- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tbs
addikt
válasz
freelanced #50901 üzenetére
Frankó ioncserélgetős fajta. Akvarisztikai minőségű, szóval nem rak bele olyat, amit ne lehetne meginni.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #50883 üzenetére
Tényleg..? Durva. Olyan 150mg/l-re emlékszem még környezetvédelem laborról, amikor lecsekkeltük, hogy mi is van a csapvízben.
Ott teszteltük, hogy 2 perc forralás megfelezi ezt.
freebébi: ha újpest felé tudsz kanyarodni, akkor adok egy marék gyantát, amivel tudsz 0ás vizet gyártani.
szerk.: Pöttyös Oroszlány -> és tényleg. Mondjuk elég kétes ilyen szmogriadós időben sztem...
-
tbs
addikt
válasz
freelanced #50880 üzenetére
Csap. Ritkán több sztem.
Ha durvulni akarsz egyszer felforralod, csak ne ugyanabban az edényben hűtsd ki.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #50832 üzenetére
Mikor nem. "A történelmet mindig a győztesek írják." - Dan Brown (asszem
)
-
-
tbs
addikt
válasz
bandus #50614 üzenetére
Jah, lábmunka: attól, hogy nem rúgsz látványosan, az ütésekben durván benne van a lábad. Ha jól csinálod a kezed jóformán csak az emelő túlfele lesz, amit beillesztesz egy horog segítségével az ellen orcája alá, oszt lábbal felrúgod magad... ->
Van ott lábmunka rendesen, ne aggódj fájni fog...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #50619 üzenetére
Ja, kiskoromba' aikido előtt lőttem magam KBvel - csak nagyon versenyszagú edzőkkel találkoztam...
Lehet ez a bajom a KMmel is -> nagyon nyomják a "vizsgákat"...
Monty: sztem inkább odaadom amit kér, oszt mennyen isten hirivel. Ha meg izgága, akkor meg győzzön a jobbik józan ész.
(Van annyi egyéb rutinom, hogy elkerüljek egy komolyabb sérülést alkalmi útonállás esetén. Remélem legalább is.
Ha meg akarnak verni, úgyis megfognak.
)
-
tbs
addikt
válasz
bandus #50614 üzenetére
Box NAGYON NAGYON jó mulatság.
Semmiképp ne hagyd ki a próbát! Iszonyú jó benne (KMhez és defendóhoz képest), hogy nagyonnagyon sok benne a püfölés, kevesebb a kontakt-harc. Nálam jobban levezeti a stresszt...
KMmel az a bajom, hogy egy koncentrálós nap után még a KM gyakokra is figyelni... Öreg vagyok én már ehhez...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #50584 üzenetére
Az úgy kezdődött, hogy "születnek embergyerekek, meg lyánygyerekek"...
-
tbs
addikt
Mindenkinek szeretettel -> [link]
BÚJJÉK!
-
tbs
addikt
Na ja, de sokan fosnak is... Pl. Inti, aki inkább lehúz vidékre...
Mi a csajokkal a 10emeletesek között a semsey parkba' fogunk felengedni tucatnyi római gyertyát.
Nem hangos, de látványos. Ez már a 6. év lesz hogy nyomjuk, egy ideje tapsot kapunk, illetve jönnek mások is oszt használják a "kilövőnket".
-
tbs
addikt
Öööö, a banknapok és a munkanapok nem feltétlenül fedik egymást. Devizás cuccoknál pláne. Ha nem ismerném pár bankét...
Néha zavaró hogy nincs erről "széleskörű tudás". Tényleg semmiből nem tartana egységesíteni és kitenni.Apropó, nincs véletlenül egy 2014-es banknaptárad..?
Persze Tildy ez most jóóól benézte. -
tbs
addikt
válasz
kételkedem #50093 üzenetére
Nem. Inkább ilyesmi -> [link] ( <- ez pl. tök jó fajta.
)
-
tbs
addikt
Égés. A vízbe lógatás a jó megoldás. Kezdj el lazítani. A fájdalomérzők sajnos sajogni fognak még napokig.
De ez a jobb. Ha nem fáj, az a súlyosabb...
szerk: a krémeket igengyorsan felejtsd el. Majd holnap után vmi laza hámosító max. (Neogranormon, Sudocream ilyenek.) Átmenetileg dobjál be ~800mg ibuprofént.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #50011 üzenetére
VLC amit nem mutat meg rendesen, azt nem is érdemes megnézni.
Szar filmeket szerzel okosba.
Illetve érdekelne, egy ilyen foley only film.
Elég vicces lehet.
-
tbs
addikt
Ha hordozok egy telszámot, és kicseréltem a sim-et, mennyi idő múlva leszek újra hívható..?
-
tbs
addikt
@nak szeretettel, ilyesmit szokta kedvelni -> [link]
-
tbs
addikt
Ahhhha, akkor lassan megértem.
Nincs rá ötletem.
Egy barátom HF BT-t használt sokáig, de most egy wifi usb bridge-t (a wifi másik felén lógó usb device-t (jelesül dac) prezentálja a wifi innenső végén ülő gépnek), aminek gondja, hogy a kliensoldali driver nyűgös szar. Mondjuk kétlem, hogy lenne mobil meghajtója...
szerk.: Aha. A win-es az egy upnp dlna katyvasz. Ebben az irányba' lehetne keresgélni. Minidlna és Rygel van itthon (mikor melyik
), de a wines upnp-s játék icipicit mintha komplexebb lenne.
A zixbokszomon van csak win...
szerk.2: Jah, az wmp-s ms mindig transzkódol (pontosabban nem láttam még nem). A flac szépsége ugrik is a kukába...
-
tbs
addikt
(De csak félig értem a kívánságod.
Nálam egy behringer dac van az onkyo elé kötve, mpd futik rája irányítva az egyik virtualizációba', a csajok gond nélkül kezelik akármelyik gépről a cuccot már évek óta, pedig eléggé computter ántitálentumok. Új zenéket fel szoktak "húzni" rá (smb, telóról is), oszt megy a play webről. Ilyen castolom a streamet konkrét kliensre játékot még nem láttam élesbe' icecast kicsit nagyonmás.)
-
tbs
addikt
1BTC = $550
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #49717 üzenetére
Sztem téved...
-
tbs
addikt
Ja. Meg jépeg.
(Pápá: értem ám.
Pont mostanság dolgozok egy olyan dcraw variánson, ami a debayer demozaik helyett "szemátlagol", és ff az outputja... A gammával gyűlt meg a bajom, mert úgy tűnik, hogy minden gyár custom görbével dolgozik... És kuvvára nem egyenessel... (Klasszikus időhiányprobléma.
))
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #49610 üzenetére
(Tagadok mindent.
)
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #49607 üzenetére
A vindóz éra legtutibb cucc a PS. Telepítsed, és kinyílik a világ..!
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #49497 üzenetére
NEM napfényre, hanem UV-re sötétedik.
Borult időben is van annyi UV, amire reagál izomból. Nekem Pentax szürke lencséim vannak, durvák nagyon.
Annyi, hogy ha áthűlnek, akkor lassabban tűnik el a "sötét".
szerk.: Tobi -> nem bevonat. Anyagában hülye a rendes lencse. A bevonatos szarok azok... Nos, szarok...
-
tbs
addikt
válasz
kraftxld #49434 üzenetére
Nem is ez az igazi probléma, de sztem érted ezt Te.
Bandus: nem kerestek arrafelé *nix profit..? Mennék akkor.
Amúgy meg gratulálok, hogy jól kerestek. Élvezzétek a DINK létet.
Jó is az.
szerk.: Privátba' bármilyen életvezetési tanácsot elfogadok, különös tekintettel a pénzügyeimre.
-
tbs
addikt
válasz
kraftxld #49430 üzenetére
Hát, a "komfortzónából kilépés" lehetőségét eléggé beszűkíti, hogy az alacsony fizuk miatt sokan kénytelenek privát sötétfehér melókat is vállalni - a munkaidőn túl -, ami nagyon ritkán esik egybe a "kilépési lehetőséget" elősegítő tevékenységgel.
Szóval ha pl. idehaza 3 embert tartasz el egy kvázi elfogadható IT-s fizuból + az esti melókból, akkor talán marad pénzed a jövő nyári nyaralásra, de agyad + energiád a saját kilépési lehetőségeid bővítésére már nem biztos. Szerintem.(Ismerős a cipő, csak azér'.
)
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #49398 üzenetére
Jah...
Szorivagyok.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #49361 üzenetére
Há' ez pontojan, mint a skeccsUPba'... Profi...
-
tbs
addikt
Hoppá, mit vettem észre...
UPC-nél itt-ott natív ipv6 van.
Lehet ezért bénázik sok helyen..?
-
tbs
addikt
válasz
Pttypang #49182 üzenetére
Persze. 1db.
Óvatos duhaj vagyok, játék ez csak.
Tavaly $10 befektetéssel indult, ahhoz képest zseniális profitot termelt. Ezzel a zuhival is kaszált, a profit már $1000 fölötti sztem. Lassan haza is utaltatom.
(Nem. Ciprusra.
) A bot kukabuta de nagyon, nincs időm faragni. Egyszeregyszer nekiültem már, de olyan hülye dinamikája van BTC árfolyammozgásának, hogy amint picit szofisztikálnám, azonnal bukóba kerül hosszú távon is. (A bot a gox-on kereskedik max. 1btc-vel.)
A mostani lejtőkből az látszik biztosan, hogy rendesen megerősítették a tavaszi akadás óta a kereskedőplatformokat mindenhol. Mármint MtGox, btc-e, vircurex - ahol érdekelt vagyok.
szerk.: FH, THX.
-
tbs
addikt
1BTC = $700
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #49031 üzenetére
Most nem.
Mondom, hogy fényeznem kellene a botot. (
) Benézett vmit, oszt állt kukán...
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #49023 üzenetére
Így is csak lassan tudja követni a divatot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kuponkunyeráló
- Tomato firmware
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest