Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence1024
tag
Pörög a topik rendesen!
Egyébként ez a fúzió még jól is elsülhet. Csak rajtuk múlik. -
Rainman05
tag
És akkor mától nem is lehet bejelentkezni a digionlinre? Nekem nem engedi azt hittem hogy azért még a meglévő regek működnek január végéig
Akinek lesz infója mi lesz helyette az majd írja le azért
-
Mate
nagyúr
Jogilag különálló cég maradt a 4 szolgáltató. Vodafone lett a ONE. Emiatt, illetve a korábbi rossz tapasztalatok miatt nem automatikus migráció van. El kell érni, hogy az ügyfelek maguktól átszerződjenek ONE-ra.
Digin nagyon sok minden nem lesz. A cél, hogy az ügyfél valamelyik húzóterméknek szánt dolgot akarjon, betelefonáljon és már szerződtetik is át ONE-ra. Onnantól kezdve ő is kapja a terméket, de már nem digis lesz.
Ilyen szempontból érdekes lehet a korábban linkelt optikán csak IPTV van ÁSZF. Igaz, hogy digire ez nem vonatkozik, de új megrendelés esetén már nem digis az ügyfél.
Eddig nagyjából technológia alapján lehetett hivatkozni a különböző cégekre (1-2 helyen van Invitel HFC, Digi HFC, van voda optika stb.).
Réz: Invitel
Optika: Digi
HFC: Vodafone
DTH: Külön állatfajMost ez megváltozik majd. Az lesz a lényeg, hogy melyik céggel van leszerződve. Lehet valaki One Magyarország Zrt. előfizető az egyik lakásban ugyan azon a kábelen, amin a szomszéd Digi Kft. előfizető.
Ahogy lehet két One Magyarország Zrt. előfizető egymás mellet. Egyik ex Digi optikán, másik ex Vodafone HFC hálózaton.
Félévkor meg aki nem ment át a ONETV miatt, azt átszerződtetik erővel.
-
gabro0
őstag
Nálam be se jön se a régi Digis, se az új one-os weboldal
Már két féle 5xx hibakód jött.
-
WaterWave
veterán
Remélem a DVB-C-t nem kaszálják el.
Pár éve még amazonról vettem egy HDHomeRun HDHR3-4DC 4 Tuner DVB-C eszközt, amit mai napig a nasommal tudok használni.
Ehhez annyit kellett tenni, hogy a koax kábelre egy T elosztót vettem, az egyik megy az eszközbe a másik a tv-be... Az eszközből UTP megy a routerbe és a nasba, így saját domainnal bárhol a világban tudom használni a tv-t úgy, hogy nem vagyok kitéve az digionline felületnek. Felvenni tudok mindent amit lehet. Főleg akkor jó ha sokat utazom és az ottani országban szeretném használni a magyar csatornákat.
Ha ezt kivezetik akkor bajok lesznek.Természetesen saját műsorújságot is kreálok hozzá amit az itteni fórumosok előszeretettel használnak: [link]
Meglátjuk mit hoz a jövő
-
rackalew
tag
válasz
szaboi6512 #79 üzenetére
Oké, de mennyivel drágább? Reálisan drágább, amivel érződik benne a plusz, hogy az ex-Vodafone-os konstrukciók egyikére váltsunk? Jó lenne, ha az előfizuba lenne belépítve az RTL+ ára, nem kéne külön előfizetni rá, illetve legyen OneTV regi, miután a hónap végén törlik a DIGI Online regisztrációmat.
-
gézu
őstag
válasz
kabelmania27 #107 üzenetére
Köszi! TechniStar K4 ISIO 4 boxom van, ebben van CI+ modulfogadó és Conax kártyaolvasó is.
-
NoOne1976
őstag
Böngészve az ÁSZF 2. sz. Díjszabás mellékletét nem semmi, hogy a kereskedelmi forgalomban elérhető díjcsomagoknál 32 db van felsorolva
Valaki arra rájött már, hogy mi lesz a korábbi csomagokkal? Automatikusan átalakulnak vagy majd olyan áruk lesz hűség nélkül, hogy magadtól is kérd a módosítását az újba? -
Kiváncsi vagyok hogy meddig lehet használni a 2019-es Digi csomagot?
-
mlinus
őstag
válasz
adika4444 #102 üzenetére
Ez egy picit vicces nekem. Nálam jelenleg be van kötve telekom és digi optika egyszerre. A telekom végpontra eddig kérhettem vodafone optikát átengedéssel ami ugye 1000/1000 max, míg a digi 1000/300.
szóval ezekszerint hiába egyesült a vodafone és a digi, továbbra is csak a telekom optikáján fogom tudni elérni a 1000/1000 csomagot..
-
mQWeXgsf
aktív tag
Lesz még ebből minőségi TV szolgáltatás vagy marad a 4-5 MBit/s és irány a Telekom?
-
templar5
csendes tag
Üdv!
Köszi az új topikot kabelmania27! -
kabelmania27
Topikgazda
-
NoOne1976
őstag
Gondoltam feltelepítem az új One alkalmazást, mert eddig a Vodafonost nem használtam, böngészőből indítottam a fizetést. A one.hu oldalról a One alkalmazás QR kódját beolvastam, erre a Vodafone alkalmazásra megy. Ezek szerint azt fogják átnevezni és nem egy teljesen új lesz?
-
gézu
őstag
Hali!
Szerintetek a One fog biztosítani dekódoló kártyát, hogy a saját boxomat továbbra is tudjam használni? -
sandró60
addikt
Belépve!
-
adika4444
addikt
válasz
adika4444 #100 üzenetére
Az előzőre ment volna szerkesztésként kiegészítésként, csak kifutottam az időből.
A lefedettségi függelék szerint én tévedtem, bocs, akit félrevezettem!
Szóval az FTTH és FTTH-n csomagok lesznek a volt DIGI-s, most már D-Infrastruktúra területeken és külön csomagok lesznek Telekom területen. Nem néztem végig mindet egyesével, de DIGI területen marad az 1000/300, Telekom-on viszont az 1000/1000, így tényleg nem lesz sebességváltozás. Csak az árban, illetve érdekes, hogy miért van giga net 1000 és sima giganet csomag is a Díjszabás-ban.
-
kabelmania27
Topikgazda
Szia!
Ex Digi/invitel primer körzetben FTTH területen van ahol nem dvb-c hanem iptv szolgáltatás van. Elvileg az alsó táblázat felső sora vonatkozik az ex Vodafone/Digi/Invitel koax, 29-es körzet RFoG, ex Digi FTTx területre, alsó táblázat alsó sora pedig ex Invitel primer körzetes FTTH területekre. -
adika4444
addikt
válasz
Trailbreaker #99 üzenetére
Szerintem a Vodafone-féle FTTH-ra vonatkozik... Bár a sebességértékek egyeznek a DIGI-ssel, szóval fene tudja.
-
adika4444
addikt
válasz
Trailbreaker #95 üzenetére
Ez biztos vonatkozik a DIGI FTTH területekre? A 3 darab publikus IP-cím miatt van bennem némi kétség, a DIGI-nél egy PPPoE session engedélyezett.
Így viszont a hűség nélküli árat azért sikerült megemelniük...
-
Trailbreaker
tag
A sebesség nem változik FTTH-n marad továbbra is 1000/300 Home GigaNet 1000 szolgáltatási csomag (FTTH) néven.
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek és pz6t!
Örülök a márkaváltásnak, az első nagy szolgáltatói topik, ahol benne lehetek az első 100-ban.Átnéztem a DIGI ÁSZF-t, leginkább az internetes részt. Megnyugtató, hogy az árak maradtak a tegnapig hatályos DIGI-s árak, illetve nincs technikai változás (sebességértékek). De ami talán az egyik legfontosabb, hogy nem találtam korlátozást a P2P-re, vagy bármi hasonlót, szóval az One-sítás gyakorlati változást egyelőre biztosan nem hoz az internettel kapcsolatban DIGI gigabites FTTH felhasználóként.
A D-Ügyfélkapun viszont továbbra sem működik az ONT üzemmódjának váltása, kíváncsi leszek, ez az állapot vajon végleges? Bár el tudom képzelni, hogy - hasonlóan a Telekom-hoz - eszköz oldalra átteszik a váltás lehetőségét normális, teljesértékű admin hozzáféréssel.
-
flexxx
tag
Sziasztok és BÚÉK,
Átfutottam a One ÁSZF-eket, csatolok két képet, ezek alapján nekem az jön le, hogy az ex-DIGI FTTH területeken nem csak kódolást kapnak majd a csatornák, hanem teljesen kivezetésre is kerül a DVB-C, de javítsatok ki, ha tévedek.
-
zoli62
addikt
BÚÉK! Kíváncsi leszek a 4iG üzemeltetésében szerzett korábbi tapasztalataira, például a vállalati üzletágban szerzettekre is gondolok. Az egy dolog, hogy átveszünk üzletágak át, infrastruktúrát ( humán és eszközök), de ez nem jelenti azt, hogy hosszú, több évtizedes tapasztalatunk is van benne,
-
ledgeri
nagyúr
Himnusz után első reklám topik-szolgáltatós volt...
No.One
Boldog új szolgálatót kívánok mindenkinek! (bár inkább szolgáltatás használhatóságot kéne... na mindegy!)
(csak mert kell egy hsz, hogy kitűzzem a topikot)
-
jack982
senior tag
mindig meglep, hogy még mindig vannak akik lineáris tv-t néznek (és még fizetnek is érte, miközben ott az ingyenes mindigtv) a streaming korszakában. na de támogassátok csak a pénzetekkel a trashmediát.
-
Faby
senior tag
A Digi felvásárlása előttig tök jó volt, hogy volt verseny, volt jó áron alternatívája a UPC-nek (Vodafonenak), lehetett érdemben választani. A felvásárlással megjöttek az áremelések, de legalább látszólag megmaradt az alternatíva.
Most, hogy minden egy kalapba kerül, így már a verseny látszatja sincs meg, nincs valós alternatíva, választhatsz a drága és mégdrágább közül.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy normálisabb országban egy ilyen felvásárlást csírájában kaszálna-e el a versenyhatóság, vagy simán lehet ilyen súlyú, piaci részesedésű mega giga szolgáltatót létrehozni?
Ráadásul igen erős állami hátszéllel. -
szaboi6512
őstag
Aki a Digitől jön át, annak NAGYON fapadosra sikerült a konstrukció: nincs ingyen RTL+, illetve hordozható TV alkalmazás mobilra addig, amíg újra nem kötöd velük a szerződést One-osként (mert a DIGI Online most fog megszűnni).
A válasz biztos ott keresendő hogy az One tv előfizetés drágább mint a Volt Digi!
-
rackalew
tag
Csak én érzem úgy, hogy a One-ra való átállás legnagyobb vesztesei a Digisek?
Aki a Digitől jön át, annak NAGYON fapadosra sikerült a konstrukció: nincs ingyen RTL+, illetve hordozható TV alkalmazás mobilra addig, amíg újra nem kötöd velük a szerződést One-osként (mert a DIGI Online most fog megszűnni).
Lölő bácsiék egy életre megmutatták nekem, miért zöldebb a Telekomnál a fű.
-
Trailbreaker
tag
-
Livius
őstag
Up, hogy visszataláljak.
-
Kuter
senior tag
Illetve a Direct One-t is felvásárolták. Az is ide fog tartozni.
-
Benhill
senior tag
Vajon ha volt/van 1-1 előfizetés vodánál és diginél is, ugyanarra a névre, csak más címre, akkor mi történik?
Egybe olvad a két előfizetés? Vagy két előfizetés lesz One-nál? -
dombila
őstag
A One TV-ben megjelent egy csomó "Test csatorna X műsora" műsorú csatorna. (X=1...10)
Pl. 45. Csatorna - Moziklub (test csatorna 1)
79 csatorna - Sorozat klub
212 csatorna - HGTV HD
213 csatorna - RTL otthon HD
...
Ezek vajon mik?
A Sony TV-m kiírja rájuk műsornak a "Teszt csatorna X" szöveget, az LG-nél üresek a műsorok.(Mindkét TV média card-os, nincs box-om)
Ha megpróbálom kiválasztani, akkor azt mondja, hogy nincs hozzáférésem.
-
-
gduck
addikt
válasz
Intruder2k5 #64 üzenetére
App frissítést még nem láttam. Elméletileg a MyVodafone és az EasyRider appok nem fognak elindulni, kötelező frissítést fognak kérni és úgy fog feltelepülni a friss app. Meg gondolom majd frissítésként is látszódik.
-
-
gduck
addikt
-
roseA580
tag
RIP DIGI (Magyarország)! (szerencsére nekem még van!)
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
gulyasa
őstag
BÚÉK!
-
Borisz76
nagyúr
Jelzőfény magamnak...
-
draco31
veterán
válasz
kabelmania27 #49 üzenetére
Jaa, azt hittem megoldja a rendszer, hogy minden adat stimmel. Akkor majd pár hónap múlva, ha járok arra.
-
gézu
őstag
BÚÉK!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
lockdown90 #53 üzenetére
Amennyiben a DVB-C technológia nem változik szükség lesz a mininode-ra, hogy a tévé megkapja a digitális jelet, ex invitel primer terület FTTH-nál ahol iptv szolgáltatás van, az ont-n nincs koax kimenet, csak négy utp csatlakozó.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
lockdown90 #45 üzenetére
Kódolás bevezetéséhez időre lesz szükség. Ex Invitel/Vodafone területen már van az előfizetőknél CA modul vagy box, van olyan digi terület ahol kódoltak a dvb-c csatornák de a terület többségén csak a film és a felvilágosító csatornák kódoltak.
-
válasz
lockdown90 #53 üzenetére
Ha marad a DVB-C, akkor maradhatnak a mininode-ok és a koax kimenetes ONT-k is, csak ugye kártya vagy box kell a vételhez.
-
dombila
őstag
válasz
Intruder2k5 #50 üzenetére
Az jó lenne, mert az HBO miatt most is van digis kártya. Kényelmes lenne, ha ez így maradhatna, és ez a kártya mindent (is) dekódolna.
-
lockdown90
senior tag
válasz
Intruder2k5 #51 üzenetére
gondolom akkor a mininode-os tv levalasztas sem fog mukodni ezutan…
-
Miska0330
tag
Aktiválva az új oldal:
-
válasz
lockdown90 #45 üzenetére
Ezt még nem tudni pontosan.
-
-
-
draco31
veterán
BUÉK!
Nekem műholdas Digi van, illetve korlátlan netes csodafone, akkor ez is egy számlára kerül összevonva? -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
EnemyEnergy #32 üzenetére
Üdv!
Lehet frissülnek a mindigtv extra CA modulok. -
lockdown90
senior tag
a digi kodolatlan TV szolgaltatas mikor szunik meg?
-
dombila
őstag
Digi-ről One-ra szerződés során:
TV szolgáltatásod mellé díjmentesen egy interaktív TV médiabox-ot adunk, amivel rögzítheted, megállíthatod vagy visszatekerheted az élő adást, és okos TV nélkül is elérhetsz olyan alkalmazásokat, mint a Netflix.
akkor ez lesz az irány? A (volt) digiseket is one-box-ra terelik. Előbb utóbb vége lesz az elég csak a TV szolgáltatásnak...
-
TeeJay
félisten
Azért én örülnék ha dobnának ők is 2/1gigás meg 1/1gigás csomagot optikai hálózatra
-
Miska0330
tag
Emlékbe elrakom ezt a hozzászólásomat. Most 2024.12.04. -én voltam 10 éve UPC - Vodafone előfizető.
-
-
G48
senior tag
Másnak is lefagy a Windows (11 23H2) a One weboldalától?
-
válasz
EnemyEnergy #34 üzenetére
Földfelszíni topik eddig volt külön, de az pont nem is volt túl forgalmas.
-
válasz
WaterWave #33 üzenetére
Úgy gondoltuk, hogy a korábbi Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon), és a Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) topikok mintájára, valamint az egységesség jegyében ez is így lesz.
-
WaterWave
veterán
Miért nem lehet különválasztani az internet és TV témákat... Egybe jobb lesz?
-
EnemyEnergy
csendes tag
Sziasztok
Először is BÚÉK előre isMinDig TV-t (is) használok, a MinDig TV Plusz infocsatornán gyakran azt jelzi ki a TV-m, hogy "Adatszolgáltatás". Régen sosem láttam ilyet. Tehát van adás, de időnként ezt jeleníti meg. Esetleg babrálnak valamit?
A többi csatornán ez nem jelenik meg.
-
NB2
aktív tag
Szóval akkor itt kell dicsérni tovább a One-t?
-
kabelmania27
Topikgazda
-
-
tomp
félisten
Hogyan is lett a One színe?
Így:
Ennél azért egyedibb is lehetett volna mint, hogy a piros inverze lett... -
kabelmania27
Topikgazda
20-as letöltési értékben, 46-os SNR-ben, alacsony feltöltési értékben, OFDM és HD csatornákban gazdag BUÉK!
-
gduck
addikt
válasz
Intruder2k5 #19 üzenetére
Szerintem is. Eddig is volt 29-es körzet, ex UPC, stb. Simán elvoltunk. El leszünk itt is.
Pár év múlva (gondolom ) úgyis egységes lesz majd minden...
-
pjen
félisten
Hogy vissza találjak
-
válasz
l.skywalker #18 üzenetére
Sajnos ezeket a köröket ilyenkor mindig megfutjuk, de ha a Telekom topikban elfér minden akkor itt is el fog.
-
-
Inkább a régi vodas topicot kellene folytatni, mivel az eszközök megmaradnak mindenkinel és könnyebb keresni is, mint új topicot létrehozni.
-
mcll
senior tag
Nem biztos hogy jó ötlet ezért bezárni a többit...
-
kabelmania27
Topikgazda
Üdv!
HFC koax hálózat általában a belterületi utcákat lefedi, FTTH-nál előfordul, hogy kimaradnak külterületi utcák vagy az adott település egy része.
Míg koaxhálózatnál ha az oszlopon négyes vagy hatos tap helyett kisebb van osztóval el lehet osztani, de ez FTTH-nál nem olyan egyszerű.
Vannak olyan területek (Cegléd, Törökszentmiklós, Martfű, Kozármisleny, Pécs-Somogy, Pécs-Vasas) ahol ex Vodafone/UPC koax és ex Digi/Invitel koax is van. Volt Invitel hálózaton 100/8 a max, volt Vodafone/UPC hálózaton 500 illetve ezer Mbit a legnagyobb csomag. -
Szia!
A gond az, hogy a DIGI FTTH hálózata legtöbb helyen nem úgy van tervezve, hogy arra minden ingatlant rá lehessen kötni, ezért nem valószínű, hogy rövidtávon fel lesz számolva a koax hálózat. A legvalószínűbb az, hogy még egy jó darabig maradni fog a szolgáltatás mindkét rendszeren, de a DIGI kódolatlan TV szolgáltatása meg fog szűnni.
-
namenlos
tag
Sziasztok, bevallom, nem követtem nagyon az előzményeket, de nálunk (és nyilván sok más helyen is) az oszlopon csak két kábel van: Vodafone és DIGI. Azt lehet tudni, hogy jövőre pl. egy új előfizető esetén ez hogy fog kinézni? Két ár közül lehet majd választani? Ha a „V” kábelen kérem a netet X forint, ha a „D-n” Y forint? Az internet még hagyján, de a tévé ugye a „D” kábelen jelenleg felesleges boxok és kártyák nélkül is nézhető. Hosszútávon gondolom nem éri meg párhuzamosan fenntartani az infrastruktúrát, így vélelmezem egy kábelre lesznek terelve előbb-utóbb az előfizetők.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
Vodafone területen a Vodafone Tv interaktív szolgáltatás helyett One Tv szolgáltatás van, a boxokon is megtörténtek a frissítések. Egy hét múlva Digi (és volt Invitel) területen is megtörténik a márkaváltás, viszont a számlákat még a Digi Kft fogja kiállítani.
Digi, Invitech és az Antenna Hungára év közben fognak beolvadni a One Zrt-be. Invitel Zrt 2022. december 31-én beolvadt a Digibe viszont, ezek a területek az ASZF-ben meg vannak jelölve Invitel területként, de voltak Aktív-I kft (kisebb szolgáltató) területek amelyek szintén beolvadtak a Digibe. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
l.skywalker #6 üzenetére
Ezt nem is tudtam, hogy már januártól jön a Diginél a webes, okostelefonos tévé.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
kabelmania27 #5 üzenetére
Ha kabelmania válaszából nem lett volna egyértelmű, a Digi Online szolgáltatásra december 31-ig lehet regisztrálni, de január 1 és január 31 között törlik a regisztrációkat, mert új szolgáltatás lesz helyette. [link]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #4 üzenetére
Üdv!
Amennyiben nem ex invitel területről írsz használhatod 31-éig a digi online szolgáltatást, nem kell külön fizetni, ex invitel koax (100/8) és primer területen nem érhető el a digi online. Digi ügyfélkapu szolgáltatások menüpontban találod a digi online-t. -
nincsnév007
addikt
sziasztok. digi előfizetésünk van tévé, internet, és láttam hirdetésben hogy a diginek is van egy olyan szolgáltatása mint a telekomnak a tv go? erre külön kell fizetni vagy az előfizetés tartalmazhatja?
-
-
kl122
tag
Szia!
Szeretném javasolni a Mindig Tv topik zárását is, mivel a DVB-T szolgáltatásokat is beolvasztják a One Márka alá, azaz az Antenna Hunária/MindigTV márka is megszűnik. -
A One Magyarország Zrt. által nyújtott vezetékes, otthoni szolgáltatások topikja.
2025. január 1.-től Magyarországon hivatalosan is megszűnik a Vodafone és a DIGI márka, helyüket a 4iG csoport által létrehozott One veszi át. Illetve mivel a DIGI már évekkel korábban felvásárolta az Invitel-t, így topikjainkat is ideje a változásokhoz igazítani.
Előzmény topikok, amik 2025 január 1.-től bezárásra kerülnek:
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- DIGI műholdas TV
- DIGI internet
- DIGI vezetékes telefon
- Invitel (TV, internet, telefon)
- MinDig TV
- 29-es körzet: internet, TV, telefonEzzel egyidőben bezárásra kerül a Vodafone mobilszolgáltatások illetve a DIGI Mobil topik is, ezek helyét a One mobilszolgáltatások topik veszi át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Politika
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest