- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #16741 üzenetére
Hazai proxyn már árnyaltabb a kép, de erre se mondanám hogy szétfeszíti a rendszer korlátait. Ráadásul így meg nem enged belépni a PH! ..
Fura, hogy a francia proxyról beenged, innen meg bejelentkezek, és azt mutatja hogy ki vagyok jelentkezve. Lehet hogy törölni kéne a kukit meg minden mást? Á, épp elég nekem a proxyváltogatás attól függően, hogy a magyar(pontosabban japán) és a francia IT-sek különkülön mit tartanak böngészhető tartalomnak.Mindenesetre a mobilnetem csaknem többszöröse a vállalati vezetékes sebességnek. Hát ez van.
-
BlacKSouL
addikt
Globális, multinacionális autóipari cég, 2011 novembere, vezetékes bérelt vonali internetszolgáltatás:
Ha modemet mérnék mennyi is lenne az optimista reális eredmény?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #16690 üzenetére
Nálunk is szóbakerült, de valami miatt (ár?/minőség?) nem volt versenyképes. Pedig mi is beszállítunk a Suzukinak, illetve hát mi vagyunk azok a bizonyos.. "A fejlesztéseket a Suzuki is értékeli: négyszer minőségdíjat, ötször "az év beszállítója" díjat kaptak - Pata József szerint egy japán cégen kívül ezzel egy Suzuki-beszállító se büszkélkedhet.."
update: az ár nem volt elég jó
-
BlacKSouL
addikt
Nem hiszem el hogy ezek ennyire sötétek...
Fülöp szigeteki leányvállalat.
Árajánlatkérés tőlünk, feléjük. Nem az első, kb az ezredik:...
We have a new AUDI project.
I got the information that you will be the supplier for the below parts:Part Name:Link A, LINK B, LINK C
Part Number: Drawings enclosed
Annual Qty: 280.000 PCS each
Period: 3 year
Trial Production: 2012.February
SOP: 2012.November
Model name: Audi A4Please send me your quotation for part and tooling.
...Erre válaszlevél:
Dear Sir, good morning!
This is to acknowledge your RFQ.
However, please provide below needed information.
1. Customer Car Model
2. Car Maker
3. Final CustomerThank you
...Szóval nemtom mit isznak...
-
BlacKSouL
addikt
In consideration of X’s agreement to your request, Y has agreed that it will make prompt payment to X of any amounts which Z, fails to pay in the event of insolvency of Z having occurred, for example without limitation, on the appointment of receivers or administrators in respect of the business of Z, you each agree that X will be entitled to notify Y of this fact and Y will make payment of the relevant amount outstanding within five (5) working days of such notification.
...
(ii) agrees that any amounts payable and owed by Y to Level One under any other agreement between the parties may be withheld in whole or in part by Y by way of set-off or otherwise on account of and equal to any payments made by Y to X under this Agreement.
Na ittbazmeg ledobta az agyam az ékszíjat, és elgondolkodtam rajta hogy mi lenne ha egy ilyet kapnék mondjuk felsőfokún. Asszem csendben összecsomagolnék és kifolynék az ajtó alatt. Beszéltem már pár emberrel a különböző országokból, de az ilyen jogi megfogalmazásoktól kiég az OCR-em
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #16546 üzenetére
koreai..
Pipo di símant di szeptiszta ob di ló metriar iz páj viksz bat epta di símant ob bagoda ob kuppartsz di szeptiszta iz pó viksz. Símant delibri namba iz páj pó csiro pó.
Before the shipment the safety stock of the raw material is five weeks but after the shipment of backorder of good parts the safety stock is four weeks. Shipment delivery number is 5404.
-
BlacKSouL
addikt
Pipo di símant di szeptiszta ob di ló metriar iz páj viksz bat epta di símant ob bagoda ob kuppartsz di szeptiszta iz pó viksz. Símant delibri namba iz páj pó csiro pó.
Kérdés: a fenti szöveget milyen nemzetiségű monda el szóban, és mi a megfejtése angolul?
-
BlacKSouL
addikt
Galaxy Ace teszt..
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
európában (vén:direkt írtam kicsivel, mert miért írnám naggyal) azé' szénné becsülnek minket...konkrétan örüljünk hogy nem szarnak az arcunkba...ja várjá', az már megvolt szűk 100 éve...
mer olyan nincs hogy ennyien szavazzanak mi? ja kérem, az übermensch az übermensch...csinálhattok amit akartok, aztán majd mi megmondjuk hogy mi lesz...
biztos agresszív állat vagyok, de néha olyan szívesen pofánb@sznék embereket..aztán elmondanám nekik miért...mint B.Willis mondta Az utolsó cserkészben: ..odamegyünk faszikhoz, pofánb.sszuk őket aztán elbeszélgetünk velük......-->na jó, talán így volt:.."Manapság odamegyünk a palikhoz, bebaszunk nekik, de előtte szólunk pár kedves szót.."
-
BlacKSouL
addikt
Imádom hogy megint itt a füstölős időszak. Mindenki nekiáll füstölni a gazt, levélégetés címén, pluszban a fűtés beindult, természetesen megyeszékhely lévén irgalmatlan mennyiségű fafűtéses családiházzal városban és azon kívül is. Amikor hazaérek este, leveszem a pulóvert, kimegyek a konyhába, visszamegyek a szobába, és mintha ipari kolbászfüstölőben állnék, olyan iszonyat füst dől ki a ruhából. De a hajamból is. Nem lehet rendesen kiszellőztetni alvás előtt, mert csípős tömény füst ömlik be az ablakon.
Tényleg szép időszak. -
BlacKSouL
addikt
az a hibám, hogy szeretek enni, élvezem az ízeket, szeretek annyit enni amennyi jólesik.
ugyanakkor lusta vagyok.
ebből adódik, hogy a méretemhez képest 67-68 kiló helyett általában 82 és 95 között vagyok. 10 deka kenyértől tudok hízni 1 kilót. ha 5 hónap alatt lenyomom magam 80-ra, akkor nyáron megunom a mindennapi edzést, elhanyagolom, enni meg jólesik, úgyhogy 22-es csapdája. tavaly október 18-tól március 12-ig lementem 97-ről 82-re. akkor lett egy vesegörcsöm(vesekővel), meg egy arcüreggyulladásom, emiatt kihagytam 3 hét edzést, és utána már nem esett jól újra elkezdeni. nyár elején 86 voltam, nyár végén 92. múlt héten 94. innen indultam megint.
ha 78 lehetnék már örvendeznék. 87-ig nincs gond, onnantól milligrammonként megy csak. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #16005 üzenetére
egyetértek
más: ha este hobbigyúrás(másfél óra izzasztó, súlyzós és nagyszériás) után néha letolok egy sört, akkor azzal vajon - tekintve a sör magas kalóriatartalmát - tönkrevágom az egészet?
figyelembevéve hogy az ételbevitelt úgy kb. negyedével csökentettem.. -
BlacKSouL
addikt
SZAVAZÓKAT akarsz kutatni, börtönbe zárni? melyik politikus ilyen marha szerinted?
közgétanból maradt két ideillő szó. Ma ebben az országnak evezett valamiben kvantitatív szavazóbázis van. amíg megkülönböztetés nélkül lehet szavazni, mint egy demokráciában, addig mindegy hogy rám puporka leonárdó vagy kovács istván szavaz, lényeg hogy bejussak és 6-800 ezret keressek. én. közben másnak szar? hát... jussanak be ők is ha tudnak.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #15988 üzenetére
..mer egy kirekesztő, rasszista szarszemétszaralak vagy akárcsak én.
..például ma elmentem anyámért az iskolába, ami a város közismert cigánytelepe közelében van. és volt pofám csúnyán nézni a szegény hányatott sorsú hatéves kolompár rodrigóra, aki szegény alig bírt levegőt venni úgy dobálta a bőrdzsekis vállait mint a nagytesvírei szokták a város főterén, ezért kénytelen volt egy fél liternyi nyálat köpni a kocsim elejére. mekkora egy rasszista köcsög vagyok, hogy nem tartottam oda a pofámat is hogy köpjön arcon. és én rohadék csak a fizetésem töredékét adom oda a segílybe.
..de hálistennek megkaptam méltó büntetésemet 2 percen belül, mert oláh ronáldó séta közben lendületből rúgott a kocsim lökhárítójába, és mikor kiszálltam korát (9 év) meghazudtoló gyorsasággal utasított helyre "mit lesel geci" jelszóval. megnyugodtam hogy otthon vagyok, mert ezt a kifejezést gyakran hallom szegény kisebbségben élő Audi A8-sban, Mercedes S-ben és BMW 7-esben üldögélő tesvíreiktől.3 percet töltöttem a környéken csupán, én vagyok a köcsög hogy nem költözök közéjük hogy átlássam a történtek hátterét és gyökerét.
és most mindjárt helyre leszek utasítva, hogy előítéletes vagyok és ezt bármelyik többségi nemcigány is meg szokta ám csinálni rendszeresen, minden nap, csak én vagyok kicsinyes, demagóg és rasszista, és sarkítok, meg csak azt látom meg amit akarok...
..úgyhogy nézzél szépen tükörbe, én lassan már nem bírok, hogy ezt tűröm... -
BlacKSouL
addikt
21-es számú
főútHalálút [link] -
BlacKSouL
addikt
Hmm, FF3.6 nem szereti
ie-n megy -
BlacKSouL
addikt
Ez nektek továbbmegy a bufferingnél?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #15798 üzenetére
és b+, most eldobta a jelet a modem, visszajött, és mindjá' mérek egyet...
Ekkicsit mintha jobban vónék
-
BlacKSouL
addikt
Kicsit nem érzem a póvert a 30/3-as vagy milyen most ez a net..
Külföldi oldalakat be se tölti mind.. -
BlacKSouL
addikt
Lassan 2 hónapja nem esett egy csepp eső sem.
Lassan 2 hónapja alig láttam felhőt az égen.
Lassan 2 hónapja hogy rengeteg fény és napsütés ér.
Lassan 2 hónapja nem voltam ideges, feszült.
Lassan 2 hónapja hogy többet mosolygok mint az elmúlt 8 hónapban.Lehet valami összefüggés?
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Minimum 20 fok lenne legalább!!...ja, és ne lenne naponta 5x felhőszakadás.
Itt meg speciel dél óta esik, de úgy,hogy mindenhol körben ragyogó kék ég, csak felettünk fekete, oszt zuhog megállíthatatlanul.
Mekkora biznisz. Esőtúra. Bárki aki szeretne esőt, jön velem. Nyomja a kezembe a lóvét, én meg csak állok mellette.
Faszkivanmá de amúgy tényleg.
Reggel 10 fok volt. Lassan bekapcsolom a hősugárzót. -
BlacKSouL
addikt
Kurvára nem akartam hozzászólni semmihez addig amíg jól nem érzem magam, de már kurvára baszottul unom, hogy a "nyár" eddigi 8 hetéből 7-ben 20 fok alatt volt a nappali hőmérséklet, és átlagban naponta leesett vagy 20 mm eső.
Tavaly mindenki basztatott hogy mit sírok az idő miatt. Ok, nekem szar volt, más úgyse érzi át.
Idén mindenki basztatott, hogy mit sírok januárban a hó miatt. Tél van. Jóvanakkor. Mindenki basztatott márciusban, hogy mit sírok az idő miatt, hát március van, még nincs tavasz. jóvan.
Basztatott mindenki májusban, hogy ugyan már mit sírok, hiszen tavasz van, szeszélyes az idő. De nem szeszélyes volt hanem fos.
Júniusban basztatott mindenki, hogy maradjakmá, még csak június van, ilyenkor kell az eső. Vagy két hónapig kussoltam, de az idő maradt ilyen okádék fos.Most akkor kussolok továbbra is. Változás úgysem lesz.
Basszameg nem láttam napot hetek óta! -
BlacKSouL
addikt
ott voltunk basszameg a mocskos jeges északisarki hidegpólusos derespofájú rohadt magyar időjárás.
Füred.
megjegyzem szombaton 17x kezdett el esni, és kb 8x kisütött a nap úgy 8-10 percekre.Emlékeztek még a régi nyarakra?
Emlékeztek rá mikor régen még volt nyár?Miakisfaszom aza hidegcsepp, és miért mindig csak és kizárólag nyáron és a kárpátmedence fölött jelenik meg?
ha nem lett volna 2 nap alatt annyi sztori ami 10 filmbe is elég lenne, akkor borzalmas lenne ez a hétvége. így viszont ül mindenki otthon az ágy szélén, és bámul maga elé, mert mindenkinek puffertúlcsordulás van.
kikapcs
-
BlacKSouL
addikt
Indulás pénteken délután 2-kor...
érkezés haza vasárnap kora este..
Pénteken és a hétvégén erős szélre, lehűlésre, több alkalommal záporokra van kilátás...
Választhatnám bármelyik hétvégét... ...Faszkivan, de most amúgy tényleg...faszkivan.
-
BlacKSouL
addikt
vontatott-lada-defektes-kerekei-gyulladtak-ki-salgotarjanban
Kemény sztori. Nem mondom meg milyen származásúnak vallanák magukat az illetők a népszámláláskor.
Meg állítólag az utánfutókban lévő cucc sem volt az a kristálytiszta legalitás. Épp azért sietett a Ducatos úriember.
Na de az hogy utánfutós Ducato vontatja az utánfutós Ladát, arra azért Romániában vagy Ukrajnában is keresni kellene a példát, pedig ott sokmindenféle megeshetik a közlekedésben.
Fú de beteg helyen lakom aztabetyárját.. -
BlacKSouL
addikt
Pisztillushoz betér egy vevő:
- Jó napot kívánok, mit parancsol?
- Jó napot. Tablettás acetilszalicilsavat kérnék.
- Aszpirinre gondol?
- Azaz, b.sszameg mindig elfelejtem a nevét. -
BlacKSouL
addikt
FF4-hez elérhetők már azok a kiegészítők amik 3.6-hoz még biztosan igen? Érdemes váltani ha megfelel nekem a 3.6 is?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #10204 üzenetére
az elmúlt 3 napban dél és éjjel 11 között minden nap minimum 8x volt felhőszakadás.
Dörög, villámlik, besötétedik, leszakad az ég, majd elmegy, kisüt a nap, vonulnak a felhők, aztán dörög, villámlik, elsötétedik, és leszakad az ég. Kicsit unalmas. Már megint mindig minden csurom lucsok.A felújítással is még megy a szopás. Egész nap melózunk és még mindig sehol semmi nincs kész.
Megyek Szlovéniába hétfőn. Nézem az előrejelzést, hátha ott legalább mégiscsak nyár van: hétfő-kedd 14°C, eső, eső, eső.
Szerintem jövőre se lesz 600 Ft alatt napraforgóolaj. Miután megint a víz alatt fog rohadni minden.
Bár úgy látom a szegediek b.sznak az időjárásra 34 fokban. -
BlacKSouL
addikt
Már megintszopás van valahogy...
..hogy dél óta szakad a büdös#&@fds[#&@ -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #10152 üzenetére
Én meg 3 órája ettem a budaörsi Holiday Inn Hotelben a kávézóban egy Belga csokoládé trüffel fehér csokoládé mousse-al.
..950 HUF..
..de ... asztakurva...Arra járók menjenek be, kóstolják meg..
Akinek ismerőse dolgozik ott, próbáljon meg szerezni nekem egy tálcával beszerzési áron.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #10133 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
Közönséges pálmasodró (Paradoxurus hermaphroditus)
A cibetmacskafélék családjába, a pálmasodróformák alcsaládjába tartozó ragadozó emlős.
Jóformán egész Dél- és Délkelet-Ázsiában előfordul, Észak-Indiától és Srí Lankától, Dél-Kínán,Hajnan szigetén és a Hátsó-indiai félszigeten át egészen a Szunda-szigetekig (Szumátra, Jáva, Borneó)
Magányosan élő, éjjel aktív állat. A nappalt fák odvában vagy egy vastagabb ágon elnyújtózva tölti. Táplálékának legnagyobb része növényi eredetű, de ha teheti, szívesen fogyaszt kisemlősöket, rovarokat, puhatestűeket. Leginkább az édes gyümölcsöket kedveli, és ezért olykor megdézsmálja az ültetvényeket is.
A közönséges pálmasodró illatmirigyei kellemetlen szagú váladékot termelnek, és az állatok még fokozzák is jellegzetes erős szagukat. Több állatkertben is megfigyelték, hogy a közönséges pálmasodrók a takarmányként kapott egereket, patkányokat magukhoz dörgölik, és ezzel mintegy magukra kenik zsákmányállataik szagát.A Kopi Luwak
A világ egyik legdrágább és legegzotikusabb kávéja a Nagy-Szunda szigetekről származik. Furcsa történetét már a neve is jelzi: a "Kopi" indonéz nyelven kávét jelent, a "Luwak" pedig a közönséges pálmasodró neve.
A pálmasodró nyersen fogyasztja el a kávébabot, amikor az még vörös színű. Csak a puha héját emészti meg; a többi áthalad bélrendszerén, majd az állat kiüríti. A különleges kávészemeket kereső dolgozók kézzel válogatják ki az aranyat érő végterméket az ürülékből (amit előbb persze meg is kell találni).
A Kopi Luwak rajongói szerint ez a nem túl szalonképes, ám annál természetesebb gyártási folyamat adja a kávé különleges zamatát. Egy kiló ebből az indonéz csodából 1320 dollárba kerül, és ahol lefőzve kaphatunk ilyen különlegességet, ott egy csésze Kopi Luwak ára minimum 50 dollár.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #10004 üzenetére
Aki egy vonatnak képes nekimenni a tilos jelzés ellenére, az egy óvodáscsoportnak is nekimenne a zebra ellenére? Azt hiszem igen. De jó rosta a vasút. Ne bántsátok. Ha másra nem is jó, hát pusztítja a balfasz férgesét.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Jhonny06 #9998 üzenetére
USA, Illinois, Chicago, Millennium Park
-
BlacKSouL
addikt
Kazári laksafesztivál és tócsni parti megvót. Mondjuk a laskára 30 percet várni nem menő.
De felhőszakadás után Bajusszal öten egy Uazzal kicsapatni a földúton a hegyre a Riolittufához...na az betyáros -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #9900 üzenetére
szóval diszkriminálod a pedofilokat.
én is diszkriminálnék minden gyíkarcú marhát aki a csikket az autóból kidobja rá a másik kocsira. ma majdnem lebontottam egy ilyen fasztuskóval a szalagkorlátot. megy 50-el lakotton kívül, és mikor utolérem, kikúrja a csikket, épp a kocsi hűtőjének magasságában hullott. és amikor megelőzöm és ordítok rá és lefaszozom, akkor utána dudál meg villog...
én nagyon rohadék vagyok, de az ilyennek a szájába tömnék 10 tonna csikket, és felkötném ott a helyszínen. na jó, elég ha csak a szájába tömöm a még parázsló csikkjét... A SEGGÉN KERESZTÜL
annyi ilyen evolúciós pöcegödör szaladgál körülöttünk. miért nem zárják be őket?
legközelebb én meg rászarok a szélvédőjére..amúgy ma olyan felhőszakadás volt, hogy a lejtősebb utcák 30-40 centi mély patakká változtak. az iskola udvara tó lett, és a lépcsőn keresztül 2 méter széles, 1 méter magas vízesésben, kb másodpercenként 1 m3 víz ömlött ki az utcára. Gyalog nem lehetett átmenni az út túloldalára. a parkoló kocsik hasa a vízben volt, a kerék tengelyig ellepve.
a lépcsőházba a füstajtón át beömlött a víz, 9 emelet lépcső volt merő víz..a liftgépházba befolyt, zárlatos lett, leverte a rendszert
amúgy jó hogy ez hétvégén van, nehogymá munkaidő alatt legyen szar, ilyenkor meg jó..egész héten ragyogó idő volt. most meg fesztivál, miegyéb...lenne...és van víz alatt -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #9886 üzenetére
Ja.
Ez az a hely, ahol 100 Ft egy sima lángos, és akkora mint egy nagyobb lapostányér. Az ízesítettek jóval drágábbak, de a sima is jó. Konkrétan az említett verziót még nem kóstoltam, de majd mintavételezek.Jössz kóstolni? Előtte szólj.
-
BlacKSouL
addikt
nebasszamámega vörösseggűpatásördög hogy napsütéses verőfényesség óta nem írtatok...
kérdés hogy mit ver ő fényes.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #9828 üzenetére
..meg a golyó, kötél, injekció...
..persze én se kívánok ilyet senkinek...aki nem érdemli.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #9820 üzenetére
államosított, magánnyugdíjból és különadóból finanszírozott, fiatal demokrata polgári kapitalizmus
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #9816 üzenetére
Régen a mocsok elnyomó undorító pfejjj kommunizmusban vót valami Ikarus nevű izé. Valami üveges vasdobozokat hagyigáltak kifelé belőle.
Aztán jött maga a megváltó kapitalizmus..
Most meg vagyunk váltva. -
BlacKSouL
addikt
Aki eszik vagy enni készül ne olvasson tovább..
Aki kitalálta a víz alá pottyantós budit, annak kívánom, hogy élete végéig a nyakáig frecsogjon vissza a szaros víz minden egyes alkalommal, és máskor is, véletlenszerűen mondjuk autóvezetés közben vagy kocogáskor, esetleg templomban és más ünnepélyes alkalmakkor.
-
BlacKSouL
addikt
Van egy hír, amiről bővebbet nem tudok, pedig jó lenne, mert érintett vagyok városilag. Remélhetőleg másképp nem..ismerősöm viszont van olyan..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #9486 üzenetére
Azóta vannak ezek a lázongások arrafelé?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #9470 üzenetére
Panel. Pontosabban paneltégla. Tehát ilyen 60 x 50 x 40-es szürke betontéglákból összerakott szintpanelekből épített 8 emeletes 64 lakásos házban
'65-ben épült. Tehát panel
Nem maga az ablakcsere a macerás, pláne ha jól veszik fel a méreteket, és csak kiveszik a régi tokot, beteszik az újat. Inkább az előkészítés, pakolás, ilyesmi. Meg ocsmányul néz ki félkészen. A bontott téglaelemek kilátszanak, mert a régi szélesebb volt, most meg kívül-belül is marad egy párkánynyi hely, és amíg meg nem szárad a purhab körben, addig nem is falaznak rá. De az új háznál is ocsmány ebben az állapotban. Ablakon még mindenhol védőfólia, kereten is, a hab körben kilátszik, a tégla meg a panelelemek körben mindenhol, a földön por, törmelék.
Megnézik, felmérik, megrendelik, legyártják, 2 hét, kiveszik a régit, kiverik a keretet, beteszik, befújják, pihentetik, körbefalazzák, kész. Plusz nekünk még az ajtó is. Ami nekünk óriási előny, hogy függőfolyosós a ház mindkét oldalon, a lépcsőház meg csak lépcsőház. Magyarul az egyik oldalon a folyosóra, másikon az erkélyre, ami szintén folyosó csak üveggel elválasztva lakásonként, ki tudják pakolni a kiszedett cuccokat. Ahol nem ilyen, ott mindent csak a lakásból lehet.
-
BlacKSouL
addikt
Úgy látom este elmondtam a mondókát miszerint Mátyás király Hatvanba'...akarom mondani Pécs városába...
Na most hogy megnyertem a katlan.. nyugodtan lehet tovább cseverészni. -
BlacKSouL
addikt
indexcímlap:
Keresik, ki szart a pécsi városháza elé -
BlacKSouL
addikt
..-kupleráj. régi ablak el. új ablak be. szoba helyszínelők fólia alatt. ágy kitakarva. alvás baldachin alatt.
konyha letakarva. hely nincs. vacsora kuponnal mekiben.
house tévében. nem itthon. szeret. én is. feleség. született. tévében is. harmónia.
itthon kupleráj. fólia. baldachin. alvás-..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #9438 üzenetére
Na, a internet azt mondja: [link] Ez lehet a dolog hátterében. Itt nálunk már márciusban átalakították a Mekit.
De mármeg működik.
-
BlacKSouL
addikt
Magyar meki honlap kinek jön be a rendeszergazdáján kívül? Hogy tudok ócsósági kupont nyomtatni így?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #9422 üzenetére
Ehh, betyárkutyaélet. Most aztán minden a laptop és a wifi. Ha nem veszek anno routert, és nem kerül hazára egy laptop is a pc mellé, akkor most ülnék vagy feküdnék és bámulnék magam elé az üres szobában az ágyon. Így legalább valami összeköt az élettel. Mondjuk egy Löwen is itt figyeli mit pöttyögök épp.
Apám kitalálta hogy le kéne cserélni a dupla szárnyas, kétszárnyas, bukóablakkal is rendelkező, fakeretes, 45 éves ablakokat és ajtót. Ez 9 db, dupla ablakszárny, azaz 18 ablaktábla, 3 bukóablak, meg egy dupla kétszárnyas erkélyajtó, és egy rendes eredeti fa bejárati ajtó, vastokos. Ennek a cseréje kezdődik holnap 8-kor.
Ehhez mindent az ablakok közeléből el kellett pakolni, az elmúlt másfél hétben mást se csináltam, csak pakoltam.
Ugyanis anyám kitalálta, hogy ha cseréljük az ablakokat, úgyis szétverik, akkor le kéne szedetni a tapétát, és újrafestetni az összes szobát, konyhát. Ehhez a bútorokat elég kikönnyíteni, és betolni középre. Csakhogy az enyém eléggé összetett bútor, amolyan elemes, viszont a szobám meg kicsi. Nem lehetne hova tolni. Ergo nekem mindent, de szószerint mindent ki kell pakolnom, és szétszedni a szekérnyt. Akkor már szőnyegcsere, az is 17 éves mint a tapéta. Magyarul holnapra kb a szobám felét, jövő keddre az utolsó csavarig mindent ki kellett/kell pakolnom. Ma hazajöttem melóból, most végeztünk az ablakhoz való pakolásokkal, ha az ablakok a helyén, akkor jöhet a maradék, hogy tapétát kaparni meg festeni tudjanak.
Előszobába linóleumot rakunk, az én szobámba ugye szőnyeget...meg efféle csámcsogások.És én annyira utálok pakolni, pláne így, egyszerre mindent, mindenhonnan, dobozolni, eldobálni, emlékektől megválni, kiüresíteni, életteleníteni a szobát...Most úgy néz ki mintha valaki után aki lelakta most költöztem volna be. Ha már majd kaparnak meg festenek, akkor lesz izgi. Lehet hogy átmenetileg elköltözöm..
Szal még legalább így van net, keddtől már így se lesz. -
BlacKSouL
addikt
aggyisten, mostantól lakásfelújítás...2 hétig megszűnök..
kikapcs -
BlacKSouL
addikt
miért kell az üvegvibrátort leszopni???
-
BlacKSouL
addikt
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #9205 üzenetére
Billenős Kamazt melléparkolni úgy hogy a sofőrajtó ne legyen elérhető, közben homokkal kicsit megszórni a visszapillantót, ablakot, miegymást.
Ismételt elkövetés esetén kereket kétoldalról szöggel megtámasztani. Vagy ez már gec|ség? -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #8602 üzenetére
Hogy értelmeznéd a szimmetriára vonatkozó tűrést ezen a rajzrészleten?
-
BlacKSouL
addikt
[link]
mi a helyzet a napraforgóolajjal?
liszttel?
stb..? -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #9159 üzenetére
Kérlek
서동원 경기도 화성시 팔탄면 노하리 621-17
-
BlacKSouL
addikt
Valahogy úgy érzem kellemesebb egy olyan címre írni, feladni, mint pl:
Kis Pál, Fő út 1., Vác, 2600 Magyarország
mint egy olyanra hogy pl:
Su DongWon, 621-17 Noha-ri, Paltan-myeon, Hwaseong-si, Gyeonggi-do, KoreaPersze nyilván nekik meg a Vác szó okozhat nehézséget.
Jójó, Nálunk is lehetséges hogy Hódmezővásárhely, vagy Mosonmagyaróvár, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 35. pl. és az se könnyebb.
De akkor is. -
BlacKSouL
addikt
Miért?
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
legalább itt kiejtették, fú de örülök..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #9048 üzenetére
A tavalyit csodálom, irgalmatlan pocsék esős év volt, mondjuk májusban nem fagyott szarrá minden, az már egy óriási előnye a normális kontinentális éghajlatnak, ismétlem májusról beszélünk. De sajnos ez nem normális.
Régen volt soksok mezőgazdaság. Állami vót, meg téesz, meg muszáj, meg kommunizmus, meg mindenizmus, de valahogy úgy emlékszem normális időjárás volt. Mellette volt fasza nehéz- és könnyűiparunk, igaz, az is terv, meg úgy gazdaság, meg kommunizmus, meg cocalizmus, meg izmusizmus, de valahogy mégis volt ipar. Volt munka. Volt termék. Volt termény, volt állat, volt étel.
Most is van. Kínában.
Itt mi van? Ipar '90-től keménykézzel szisztematikusan tönkreb.szva. Mezőgazdaság hanyatlóban, téeszszétverés után átmenet, de vegetálás, majd jött torgyánjóska és diktorral karöltve agynb.szta szépen alaposan a mezőgazdaságot is. Azóta semmi. Apró cégek, meg egypár amelyikben a politikusok évtizedek óta benne vannak, de ez így is töredéke a réginek. Lehet éljenezni, örvendezni, rendszert váltottunk, egy sokat szidott rendszert, majd utat nyitottunk mindennek mindenhonnan mindenhova, beálltunk a működő ajrópai gazdaságok közé, akik borogatták a magyar gyümölccsel megrakott kamionokat, mi meg hagytuk, sőt "megértettük", és hagyták hogy a sok köcsög nyugati arrogáns francia meg angol meg német meg osztrák fasz legyilkolja legvégül a cukoriparunkat mondjuk pl. De tök jó, nem kell a cukorral szarakodnunk, vehetjük a zúniótól. Végülis, amelyik segget nyaljuk, attól akár vásárolhatunk is többszörös áron.És akkor mielőtt politizálást látna ebben valaki, az egészet megfejelte az időjárás a maga gec.ségével így ahogy van. De annak nagyon, szívből, istenigazából örülök, hogy egyeseknek azért mégis kurvajó. Akiknek akkor is jó ha másoknak is jó, meg akkor is jó ha másoknak szar. Ők boldogok, más meg nem érdekel.
-
BlacKSouL
addikt
Kimentem ma nagyanyámnál a kertbe megnézni a szarrá fagyott szőlőt, és a szarrá fagyott diófát. A szőlő most kezdett hajtani, hát rábaszott. A dió meg egy 60 éves 25-30 méter magas óriás, amin már volt levél. Már nincs. Vagyis csak a fekete lelógó szottyadt trutymó.
Pulóverben télikabátban álltam a szélben, és szégyenszemre sapkát kellett vennem. Ez mekkora fless. Egész délután felhős volt, 45-50 km/h széllel, most lement a nap, és máris eltűnt az összes felhő. Én éjszakára is várok egy -2-3 fokos fagyot. Ha nem lesz tiszta depi leszek.
A fák levele, meg a fű is nő, nő, de nem zöld, hanem olyan sárgászöld. Nem értettem. Aztán leesett. A növényeknek nappal fényre, napsütésre van szükségük hogy egészségesen szintetizáljanak. Foto. De ha nincs napfény, nincs elég foto. Se kloro. Hát ez van. Azt nem tudom a búza mitől fog megérni? Mondjuk nincs búza ami víz alól kihajt.
Most azon agyalok ez az idő minek kedvez. Nem túl hosszú a lista. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #9026 üzenetére
Hétvégére sose számíts. Vegyél ki szabit hétköznap. Akkor tuti süt a nap. Hétvégén kizárt. Itt most elállt, így szűk 6-7 óra esés után, viszont napnak nyoma sincs, de eddig 11 fok volt, most megnéztem: 8. Azért értem én hogy májusi eső, meg májusi fagyok, meg maradjakmá', de hogy május 8-án 8 fok legyen délben...azért az nem dicső
-
BlacKSouL
addikt
hahahahahaha
[link]
..
PONT hétvégére.. Mennyire nem itt él aki ezt így íde írta. 3 éve PONT hétvégén 200% hogy esik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1 humoros
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Suzuki topik
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest