- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÜLÉÉÉÉKKKK
-
Na ezt is sikerült túlélni.
Pénteken fogadott 1 asztalnyi pálinka, amiből 4-5 félét sikerült is megkostólni, majd ennek örömére le a borospincébe. Ott is vagy 4-5 bor után felfele jövet kissé megcsapta a társaságot a levegő, szóval utána már csak óvatosan az alkohollal partiba ment át.
-
Holnap indulok Siófok mellé, kis alkoholos összeröffenés, borospince ésatöbbi, remélem jó idő lesz
-
válasz
FehérHolló #26326 üzenetére
Jöhet az is
UI: Na ez a fenti smiley kissé félreérthető, de itt marad
-
válasz
FehérHolló #26246 üzenetére
Éppen úszik 1-et a vízben, mert úgyis "hiányolta" ebben a melegben
Nézem Gyöngyösön is ugyanez a helyzet, ráadásul egyik videón, ép a nagynénémék utcája is látszik 1 kis időre, ahol áll a víz az úton, hát nem mondom, kissé félelmetes is egyben, mint amennyire érdekes is. -
Sikerült 3mm-esre vágnom a hajam (1. vágás közben nézem, ez mintha sok haj lenne, ami leesik), hát mit ne mondjak, még szerencse, hogy nem télen csináltam, sose volt ilyen rövid hajam, ehh.
-
válasz
kételkedem #26157 üzenetére
Inkább hűvősebb idő, !4!4!4!
-
Jöhetne már 1 kis hűsítő eső, kezd melegem lenni, meg egyébként is kezd elegem lenni is úgy a dolgokból, illetve 1 dologból.
-
2500 + 1 napja a PH-n, ezt is megéltük.
Csak ne lenne olyan meleg, pedig még 1 hétig ilyen lesz. Mindegy majd lehűtöm magam a medencében, igaz lassan abban is "felforr" a víz. -
No komment
-
-
Valaki tudna mondani olyan helyet ahol olcsó a klórtabletta, medencébe kellene 200g-os kiszerelésben, minél olcsóbb Ft/kg áron.
Eddig ezt találtam -
Na a mai napi hangulat is megvan. Exemről most olvasom férjhez ment tegnap, + babaváró is van, belegondolva, hogy ha tavaly nem "b@szom" el (az én hibám volt igaz (nem megcsalás), illetve ő nem akarta folytatni) a dolgot, akkor mi lett volna, na de hagyjuk is a dolgot.
-
válasz
Tothgera30 #25562 üzenetére
NeTiirii
Szép napot minenkineklujó: Sport1-en megy a másik élőben
-
válasz
kételkedem #25451 üzenetére
Pedig még akár az is lehet, hogy mégse, vagy igen ?
-
1 ilyen tetten érés után mint régen, karlevágás azt utána majd lopkodjon.
-
válasz
Tothgera30 #25125 üzenetére
Enyémre is ráférne már 1 tupír úgy érzem, avagy akkor ez ilyen ragályos dolog lehet védőoltást kéne ellene
UI: Igaz rám is rámférne 1 változás -
válasz
kételkedem #25048 üzenetére
800 Ft-ért már van eper, cseresznye meg van annyi ami kell.
lakisoft: ez igaz 1,5 hete volt, azóta nem néztem az árát
-
válasz
Tothgera30 #24796 üzenetére
Ehh, de megszaladt egyeseknek
Du.-ra fűnyírás betervezve, de a nap ide is elkéne, kicsit hűsi van.
-
Na tegnap beadta a kulcsot a mosógép csere egy Fagor 1FET 109 W-re, örültem nagyon 1 kis (64.990 Ft) kiadásnak.
pedig más tervek voltak annak a pénznek, na majd idővel talán.
-
válasz
venember83 #23840 üzenetére
Vannak nagyon ráérő emberek
-
válasz
kételkedem #23780 üzenetére
Köszönném
, de nem most tartom
-
válasz
Tothgera30 #23753 üzenetére
Csak tocsog
-
válasz
Winner_hun #23748 üzenetére
Hú de rég láttam erre a Bubu-t, igaz 1,5 éve nem is volt bent
-
Ez a hét is jól kezdődik, sógoromnak (meg még másik 20-nak) közölték a mai nap, holnap már be sem kell menni, hogy rohadna meg a mai világ, hogy ezt meg lehet tenni, lassan kezd elegem lenni ebből az országból, csak kihasználják az embert, mindenki szarik a másikra, a más érdekét csakaezért se nézik, kész, ideje lenni elgondolkozni, hogy ELÉG LESZ EBBŐL.
-
válasz
bandus #23072 üzenetére
A mai magyar "átlagbér" az 140-150.000 nettó körül van, szóval a te 200.000 nettó fizetésed az kicsit sok így, igaz gondolom nem 1 "eldugott" helyen akarsz dolgozni, hanem Pest a cél, mert ott adnak ennyit kb. kezdőnek. A vidék meg le van nagy ívben szarva, ez a nagy harci helyzet, örülhetünk, hogy van hol dolgozni, nem hogy még ennyit keressünk. Én is váltanék szívesen, de az infó szakma nem dúskálkodik nagy munkaerőpiaccal, illetve teli a piac álláskeresővel.
-
Kellemes Húsvétot mindenkinek
-
válasz
kételkedem #22201 üzenetére
Hát de hogyan értesítsenek, hogy nyertél-e vagy sem ?
-
válasz
Tothgera30 #21943 üzenetére
Lássuk Műszaki Infó pl:
Mindenhova vagy programozót keresnek (valamiért sosem szerettem), vagy beszéljen jól angolul (kérdem én, mi a francnak, mert kötve hiszem, hogy a munkahelyen angolul fog beszélni).Ide tartozik ez is
-
válasz
venember83 #21933 üzenetére
Sejtem
A kazánunk (kombi) bemondta az unalmast, javítása kb. 70.000 Ft, már ha érdemes vele foglalkozni, alaplap cserés. ÓJEEEEE -
válasz
Tothgera30 #21928 üzenetére
Anno fősulin (2002 körül) az Auchanban vettem 1,5l-es öszibaracklét, finom volt és csak 99Ft volt, majdhogynem napiszinten ittam, majd megszűnt, azóta nem is iszok csak alkalmanként. Mostanában meg én is látom, hát elszálltak az árak, nem kicsit, 1 rohadt almalé is 300 Ft körül van
-
válasz
Tothgera30 #21438 üzenetére
Én meg minden hétköznap 1/4 5-kor
-
Na ma kisebb pofára esés, béremelés csak nettómegtartással volt, nem +6% még arra, hülye baromnak hittem, és nem a józan eszemnek, mert én ezt tudtam hogy lesz, de meggyőzött hogy még 6% +.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BIOS topic
- Autós topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest