- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hótolás - pipa
Filmnézés - pipa
Mafia 2 Jimmy's Vendetta game play - pipa
Hótolás 2 - pipa
Rock N Rolla Soundtrack audioba írása - no pipa -
Reggelt' Mafiázok egy picit hogy beálljon a retinám.
#1063 lujó55: Remélem rendben lesz minden nálatok is. Sok sikert az ünnepi készülődéshez.
-
-
Ez üt...[link]
-
Szép napot, bár kissé hideg van kinn
. Mai zeném
.
#1002 venember83: Aha
!
-
válasz
venember83 #998 üzenetére
Jelenleg 183cm vagyok...
#997 zoltanz: Húzóra... ...de tisztán szeretem igazán...
-
Mert az az egy dl kell estére
. Áh, bele volt már abba kóstolva, nem egy bontatlant pattintottam meg
.
ui.: Esetleg Police zseblámpa valakinek?
-
-
Lassan mehetek haza, de előtte bank, posta, forralt bor és még miegymás...
-
Cipőszámolgató verseny?
Nekem két nyári szabadidő bőr cipőm (Scholl és Adidas), két téli, az egyik magas szárú a másik egy bakancs (talán Gas és Caterpillar), két (Ego) papucsm két alkalmi, amiknek a márkáját fejből meg nem mondom, és két munkáscipő.
-
-
Hazaérek, erre 8 pü fogad
. Mondom, ej
.
-
Jó estét...
Be: Bódogat...
-
-
Reggeli hólapátolás letudva, még egy kis élutáni következik majd, és remélem hogy most már nem fog esni több hó.
-
Szívesen
.
Amúgy ma este arra következtetésre jutottam, hogy a hó egy kib@szott überf@sza dolog, de csak addig míg házból kifelé nézel és egy üvegen át látod
. De mikor 4-5 km-t kell tekerned havas-jeges úton, -3 fokban és csípős szélben, az már nem kellemes
.
A feláldozhatók (The Expendables) lesz megnézve, talán nem csalódom az "öregekben".
-
-
Remélem szép napom lesz, a gyógyszertárban kezdhetem a napot a doki után, mert egy hónapja köhögök és nem találnak megoldást
. Ilyen alapon öngyógyító kúrám többet ér, tegnap este is fahéjas méz, útifű és még valami katyvasz volt a menü, végül is a torkom már nem fáj
. Áh, amúgy meg nemsokára lesz egy P180 mini-m, pont olyan amilyen volt (na jó, nem teljesen ugyanolyan)
.
-
válasz
kételkedem #618 üzenetére
...de hasznos...
-
válasz
bolondember #561 üzenetére
Azt is kell valakinek
.
-
válasz
bolondember #557 üzenetére
...már elkezdtem...
#558 NoLF: Hát... no comment.
-
válasz
bolondember #555 üzenetére
Ez röhejes, de azért hajrá. Amúgy tudtad hogy az a gyereknek nem igazán egészséges ha nem az anyukája van mellette az első naptól fogva?
-
válasz
bolondember #552 üzenetére
...bedugja a gyerek szájába és ha nem akar megfulladni akkor szívja (mármint a gyerek), oszt' csókolom. Nem kell ezt túldramatizálni, már egy tizenéves "brazil anyuka" ezt ösztönösen teszi...
-
-
válasz
kételkedem #412 üzenetére
A fénycsőtörős vidije tényleg jó, bár sajnos szinte mindegyik promóvideója ugyan azokkal a töltelék trükkökkel van tele, tehát már nem tud sok újat mutatni. Itt a reklám a cél, és újabban a kis Fiesta mutogatása. A rutinhoz meg nem sok köze van, ahogy még Gilányi Pista bácsi tanította nekem várdában a Partnernél: "...A rutinpálya nem versenypálya, ezt vésd az eszedbe, ha gyorsan csinálod, gyorsan is baszarintod el... vagy ...b@zdemeg, ha gyorsan mész, ki fogod vinni az oszlopot..."
Rutinvizsgán pedig a vb.-től függ sok minden, szerencsémre én anno egy nőnél vizsgáztam, aki nagyon rendes volt, pedig izgultam, nagyon, és siettem is. De azért tudtam vezetni rendesen, sőt, nagyon jól, benne volt a véremben, csak remegett a lábam a vizsga miatt, persze még a kezem is, látni kellett volna azt az aláírást.
-
Hazaértem
.
-
válasz
venember83 #352 üzenetére
Was is das
?
-
-
Jóccakát mindenkinek
. Holnap sajnos újra hétfő
.
-
Szépjóreggelt
.
#259 venember83: Nekem borzasztóan tetszik
.
-
-
válasz
venember83 #240 üzenetére
...khm, többet gépelsz
. Mert ugye nem ugyanaz
.
-
-
válasz
venember83 #220 üzenetére
Az enyémet még én is
.
-
válasz
WolfheartGR #218 üzenetére
Ez üt
. Odaadom érte a HX 650-em
.
-
válasz
venember83 #135 üzenetére
Majd talán holnap, hátha jobb napom lesz, de ma fel vagyok húzva
.
-
Hazaértem, szerencsére. Reggel egy laza órát késett a vonat, egy 15 percet a busz. Délután autókáztam ebben a ködös, jeges csúszós időben, hát nem örülök.
-
válasz
bolondember #57 üzenetére
A genetika kib@szott velem
.
#62 kételkedem: Aha, én a reggeli 6-ossal úgy mentem Nyíregyig hogy nem volt fűtés
. Inkább mentünk volna lépésben, de fűtéssel
.
-
Hát igen, sajnos nekem nem adott a sors olyan lehetőséget hogy 2-3 m-es magasságom legyen, így szobafestő-mázoló-tapétázó már csak létrával lehetek. Talán jó az egyensúlyérzékem, azért nem borulok, bár ahogy most mondod, eszembe jutott hogy ha bringára/motorra ülök és felhúzom mindkét lábam, egy idő után tényleg borulok, szóval szerintem ez a kisméretű lábaim miatt lehet. Majd kölcsönkérem a te virgácsaidat és megpróbálom, úgy hátha jobban megy majd.
-
-
Néha néha elesek, de felsegítem magam a lapát kezeimmel
. Amúgy meg ha pontos akarok lenni akkor kicsit több mint 42, mert 42,8-as cipő kell, de van amelyikből már 43-as
. Úgy néz ki ma nem megyek sehová, autóval nem fogok csúszkálni mert tiszta jég minden (hiába a téli gumi, mit sem ér már jégen), a vonatok meg nem indulnak
.
szerk.:
#43 bolondember: Tökik
? Nem igazán tudom felfogni
.
-
Látom új topic, nah, ez szép
. Bár kinn hideg van és esik a hó, de az a pláne hogy 3-kor megyek Várdába és estig ott leszek, ja és kb. 1,5-2km-t kell elsétálnom mert nem fog senki sem értem jönni
.
#49972 Dylen: Hát persze, abban fagyna még meg a 42-es lábacskám
.Így is bélelt magas szárú bakancsban közlekedem ma reggel 6 órától és semmim sem fázik, csak a lábam
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Autós kamerák
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gmail
- LEGO klub
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Számítógép építést vállalok - Több, mint 80 sikeres gép tapasztalattal
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest