- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kételkedem #21579 üzenetére
Köszöni szépen. Igen, ettől félek, bár még bőven tanítható mindenre, remélem hogy nem nyálazza és rágja szét a kedvenc cipőimet.
#21580 venember83: Macsekkal haverkodna, macska pedig most talán mint ha érdeklődést mutatna iránta, de még azt a bizonyos 1m-es biztonsági távolságot megtartják. Bár nem meglepő 24 órája sincs nálunk, azóta persze a tenyésztő hívott hogy minden rendben van-e vele (ő is él-hal az állatokért, meg is értem, néha többre becsülöm a kutyust/macsekot mint néhány embert)? Sok örömünk lesz, főleg ha kicsit nagyobb lesz és lehet vele majd futni/sétálni, de így meg olyan kis aranyos és érdeklődő.
-
Ahogy ígértem, bár nagy feladat volt, mert itt éppen muszáj egy helyben maradnia, amúgy izeg-mozog, kiskutyákra jellemző hiperaktivitás jellemezi, mindent néz/szagol/követ. A többi itt olvasható.
-
Jó reggelt, ööö... hajnalt
.
-
Jóccakát mindenkinek... [link]
-
-
válasz
bandus #21560 üzenetére
Ma már sajnos nem fog összejönni, és még persze a kutya topicba is kéne tolni, kapott vacsorát és neki már alvásidő van. Most kicsit nyikorgott, mert hiányoznak a szülei, de holnap játszok vele egy jót kárpótlásul.
#21561 pohár: A kutyáról van szó.
#21562 hallari: 8 hetesen még nem ilyen, és nem tudja hogy juhász.
#21563 degu: A kutya nevére asszociálva, tessék: [link]
-
válasz
FehérHolló #21558 üzenetére
Pedig az átlag beteg felajánlja, sőt "pofátlan módon" már az orvos zsebébe nyúlkál, hogy belakja a pénzt.
Mindegy, evezzünk szebb vizekre, ma hoztunk el egy kis fajtiszta Német juhászt. Megkapta az Alvin nevet, nagyon aranyos, érdeklődő kutyus, épp most 8 hetes. Holnap remélem fényképekkel is szolgálhatok, mert most még kicsit félénk, be is csorgatott egy picit, de úgy érzem nagyon kezdjük megszeretni egymást.
-
válasz
FehérHolló #21528 üzenetére
...nem mindenki várja el, én és pár kollégám egyszer sem vettük el, sőt kivettem én is, és visszaadtam. Persze a kasztrendszer tetején már azért belefér számukra, illetve sok beteg egymás ellen harcol hogy mennyit nyomjon a dokizsebébe, és bele is tolják. Amíg az embereket nem tanítják arra hogy ne adjanak pénzt, addig az orvos el is várja! A másik pedig hogyan e.ü.-be kúrva keveset keresnek, mondhatni hogy egy utcaseprő/kukás többet keres, ezért meg a dolgozók 60-70%-a külföldre, mert egy hosszú hétvége/rövid hét alatt éjszakai műszakkal annyit hoz haza, mint a havi fizetése itthon. Tehát normalizálni kellene fizetéseket, mert ilyen alapon a szakembereket elüldözik külföldre, és azok maradnak akiknek nincs más lehetőségük, vagy épp a népesség azon részét teszik ki, akik nem aktív munkavállalók/dolgozók.
#21530 Sátán44: Ez nem ilyen egyszerű. Embere válogatja hogy könyörtelen állat és a pénzre hajt, vagy arra hogy az általa gyógyított beteg "talpra áll-e".
-
Újra itthon, kicsi pihi, holnap reggel megint 4-től, megyek mint a gép
!
-
válasz
Stylewars_kp #21480 üzenetére
Én hetente egy fél órát, ennyire redukáltam, pedig anno tinédzser koromban egyhuzamban volt hogy 6-7 óra megvolt, huh, sőt Age of Empires 2-ben még több is...
-
-
válasz
Stylewars_kp #21475 üzenetére
Nagy hiba volt. Én szeretem ezt a gépet, az első laptop, mely közel tudott hozzám kerülni, nagyon minőségi, és elég erős számomra (90% net, zene, film, 10% Dirt3).
-
válasz
Stylewars_kp #21473 üzenetére
Adatlapon ott van, egy raktáron rekedt modell volt, úgy jutottam hozzá, pár hete vettem, ilyesmi, csak a CPU más.
-
-
-
-
válasz
homeless09 #21422 üzenetére
Melyikre gondolsz? A 2105-ös vagy 07-es tetszik jobban? Én nagyon jól ismerem mindkettőt...
#21424 homeless09: Nah... ahhoz nem volt még szerencsém... Errefelé csak 1.5-ös kockalada és Niva volt régebben, azelőtt meg nem emlékszem.
-
válasz
homeless09 #21415 üzenetére
A keleti részen nagy lelhetőségek nem voltak, 20 év alatt simán elrohadt, ha a karosszéria lakatost nem látogatta meg, sőt 6-7 éves korában már kezdett rohadni a Lada karosszéria, amúgy nem voltak rossz gépek, főleg abban a korban, egy gyárit mai is beválnék.
-
-
-
kb. 02:15 - esik...
7:00 - süt a nap...
10:33 - esik...
10:39 - már fúj a szél is......hát ez nagyon változatos...
Pedig alig várom hogy ne legyen ez a sár/hómaradvány/latyak, örülnék már ha tavaszodna, persze van hátránya is, de most szívesen várom
.
-
Az Alcest új albumával nagyon jól elvagyok. Itt egy kis ízelítő. Most tudtam meg hogy jövőhétre kapok egy dec.6 születésű Német juhász kölyköt. Nagyon örülök neki, régóta vágyom egy ilyen kutyusra, bár fater viszi haza, ott nem tudom hogy jön majd ki a pulival, aki kissé egoista.
-
válasz
FehérHolló #21331 üzenetére
Hoppá, ezt a tényt én se tudtam
.
-
válasz
Winner_hun #21327 üzenetére
Majd 29.-én... Biztos elírták.
-
-
-
válasz
kételkedem #21240 üzenetére
Szegényke. Még be se járatták. De legalább nem sérült meg senki. Gondolom a buszvezető meg sietett haza + fáradt is lehetett már hogy nem vett észre, egy sárga, villogó mentőautót.
-
-
-
-
-
Most értem haza... 12:12-től vonaton vagyok, és pár percre szálltam le, szóval több mint 700km-t utaztam ma, viszont egy ProBook virít az asztalon
.
-
-
-
A bögre - általában nagy űrtartalmú, nem átlátszó, és füle van, henger alakú, füle egyenesen, függőlegesen csapott, szája ritkán kihajló.
A pohár - leggyakrabban üvegből van, néhány esetben műanyagból, természetesen űrtartalma kisebb mint a bögréé, általában 2dl, amelyik nagyobb űrtartalmú annak nincs füle (azok a 3dl-es poharak).
-
Igen volt, kicsit bánom is hogy eladtam, méghozzá egy piros színű volt a tulajdonomban...
Nagyon is érdemes, netre és szövegszerkesztésre bőven elég, néha egy kis COD2/NFS MW is belefért. Természetesen én főleg filmeket néztem rajta, illetve zenét hallgattam, főleg ezért is vettem. De számoltam rá hogy hucolászgatni fogom magammal mindenfelé, viszont a terv nem jött össze, mert nem vittem sehová és féltettem is, nehogy megsérüljön a buszon-vonaton (bármilyen laptoptáskáról is legyen szó, azért egy tömött buszon igen csak tudna koppanni). Viszont egy személy szépen látja a kijelezőt, filmezés közben, ami azért nem olyan kicsi, és ez nem hiába volt már a második 10"-es netbookom.Pár képet kapsz róla... [link]
-
-
-
Ez a mai nap Nomy - Cocaine számában látható klipre hasonlított
.
-
Estére hallgatok egy kis zenét és lassan jó éjszakát kívánok mindenkinek...
-
válasz
fokukac #20871 üzenetére
Macskával van eredetileg!
Mondja a apamacska a kismacskájának:
- Na fiam, ma megtanítom neked, hogy kell baszni, gyere utánam, és majd csak csináld ugyanazt, amit én!
Este mennek a háztetőn, de az apamacska megcsúszik, de valahogy megkapaszkodik az ereszben, így hát a kismacska is megcsúszik, ő is megkapaszkodik.
Lógnak ott egy ideig majd egyszer csak azt mondja a kismacska:
- Na, apám én még 5 percet baszok, de aztán hazamegyek!...de én öreg kandúr macskával ismerem...
-
-
válasz
Winner_hun #20786 üzenetére
Így hangsúlyozza
.
-
Ébresztő, jó reggelt mindenkinek
!
-
Vége a hétnek
! Egy kis pihenő és zene nekem is jár
.
-
válasz
bandus #20697 üzenetére
Igaz, inkább meleg legyen min hideg, bár mostanság napi 2 órát utazom vonattal, hát... 0 fűtéssel, vagyis a legminimálisabbal, már ahol van. Így örülök ha otthon azért jól érzem magam, és pihenhetek egy kemény nap/12h után.
#20700 Algieba: ...huh, akkor a ház szigetelése is elmarad az elvárttól. Öltözz fel rendesen, este takarózz rétegesen, több takaróval és plédekkel ha úgy könnyebb. Testhővel hamar felfűtöd és utána kellemes lesz.
További szép estét...
-
-
-
válasz
bandus #20625 üzenetére
Még semmit nem tudok, eddig annyi biztos hogy elvileg el lett küldve hozzám, de már két hete nem jött meg, bizonyítva nincs hogy fel lett adva. A pénz már oda van. Szóval se gép, se pénz, így van egy erős gyanúm rá hogy mindkettő odamarad! De nem írok semmi olyat amiben nem vagyok biztos, ezért csak érdeklődöm/kérdezősködöm, még.
#20624 föccer: Igazad van
!
-
-
-
Kb. mennyi idő míg kiér egy rendőrségi feljelentés
?
-
-
...eddig. De ugye egyszer mindennek eljön az ideje. Váltsd le, nekem régen az volt, minden kórokozó átjött. Persze nagyon régen még vírusírtó nélkül használunk a gépeket, jó volt úgy is, most hogy te vannak flash-elt oldalakkal az alapvetően megbízható oldalak is és még letöltések nélkül is bármi átjöhet a szűrőn, így elég kockázatos a neten való szörfölés. Egyik ismerősöm a prostituáltakkal való szexuális közösüléshez hasonlította, természetesen óvszer nélkül, vagy legalábbis hibással, így ugye "tripper, kankó együtt menő" elvet vallva minden játszik egy nemi beteg gondozóban...
-
válasz
fokukac #20487 üzenetére
Nod32...
Kezd egy szép vírus irtó törléssel és használj normális programot
. Miután beszerezted nézd meg jutsz-e valamire. Nem fogsz. Memóriát és minden sz@rt üríts ki. Uninstall és új Win/Linus/OS húzása a gépre. Mindenki örül és te pedig használsz normális vírusírtót, nem Nod32-őt! Én évek óta Avastot használok minden gépen.
-
-
válasz
BlacKSouL #20449 üzenetére
...Hát igen, azok még autók voltak, vasból, annak minden előnyével és hátrányával együtt, rohadtak is ahogy kell, a maiak pedig műanyagból készülnek. Annyi hogy a miénk 1500ccm-es volt, ha jól emlékszem 75Le-s. Akksi és gumik már nem gyáriak voltak rajta, az első H4-es izzókat emlékszem hogy cseréltük erős fényűekre, és téli gumi garnitúrát is vettünk hozzá, illetve vonóhorgot szereltettünk rá. Viszont egy ilyen gyári 2107-est elspájzolnék az utókornak, vagy ezt.
-
válasz
BlacKSouL #20429 üzenetére
Anno (kb. 89/90-es évjáratú) fehér Lada 2105-ösünk volt, ott -25/-30 fokban is elég volt kihúzni a szívatót, lenyomni a gázpedált félig, azután kitartóan indítózni. Ha elsőre nem jött össze akkor újra játszani a szívatóval (ki-be) és a gázpedállal, de második-harmadik kísérlet mindig sikeres volt, bármilyen hideg legyen is, viszont arra figyelni kellett hogy az akkuba legyen erő. Nyáron pedig pikk-pakk pöccre indult mindig. Nagyon sok szép emlékem fűződik ahhoz az autóhoz, télen sokszor keresztben csapattuk, és volt benne ez-az hogy ne rohadjon a kaszni, talán 10 éves volt 83 ezer km környékén járt, akkor adtuk el, és akkor jött elő az első rozsdapötty is. DCR-177-es vagy 174-es rendszáma volt, visszavásárolnám ha megvan még valahol szép állapotban
.
-
Nem akartam megbántani a kicsi törékeny lelked, kérlek ne sértődj meg nekem is volt nehéz időszakom, ha durván írtam az csak a jellemem/stílusom/horoszkópom miatt van. Ha úgy bevált az indítás, hát legyen, csináld úgy. Én pusztán csak érdeklődtem, illetve nem értettem a dolgot. De már minden világos.
-
Sajnos most NoLF-al kell hogy egyetértsek. De nem beszélek mellé: ...azért indítottad be hogy töltsön rá az akksira, így hidegben is meglesz az indítóáram amivel könnyen beröffen reggel (-15/-17 fokban is) a motor... Ezért írtam korábban azt amit, vagyis hogy nem a motort melegítetted be, addig míg teljesen bemelegedett, esetleg csak hagytad egy kicsit járni!
-
-
...start hótolás rev. 2...
-
Kimentem a hidegbe -> eltoltam az udvaron a havat -> a szél visszafújta a 30%-át
.
-
-
Még mindig esik... talán délután játszok egy fél órát
!
-
-
-14, még nem esik a hó!
-
válasz
kételkedem #20258 üzenetére
Bizony, kemény lesz
.
-
válasz
kételkedem #20254 üzenetére
...Én de. 10 óra után mentem ki, akkor egymás után lévő három IC is 60-70 percet késett
!
-
válasz
kételkedem #20250 üzenetére
Látom a rádióadóban dolgozó srác narrátoraként folyamatosan tudósítasz a keleti régió, hó és időjáráshelyzetéről
. Annyi biztos hogy a vonatok átlagosan 60-70 percet késnek
.
-
...kint: -13C, bent: +25C...
-
-
Áh, egy laza fagyhalál nem árt meg senkinek
. De a lényegre térve, egyetértek veled, nincs olyan nagy hideg, inkább csak "ezt várná az ember Decemberben" jellegű
. De az évszakok csak tolódnak, a havat pedig jövőhétre ígérik, ha a szél nem fújna néha, engem nem zavarna, a hólapátolás meg jó kis testmozgás, így is elvan híva a társadalom, majd az időjárás + közterhek megoldják
.
-
-
Vonaton a fűtés megy ezerrel, álló kocsinál, 10km után off. Ez szép, gondolják hogy 70kmalatt annyi hőt szívott magába a fülkés vonat belső anatómiailag tervezett utascellája hogy megtartja a hőt egy órán át is. A valóság pedig az hogy jelen esetben a hideg levegő szabadon és kötetlenül, ki-be áramlik az ajtón-ablakon.
-
válasz
FehérHolló #20117 üzenetére
Emlékszem. Igen, jobb megoldást akkor nem tudtam. Persze tudom hogy a rendőrök megtalálják hamar (sőt én is megtudtam azóta ezt-azt a google segítségével ami még később jól jön), ezzel gondolom ő is tisztában van, ezért mondta ma, hogy fizetés után vissza utalja a pénzt. De sajnos elég sok hitegetést kaptam már innen-onnan, az ész érvek azt sugallják hogy tegyek egy feljelentést és majd meglátjuk mit lép a másik fél. Esetleg visszavonom, ha hihetőnek tűnik és visszajön az átutalt összeg, de most túl sok hiba van és túl kevés bizonyíték az ő részéről.
-
-
-
-
-
...Ha egy számlát megszüntetnek, a személyes adatok még kikérhetőek a rendőrség számára (mármint ha szolgálaton belüli rendőrök kérik ki nyomozás miatt)?
-
Arra inkább egy Asus 1015BX-et vegyél, én imádtam az enyémet, de a helyzet nem úgy hozta hogy hordozni kellett volna valahová is
.
-
válasz
bandus #20028 üzenetére
Tessék egy vidi hogy hogy rángatható még
. Én már legalább két éve nézegetem, fontos volt hogy keveset fogyasszon mert C2D-k alatt hangos volt a Probook és el kellett vezetni a keletkezett hőt (nagy fogyasztás = több termelt hő = nagyobb zaj), nekem meg lételemem a csend (bár ebből szempontból nem tökéletes)
! Viszont nagyon jó, masszív gépek, erősek, strapabíróak, nekem otthonra második gépnek pont jó 10-15 évig
. Írhatsz róla privátban (hogy ne piszkoljuk össze a topicot), mert érdekel a tiéd is, hogy pontosan mit tartalmaz, stb., persze én is 4520/4530-ason gondolkodtam, de az integrált Sandy Bridge kártya nem volt elég erős, a másikba pedig ugye 6540G2 van. A laptop.hu-s gépet megnézem mindjárt, de mondjuk nekem 8Gb felesleges bele, 2*2Gb DDR3 1333Mhz elég lesz. Erről beszélek, tessék.
...ui.: Előző gépem töltője is sercegett egy picit, bár felhívhatod a szervizt!
-
válasz
bandus #20022 üzenetére
...hát, én meg pont emiatt. Szóval hogy a 4535-ösben az A6-3400M-as proci megeszi az i3-at ha Turbo Core funkció be van lőve. Persze tesztek szerint megnézed (pl. PH teszt) az i3 erősebbnek tűnik, de csak azért mert az AMD-nél a 4 mag akkor hozza ki az előnyét ha Dual Channel-ben vannak a ramok és a Pro-ban sajnos csak egy Single 4Gb-os fityeg. Ráadásul az AMD-s verzióban két VGA-van, és az integrált példány is erősebb mint a Sandy féle integrált VGA. Így néha (heti 1*30-40 perc) ha Dirt 2/3-aznék akkor nem kell aggódni, szépen fog menni rajta (halálom ha valami csúnyán megy vagy szaggat) Emiatt választottam az AMD-t, persze ha sokat konvertálsz/tömörítesz/stb. és nem cserélsz ramot akkor jobb neked az. De előbb jöjjön meg, addig még semmi sem biztos.
-
-
-
-
válasz
Winner_hun #19986 üzenetére
A jelszavam tudta nélkül nehéz lesz neked
. Szóval észre se vetted hogy kb. egy óráig nem is voltam PH-n
!
-
...egy ideig nem tudtam belépni a PH-ra. Tapasztalta ezt más is?
-
-
válasz
kételkedem #19899 üzenetére
Jól tudod
. Én szerencsére Intellimouse-ból jól elraktároztam egy feketét és egy fehéret, örök élet, talán egy mikrokapcsoló csere jó pár év múlva
.
-
Lehet hogy nagyot nézne ha elé állnál és felmondanál
. Bár új munkahelyet találni elég nehéz lenne most, ezért csak kitartás, lesz az jobb is
.
#19895 kételkedem: Vettél volna ezek közül egyet, mert sohasem romlik el
.
-
Jó reggelt, egy kis ágyból kibújós számot hoztam...
-
-
válasz
Winner_hun #19864 üzenetére
...de mi is ez pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest