- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
transmission #24005 üzenetére
Rakd fel 15000-ért és engedd el a felét!
Tudod mit? Dobok neked egy UP!-ot. Pusztán jókedvből... -
lujó55
addikt
válasz
transmission #24003 üzenetére
Pl?
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #23988 üzenetére
Sum: 10390 HSz,
idő: 1450 nap
átlag 7,16 hozzászólás naponta... -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #23968 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Miféle víz? Kopp száraz minden...
-
lujó55
addikt
válasz
transmission #23958 üzenetére
még szerencse, hogy nem Mogyoródon cékla nagyságú...
-
lujó55
addikt
Rohadt érdekes! Az egész országból zivatart jelentenek, Pesten 7ágra süt a nap.
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #23916 üzenetére
A gatyát fennhagytad. Munkavédelmi ruházat?
Mondjuk érthető, vigyázni is kell, nehogy a gatter lecsapjon néhány centit -
lujó55
addikt
Nagy a szmog pesten már megint.
Beindult a hétköznap? -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #23840 üzenetére
Én ezt nem hiszem el!
Éljen május 1 a munka ünnepe!
Ha ipaaatotta madota ipaaatotta... -
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
válasz
Vigneau #23805 üzenetére
Gyógyszertárban 2.5k-ért tölttettem fel.
Le is pecsételték. Már van műanyag doboz, nem akartam még egyet. Viszont azt mondták, hogy minden érintetlen és jó volt a dobozban, ezért betették egy szatyorba és visszaadták. Azt is mondták, hogy ezek a kötözők és pólyák szinte sosem járnak le, csak a ragtapasz és a folyadékok. Akkor kell azonnal kicserélni, ha beszennyeződik, vagy átnedvesedik valamitől. -
lujó55
addikt
Vagy pisztollyal mennek iskolába, vagy másokat terorizálnak.
Én nem vagyok maradi felfogású, de esküszöm ennyi bőven elég volt ebből a fajta "demokráciából". A gyerek feljelenti a szüleit, ha a seggére vágnak? Jó, hogy a kutyák nem sétáltatnak bennünket...
Amikor én voltam gyerek, nem így volt. Ha a gyerek visszaszólt a tanárnak, ellenőrzőbe beírás, a szülő meg otthon elverhette a gyereket ahogy jónak látta. Ha pedig a szülő nekiment volna a tanárnak, kimentek volna a rendőrök, bekopogtatnak és másnap a szülők mehettek volna a fogorvoshoz. Én csak a rendszerváltás óta látok összefirkált középületeket.
Egyébként túl vagyunk rajta, tegnap kitárgyaltuk a történteket itthon. Csendben és észrevétlenül felnőtt két nemzedék amelyre semmi szüksége a társadalomnak. Az egyik az, amelyik egyáltalán nem becsüli az életet, nem foglalkozik a megteremtett értékekkel, buták, érdektelenek és közveszélyesek. Hátrányos helyzetűek és esélyük sincs ebből kikerülni, mert fogalmuk sincs mi a helyes út. Képesek erdőket kivágni, állatokat kínozni, mint az ősemberek. A másik réteg meg az, akinek akkora vagyoni előnye van, hogy semmi sem drága, minden pótolható, csak a pillanatnyi jókedv nem. Bármit megenged magának, nyugodtan lehet parkolni a Q7-tel a villamospályán, mert úgy tetszik,ha megbüntetik úgyis kifizeti és elfelejti. És ami a legszörnyűbb, hogy szaporodnak. Mindkét réteg. Egyre többen vannak és a maradék néhány millió tartja el őket, mert az adófizetést valahogy nem ismerik. Szerencsére a természet megalkotta a szelekciót. Az első réteg levadássza egymást a falusi bálban, a második réteg meg kokaintúladagolástól, vagy extrém sporttól hullik el. Én meg az idegtől. -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #23794 üzenetére
Ez tetszik.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #23793 üzenetére
Hát ha én rámásztam volna akkor biztos összegyűlt volna az összes ember az utcában, azóta már fent lennék valami videomegosztón.
-
lujó55
addikt
Egy roppant kellemetlen élményem volt.
Vendégségbe mentünk, elit lakóparki környezet, a kocsit letettük az utcán, hátra be kellett menni a lakáshoz. Mikor délután megyünk ki, a kocsihoz, három kisgyerek (tényleg kicsik, 3-5) a kocsi tetején járkál. Kérdeztem, hol van anyukájuk, vagy apukájuk. Meg rájuk kiabáltam, hogy azonnal takarodjanak le a kocsiról. Leugráltak és beszaladtak a házba, amely előtt a kocsi állt. A háziak becsengettek, mert ismerik a szomszédot. Kijött a nő és nekünk esett, hogy rátámadtunk a gyerekeire. Mi mindannyian mondtuk, hogy csak rájuk szóltam, mert a kocsin ugráltak és jó lenne ha megnézné, hogy mit csináltak. Körbejárta a kocsit, azt mondta, hogy nincs betörve az ablaka, nincs behorpadva. Kérdeztem, hogy a kiscipő nyomok azokkal mi van. Azt mondta, hogy az semmiség, az ő autójukra is rendszeresen felmásznak, de hát gyerekek és hol játszanak, ha nincs játszótér. Elég kínos volt, már a feleségem mondta, hogy menjünk a picsába, hagyjuk, legalább Gáboréknak ne legyen kellemetlen (a háziak akiknél voltunk), hogy a szomszéddal összeugrasztjuk őket. Mikor mentünk el, a gyerekek az ablakból nyújtogatták a nyelvüket, meg mutogattak, hogy dili vagyok.
Gyengeség jele, vagy mi? Mit kellett volna csinálnom? Nem lett tetemes anyagi kár, bár lehetett volna, ha beroppan a szélvédő, vagy egy kavics megcsúszik a fényezésen. -
lujó55
addikt
Vajon hogy találták meg? Mindig is érdekelt a nyomozói munka. Nem tudom, hogy lehet nyomra bukkanni. Valaki esetleg köpött?
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #23759 üzenetére
Kert kész.
Most hajvágás következik, mert holnap vendégségbe megyünk és nem akar az asszony szégyenkezni az ősember fejem miatt. Meg is kell borotválkoznom.
Utálok borotválkoznihajvágást még jobban utálom
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #23756 üzenetére
Hát dolgoztam rajta tegnap este eleget, hogy nedves maradjon...
Rohadt meleg van, nem győzőm a tempót sörrel se. Gyepszegély lerakás in progress...
a föld: száraz -
lujó55
addikt
Jó reggelt, napfényeset!
Létezik az, hogy tegnap este a veteményt pocsolyáig locsoltam és most reggel már száraz a föld? -
lujó55
addikt
Boldog Születésnapot akinek ma van +- 3nap.
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #23703 üzenetére
De jó, hogy felbukkantál, van egy kérdésem (privátban).
-
lujó55
addikt
Én is jártam egyetemre. De nem a műegyetemre, hanem az igazira!
Az a baj, ha valaki szólni mer, még őt éri attrocitás. Ezért nem merünk szólni a nagypofájú barmoknak akik a terepjáróval lenyomnak az útról, a f@szától a füléig kitetovált kopasz baromnak ha eléd áll a sorban, vagy a rendőrnek ha nincs igaza. Erőfölénnyel való visszaélés. -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #23695 üzenetére
Ha most ezt leírnád a kedvenc topikomban, elhiszed, hogy lenne olyan nagyokos, aki nem értene egyet veled...
Pofonegyszerű. Egyáltalán nem a közlekedés biztonsága a lényeg, hanem a pénzbeszedés. Ez már így megy régóta.
-
lujó55
addikt
Sokkal bonyolultabb a helyzet.
Elvileg a 2011.06. a gyártási, ha nincs ez külön kiemelve. Innentől számítva 5 év.
DE!
Tegnap vagy tegnapelőtt hallottam a rádióban, hogy Debrecenben megbüntettek valakit a rendőrök az elsősegély felszerelés miatt, pedig az a plomba szerint még nem járt le. Kinyittatták a dobozt és egyesével átnézték a cuccot és volt benne valami, aminek csak 3 év volt a szavatossága a papír szerint. Gondolom az intézkedő kollégák saját hatáskörben eldöntik, hogy mi a teendő és milyen büntetési tételt szabnak ki.
Én inkább vettem egy újat, amilyen peches vagyok, tuti megszívnám. -
lujó55
addikt
válasz
bandus #23680 üzenetére
Nekem durván visszahúzódott az ínyem alul a bölcsességfogakról. Szabaddás került a fognyak, majd bepisiltem minden evésnél, fogmosásnál, ha csak hozzá értem. Fogorvos épített rá valami fehér porcelánnak mondott bevonatot. Aztán az első evésnél megettem azt is. Elmentem újra, azt mondja nem lehet vele enni.
4000Ft és ismételni kéne minden héten. Kérdeztem nincs-e valami végleges megoldás. Azt mondta kenegessem Aperisan balzsammal. Elmondom az se segített semmit. Aztán olvastam valahol, hogy ez higanymérgezés tünete.
Evés után sensodyne fogkrémmel mosom a fogam és nem fáj a szabadon álló fognyak. Este lefekvés előtt pedig parodontax, hátha segít visszahúzni a fogínyt. Mindenesetre nincs lyukas vagy szuvas fogam, csak ez a fogínyvérzés nem a legjobb. Pedig jó lenne egy chipset megenni... -
lujó55
addikt
Létezik, hogy van valamiféle vírus?
Mindenki beteg körülöttem. Itt köhögnek, tüsszögnek, hogy ne tudjak holnaptól dolgozni -
lujó55
addikt
Na, logout...
Óriási vihar közeleg, villámlik, inkább kihúzom a gépet a falból -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #23638 üzenetére
Neked volt igazad. A snitzer túl vastag volt, kivettem belőle az élet és szépen körbevágtam. Könnyen ment. Köszi a segítséget.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #23643 üzenetére
Hú, anno nekem is tanították az oroszt, de mivel nem kell mindennap használni, totál elfelejtettem. Pedig néha de jól jönne. Legutóbb pl. Baden-Baden-ben kellett (volna) használnom. Nem számítottam rá, hogy pont ott
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #23638 üzenetére
Snitzer.
Majd valahogy óvatosan. -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #23634 üzenetére
Hát ha azt nézem, hogy a dobozos tej nem látott tehenet, a földieper földet, akkor logikailag a krómozás nem látott Cr-t
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #23633 üzenetére
Nem fogom még jobban összebarmolni, az időt se töltöm vele. Feleségem felhívta a boltot, ahonnan a keretet vettük, azt mondják, hogy vagy kicserélik, vagy visszaadják a pénzt.
Hogy lehet kivenni belőle a tükröt, hogy az ne törjön össze? Kicseréltetem és a beragasztást más ragasztóval csinálom.
Lehet, hogy happy ending lesz? -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #23627 üzenetére
Ma reggel megint megnéztem, de hozzányúlni továbbra sem merek.
Szóval magának a tükörnek nincs semmi baja, az szép ahogyan megcsinálta az üveges. A gond a kerettel van. Nagyon szép fényes, krómozott keret volt, pont olyan, hogy a fürdőszobában passszoljon a csaptelephez, stb. Na ez a keret totál bemattult, olyan, mintha lecsiszoltam volna. Úgy néz ki, mintha valami maró anyag támadta meg. Szóval már nem fényes, de leginkább a sarkoknál lett matt. Ahol persze távol van a ragasztástól, ott gyönyörű csillogó, mint újkorában.
Közben máshol pont azt írják, hogy lehet, hogy a ruhára kicsöppent egy kis sziló és az tapadt rá a fémre, töröljem le szappanos vizes ruhával és szép lesz.
De nem. Olyan, mint amikor pillanatragasztó rácsöppen valamire, szétterül és annyi.
Mindegy, majd kitalálok valamit.
A garázsban még nincs piperetükör -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #23624 üzenetére
okés, köszi.
én is csodálkozok rajta, de durván matt lett a felülete és homályos. -
lujó55
addikt
Óriási gáz van nálunk. Valaki tud segíteni?
Az a helyzet, hogy tükröt vágattunk egy krómozott acéllemez keretbe. Óvatosan lefektettem a földre, alá ruhát terítettem, nehogy megkarcolódjon és a tükröt szépen belepróbáltam, mielőtt beleragasztottam. Na, eddig minden fine, gondoltam a nehezén túlvagyok. Szépen kihúztam a perem mentén színtelen szilóval és beletettem a tükröt. Vigyáztam rá, el is kerítettem, a család még a közelébe se menjen. Egy napot állt, ahogy az üveges mondta, elviseltük az irdatlan ecetszagot is. Ma felemeltem, fel akartam tenni a falra és majd megütött a guta, a krómozott felület bemattult, de nagyon csúnyán. Az asszony most velem veszekedik, hogy túl sokat nyomtam a szilóból, de még csak meg sincs folyva mellette. Létezik, hogy az ecetgőz megtámadta a bevonatot? Lehet ezt egyáltalán javítani valahogy? Még ilyet nem pipáltam
Mindjárt szétb...m kalapáccsal -
lujó55
addikt
válasz
Viszlát #23580 üzenetére
imádom a rózsaszínű orrukat!
Annyira értelmesek, hogy hihetetlen. Elég csak csúnyán ránézni és bemegy az óljába. Viszont mindenütt ott van, ha kereket cserélek, ha gyomlálok, mindenütt. Ő is nézi amit én. Ja, és imádja a sört. Fú, mekkora ugrálást rendez ha zizzentem a dobozost! áááúúúú -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #23567 üzenetére
Na most már itt is esik. Ritka, de most esik.
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #23551 üzenetére
"árnyékban is 35 fokos melegben, a tűző napon, fekete csizmában, fekete nadrágban, fekete mellényben, fekete kalapban"
A szomszéd bácsi így kapál nyáron a szőlőben. Azt mondja jobb, mintha fűteni kéne, mert a favágás még izzasztóbb. 80 éves és egy deci pálinkával indít minden reggel. A múltkor a rendőrök kényszervérvételre akarták vinni, mert nem akarta megfújni a szondát és a biciklije nagyon imbolygott. Annyira nem tudtak vele szót érteni, hogy inkább elengedték, csak ne legyen vele dolguk, mert nem könnyű eset -
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #23525 üzenetére
Pont erre akartam célozni.
Ha húznak egy vonalat, hogy 200eFt, az még nem jelenti azt, hogy a 260eFt-os fizetéssel gazdag vagy. Érted, ugye? progresszív adózást kell csinálni, nem sávos-lineárisat. Mondjuk így:
SZJA kulcs = C*(e^(jövedelem/1mFt)). Na, ez exponenciális. C-t pedig az államadóssághoz lehetne igazítani egy évre rögzítve. -
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #23518 üzenetére
Kihallatszik ám a durva irónia rendesen
A "fizessenek a gazdagok" zászlóra tűzött felirattal csak az a baj, hogy nem tudjuk ki számít gazdagnak. A szegény kis politikus aki lemond a tiszteletdíjáról, de úgy manipulálja a tőzsdét, hogy naponta tízmilliókat keres offshore cégekkel? Vagy a kurvafuttató, egész nap az edzőteremben hőbörgő indián, akinek egy vasa sincs legálisan, csak 40 millás autója és budai villája? Vagy az a szegény kis egyetemi tanár, aki szegény éppen hogy csak rektor lett, na meg akadémikus, mert hát régen nem volt internet, honnan tudta volna, hogy már más leírta előtte azokat a dolgokat a disszertációba, különben is a felsőoktatás el van maradva, ő is alig jön ki a havi másfél millából. Vagy egy szegény szülész-nőgyógyász a leromlott egészségügyben? Jaj, nehogy már tőle féltsd azt a párszázezret szülésenként, hát nincsenek neked érzéseid? Vagy az aki jogtanácsos egy multinál és keres havonta 500k-t, de ezért még hétvégén is bent kell rohadnia, ráadásul minden felelősség rá hárul? Szóval, hol lenne a határ? Mondj egy összeget havi mennyitől számítson valaki jól keresőnek.
-
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #23509 üzenetére
Most őszintén, miből lenne stadion a tanyára? Azt is ki kell gazdálkodni valahonnan...
De fordítsuk komolyra a szót. Te mit csinálnál matolcsy elvtárssal? -
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #23506 üzenetére
Nem. Ez azért van, mert tegnap vettem foszfátmentes autósampont, gondoltam ma lemosom, az asszonynak úgyis dolgozni kell menni, én meg a gyerekkel csinálok valami jó kis programot. Ő szeret pancsolni, a kocsi meg tiszta lesz. Hát, izé... nem engedem ki pancsolni, mert ez inkább sár, mint tiszta víz.
-
lujó55
addikt
melegfront van, vagy mi?
semmi alvás nem sikerül -
lujó55
addikt
válasz
Viszlát #23320 üzenetére
eta gőzönfőtt
Csak a miénk mákos is lesz és sokkal több lesz rajta a dió is.(#23321) tbs: egy nagy frászkarikát fagyasztó! Betolom mind délután.
-
lujó55
addikt
Mama adott egy csomó mákot meg diót ledarálva. Fel kell használni, mert megavasodik. Ezt találtam ki desszertnek. UP?
-
lujó55
addikt
A mai nap úgy ment el, hogy nem tudom megmondani mivel foglalkoztam...
-
lujó55
addikt
Asszony pizzát csinál. Viszem a tubusos pizzakrémet, mondja, hogy azt nem szereti használni, mert szandálgumi is van benne.
Ezen berosáltam -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #23273 üzenetére
Mennyi kaja kijönne belőle Pápuán. Ott aztán közel kerülhetne a természethez.
-
lujó55
addikt
A buszállomáson pont a szivatás működik, a Hadnagy út meg nem belváros (nekem). Régen a bazilika mögötti rész totál free volt, de aztán rájöttek, hogy az még nem az övék ezért oda is kitették a jegyváltókat. Szvsz, nincs Egerben sehol ingyen droszt. Vagyis vasárnap van, de akkor már be van zárva posta, hivatal, minden.
MOD: most mondja az asszony, hogy az Agria Parkban ott lehet hagyni a kocsit egy órára. Ezt nem is tudtam. De vajon ő honnan tudta, hogy a plaza parkolója free? -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #23238 üzenetére
4:20
? Mit nem adnék ha addig aludhatnék!
Vagy várjunk csak, ugyen nem hajnali 4:20-ról van szó? -
lujó55
addikt
Én túléltem és utána semmi fájdalmat nem éreztem, míg a hagyományos műtétes kórteremlakóknak óriási fájdalomcsillapítás kellett a műtét után, mert nagyobb volt a sebük.
Nekem amúgy egy icipici sérvem volt, csak akkor fájt amikor hirtelen kellett nagyobb erőt kifejteni, pl. bicajjal felszaladtam a 4-re, mert nem volt lift. Dokim azt mondta, hogy egyáltalán nem sürgős a műtét, mert korai szakaszban vagyok, de ha akkor belevágok, akkor laparoszkópiával simán megcsinálja, míg később azzal már nem is lehet.
Szerintem keressetek egy megbízható orvost és halgassatok rá, mert ő tudja mi a legjobb. -
lujó55
addikt
Ja, hát orvosnál voltam, csináltatott teljes vérképet és pisilni is kellett. Egyedül a hemoglobin, LDL, HDL koleszterin és a vizelet savasság volt megcsillagozva. Gondolom akkor a többi jó, de csak fejből emlékszem, a pontos értékeket nem tudom, szólni kéne az asszonynak, vegye elő a betegséges dossziét. Mindenesetre a doktornéni azt mondta, ha rendszeresen sportolnék, beállna a szervezetem és nem lenne ennyire hirtelen a vérnyomásemelkedésem.
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #23195 üzenetére
Igen, stressz helyzetben a pulzusom is fent van. De szerintem bárkinél így működik. A helyzet az, hogy nekem bőven kijut a hülyékből, ezért több stresszt kapok. A béta blokkoló, az olyan, mint a baseball-ütő? Mert akkor néha tényleg segítene
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #23162 üzenetére
Mosógépet átmostuk ecetes vízzel, még jót is tett neki, mert azóta nem nyikorog.
Vérnyomásom totál szar, orvos is megmérte már és nagyon hektikus. Azt mondja, erre nem tud semmi gyógyszert adni, mert nem állandóan magas és az alsó értékkel semmi baj, az 80-as, de a felső megüti a 180-at is. Pl. mikor vezetek érzem, hogy állandóan felugrik ha valaki bevágódik elém. Általában vezetés közben fájdul meg a fejem, vagy a munkahelyen. -
lujó55
addikt
Estét!
Most volt cirkusz itthon.
Az történt, hogy egyszercsak hirtelen leesett a víznyomás. A mosógép meg leállt és a betöltésjelző pirosan világított. Szomszédnál sem volt víz, így megnyugodtam, nem nálunk történt valami baj. De egyszercsak újra visszajött a nyomás és beindult a mosógép is. A gond az, hogy sárgásvörös lett az összes ruha. Mit lehet tenni ilyenkor azon kívül, hogy újra mosás lesz? A vízműnél fel se veszik a hibabajelentő telefonszámot.Asszony meg nekem rikácsol, mintha én csináltam volna a csőtörést valahol.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #23112 üzenetére
Isten éltessen utólag is!
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #23085 üzenetére
+1
Túléltem, már hiányzik a munka nekem is.
Ennyi elég a távoli rokonokból. -
lujó55
addikt
Ma egész nap olyan fejfájásom volt, hogy a szememből ömlött a könny.
Ez nem az első migrénes eset. Kész vagyok, totál frontérzékeny lettem. Csak tudnám mitől alakult ki. -
lujó55
addikt
válasz
transmission #22908 üzenetére
áhh, szerintem kókányolás.
-
lujó55
addikt
válasz
transmission #22906 üzenetére
Az szerintem lehetetlen.
Így készen kivágva nem lehet kapni? -
lujó55
addikt
válasz
transmission #22904 üzenetére
Börtönbe küldenél egy kis "olvasnivalót"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Autós topik
- Ford topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest