- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LurkerSheik #4252 üzenetére
nyilván nonszensz, hogy a ráírt adatok nem passzolnak, a működő adatok pedig fórumokban terjednek.
azzal tudod csak kikerülni, ha saját routert használsz, amire átlag háztartásban (mittomén három telefon, két számítógép, tévé meg xbox) valójában elég szokott lenni a szolgáltató eszköze is az utóbbi években. ha torrent, portforward, ddns, több vlan, egyéb extrák kellenek, akkor már tényleg kell a saját router, de alapesetben felesleges.
és most többektől meg fogom kapni, hogy mindenkinek saját routert kell használnia[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
válasz
LurkerSheik #4241 üzenetére
működik is, de amint összekapcsolódik az olt-vel, letölti magának a konfigot, és akkor meg már az a név/jelszó lesz, amit nem próbáltál ki.
ez régen is így ment, a upc modemét elállítgathattad mindenfelé, csatlakozáskor visszaállt.hanyas vagy, te disznó?
-
válasz
boborján2 #4231 üzenetére
diginél volt, hogy komplett utca kimaradt a címlistából. némi harc - melynek során kiderült, hogy a telefonos, emailes és személyes ügyfélszolgálat nem beszél egymással - sikerült netet köttetni, aminek során bekerült a listába az az egy házszám. a többi nem, ők nem dolgoztak meg érte.
hanyas vagy, te disznó?
-
és vajon melyik műhold marad?
de már régebben is voltak olyan eretnek gondolataim, hogy az egész földfelszíni hálózat (94 site) tök fölösleges. itt azt írják, hogy 2,2%-ban néznek az emberek dvb-t sugárzással tévét (bár nem egyértelmű, hogy ez a fizetős mindigtv-re vonatkozik csak, vagy az egészre), szerintem sokkal olcsóbb lenne, ha azt a néhány háztartást felszerelnék műholdvevővel. a közszolgálati adók egyébként is foghatók műholdról, a többi ingyeneshez elég lenne 1-2 transzponder pluszban (de igazából erre se lenne szükség, mert a 4ig-nak így is vannak műholdas szolgáltatásai ezekkel a csatornákkal).
de tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, meg törvények stb., de szerintem a dvb-t durva pazarlás. nagyon nem ástam bele magam, de elvileg az eu sem kötelezi a tagállamokat arra, hogy kifejezetten földfelszínivel oldják meg a mindenki számára elérhető szolgáltatást.
svájcban meg 2019-ben le is lőtték az egész dvb-t hálózatot, amikor 2% volt a nézettsége. mondjuk az az ország halmozottan hátrányos helyzetben van földrajzilagmeg nem is eu.
szerk: közben találtam eu példát is, belgium flamand felén sincs már földi sugárzás:
just 45,000 people were using the DTT broadcasts as their means of reception, which was costing more than 1 million euros a year to sustain.[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD