- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Csokolom a PH haziorvosat keresem
2 eve kivettek a mandulaimat. Most megfaztam es a gyogyulas folyamataban ugy nez ki, hogy valami gebasz tortent.
Az allam alatti nyirokcsomo meg van duzzadva, olyan erzes mintha mandulagyulladasom lenne. Maradt nemi maradek ott mikor eltvaolitottak vagy mi?
A lenyeg, hogy van itthon Sandoz Cifloxin, az jo az ilyesmi tunetek kezelesere? Vagy mit javasolsz? -
bobsys
veterán
válasz
fokukac #17723 üzenetére
Az utolso 2 evben garazsban allt a kocsi igy telen is + fokokban varta, hogy elinduljunk vele. Az utolso evben minden hetvegen reggel be kellett tolni, hogy beinduljon aztan le a szulokhoz (~30 km) es par napig gond nelkul poccre indult, de hetkoznap nem hasznaltuk igy kovetkezo hetvegen megint tolni kellett. A garazs lejtett egy kicsit igy csak ki kellett tolnom a parkolo helyrol
Meg jo, hogy nincs 900 kilo a suzuki. -
bobsys
veterán
Hoho, megjott a tv, este star trek lesz
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #16685 üzenetére
Nem hiszem, hogy idegbecsipodes lenne, mert mar volt ilyen csak ma elegge bedurrant, de regebben fajt par napig aztan elmult par napra. Szar az agy*, ma a foldom alszom hatha az segit (a meleg furdo utan)
*eddig nem is volt ilyen bajom soha, de az elmult par honapban (miota megvan a keret) vagy a nyakam vagy a derekam, lehet tuzifa lesz az agykeretbol
-
bobsys
veterán
Iszonyatosan faj a derekam. Alig birok menni, valami szar van az aggyal de ma reggelre nagyon durvan elaludtam vagy mi. Haza is jottem delutan, mert egyszeruen csak gornyedve tudtam mozogni. Hogyan tudnam visszaallitani a derekamat a gyari beallitasokra?
-
bobsys
veterán
Megtudna nekem adni a linket valaki egy websitehoz ahol van valamilye kis magyar ingyenes kiadas-bevetel program otthonra.Itt a phn lattam de lovesem sincs, hogy hol.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #15670 üzenetére
Ennyire nem vagyok kepben, csak apamek tuzelnek faval es ott is ilyen 2000 Ft/mazsa remlett
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #15668 üzenetére
Nagyon jo ara van
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #15639 üzenetére
Es hol lehet ilyen vasuti talpfat szerezni? Na meg mennyiert? Osok lehet vennenek, idejuk van darabolni, kertben elfer
-
bobsys
veterán
Ma jott egy level a adohivataltol. Asszondjak benne, hogy your activity statement was received after the due date ... However on this occasion the Comissioner has decided not to charge penalty.
Rendesek, pedig szamitottam ra, hogy kapok valami buntit, mert teny, hogy 3 vagy 4 nappal a hatarido utan jelentettem le a dolgokat. -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #15446 üzenetére
fenkju
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #15444 üzenetére
Masik kerdes. Gondolom a kommersz tulfesz vedoknel a kulteri antennan jovo tulfesz vedelem egy villamcsapasnal szart sem er es siman leeg az antennan keresztul a tv?
-
bobsys
veterán
Egy nagyjabol 30-40W fogyasztasu kutyunek nagyjabol barmilyen szunetmentes cucc jo ha eleg 5 perc uzemido?
-
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #15177 üzenetére
Ez a 15%, hol van a cikkben? En a 2.5 atlagot latom mint minimum eredmeny az allami reszben maradashoz
-
bobsys
veterán
Tandijugyben.
Aki szorgalmas, ertelmes annak ott van az allami, igaz kevesebb ferohelyel de elerheto lesz. Azzal egyetertek, hogy csokkentetni kell a letszamot, mert mar mindenki elment valami diplomat csinalni es nagyjabol semmit nem er sok vegzettseg. Aki nem szorgalmas az meg fizessen.
Lehet nem leszek nepszeru de itt volt az ideje ezzel talan tobb szakkepzett ember lesz diplomas helyett.
Az a szak ahova en is jartam duplajaba kerul, ha akkor is ennyibe kerult volna, egy csomo penzt megsporolok, mert eszembe se jut foiskolara menni. -
bobsys
veterán
Hat nemtudom. Mi ezt a modellt adjuk a kisebb ugyfeleinknek. Amit ne vegyel az Netgear ReadyNAS, lassu mint a dog, epp most mentek az egyik ilyenre es max 25 Mb/s
QNAP-bol a legkisebb az a TS-110, de ennek is gigabites LANja van. Az arat nemtudom a 112-es modell kerul itt $215
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #13873 üzenetére
"lesz majd tüzelő"
jah, nekik
-
bobsys
veterán
Van milyen laptopot vegyek topic? Tudnatok adni linket hozza? Kellene egy 9 cellas akkuval rendelkezo
-
bobsys
veterán
Asszem uj rekord. 32 km 2 ora alatt. Akkora baleset volt, hogy 4 savot lezartak a 6bol, 7 kilometeres sor es meg szerencses vagyok, hogy koran indultam
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #13152 üzenetére
Találja ki bárki is hogy ki küldte
Hat a Gergő -
bobsys
veterán
Uh, 397.9 a benzin Budapesten?
Az nagyon durvan draga
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #13125 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #13123 üzenetére
Mar asszonyka beszelt veluk
Kedvesek, segitokeszek voltak es a masodik csorgesre felvettek -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #13120 üzenetére
Akkor nekem az erkolcsi kell, mert a magyar allam nem fogja elkuldeni egy masik orszagba valamint gondolom egy darab angol szo nem lesz rajta, tehat meg le kell forditanom.
Koszonom a kimerito segitseget. -
bobsys
veterán
Valaki mondja meg nekem, hogy mi a kulonbseg a
adattovábbítási eljárás iránti kérelem
valamint a
hatósági erkölcsi bizonyítvány
kozott? Es melyiket kell kerni ha police recordot ker egy kulfoldi allami intezmeny?
-
bobsys
veterán
Jah es itt a tavasz, 25 fok
hatha BlacKSouL is olvassa
-
bobsys
veterán
Marmint a tavoli asztal elerhetoseg? Az gondolom azert van, hogy a supportos csoka betudojn lepni a gepdre bar sok ertelme nincsen, mert a jelszod tudta nelkul a te loginoddal nem tud ha pedig mas accountal lep be akkor meg az eppen bejelentkezett felhasznalott kiuti. Ha a fonokod megakarja tudni, hogy miket nezel es belep a te nevedben ahhoz tudnia kell a jelszodat valamint vannak szofisztikaltabb modszerek is.
-
bobsys
veterán
válasz
vikvuk #13028 üzenetére
az
meg szokjal hozza ugyanis nagyjabol mindenki igy tolja
tegnap autoszerelonel peldaul 2 ora volt mig megneztek a bal elso feket es meghegesztettek a kipufogot (max 30 perces muvelet, a leomlo utani 50 centis reszt le kellett venni, a lukat behegeszteni es visszarakni)
a nagyszerviz meg majd 4 ora volt(olajcsere, ket elso fek tarcsa es betet csere, bal hatso gumi javitasa, a kocsi atnezese alulrol) -
bobsys
veterán
Valaki leirna vagy linkelne egy oldalt ahol megtudom nezni, hogy a szamok milyen betuknek felelnek meg? Pl 3=e stb. Unatkozom es rendszamtablat tervezek a kocsira
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #12382 üzenetére
Ha hazaertunk este tolok fel kepeket. Perisherben (NSW allam, Jindabyne-tol 30-40 perc kocsival) voltunk, meglehet nezni neten is, van weebcam. http://www.perisher.com.au/trailmap/
Megszamlalhatatlan palya, rengeteg ember.1600 meter az alap es a teto ha jol emlekszem 2100 -
bobsys
veterán
Ez a sieles nem az en sportom, de jol neznek ki a havas eukaliptusz fak
-
bobsys
veterán
Napkozben 16-18 fok, enyhe-kozepes szellel igy arnyekban azert mar huvos van. Reggel visoznt nagyon durvan hideg van olyan 5-6 fok es lassan melegszik fel. Amint lemegy a nap pedig hirtelen es gyorsan hul az ido. De mondjuk 10 es 4 kozott kellemes erzes uldogelni a tengerparton
-
bobsys
veterán
Ahogy errefele mondjak, no worries.
(#11549) fokukac: akkor megiszcsak meetingen keresztul hivtak meg azokat is akiknek felmondanak
(#11572) kételkedem: ez a sargas tortenet mar tenyleg abszurd, a sargan meg at lehet menni ha jol tudom, azt varjak, hogy sarga es mindenki nyomja a satufeket aztan a mogottem jovo platos zil vagy megall vagy nem?
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #11524 üzenetére
Hallottam rola. 300 K az rengeteg, foleg ha az aranyokat nezed. Nemtudom bemasoltam-e, de mas forumon mar leirtak, hogy aranyaban mennyibe kene kerulnie a dolgoknak Magyarorszagon.
-
bobsys
veterán
Ma vege a penzugyi evnek. Holnaptol dragabb lesz par dolog.
Es ha reflektorral jelzek a szembejovonek mondjuk traffipax miatt azt 1200 dollaros buntetessel honoraljak ha meglatjak merthogy akadalyozom az igazsagszolgaltatast.
-
bobsys
veterán
válasz
venember83 #11446 üzenetére
Ez alap
-
bobsys
veterán
válasz
venember83 #10976 üzenetére
pontosan, zsir is van benne meg csirke is, ranezek a labasra es elkezdek emelyegni
-
bobsys
veterán
Ekkora gigadugoban en meg nem ultem. 1 oraja indultam el a munkahelyemrol es Meg sehol nem vagyok
-
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #10413 üzenetére
en nem fozok csak latom asszonyt neha miket muvel a konyhaban (hozzateszem istenien foz)
De akkor a megoldas a kuka es ujat fozni -
bobsys
veterán
válasz
fokukac #10325 üzenetére
Nem tartjak meg, nem lesz itt
, csak public holiday [link]
Es iden volt, hogy husvet hetfo keddre esettEs ha az utas nem koti be magat, akkor is az en jogsimat veszik el. Az van errefele, hogy vannak szabalyok amikre harapnak es kemnyen betartatjak mint peldaul kozlekedes, parkolas.
-
bobsys
veterán
Hetfon Queen`s birthday.
A 3 napos hetvege alatt extra rendori jelenlet. Ov nem bekapcsolasa eseten ugrik a jogsi. Nem szaroznak. Elleneben 1 hete folyamatosan mondja a radio es irjak ki az utak melletti elektronikus tablakra. -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #10248 üzenetére
Pedig bevezethetnek hamar. Kenyelmes, gyors, egyszeru. Nem kell szarakodni papirfecnikkel.
Azt el is felejtettem, ha nincs e-taged de hasznaltad valamelyik fizetos reszt akkor ha 48 oran belul felhivod az uzemeltetot es kifizeted nem buntetnek meg.(#10249) fokukac
Baratnot lehet vinni, baratok mashol is lesznek, csladdal olcson/ingyen lehet beszleni, videozni -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #10244 üzenetére
Eh.
Ez itt ugy mukodik, hogy kersz egy e-taget, egy elektornikus bizbaszt amit felragasztas mondjuk a tukor ele a szelvedore. Amikor felmesz a hidra, bemesz az alagutba, autopalyara felhajtasz akkor elmesz az erzekelok alatt 70-80al es azok szepen automatikusan levonjak a dijat. A kutyut mikor kered feltoltik 20 dolcsival majd automatikusan ujratoltodik ha 5 dollar ala esik az egyenleged. Levonva a bankszamladrol, hitelkartyadro az osszegetl. Minden honap kozepen pedig jon e-mailben az elektornikus szamla, amit ha valallkozo vagy siman leirsz (ismetlem elektronikus szamla, nyomtatva nem kapod meg csak pdfben).
Azt nemtudom mivan ha nem mukodik az erzekelo, de gondolom akkor volt egy ingyen utad ugyanis menetkozben mar nincs ellenorzes. Viszont a multkor hiaba volt gigadugo a City Tunnelben (egy okos felmaszott a Harbour bridgre reggel es lezartak az egeszet) akkor is kellett fizetni.(#10243) fokukac: teged mi tart vissza? nagy jovokep nincsen Magyarorszagon jelenleg
-
bobsys
veterán
Mai hir. A Lane Cove tunnelben levo ket sebessegmero kamera nem volt hitelesitve, egy rutin ellenorzes soran derult ki.
Ennek folyomanya, hogy a kikuldott bunteteseket nem kell befizetni.
Folyomany, folyomanya, hogy a mar befizetett bunteteseket visszautaljak.
Annyira hihetetlen. -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #10106 üzenetére
Pedig egyszeru. Megemelik az eternit csovet 20 centivel azon a reszen, majd visszaszfaltozzak. 3 nap mulva pedig majd jon valaki aki megnezi a csovet es kitalaljak, hogy hat a PVC-t lejebb kene rakni, dehat az nem az o dolguk ezert a lukat viszaszfaltozzak. 2 es fel mulva jonnek a PVCsek akik felszedik az egesz utcaban a betont es ujrarakjak az egeszet 20 centivel melyebben
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #9716 üzenetére
fenkju, el is utalon nekik a heten
-
bobsys
veterán
Aztat tudja valaki, hogy szja-t milyen bankszamlara utalhatom az apekknak jaj bocsanat illetve NAVnak?
-
bobsys
veterán
Nem szoltunk. TB torveny szerint ha nincs Magyarorszagi allando lakhelyem akkor nem szamitok belfoldi illetosegu szemelynek igy nem kell havi TB-t fizetnem. Kijelentkeztem, nincs magyarorszagi allando lakcimem. Mar maga a kijelentkezes is tortura volt, mert 2 helyen 8 felet mondtak. Ugy vagyok vele, hogy oldjak meg. A kijelentkezesrol a apapirt elraktam.
Apekk meg erdekes ugyanis ok latjak ha kijelentkeztel. -
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #9524 üzenetére
Nem szarral gurigaznak, nemtudom, hogy a cityben a 4.4 AUD/ora parkolast is 86-al szorozzak-e fel vagy sem, de nemakarom kiprobalni
Meseltek, hogy egy butorszallito faszi kivitte a megrendelt butorokat majd valami 50 dollarert bevallalta, hogy elviszi a regi kanapet. Gondolta lerakja majd valami haz ele, ahova kiraktak mar a cuccost.
Nagyban pakolja lefele a kanapet mikor megall mogotte a rendorauto es kerdezik, hogy hat akkor mit is csinal tulajdonkeppen. Eredmeny, 30 dollar bunti, bekerult eme cselekedete a nyilvantartasba es ha megegyszer elkapjak akkor 100 000 AUD
Merthogy te mint tulaj kirakhatod a hazad ele a megunt butort es majd elszallitjak ingyen, de mas oda nem pakolhat. -
bobsys
veterán
Na befizettem (termeszetesen online) az elso parkolasi buntetesemet itt. Tegnap este beneztem a parkolasi zona idejet es jogosan megbuntettek, mert nem vettem jegyet.
Parkolasi dij 1 dollar/ora, a buntetes merteke pedig ennek a 86 szorosa -
bobsys
veterán
válasz
BlacKSouL #9432 üzenetére
Mikor jottunk ki szerdan indult a gep, de hetvegen elkezdtuk lehordani a szulokhoz a cuccainkat az alberletbol. Vasarnap estere maradt egy agy, egy tv meg ruhak szekrenyek nelkul, volt 1 darab pohar meg egy kis labas valamint kave
.
Hetfon lekapcsoltak az internetet es a kabel tv-t is, igy kedden mikor mar minden kivolt pakolva es csak takaritottam meg vartam asszonyra, hogy hazaerjen ultem egy par orat a tok ures lakasban egyedul. Erdekes volt -
bobsys
veterán
Reggel bertem az irodaba. Kellemes 13 fokot mutatott a homero, be is kapcsoltam a legkondit (hut-fut) es beallitottam egy laza 30 fokra
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #9033 üzenetére
en sem csak nem mertem beirni nehogy teljesen hulyenek nezzek ki
-
bobsys
veterán
válasz
venember83 #8678 üzenetére
Nem gondolom, hogy legalis.
Errefele pedig a szomszed az emeleten raz erkelyen akott egy kisebbfajta tuzet, bbq lesz belole (vagy leeg a haz, de akkor felpofozom) -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #8518 üzenetére
Ez masik topicban mar ki lett beszelve, nem ugyanaz a ketto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest