- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
idézet az angol wiki hungary szócikkéből:
"Try to avoid any conversation with gypsies, if they say to you "van egy cigid tezsvírem?" means: have you got a cigarette my brother, is a first sign of they try to rob you or rip you. Do not stop to talk to them just say I dont understand and keep walking."
remek helyen élünk.
-
szupper, köszi fiúk
Tobey: ectoderma.hu, Preisz Áron, csak alegjobbakat tudom nyilatkozni róla, viszont nagyon drága is sztem.
-
dolgozik itt valaki multinál, vagy bérki, aki járatos kicsit a munkahelyi "etikett"-ben? veheti.e azt rossz néven a munkáltató, ha barátnőmnek a munkahelyére küldök egy virágcsokrot?
-
válasz
kételkedem #6084 üzenetére
jön a mad max feeling.
-
-
hagyományos módszer alatt azt, hogy ugyanúgy elérzéstelenítik, és leveszi a köröm felét, csak nem porlasztják el a körömágyat lézerrel, így ugyanolyan vastagságban nő ki. ellenben ezzel a technikával elérzéstelenítik, levesznek 2-4 mm-t a köröm széléből, majd elvékonyítják a körömágyat.
[link] két körömszélet csináltak itt, és egyet ma itt [link]. Így utólag az előzőt ajánlanám, de kellett a változatosság -
válasz
Winner_hun #5618 üzenetére
ahogyan nolf is mondja, sajnos nem csak a vágás befolyásolja, de természetesen az is, meg cipő is, meg leginkább hajlam, genetika, azaz a köröm vastagsága. tavaly június óta szenvedek ezzel a szarsággal, de most emgvolt a negyedik körömszél is. igaz ebből egy még hagyományos módszerrel, ha kiújul a dolog majd megcsináltatom azt is, és pohárnak is ezt ajánlom. aki élte már át, az tudja miről beszélek, kegyetlen rossz. nekem megért ~100k-t, hogy egész életembe ne forduljon elő többet az, hogy akkor is majd behugyozok a fájdalomtól, ha csak egy zoknit kell felhúznom..
-
soha többé benőtt köröm műtéte!!!
-
tisztában van valaki az éves áramfogyasztásával?
nézegetem most a 2008-as és 2009-es elszámoló számláinkat, és az előbbinél 449 kWh-ra, míg a másiknál többezres érték van feltüntetve, ami kicsit fura nekem. nálatok mennyi szokott lenni?
-
válasz
Winner_hun #5472 üzenetére
wow, akkor elég gyors voltál
köszönöm mégegyszer a cuccot
-
válasz
philoxenia #5264 üzenetére
értem, köszönöm
akkor sajnos ez van. de ezen a vonalon, pénteken és vasárnap tényleg kínszenvedés utazni. ráadásul úgy, hogy miskolcon még aggatnak 1-2 kocsit a vonatra. de így, hogy mondod, anno amikor nagyszüleim először vittek vonattal alföldre a rokonokhoz, hogy lássak valamit az autón kívül is, tényleg sokkal hosszabbak voltak a vonatok
most is ráfrne, mert vn, hogy állni is alig lehet már, de sajnos pénz beszél, gondolom nem két fillér egy kocsi sem. de azért azt is gondolom, hogy nem cska pénz, de az akarat is hibádzik néhány helyen. -
válasz
philoxenia #5255 üzenetére
philo, lenne hozzád is egy kérdésem.
ha a sátoraljaújhely-től a keletiig közlekedő gyorsvonatra nykládházán felszállva már nem találunk helyet (teljesen mindegy, hogy melyik vasárnap délutáni vonaton), akkor mi a fenért nem csatolnak hozzá pluszba még két kocsit mondjuk?
műszaki (nem bírja el a mozdony), vagy gazdasági (túl sokat fogyasztana a mozdony) okai vannak? vagy nincs is oka?
-
válasz
FehérHolló #5161 üzenetére
elegem is lett belőle... az erasmust én nem tartom sokra, szvsz, azok alapján akik eddig kinnt voltak külföldön ilyen ösztöndíjjal, szerintem nem más, mint egy féléves fizetett városnézés, buli. arra tökéletes, ha csak nyelvet akarsz tanulni, de ha valami mást is, akkro szerintem nem ez a jó alternatíva.
-
leginkább arra, hogy hogyan találta meg ezt a lehetőséget? az itthoni suliján keresztül, vagy ő maga keresett ösztöndíjak után? milyen területen tanul? milyen papírok szükségesek? ha csak egyedül ment volna ki, akkor is fel kellett volna mutatnia egy ilyen szp összeget?
így hirtelen ennyi
köszönöm előre is
-
válasz
koshmar #5074 üzenetére
ebben van valami. de amúgy egy laptop töltő nem olyan bonyolult szerkezet,amin sok mindent el tudnának cseszni. jó értékeléseket kapott az eladó ebayen, ráadásul eredetinek is tnik a cucc (nem utángyártott). így volt 4k zusammen, míg itthon 12k körül vannak az utángyárottak. nevetséges
-
most rendeltem egy új töltőt a notimhoz, Kínából. remélem a héten megjön és lehet tesztelni
bár igazából nem parázok tőle, amennyire topon vannak már szinten minden téren, nem hiszem, hogy borzalmasan gagyi lenne. ráadásul harmadannyi, mint amibe itthon kerül.
-
hmm, most, hogy lecsekkoltam a zasszony 2540-es elitebookját, valahogy nem fűlik a fogam a saját laptopomhoz :/
-
-
válasz
kételkedem #4911 üzenetére
igen én is ezt mondom... azabaj, hogy túlságosan konfliktuskerülő. továbbá nem akarja megbántani a csajt, hogy ő nem viseli el a kis kedvencét. annak ellenére, hogy hiába mondom neki, mennyire nonszensz ez, hogy egy állat miatt ne lehessen nyugodtan élni, pihenni. gondolom nem ez lenne a célja a kis kedvencek tartásának. annyi a bibi, hogy mivel ilyen hülye macsek, ezért otthon sem tűrik meg, és kifejezetten az albérletbe lett véve. kár, hogy nem bízzák rám, még az elaltatás költségeit is szívesen vállalnám. csak a gazdi nem látja be valamiért, hogy nem funkcionál a cica rendeltetésszerűen.
vénember: ebben több buktató is van. egyrászt engem sem tudna elviselni
túlságosan rendetlen vagyok, ő pedig túlságosan rendmániás. kettő, hogy csóró diákknt nekem nem igazán megyen havi 50-60k-t kipengetni albira.
-
válasz
kételkedem #4907 üzenetére
amúgy vicces, hogy a gazdája ennyire leszarja, hogy ilyen hülye az a macska. nem lehet tőle aludni, mert reggel 6tól kaparja az ajtót, hogy bejönne. ha beengedi, akkor tönkretesz szőnyeget, ruhát, amit ér. mellé harap meg karmol. ráadásul még a fürdőkádba is beleszarik... a gazdájának ez meg fel sem tűnik.. nem tudom, hogy lehet imádni így az ilyen állatokat. egyszerűen nem lakásba, ember mellé való. ha rajtam múlna szó nélkül kinyiffantanám
csak azért nehéz a helyzet, mert amúgy tökjól kijönnek a csajszival és jó helyen van a lakás is. és így hirtelen nem igazán tudna senkivel sem összeköltözni, egyedül pedig nem akar kivenni egy lakást.
esetleg ötlete van valakinek?
mod:
Kalandor: ha jól gondolom, te elég nagy macskabarát vagy. kíváncsi vagyok erről mi a véleményed.[ Módosította: Kalandor ]
-
esetleg valakinek fiatal (~23) hölgyismerőse nem keres lakótársat, lehetőleg a móricz környkén? barátnőm költözne, mert a lakótársa macskája elviselhetetlen.
-
válasz
venember83 #4464 üzenetére
tényleg nagyon sokat tud. valószínűleg nem használnám ki, de beleszerelmesedtem. eddig egy e52-es nokiát szerettem volna. az asszonynak van ilyen is, és a kettőt egymásmellé téve, háááát, mostmár nem azt választanám. még akkorse ha fele annyiba kerül
de ha meg vagytok vele elégedve, akkor elkezdek rá spórolni egy keveset -
barátnőmnek tegnap megérkezett a céges telója, háááááát, kell nekem is egy ilyen htc desire. eléggé aranyárban mérik viszont én pedig nem vagyk az a fajta, aki félévente új telefont vesz. mit gondoltok, használható telefon marad ez 2-3 évig? vénember, asszem neked is ilyen telód van, mi a véleményed róla?
-
sziasztok!
tudna segíteni valaki egy pályázati mintával nekem? egy ösztöndíjat szeretnék megpályázni, de a guglival csak komoly beruházásokra, projektekre, EU-s pénzekre történő pályázási infókat találtam. anno a nyelvtankönyvből rémlik nekem, hogy meg kell nevezni a pályázat célját, indoklást kell adni, stb.. de jólenne azért látni mégegyszer egyben. így ha van valakinek ilyemsi, azt szívesen venném
-
válasz
Winner_hun #4161 üzenetére
köszi szépen
barátnőm albijában nyikorog 1-2 ajtó, azt szándékozom megolajozni. köszi mindenkinek az ötleteket
-
sziasztok!
nyikorgó ajtó megolajozása mivel történjen és hol tudok olyat venni?
van erre valami spray? ha nem muszáj nem vennék egy kiló gépzsírt
-
sziasztok!
ha nekem az apehtől kell jövedelemigazolás, akkor ezt kikérhetem egy budapesti irodában is, vagy mindenképp a területileg illetékes irodába (ami nekünk tatabánya) kell mennem?
-
válasz
Pisztillus #3160 üzenetére
köszi a segítséget, meg mindenki másnak is
akkor utánaolvasok ezeknek.
-
üdvölet!
nem használt valaki, vagy nem ismer valaki valamilyen tablettát, rosszul alvó személyek számára?
-
sziasztok!
nincs esetleg valakinek eurós számlája, amiről csinálna nekem egy átutalást (100 eu-ról lenne szó), én pedig kifizetném kp-ban
-
válasz
kételkedem #2698 üzenetére
igen, szerencsére a vezetékben, szinte közvetlenül ott, ahol be kell dugni a gépbe. ez a tv szerelős dolog nem is rossz ötlet. nekem sajna nincsenek hozzá eszközeim itt a koliban
bár műszaki egyetem, csak ért hozzá valaki
-
hihetetlen... kicsit meghúztam a laptopom töltőjének kábelét és sikerült valamelyikvezetéket tönkrevágnom benne, egy kb jól behatárolható 3 centis szakaszon belül. egy szervizt találtam hirtelen, aki ilyesmivel foglalkozik, potom 6k-ért meg is csinálnák
kicsit soknak tartom ezt egy egyszerű forrasztásért, van valakinek ötlete, hogy hol lehetne ezt olcsóbban megcsináltatni?
-
ma ismét megteszek egy nyékládháza-bp utat. lehet fogadni, hogy vajon sikerül-e olyan kocsiban helyet találni, ahol még fűtés is van
a kedves máv ugyanis úgygondolja, hogy ez egy elég felesleges dolog, minek is így télvíz idején, fagyjon meg a paraszt a másodosztályon... a poén az, hogy elsőosztályon is utaztam már olyan kocsiban, ahol nem volt fűtés. azért ez nem kis pofátlanság, legszívesebben lenyelettem volna a tuskó kallerral a jegyet...
-
válasz
kételkedem #2529 üzenetére
azért nem ment annyira könnyedén, de remélem pontos eredménnyel szolgálhattm
-
válasz
kételkedem #2526 üzenetére
9600 jó magyar forintot számoltam.
-
válasz
Pisztillus #2393 üzenetére
szó szerint
meg a bortól
tildy:
ez a bolognai rendszer átka, azoknak akik szeretnék folytatni a tanulmányaikat msc képzésen ilyen korán van vizsga, hogy meglegyen az eredmény a felvételire. szóval ez még egy bsc-s diploma csak, de azok közül, akikkel együtt kezdtük 2007-ben, pontosan a 10%-unk végzett "időben", azaz 7 félév alatt.jah, és persze köszönöm szépet
-
nah pluszegy semmirekellő diplomás
atomerőművek termohidraulikája és üzemtana tárgycsoport 4-es, reaktortechnika 5-ös, energetika tárgycsoport 5-ös, összességében a diploma minősítése pedig jó
örömbódottág.
-
válasz
venember83 #2283 üzenetére
ezt az általánosítást kikérem magamnak
bár csak holnaptól leszek szakember
-
válasz
kételkedem #2279 üzenetére
[link] ez pont ide vág, egyszer annak is érdemes meghallgatni, aki nem szereti a hip-hopot
-
válasz
venember83 #2273 üzenetére
teljesen jogos amit mondasz. eszem ágában sem volt külföldre menni, szeretek itt élni. de kételkedem jól mondja, választástól választásig élünk. nincs egy határozott irány amerre tartana az ország, odáig fajultak a dolgok, hogy a kereső emberek sem mernek már 1-2 évre sem előre tervezni. sajnálom, hogy így alakult, (még van 2,5 évem, hogy jobb legyen), de ez nem az az ország, ahová szeretném, hogy a gyerekem szülessen.
-
válasz
kételkedem #2267 üzenetére
naigen, ezszó szerint zsarolás. mondjuk nekem még nincs túl jelentős összeg a számlámon, inkább szívás ez a szüleimnek, akik jópár éve odapakolják, meg gondolom neked is.
ez a nyugdíjas balhé adta meg a végső lökést, hogy ha végzek a sulival akkor bizony elhúzok innen a francba...
a következő kormányváltáskor meg mindent vissza fognak csinálni, és akkor megint fejeltenség lesz... -
válasz
fokukac #2258 üzenetére
szintén
óra 8-ra volt állítva, 9kor felkeltem, kicsit mozogtam, aztán visszaestem az ágyba és most sikerült felélednem... 2 hét masszív tanulás után már csak erre futja
de holnap letudjuk az államvizsgát és egy hónap lazulás
by the way én nem lépek vissza az állami pénztárba.
-
valami számtech boltot nem tud valaki a sógoroknál? esetleg át szoktatok ruccanni oda vásárolni? monitor kellene.
-
nincsen meg valakinek valamilyen formában elmentve az emlékezetes "beteg a macskám szíve" c. topik? röhögnék egyet
-
sziasztok!
van köztetek erste bankos? mert ma hirtelen több pénz volt a számlámon, mint kellett volna, egészen pontosan 15k-val, és nem tudtam honnan. megnéztem most a netbankon és olyan tételem van, "feladó" nélkül, hogy szlavezetéssel kapcsolatos visszatérítés. namost ez wtf?
-
néha olyan kisebbségi érzés tör rám... itt rohadok egy szaros egyetemen, és remélem, hogy majd elegendő pénzt fogok keresni a jövőben. persze akikkel együtt koptattam az iskolapadot már jóval előrébb tartanak. egy volt évfolyamtársam például már el is érte élete célját, amire nagyon büszke
asszem mai fókuszban lesz is róla riport. bezony, megnyerte a miss plastic hungary-t, egy álom vált valóra!
/
/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest