- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #46137 üzenetére
arrafele az elviteles keres extranak szamit?
-
meg lattam amit kiszerkesztettel
majd gep elol megnezem akkor alaposabban, most csak telorol probalkoztam. kivinnem az asszonyt tavasszal, lattunk itt egy reklamot a show me c. tancos eloadasrol, es marha jonak tunt, megneznenk. ha kozel vagy berlinhez ajanlom neked is, meg persze ha erdekel az ilyesmi
-
keresgeltem szallast berlinbe, de kb 2szer annyiert talaltam csak, mint ide becsbe. ekkora kulonbseg lenne a ket fovaros kozott arakban? sosem jartam meg nemetorszagban, szoval meglepett
-
wow, az elmúlt 90 napban 3k hufot fizettem csak tranzakciós díjra, ez cseppet sok talán. de hát nem igazán tud mit csinálni az ember, ha épp relatíve nagyobb összegű kp-ra van szüksége. ebben fizetjük az albit, most váltottam eurót, szóval ezek megkerülhetetlenek. legalábbis nekem.
-
linkelnék cikkeket az indexről, de ma egyszerűen annyi van amin megbotránkoztam, hogy már neki se kezdek. persze energiaszektor, mi más, meg az oktatási intézményrendszer reformja i no comment. br 120k fizetés, szégyen, hogy az ország nem akarja megfizetni az egyik legfontosabb alappillér tartóelemeit...
-
válasz
BlacKSouL #45745 üzenetére
nekem sokkal jobban bejön mióta ilyet használok. egy darabig még hagyományos, 4:3-as monitort használtam a munkahelyen, de majd meg őrültem tőle, azonnal kellett egy wide monitor. sokkal használhatóbb excel esetén, legalábbis ha nagy adattáblákat kell használni. az itthoninak van beépített állványa, szóval wordhöz csak elforgatom és kész, gondolom programozni is sokkal jobb pivot módban vele, aki erre használja.
mástéméa
ha valaki akar nagyon finom burgert enni, akkor ugorjon be a bölcső bisztróba a budafoki és a lágymányosi sarkán, nagyon finom volt. érdemesebb lehet 6-os vilivel menni, mert parkolót alig találtunk, de 1200 huf-ért nem tudok hirtelen finomabb helyet
-
huh, köszi a nagy jótanács-hozamot, lassan a végére érek a jelentkezési folyamatnak
Viszlát, az önéletrajzot megköszönöm ha elküldöd a [nickem]88@gémélkomra
-
válasz
Integra #45659 üzenetére
én inkább ilyesmire gondoltam, amit az angliás topik 1. hsz.-ében találtam. mivel nincs odaírva, hogy melyik fórumtag írta, így inkább gondoltam, hogy megkérdezem a nemzetközi szinten is tapasztalt kollégákat
szóval az említett advice:
"Az önéletrajzról annyit, hogy erősen különbözik az itteni rendszer a magyartól. Egyrészt a torvény előírja, hogy semmit nem szabad rátenni a CV-re ami negatívan diszkriminálhat. Elvileg. Persze ha magyar egyetemen végeztél es nem John Smith a neved, hanem Kovács János akkor jó eséllyel kiszúrják h nem vagy angol. Ez kb. rendben is van, de pl. fotót nem szabad mellékelni, valamint nem lehet feltüntetni a születési dátumot sem. Úgyis kiderül kb. a tapasztalataidból h hány éves lehetsz. Magyar telefonszámot ne tegyél az önéletrajzra, mert sosem fognak felhívni, és az se árt, ha valami kommersz e-mail címed van, pl. gmail/hotmail, nem pedig olyan aminek .hu a vége. Elég erős tapasztalatom, és mások is ezt mondják, hogy ami nem nemzetközi, az nem fontos. Ezt úgy értem, hogy hiába végeztél otthon kitűnőre az ELTE-n, esetleg Közgázon/Corvinuson, ez önmagában itt senkit nem fog érdekelni. Az első munkáknál előírás a diploma, de egyébkent a gyakorlati tapasztalat fontosabb, hogy el tudd adni magad az interjún, stb. A magyar oktatási rendszer rákfenéje, hogy gyakorlati tárgyakat oktatnak elméleti szinten. (Pl. marketing, stb., divatos dolgokat mármint.) – ha valaki még nem dolgozott, gyorsan rá fog jönni, hogy az ilyen területeken a munkának kevés köze van a tankönyvhöz. Ha egy interjún nem tudod feltalálni magad, nem jó. Ellenben az önéletrajznak azt kell sugallnia, hogy csináltál valamit, ami által több leszel, mint mások." -
angliában van bármiféle különleges szokás az önéletrajzok formai követelményére vonatkozóan? valami tauti tipp, akármi, amit nem feltétln talál meg azonnal az ember a neten?
-
hát ez elég szépre sikerült csomó
többségében vékonyabb nyakkendőim vannak, ha már ez a trendi, azokból könnyen lehet duplát is kötni. de pl az ilyen stílusúak is marha jók szerintem: [link]
ami hagyományos, vastagabb nyakkendőm van, azt meg itt vettem: [link] ajánlom mindenkinek, aki nyakkendőt keres, nagyon jó minőségű cuccokat árulnak
egészségpénztár téma:
én a vitamin ep-nál vagyok, szerintem jók, viszonylag gyorsan kifizetik a számlát, amit leadok nekik, meg sok helyen lehet a kártyával is fizetni.
-
& Viszlát & Integra: köszi a megnyugtatást, nem szívesen vittem volna vissza, mert baromi szép szerintem, még annak ellenére is, hogy eléggé slim dizájn. eddig minden nyakkendőmön volt ilyen bújtató, szóval nem is értettem, hogy erről hogyan maradhatott le, bár nem hermes, vagy lanvin
csomónak meg mindig double windsort kötök, bár fogalmam sincs mi a különbség közte, meg a sima windsor között
NoLF: varrni se tudok, meg nem merném megszurkálni amúgy sem ezt a szép anyagot
de így, hogy elég megnyugtatást kaptam, már nem izgulok rajta, a lényeg, hogy jól nézzek ki a diplomaosztón
-
first world problem: vettem egy nagyon tuti szép nyakkendőt, erre itthon látom, hogy a vastagabbik felének a hátulján nincsen az a kis belebújtató izé, tehát a normális viselése kb. kizárt, összevissza lóg és baromi csúnya :/ holnap mehetek kicserélni...
panaszkodás off
-
today was a good day. mindenféle sorban állás nélkül sikerült elintézni a számlacsomag váltásomat meg a hitelkártya igénylésemet, kb 35 p alatt. egyszerre mentünk be barátnőmmel a bankba és egyszerre végeztünk
-
az mi a fenéért van, hogy az androidos telóm nem tudja lejátszani az mp4-et? nehogymár ezt ne tudja alapból..
-
nos, a kinézett pozi mégsem londoban, hanem warwickban van, ami megélhetés szempontjából sokkal kellemesebb árfekvés
már csak fel kellene, hogy vegyenek
-
krúzoltunk most egy kicsit a városban az asszony új céges verdájával, hát jó érzés beletenni a segged valamibe, amiben van ~20 km
persze magán célra ezerszer racionálisabb használt kocsit venni, de azért nah, mégis teljesen más, ha valami az első perctől nálad van. reméljük egyszer saját erőből is megtehetem ezt
-
jó dolog megkapni egyben egy féléves bözsi utalvány adagot. bár decemberre nem lesz belőle így semmi se
-
válasz
fokukac #44654 üzenetére
tökéletesen igazad van, remek példa volt erre a tegnap(előtt?) általad linkelt blogbejegyzés is. szomorú, főleg az, hogy olyan irányba halad az ország, hogy az emberek általános tudását, tájékozottságának emelkedését nemhogy segítené, hanem csak rombolja, ami hosszú távon szépen lesüllyeszt minket mondjuk közép-afrika szintjére. egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne tudná érvényesíteni az aktuális kormány úgy az akaratát, hogy közben előre fele is haladjunk...
egyébként tök szívesen vállalnék valami energetikával kapcsolatos politikai szerepet a későbbiekben, ha meg lenne a lehetőség a szakmai alapokon történő döntéshozatalra. volt egyébként egy krvajó anyag a hazai energetikai célkitűzésekről, de ezt 2010-ben kidobták és csináltak helyette egy színes-szagos új változatot, ami általában véve még mindig nem rossz, csak figyelmen kívül hagyják ami benne van. idéznék is belőle gy mondatot: "A megfelelô állami intézkedések biztosítják hosszú
távon, hogy az energetika fenntartható és biztonságos, illetve a gazdaság versenyképességét maximálisan kiszolgáló szektorként mûködjön. ennek érdekében döntô fontosságú az energetikáért felelôs kormányzati intézményrendszer stabilitásának és hitelességének helyreállítása, majd pedig növelése. Az energiaszektor fenntartható mûködésének kulcsa a független, kiszámítható, transzparens, elszámoltatható, befektetés-ösztönzô és az európai uniós elôírásokkal és regionális törekvésekkel összhangban lévô ágazati szabályozás."hát ami itthon megy, az minden, csak nem független, nem kiszámítható, főleg nem transzparens és a legkisebb mértékben sem befektetés-ösztönző. tehát a rezsicsökkentéssel mindent megvalósítanak, ami szembe megy a korábban elkészült jövőképpel
-
válasz
Viszlát #44632 üzenetére
pannónia szerintem jól teljesít, én önkéntesben vagyok náluk. mnyp meg budapest bank (a generalit vette át előbb a dimenzió, majd őket a bb), bár ők 2012-ben nem teljesítettek túlságosan jól.
ing-be mennék az adatok alapján, meg amúgy is sok jót hallottam róluk. elképzelhető, hogy én is átpakolom ide a $-t.
-
válasz
concret_hp #44560 üzenetére
miota orrba szajba nyomjak a hd/full hd streameket azota azzal sem. bar valoban kis hatranya ezeknek, hogy 90%ban orosz nyelven megy
de meccs kozben ez nem szokott zavarni.
-
booking.com-on foglalnék szállást, de még sose csináltam ilyet. pár ezerrel drágábbért van ingyenes lemondás később fizetés opció, ami előnyös, ha mégis bármi közbejönne. ilyenkor a fizetés hogyan történik? bankkártyával ugyanúgy, vagy a helyszínen? biztos megtalálnám a honlapon is, de egyszerűen ebben a topikban mindig mindenre a legjobb választ kapja az ember
-
válasz
parandroid #44374 üzenetére
jó lenne így racionalizálni a saját gondolkodásmódomat, ahogyan ezt itt leírtad
a folyamatos nagyra-vágyás nem vezet sehova, csak az elégedetlenséghez, meg a boldogtalansághoz, mert ahogy többen írtátok is, mindig jönnek újabb és újabb igények, amik eléréséhez megszakad az ember. remélem hamarosan kinövöm ezt
-
válasz
#51177472 #44263 üzenetére
neked amúgy mi a célod a zenéléssel? mert ha a magad szórakoztatására csinálod, akkor az tök remek, de amúgy ilyen szövegeket nyomat minden önjelölt magyar underground rapper, minimális eredetiséget nem látok benne, pedig asszem én végighallgattam már ezt a palettát
szóval nem szégyen elismerni, ha valami nem megy, értelmetlen dolog enpluszegyediknek lenni.
[link] - ezt azoknak, akik esetleg nem járatosak a hazi hiphopban. ez mondjuk valamikor a kétezres évek elején készült, azóta azért elterjedt már ez a műfaj is itthon. de össze lehet hasonlítani..
-
válasz
FehérHolló #44225 üzenetére
bmw-vel athajthatsz az ingolstadt tablan?
Ill. megsem tiltottak el a cegesauto vezetestol?
-
brrr, itt is megkezdtük a fűtési szezont. már elég hideg volt a lakásban.
-
válasz
fokukac #44154 üzenetére
megnyugtatok mindenkit, hogy mi is haladunk e felé
ez a rezsicsökkentés teljesen rombadönti a hazai energiaipart, ha pedig valóban megvalósítják ezt a nonprofit elképzelést, az pedig oda is ragasztja hosszú évekre. vagy még tovább.
de igazából az európai helyzet sem sokkal jobb, hosszú távon az eu átlal vizionált villamosenergia-rendszer és piac sem fenntartható, aminek már kezdenek mutatkozni a jelei. más kérdés, hogy ott némileg kompetensebb döntéshozók ülnek, így valószínűleg időben cselekedni fognak egy működőképes modell kidolgozásán.
-
elgondolkoztam egy hitelkártyán. erste joker kártya esetén eddig az évben ~20k visszatérítésem lett volna. ez áll szemben a kártya éves díjával ami ~4k. van még valamilyen költsége a dolognak? pl pénzbe kerül-e ha a folyószámlámról kiegyenlítem a hiteltartozásom, ezután is fizetek-e tranzakciós díjat?
-
énse magamat, de kénytelen leszek valószínűleg, mert 1700 fontból nem akarnék, meg nem is tudnék elkölteni 1100-at kecóra, amiben még nincs a rezsi és a council tax benne. de gondolom ha lejár ez a graduate program, akkor érezhető mértékben emelkedik a fizu és onnantól kezdve az élet is jobb lesz
de ez egyelőre még csak terv szinten létezik ugye, abban jó vagyok, a megvalósításban kevésbé
szerk:
ahogy nézem ez viszonylag jó fizunak számít, dobok egy privit
szerk2:
ahogyan utánanéztem ez tényleg elég jó fizunak számít, szóval nem panaszkodom.
-
Pont ezert kerdezem, mert azt magamtol is tudom, hogy ott a belvarosban horrorak a lakasarak egy kezdo fizuhoz kepest... Tehat azt a kornyeket keresem, ami mondjuk fele ennyi, de kb. egy ora alatt ott tudok lenni, szal erted..
Sot, azzal is tisztaban vagyok, hogy ha osszejon a kikoltozes akkor bizony lejjebb kell majd adnom az igenyekbol az elejen. Mondjuk a lakasarak miatt jobb lenne manchesterbe vagy birminghambe kerulni, megis csak olcsobb az elet ugyanannyi fizubol (~1750 £ net).
-
csak előzetes felmérés gyanánt kérdezem a londonban járatosakat, hogy hol keresgélnétek lakást, ha a charing cross megálló környékére járnátok dolgozni?
utána akarok nézni pontosan az áraknak/lakhatási lehetőségeknek, hogy ha összejön a dolog, ne érjen felkészületlenül
tehát valami legjobb ár/érték arányú környék kell, ami nem is rossz, de nem kellene órákat utazgatni munkába. egyéb helyek, ahova kerülhetek: birmingham, manchester, leeds, warwick. itt elmondásotok szerint kevésbé húzósak a lakásárak.
-
válasz
fokukac #43996 üzenetére
felőlem akárhány átszállás lehet, ha időben gyorsabb
amúgy meg kell védenem magam (
) de a melóhelyeknek nem sok köze van a lakásválasztáshoz, nem költöznék el szívesen a 11-ből. pestre semmiképp, bőven elég volt ott egy fél évet laknom, budán meg a többi szóba jöhető kerület (i-ii, xii) már érezhetően drágább lakásügyileg.
-
válasz
fokukac #43994 üzenetére
akárhogy is számolom, a batyin lévő egy átszállás sehogy sem jön ki többszörösre
(persze ez a default eset)
hétköznap nem jönnék ki időben (jelentősen) jobban,a rakpart is tele, a komjádi uszodától a fő utcán keresztül szintén nem lehet haladni. csak így 5-6 hetente szívás ez kicsit, amikor be kell jönnöm hétvégén, de ezt lenyelem valahogy
meg tényleg nincsenek itt hosszú távú terveim, plusz csak e miatt felesleges egy autót vennem, amíg az asszonynál van céges, és plusz addig úgyse veszek kocsit, amíg az igényeimnek megfelelőre össze nem rakom a pénzt
-
válasz
FehérHolló #43991 üzenetére
egy oldallal ezelőtt lett kitárgyalva a dolog, ebben egyetértek integrával [link]
ezerszer inkább a hév, mint a robogózás.
-
válasz
föccer #43984 üzenetére
~kelenföldi pu --> római fürdő
ha nem jön 19-es vili, akkor még elmehetek 49-cel, és a móriczon/gellért téren átszállok egy 41-re, de sajnos arra is sokat kellett volna várni. másik alternatyv megoldás a kosztolányin átszállni a 86-os buszra, majd arról a raktár utcánál 34/134es busz, de a 86-os is csak 20 percenként jár ilyenkor, és szintén várnom kellett volna az átszállással. nem a bkv hibája, hogy pont számomra jönnek ki rosszul a hétvégi menetrendek, csak kellemetlenül érintett, hogy minden nap ezzel járok, és pont hétvégén nem pontos, amikor egyébként nehezebb a közlekedés.
viszont holnap ki fogom próbálni a vonat--> déli pu--> batyi --> római fürdő útvonalat, hátha az gyorsabb
sdforlife: ez már szerintem lég jelentős ugrás a korábbi zenéidhez képest
persze még van hova fejlődni, csak így tovább!
-
tokjo, hogy pont igy szombat reggel maradnak ki jaratok a bkvnal, es egyik alternativ utvonal sem jo szinten idoben...:/
-
válasz
Winner_hun #43920 üzenetére
kerülővel igen
-
en is falra maszok a celozgatasoktol...
de mar csak 8 nap melo egy huzamban es aludhatok vegre egy nagyot
-
válasz
concret_hp #43767 üzenetére
még nincs?
azt hittem, hogy ez már alap
-
válasz
fokukac #43736 üzenetére
hm, összeszedtem fejben mit fizetek kp-val: albi (45k), konditerem (~3k), büfé a cégnél (nem lehet kártyával fizetni, csak az étteremben 5k), fodrász (4k), virág (változó) plusz egy kis egyéb ez az, az kb 60k, aminek a felvétele után fizetek ha jól számolom 360 pénzt. egyefene, ezt még azért valahogy kibírom havi szinten
de egyébként minden máshol kártya, direkt csináltattunk paypassos kártyákat is otp-nél, a gyorsabb fizetés miatt. sajnos sokaknak nem jut el a tudatáig ez egyébként.
-
mennyi rohadt mocskos ember utazik ezen a heven :/ foleg remek szaguk van igy jol elazva...
-
@ & Integra:
volt ő nyugaton, beszél angolul, németül, ezzel nincs gond. inkább az a "probléma", hogy annyira nem zavarják/érintik az itthoni politikai, gazdasági dolgok, ezen felül még keres is olyan jól, hogy ne motiválja a külföldi munka
tehát meg vagyok lőve. mert van egy foglalkozásom, amit imádok, de amiben itthon 5-10 éves távlatban nincs karrier... szóval én szerintem dobbantok, lesz ami lesz
-
válasz
FehérHolló #43682 üzenetére
már nagyon
év vége fele eldől, hogy van-e esélyem a kinézett pozira angliában, de akkor is csak egy év múlva indul. a másik meg, hogy jó lenne meggyőzni az asszonykát is, hogy tartson velem, de ő jelen állás szerint nem igazán hajlandó erre.
-
nem elég, hogy akár csak régiós szinten összehasonlítva is jóval szánalmasabba a magyarok nyelvtudása, de még így is vissza akarják vetni ezt: [link]
mondták, hogy lesznek intézkedések a káderek itthon tartására, de ezt azért nem gondoltam volna, hogy ilyenek. ha nem beszélsz nyelvet, akkor külföldre se tudsz menni, gratulálok -
válasz
FehérHolló #43634 üzenetére
nem ismerem a márkát, de gondolom az sem az olcsóbbak közé tartozik. én is ettől tartottam, hogy ez lesz, de felettébb korrektek voltak. mondjuk az is igaz, hogy 4 éve nem veszek máshol cipőt, szóval ez úgymond azért elvérés volt a részemről
-
~másfél hete visszavittem egy cipőmet, mert ugyan a garancia (6 hónap, decemberben vásárolt) már lejárt a garancia, de elkezdett mindkét talpa leválni a sarkánál, és ilyen hülye nyöszörgő hangot adott járás közben. szóval visszavittem, vissza is vették javításra, de ma amikor érte mentem szembesültem vele, hogy nem tudták megragasztani, mert folyamatosan levált, sajnálják...
kicsit megrökönyödtem, mert nem olcsó cipőről van szó, és nem 3 évesen vittem vissza, hanem mindössze 8 hónaposan. egyébként úgy voltam vele, hogy ha már ott vagyok, veszek még egy cipőt is, de így elment tőle a kedvem, mi van, ha az is bekrepál és így kezelik a helyzetet, akkor tavaszra rövidebb leszek megint pár tízezer forinttal. szóval bánatomban írtam is egy e-mailt az ügyfélszolgálatuknak, és legnagyobb meglepetésemre fél óra múlva jött a válasz, hogy megvizsgálták az esetet és természetesen levásárolhatom a cipő árát
szóval végre egy rendes panaszkezelés, ez ritka itthon azt hiszem
-
válasz
Integra #43592 üzenetére
nah ezzel mi a baj? se nyaklancom (ami az ing alatt amugyse latszik), se karkotom, ilyesmit gimi ota nem hordok. ezeken kivul, jeggyuru hianuaban az ora az egyetlen dolog amit kiegeszitokent, ekszerkent hordhatok
nyilvan egy sportora mas, annak van tobb funkcioja is. es ahogy Tim is mondja, viselni is jo erzes. Most sportosabb cuccbsn vagyok, amihez nem menne az oram, hianyzik is nagyon a bal csuklomrol
-
válasz
parandroid #43586 üzenetére
az idot enis a legritkabb esetben nezem az oramon, inkabb az ekszert helyettesiti nalam
-
válasz
parandroid #43497 üzenetére
szerintem pl. az i 40es hyundaial semjartok rosszul, vagy addigra talalhattok mar 2 eveset az uj mazda 6bol, az meg gyonyoru
-
vettünk ilyen kontaktgrill-t [link], marhajó, pár perc alatt kész van rajta mindenféle finom hús, zöldség. plusz gál józsinál nagyon finom előre fűszerezett hamburgerhúst lehet kapni, szóval marha hamar készen van a tuti burger, már csak egy jó zsemle kell hozzá
de annak a sütésével nem akarunk vesződni.
-
jó, friss, pöpec hamburgerzsemlét hol tud venni az ember általában?
-
válasz
concret_hp #43359 üzenetére
bármikor szívesen látom egyre
Winner, mint szakember
egy kérdésem lenne. a ruhásszekrényünkben bekrepált egy fiók, rettenetesen szorult. ahogy néztem a fiók alsó élére csavarozott sínben tört ketté a kis görgő. ezeket hogy árusítják? méretre vágják nekem, vagy egyéb módon? ahogyan néztem csak magát a görgőt nem biztos, hogy ki tudom szedni, mert valami patenttel van odafogatva.
-
válasz
EQMontoya #43355 üzenetére
a vilimegállónál van, a bocskai és a bartók sarkán gyakorlatilag. ahogyan jösz az m1 felől és rákanyarodsz a bartókra, na ott. szép nagy paulaner korsók meg hordók vannak kitéve a kirakatba. meg van még pár különlegesebb sör, amiket nem ismertem.
FH: hát neked biza egészségedre, remélem egyszer én is eljutok e jeles eseményre
-
Montoya ur, ha jo sorre faj a fogad itt a kosztolanyin most vettem 300ert 6%os paulaner oktoberfest biert, meg negyszazert buzat belole.
-
válasz
EQMontoya #43347 üzenetére
még igen
és szerintem jövő év végénél hamarabb a lelépés sem fog összejönni. de szerencsére mivel alacsonyabblesz ismét a rezsi, könnyebben folyik be a pénz a disszidálási alapomba
bár ebben a hónapban nem jött meg a várt többlet $, csak egy része...
kíváncsi vagyok, hogy ezeket a terheket ki fogja viselni, nagyon jó lenne, ha mi már kimaradnánk belőle, vigye csak el a balhét az mvm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest