- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #47727 üzenetére
egyébként nagyon durva, hogy egy gyerek mibe kerül
, mondom ezt úgy, hoyg még nincs is gyerekem
én egyébként elég sok mindent kiszámolok, hogy mi mennyibe kerül, simán van értelme szerintem, meg engem érdekel is. nomeg egy időben eléggé ki kellett számolni, hogy mire mennyi időt fordítok és ezt sokszor lehetett egyszerűen pénzre konvertálni.
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #47438 üzenetére
új v használt ár tekintetében
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #47435 üzenetére
1 éves autónál is látványos a különbség
-
concret_hp
addikt
lehet nem ez a legjobb topic, de tudtok olyasmi road realityt mint a cadilec drive volt pl?
van az on air day tour, de az nem olyan odab@szós
-
concret_hp
addikt
hétvégén egész bp-n ingyen van a parkolás ugye?
-
concret_hp
addikt
itthon mondjuk nincs olyan angy divatja, de ma van http://dotcommerceday.hu/
-
concret_hp
addikt
csökkentjük a sertés áfát, többit véltelen sem, mert ez a legkevésbé egészséges
-
concret_hp
addikt
Emvy meg akit esetleg még érint, hogy bírod a görgőzést? még most kezdem valamennyire rendszeresíteni, de muszáj néznem valamit közbe, úgy is csak ilyen 40 percek mennek...
-
concret_hp
addikt
egyébként még mindig meg tudok lepődni. teszkó, önkiszolgáló pénztár. az hogy 1 nem müxik épp az alap.
de hogy egy anyuka 4 gyerekkel miért az önkiszolgáló pénztárt választja azt alapból nem értem. de ok, pár cucc van a kocsijukban. nagyjából a 2 középső gyerek csippantja le a cuccokat, szép lassan, ok. de amikor sorra kerülök és látom, hogy a másik oldalon kb. már nem lehet hova pakolni és legalább 100 termék van a túlsó oldalon, akkor nem értem -
concret_hp
addikt
világ nagy kérdései rovat: ha a nők tovább élnek, akkor miért idősebb férfiakat akarnak maguknak?
-
concret_hp
addikt
talán helyregyütt a net, akit érdekel
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #46729 üzenetére
de ha a 4 kiló banánnal akarod felhasználni, akkor már kevésbé jó
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #46502 üzenetére
elfelejtitek, hogy folyton csak nyugatra figyeltek, ami a világ népességének elég kis hányada. kínában meg indiában a nép 99%a szignifikánsan szarabbul él mint a magyar átlag, és ez a 99% kapásból a világ lakosságának a harmada, és akkor afrika nagy részéről meg ázsia mélyebb részeiről nem volt szó
dél-amerikában is milliók nyomorognak szó szerint.
más kérdés, hogy ha valamiféle boldogságfaktort néznénk, akkor valószínűleg eléggé hátul lennénk
lehet hogy túl közel vagyunk ahhoz ahol érezhetően jobban mennek a dolgok vagy nem tudom. -
concret_hp
addikt
én meg nem nagyon hordok farmert
-
concret_hp
addikt
annyira jó kialvatlanul, felkészületlenül és tulajdonképpen motiválatlanul vizsgázni indulni szombat reggel
-
concret_hp
addikt
én meg kimentem hvg állásbőrzére, hogy szerezzek vmi értelmes diplomamunka témát. tlaálkoztam 1 arccal, aki egyetemen tanított, morgan stanleynél dolgozik, hogy jelentkezzek vmi gyakornoki programra (ami februárban indul), jelentkeztem most volt telós interjú, aztán mondta a hr-es, hoyg jövő héten hív, összeszedi mi mindent tudna ajánlani
(végén már kb. majdnme azt kérdezte, hogy 2 hét múlva tudnék-e kezdeni 40 órában
)
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #46253 üzenetére
valahogy nekem sem a véletlenek különös összjátéka volt az első gondolatom
-
concret_hp
addikt
válasz
Integra #46251 üzenetére
nekem flottás előfizum van elvileg midnen hónapban ugye leszedik a számlámról a pénzt.
1x volt vmi gubanc a banknál és nem vonták le valamiért annak ellenére, hoyg volt rajta fedezet, ez valamikor tavaly volt, azóta mindig kb. ugyan akkor levonják. ehhez képest kb. 4x kaptam azóta levelet a flotta üzemeltetőjétől, hogy tartozásom van a vodafone felé és rendezzem blablaés mindig csak annyit tudnak visszaírni, hogy valóban nincs tartozásom
de érdekes, hogy ez nincs minden hónapban, csak 2-4 havonta
-
concret_hp
addikt
-
-
-
concret_hp
addikt
régebben is ennyi kis földrengés volt?
-
concret_hp
addikt
a múltkori fejlődéses témához: azt hiszem mindenben lehet fejlődni, csak lehet hogy kapni kell hozzá 1 hatalmas pofont, ami lehet hogy nem is terít le azonnal
-
concret_hp
addikt
válasz
stranger28 #45715 üzenetére
bár ez lenne a legnagyobb ellentmondás
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #45636 üzenetére
nyilatkozni meg senki nem tud úgy azért azt valljuk be
-
concret_hp
addikt
na, megváltottuk a világot
-
concret_hp
addikt
[link] egy 2 hete tlaálkoztam Kropkóval, mondta, hoyg nagy dobásra készülnek
(1. kelet európai event lesz)
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
Integra #45440 üzenetére
mi az hogy meggyógyítottad? szemtorna vagy mi? (szerk: ja látom közben)
nekem talán 1.75 meg 2.25 nem tudom pontosan a cilinder ami alapvetően problémás, de mgé szemüveg nélkül is látok annyira, hogy nem olyan über zavaró és qrvára félek attól hogy egy lézerrel odapiszkáljanak, ezért se műttettem meg (nem is nagyon gondolkodtam rajta), ki tudja mik a hosszú távú hatások, ill még egy csomót fejlődhet a technológia is
kb. 5-6 év alatt még egy tizednyit se változott amúgy1ik ismerős műttette 3-4 éve, de nyáron nme tud napszemüveg nélkül lenni
(amikor nem tűz annyira a nap, akkor sem)
-
concret_hp
addikt
néha már azt hizsem, hoyg közeledünk nyugat európához, de akkor elmegyek bármilyen állami intézménybe és rájövök, hogy lóf@szt
de ha 2 állami tulajdonú / működtetésű bármi kombinálódik, az már egész verhetetlen kombó -
concret_hp
addikt
na megöltük a topicot
-
concret_hp
addikt
"Arra a kérdésre, hogy mit tegyen azért, hogy többet ez ne forduljon elő, az ügyintéző azt válaszolta, kéthavonta be kell jönni személyesen az ügyfélszolgálatra, ahol rögzítik a rendszerben, hogy nincs tartozás."
az elmű is jobban teljesít
-
concret_hp
addikt
tacx flow, de a pedálfordulat mérő b@szik működni
(szerelési útmutatója külön poén egyébként
)
1x próbáltam (még lehet azért kint is menni), az alattam lakó csaj nem tudja megfelelően kezelni a hangerő szabályzót, amiért már szóltam neki, szóvalgarmint én alapból nem rétem miért használják az emberek, szerintem rohadt drága. van egy sima alap polar órám amivel lehet pulzust mérni, azt viszem néha bringázni meg futni. amúgy is elég sok poénzt el leeht költeni ilyen-olyan cuccokra
persze ha szükségét érzem akkor veszek majd.
edzesonline-n írogatom a dolgokat azt' kész + van pár arc akiktől tudok kérdezni mindent -
concret_hp
addikt
nap kérdése kategória
20 év felett van-e szerintetek olyan tulajdonság ami gyakorlatilag nem fejleszthető (ha kellő akaraterő / elhatározás társul hozzá, akkor sem) ?
pl ha 150 kiló vagy, akkor is bizonyos idő múlva le tudsz futi egy maratont.
ha soha nem tudtál 20 szónál többet idegen nyelven akkor is meg tudod tanulni, ha úgy alakul.
legvisszahúzódóbb stb figurából is lehet nagy társasági ember vagy csajozógép.szóval mi az ami nem fejleszthető? pl örök pesszimistából válhat optimista?
-
concret_hp
addikt
válasz
TwentyFour #45308 üzenetére
majd ráguglizok
@ ja pl pont az a baj, amiről volt is szó, hogy ha főzök valamit, akkor az egész lakásban elterjed a szag, ami nyáron nem gond, ha ki van nyitva az ablak ugye...
-
concret_hp
addikt
lakás illatosításra kéne vmi hint. az ilyen illatosító bizbazokat a legkisebb fokozaton is túl erősnek érzem, de vmi mégis kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest