 euró alá nem akar bemenni az ára töltővel a hivatalos oldalon. -
válasz
pusszycat #58 üzenetére
Nem minden a hardver, Xiaomi után a OnePlus szoftvere sokkal jobban bejött nekem, amíg a Xiaomi-nál nem fogják fel, hogy a RAM azért van, hogy használják a programok addig esélytelen, hogy én akármilyen poco-ban vagy redmi-ben gondolkodjam.
Egyetlen jó dolog a POCO telómban, hogy van rá AOSP és így egész használható.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom ezen a telefonon, jelenleg is egy Oneplus-t nyúzok, a 8T-t. Szóval az érdekelne leginkább hogy a videók alapján, ezzel a 4K 30 fps videózással lehet valamit kezdeni? Arra gondolok hogy nem működik a képstabilizálás ebbe a felbontásba. Ezt szerintetek a későbbiekben javítják szoftverese, vagy a Gcam megoldaná?
-
sohajda90
tag
OK, de a töltőt, tokot máshol is külön vennéd meg, kb. ez alól már csak a Xiaomi meg a Motorola kivétel. Alternatívaként olcsóbban a tavalyi Moto EDGE 40-et mondanám, de ott meg már kb. csak 1 év a támogatás mostantól, szóval akinek az számít, annak az sem alternatíva. Egyébként aki regisztrál a OnePlus-nál általában mindig kap valami kupont, mondjuk 30% vagy 30 EUR-os accessory-kra, amivel még lehet faragni az árából...
-
pusszycat
nagyúr
Ezt a Poco F6 simán lefejeli.
-
Asycid
tag
-
Drughi
addikt
Azt Esetleg tudja valaki, hogy a 16.ai bemutató után rögtön elérhető lesz a telefon a hivatalos webshopban?
-
A fiamnak már nagy volt a Oneplus vett egy Asus 10-et, aztán decemberbe egy iPhon 13 minit, de Ö csak egy, de a kollégáim, ismerőseim között is van aki szívesen cserélne kissebbre de iPhon nem kell nekik, Asus drága, arany középút nincs. 6.1 a következő de abból sincs nagy választék.
-
Draun01
tag
válasz
N.Trógerson #42 üzenetére
Azért azt kell mondjam elég jól néz ki, lassan jön a gsmarenas teszt is.
-
Drughi
addikt
A cikk nem említi ugyan, de pl az indiai Oneplus már bejelentette, hogy unibody fém házas lesz a telefon.
-
janeszgol
félisten
válasz
N.Trógerson #32 üzenetére
Bocsi, az ugy mar ok. Az egy lehelletnyit erosebb az sd8+ gen1-nel benchmarkokban.
-
judas13
addikt
Értesítési ledek elhagyása egyszerűen bűn a szememben. Most kapcsoltam be próbából egy régi telót és az értesítési led elkezdett zölden villogni stb mondom mi van, helló rég láttalak
3D-s TV mekkora világbukta volt tényleg és nem kicsi.
Igen én pont azt - is - használom, de tényleg elég kicsi. Egyetértek, nekem 6.1" ami amúgy bejön. -
paatrick
őstag
Mert azt lehet megvenni amit a gyártók kitalálnak. Nyilván mindenkinek lenne igénye értesítési ledre is, de már lassan az összes gyártó kispórolja mert így 10 forinttal több a haszon.
Anno a TV gyártók is kitalálták hogy mindenki 3D TV-t szeretne, aztán a valóságban mindenki leszarta. De mivel csak olyat lehetett venni így "népszerű" volt a 3D TV minden gyártó azt tolta. Aztán amint lehetett nem 3D is venni megint, kvázi földbe állt az egész
Az iphone mini az tényleg túl kicsi, viszont a jelenlegi kávatrenddel egy 6 colos mobil simán lehet "kicsi" és kecses.
-
Draun01
tag
Szerintem ezt nem a felhasználók találták kis és erőszakolták magukra. Amúgy én is simán meglennék még vezetékessel.
-
N.Trógerson
csendes tag
válasz
sohajda90 #28 üzenetére
Ízlés kérdése.
Ha megnézed pl. Tech2 Laci tesztjét ott stressz teszt alatt 60%os stabilitást mutat. Ő ezt "nem mondaná rossznak"...
Azt gondolom, hogy akkor még 200-180K-s telefonon (pont a bika cpu+gpu miatt) lehessen már zökkenőmentesen bármivel is gamelni...
Szóval én rossznak mondanám...
Azért nem gondolnám a dim 9000est minden téren egyértelműen erősebb cpu-nak... -
sohajda90
tag
válasz
N.Trógerson #27 üzenetére
Ezt kifejtenéd? Családban van Nord 3, nekem meg OnePlus Pad ugyanazzal a Dimensity 9000 procival, de pont a rossz üzemidő meg a melegedés abszolút nem jellemző az én tapasztalatomban, mondjuk tény erőforrás igényes játékokat nem játszok rajta, de mondjuk Full HD meg 4K kontent streamelésnél sem tapasztaltam semmi akadozást vagy nagy energiafogyasztást...
Design itt a 4-esnél pont, hogy nagyon odaver, de nyers teljesítményben ez a Snapdragon 7 Gen 3 nem pont, hogy visszalépés lesz a Dimensity 9000-hez képest? Kb. mint anó a Samsung A52s 5G és A53 között a Snapdragon 780G-ről Exynos-ra váltásnál, lehet, hogy alacsonyabb fogyasztású volt, de a teljesítmény is visszaesett vele...
-
N.Trógerson
csendes tag
De egyébként beszélhetünk itt nyitó árakról...
A lényeg úgy is az a 4k video stabilizálásban mit nyújt, hiszen az előd többek között itt hasalt el...
A másik 2 fő problémát amit említenek a Nord 3mal kapcsolatban, a Nord 4 új SD procija eleve megoldja.
(a terhelés alatti melegedést és a közepes üzemidőt.)
Nem tudom a fellelhető indiai Ace 3V mérvadóak, de nekem azok alapján mindhárom issue megoldódni látszik... -
Hát nem tudom, szerintem meg ha már flagship egy telefon, akkor legyen már benne normális dac + 3,5mm jack, vagy adjanak a telefonhoz egy USB C-s dac-t. Az Apple-től meg elég genyó húzás volt, hogy ráerőltették a userekre a vezeték-nélküli megoldásaikat a jack csati elhagyásával, de az aptX HD meg az LDAC mintha nem is létezne
-
judas13
addikt
Megértelek teljesen! Pixelnél ja van remény. Asusban is van tán értelmezhetőbb méret..
Nagy kedvencem lenne a kagyló, de akárhányszór is a kezembe fogtam a MM-ban valamelyiket, a jelenlegi megoldások miatt - ami a középen megjelenő gyűrődésre vonatkozik, szóba sem jöhet. -
paatrick
őstag
Xperia használhatatlanul hosszúkás nekem, a Zenfone meg ugyanazt a gagyi hátlapot kapta mint az előző, ami a tesztelőknél kb 3 hónap után már le volt kopva
én meg kb 4 évre tervezek egy telefonnal és nem lesz se tokja se üvegfóliája, semmi.
Azért írtam hogy ez a Nord 4 amúgy jól nézne ki külsőre. Ránézésre bírná a strapát, csak túl nagy.
-
Asycid
tag
Mivel a Nord Ace 3V Indiában kb. 122.000 HUF-fal nyitott, emiatt valamennyi remény van, hogy 150K körül lesz a nyitó ára, bár ahogy mások is írták, olyan 170K a legesélyesebb.
OnePlus Nord 4 likely a rebranded version of OnePlus Ace 3V, showcasing dual tone finish, IP65 rating, and horizontal camera placement, priced at ₹27,999 according to leaks, aiming to be cheaper than Nord 3 predecessor
-
janeszgol
félisten
Szép telefon. A felszereltség gondolom a szokásos lesz. Sokat nem várnék tőle.
-
konczy3
senior tag
Szerintem se fog ez 500 de inkább 550 euró alatt nyitni, pedig a design nagyon megfogott és az 5500as akksi, nord 2-t váltana.
-
Draun01
tag
Én Pixel 6a-t nyúzok, totál megelégedéssel. Előtte Pixel 5 volt, meg Samu s10e. Szóval csak kisebb telók jöhetnek szóba. Most a Pixelek eddig beváltak. Máskülönben lehet Zenfone 9-em vagy, Xperia 5 V-m lenne.
(Most van nálam egy OP Nord 2t, nem bírom megszokni a méretét, pedig aztán ez kb az átlag) -
paatrick
őstag
Röhejes de már 1,5 éve húzom a telefoncserét mert nem hoznak ki kisebb telefont. iPhone nem játszik (pedig külsőre tetszene), igazából van a Samsung S24 és ennyi. Most a Pixel 9-ben van minden bizodalmam. Kagylótelefonok is teljesen más irányba mentek el mint amerre én szerettem volna, szóval azok is kiestek.
-
paatrick
őstag
Eskü jól néz ki.... "A kijelző méretét 6,74”-re ígérik" - ésss el is bukott
-
m00lash
csendes tag
"3.5mm-es jack csatlakozót nem látni". Még jó, hogy 2024-re kezdjük ezt elengedni. 🙈🤣
-
sandorambo
csendes tag
Ugyan valszeg drágábban indít majd igazából, de ha rajtuk keresztül veszed, mindig vannak előrendelői hülyeségek (-20/30/40 kitudja hány €), ingyen szállítás, ha esetleg hűségprogramjukban benne vagy akkor a 'RedCoin'-okkal is lehet farigcsálni az árát.
Ha meg neadjisten még tanuló valaki student discount is leviszi az árat. -
Én megvárom a Nord 6-ot, hátha értékelhető fejlesztést fog tartalmazni.
-
pusszycat
nagyúr
egyre több telefon jön csupán csak két kamerával, mi történik, mindenki 4-et várt 3 megszokott után...
-
Draun01
tag
Inkább jobb lenne ha már elfelejtenék azt a 8 megapixeles ultarszélest
-
Asycid
tag
Jó lenne, ha 150k körül megállna az ára, bár erre kevés az esély.
Kicsit Off, de az OLED panelről jut eszembe, hogy szerintem jó lenne, ha az itteni teszteknél lenne valós, tesztelt PWM adat is, akár minimum fényerővel is, mert eddig ami OLED panelt láttam, kivétel nélkül hányingert és fejfájást okozott a vibrálás miatt. Marha érzékeny vagyok rá, konkrétan egyes autókba szerelt LED hátsó lampa is simán bezavar.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Képek mutatják körbe a fekete és a zöld színű modellt is a július 16-i bemutató előtt.
- Ukrajnai háború
- Elektromos autók - motorok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Update 05.05. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest