- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz peugeotmate #45 üzenetére
lehet picit vársz NP2 karácsonyi akcióval pont annyiba fog kerülni, mint a cikkben említett.
Pl eMag vagy Alza szokott kupon + akciókat készíteni.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mad823
őstag
Nem értem ezt a vergődést a forgalmazással kapcsolatban. A saját webshopjuk gyönyörűen szállít ide (Németországból), így egy esetleges javítás is abszolút megoldott, ráadásul lépten-nyomon akcióznak is.
Aztán hogy a hazai tesztelők kapnak-e vagy sem, az édesmindegy, dögig van a net tesztekkel.[ Szerkesztve ]
-
pdr755
tag
Aztán hogy a hazai tesztelők kapnak-e vagy sem, az édesmindegy, dögig van a net tesztekkel.
Épp ezért írtam hogy ki kellene térni ezekben a tesztekben a magyar szolgáltató specifikus dolgokra pl VoLTE, VoWifi támogatás az egyes hálózatokon.
Ez lehetne a magyar nyelvű tesztek fő hozzáadott értéke (amit más nyelven írt tesztekben nem talál meg a hazai olvasó)
Személy szerint én ezen a fórumon is a szolgáltatós topicokat olvasom leginkább (ugyanebből az okból) -
Hallosz
senior tag
Néhány tesztnél én is hiányoltam amit #37pdr755 kolléga is.
Hogy a három hálózatot miként kezeli,
- Milyen a térerő gyengébben és jobban lefedett helyeken,
- Vowifi aktív-e, azon milyen a hívásminőség, tartja-e a hálózatot
- VoLTE dettó lényeges szempontSokan, én is, szívesen olvasnánk ezekről a tulajdonságokról.
Előre is köszönet -
manokaki
addikt
" - Vowifi aktív-e, azon milyen a hívásminőség, tartja-e a hálózatot
- VoLTE dettó lényeges szempont. "Mindkettő tökéletes telekomos Sim-mel..legalább is ha repülőmodban is tökéletesen tudok telefonálni ha a wifi bevan kapcsolva illetve kb fél másodperc alatt csörgeti a hivott félt..
1 hét használat után , Pixel 4-et váltott , azt mondom egyetlen dolog zavar , az pedig a méret , minden más tökéletes , fényképezéshez probálgatom a google camerát... Az talán jobb volt a Pixel 4-en.
[ Szerkesztve ]
Attila
-
dave987
aktív tag
Pacsi a DC dimming és PWM frekvencia említéséért!
-
7Heads Drago
veterán
Na mert te hol tartasz? Kivetítős napszemcsid van, wifi 7-tel, meg 2 tera memóriával?
Wifivel még mindig lassabb a másolás mint vezetéken... tudtommal. A vezetékeshez egy kábel kell amit amúgy is kapsz, a router meg nekem nem ér ennyit.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
mad823
őstag
válasz 7Heads Drago #66 üzenetére
Inkább arról van szó, hogy a gyártók a normális felhasználókra gondolnak, akik nem warezolnak mindenfélét, hanem rendesen előfizetnek a streaming szolgáltatásokra, és ott nem nagyon van olyan use-case, hogy rengeteget kéne másolgatni USB-n.
-
7Heads Drago
veterán
Nem-e? És pl aki sok videót csinál 4K-ban? Az warez? Marha sok helyet foglal.
Én pl rühellem az egérmozit.... A streaming is az előfizu mellet még komoly adatcsomagot is igényel. Tv-n van értelme nem telon.[ Szerkesztve ]
-
mad823
őstag
válasz 7Heads Drago #68 üzenetére
Hát azért csak van egy wifid, amin átmegy egy fHD streaming videó, nem? Ha meg annyit videózol, akkor gondolom van egy NAS-od, amire meg szintén szinkronizál minden videót wifin automatikusan, amikor hazaérsz.
-
7Heads Drago
veterán
Van wifim és nincs NAS-om. Telekomos alap router 250-es net-tel, 3 user 6-10 eszközzel. (kicsit sok, de fent vannak a klímák, a napelem és 2 tv is) Nem magamról beszéltem amúgy. Ha jól olvastam 3 perc videó 1 gb. 60 percnyi videó az kb 20 gb akkor. Érdekelne hogy egy 300-as router ezt mennyi idő alatt izzadja ki magából? Jah és persze ez alatt a többiek ne használják. A nyáron pl volt egy eskövő alatt simán megvolt a 40 gb adatom volt. Jah és nincs korlátlan netem se, meg nincs felhő előfizum se. Minek? Kábelen felmásolom ingyen. Akkor most lehet röhögni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz 7Heads Drago #70 üzenetére
Te esetedben érdemes lehet azt az alap Telekomos egységet kiváltani ennyi eszköz esetén egy picivel jobb routerre .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Hallosz
senior tag
válasz Luck Dragon #71 üzenetére
Igen, jogos. Én is cseréltettem a 2,4 Wifi routert 5G-s re, 250-ről 500-as netre, azóta nem is emlékszem, hogy használtam-e kábelt.
-
Én is most váltottam ki az alap ZTE modemet egy TP-Link modemre és routerre .
Ahogyan írod is , 2.4 & 5 GHz csatorna + beállítottam a prioritás élvező eszközöket .
Automatikus frissítést és újraindítást időszakokat . Azóta megváltás használni a hálózatot .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
CsiszarG
friss újonc
Sziaszok,
Várjuk a tesztet a Realme 11Pro+ telefonról is
-
foglaltvagy
kezdő
Befejezhetnétek már az A54 istenítését mert már nevetséges! Versenytárs
-
Graphics
Jómunkásember
-
-
Kawauso
aktív tag
A családban akad egy Nord 3-as, a tulajdonosa boldogan használja. Tegnap frissült is Android 14-re.
Aki esetleg rendelkezik a készülékkel, tud ajánlani kijelzővédő üvegfóliát hozzá? Kínából rendeltem egy olcsót még jó 2 hónapja, de nem vagyok megelégedve vele az ujjlenyomatok, maszatok kiküszöbölését illetően. Inkább vonzza őket. -
ginola
addikt
Érdemes minden android főverzió frissítés után faktori rezetet nyomni vagy igazából felesleges?
-
nagyúr
Telepítsd ezt, ezzel fel fogja dobni [link]
Mivel nem hivatalos OnePlus app ezért CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! De ezt első indításnál ki is fogja írni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
manokaki
addikt
A teljes 2,4Gb-os veziot kell letölteni ?
Attila
-
nagyúr
Igen hivatalos frissítés, igen a teljes 2,4GB-ot, de mint mondtam saját felelősségre vállald, én úgy láttam, hogy nem béta hanem a végleges, már csak azért is mert a kiadási dátum december 25 vagy 26 ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
manokaki
addikt
Letöltöttem a 2.4GB-os Romot, de még kér mást is , nem telepiti igy ..
Attila
-
ginola
addikt
Sziasztok
Fiók módba hogyan lehet beállítani, hogy ne 4, hanem 5 oszlop legyen, illetve, ha frissít egy appot utána zöld pötty jelenik meg az app mellet, ez kikapcsolható? -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Már egy ideje szemezgetek ezzel a telefonnal.
Csak egy olyan egyszerű kérdésem volna,hogy a gyári tárcsázója
a Google tárcsázó? Valamint a Miuiban nagyon megszerettem az ébresztőt az egyszerű felfelé húzóst amit mindegy hol érintek.Ezekben van hasonló?
Bocsánat a hülye kérdésért de ezeket a a kérdéseket nem érintik a tesztek. -
nagyúr
Na hogy állunk a frissítéssel? Sok az akkumulátort érintő panasz, pl. hogy gyorsabban merül.
-
dgy6vy
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest