- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
milkabrams #14 üzenetére
Realme GT 7 pro
Snap elitetel
-
zdanee
őstag
válasz
milkabrams #12 üzenetére
Nem annyira jó, mint volt, tény, de kb egy napja frissítettem, és most voltam egy Unifi hálózatot konfigurálni, 3+ óra képernyőidő a nem túl akkubarát Unifi appban széthúzva 10 órán át és 64%-on vagyok. Szerintem beáll ez egy idő után, nem kell reset.
-
zdanee
őstag
válasz
milkabrams #5 üzenetére
Feltettem. Akkuidőről nem tudok még nyilatkozni, de jó hír, hogy az A15 ellenére megmaradt a 32 bites appok támogatása, Thomas was Alone, JetSetRadio és TWEWY is működik. A Gemini-shortcutot egy pillanat volt visszaállítani Taskerre és ezzel az elemlámpára. A notification/toggle shade ablakok szintén kombinálhatóak a klasszikus Android módra az iOS jobbról-balról huzogatom bohóckodás helyett. A multi-window shortcut megváltozott, már csak a két ujjas mozdulattal hozható elő, a taskváltón hosszan nyomva nem. A rengeteg animáció elrejti az esetleges töltési időket, de érzésre kicsit tovább tart minden, csak közben pörög-forog, leginkább a billentyűzet előhívásánál érzem, de lehet, hogy majd begyorsul pár nap használat után, ha mindent újra becachel. Maga a frissítés kb 6 GB volt és 8-10 perc volt letöltéssel együtt, kb 5% akkut lőtt el. A frissítés után nem lett kevesebb az üres hely. A beállítások 99%-a átjött, az új akku-ikon kimondottan tetszik. Remélem most egy évig jó vagyok és nem kell azon aggódnom egy évig, hogy a Samsung vagy a Google elrontott-e valamit a következő Androidon.
-
enginev3.0
félisten
válasz
milkabrams #5 üzenetére
Nem volt idejük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest