- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mai utolsó álláskeresős kérdés
ha a telfonon emgbeszéltekkel kapcsolatban kaptam a hr-es hölgytől egy megerősítő e-mailt az interjú időpontjával és helyszínével kapcsolatosn, arra kell valamit válaszolnom, vagy csak vegyem még egyszer tudomásul, amit amúgyis tudok?
-
na, időpont leegyeztetve az interjúra... gondolom ezt a mostani helyen nem kell bejelentenem, csak kérni szabadnapot/szabadságot, ilyesmit. bocsi, ha sok hülyeséget kérdezek, de nincs ilyenben még tapasztalatom
-
-
megjöttek a minuszok, itt a tél hivatalosan is. szerencsére tavaly karácsonyra megkaptam a világ legjobb télikabátját, így a fázás veszélye már többé nem fenyeget
-
ha a jelenlegi munkahelyemen nem igazán akarom felvenni a telefont, ha az új pozícióval kapcsolatban keresnek, akkor minden gond nélkül visszahívhatom őket egy óra múlva, vagy várjam meg, míg ők keresnek ismételten?
-
mennyire nehéz minden szempontból megfelelő albérletet találni... nem is gondoltam volna.
-
válasz
BlacKSouL #30537 üzenetére
omg.. mondjuk japán cégről én még nem sok jót hallottam. egy korábbi főnököm az autóiparon belül egy másik japán cégtől került oda, ahol én voltam, akkor amikor én. gondolom nem nehéz kitalálni, ha elmondom, hogy fehérvári, meg d betűvel kezdődik
de jót én nem hallottam róluk, te is csak megerősíted, amit ő mondott, kihajtják a lelkét az embernek és cserébe szarba se nézik..
-
-
[link] rám ezek várnak ma beadandó íráshoz, bár valószínűleg egy elég is lesz, elég erősre sikeredtek. a dobozos is 6,7%, a wetmalle 9,5, míg az orval 6,2
csak ne legyen benne túl sok elgépelés
btw, visszatérve egy korábbi kérdésemhez. jelenelg még próbaidőn vagyok, ami alatt indoklás nélkül felmondhatok. de úgy gondolom, hogy a kollégák arra számítanak, hogy maradok. hogyan lehet ilyenkor elegánsan, harag nélkül elválni?
mert nagyon jó a társaság, és szeretem őket, de a korábban említett másik pozíció sokkal jobban illik a hosszú távú terveim közé. vagy csak túlspilázom a dolgot, és elég aegy au revoir?
-
én meg úgy vagyok vele, hogy az se sírjon, aki a mosani kormányra szavazott, hiszen áttételesen ő tehet az egészről.
én nem szavaztam senkire, és valószínűleg 2014-ben sem fogok. nem azért mert nem érdekel, csupán egyetlen jelöltet sem látnék szívesen az ország élén. szóval szerintem egészen nyugodan szidhatom a kormányt, úgymond a rendelkezések, törvénymódosítások pártatlan elszenvedőjeként.
-
Mobilrol vagyok, sry:
http://m.index.hu/belfold/2012/11/26/kerni_kell_hogy_szavazhass/
Ez most komolyan micsoda? Es mi a banatos lofszra jo?
Kivancsi leszek a reszveteli arany visszaeseserenem mintha eddig terveztem volna,hogy reszt veszek a valasztasokon, de igy mar egeszen biztos, hogy nem fogok..
-
válasz
BlacKSouL #30413 üzenetére
eh...
naigen, erre aztán kifejezetten szar visszajönni, pedig csak egy hétig voltam távol az országból.. plusz ittvan még ez is: [link] tényleg nagyon szomorú, ami itt folyik
igaz csak egy hétig tanultam párizs top műszaki egyetemnén, de elmondhatatlanok a különbségek az itteni színvonlhoz képest... amúgy sem tudom egyszerűen felfogni sem, hogy hogyan lehet ennyire szarul kezelni egy társadalomban az oktatási és egészségügyi dolgokat, mint nálunk.
elkeserítő ez az egész.
-
szanalmas ez a szerencsetlenkedes, ami ferihegyen a leszallasnal megy... nevetseges, es a kulfoldiek szemeben az orszagot is azza teszi. sohatobbet nem utazok fapadossal innen.
-
nagyon tetszik ez a parizs dolog
asszem rafekszek otthon megjobban a franciara, el tudnek itt tolteni par evet munkaval
-
válasz
Tothgera30 #30313 üzenetére
Nekem is ezt kellene... elszoktam mar a sulitol, otthon 3 targyam maradt, itt meg 8tol 6ig folyamatos suli.. meg szerencse,hogy csak egy hetig tart
de nehez elmenni aludni, mikor az itt levo lengyeleknek rengeteg vodkajuk van
-
válasz
FehérHolló #30268 üzenetére
najah, mindenki azt a 10 evet sajnalja
-
Majd visszaolvasok, de ma elegge meglepodtem, hogy egy semmi extra helyre beulve 30 eur-t fizettunk 4 sorert, es egyik se erte el a 4 dl-t
welcome to western europe.. asszem a kovetkezo napokban sporolnom kell..
-
válasz
kételkedem #30174 üzenetére
tenyleg ilyen egyszeru
ruhak, tisztasagi cuccok bepakolva, kell meg papucs es cipo, aztan a fontosabb dolgok megvannak... penz es bankkartya is elteve, sotet ur peldajan okulva borondbe penz nem rakva
bar holnap du-ig azert van meg idom atgondolni egyszerketszer a dolgokat.
-
mennyire utálok pakolni, és tökmindegy milyen listát írok, úgyis kimarad valami.
-
hajajjj... tökjó a msotani munkahelyem, ahol a próbaidőmet töltöm, meg szeretem a társaságot is nagyon, emg amit csinálok azt is. viszont adódott egy olyan lehetőség, ami mondhatni elég ritka... most azon agyalok, hogy felmondjak-e még a próbaidő vége előtt, és máshol próbáljak-e szerencsét, vagy maradjak, mert a pénz nem minden
nehéz döntés az ilyen... mondjuk egyelőre nem tervezek 2-3 évnél többet itthon dolgozni.
-
válasz
Winner_hun #30131 üzenetére
Ebben hol a logika?
-
válasz
venember83 #30023 üzenetére
akkor a második mondatomra is reagálj kérlek
miben is jobb?
-
Google nexus 7 vs kindle fire?
Tapogatta mar meg vki mindkettot?
-
Most olvasom a cikket errol a satras baromsagrol ferihegyen... komolyan gondolkozok rajta, hogy lemondom a picsaba az easyjetes jegyem, es veszek masikat... nehogymar olyan sorsatorban varakozzak basszameg, amiben nincs sor...
-
válasz
fokukac #29842 üzenetére
jo pelda erre a mai hir, hogy az usa-ban a hyundai csoport karteriti a vasarlokat, mert a valos fogyasztas 2 dl-rel! meghaladja a gyari erteket... ha jol emlekszem ennek merteke az eddigi fogyasztasi kulonbozet + az auto aranak 15%-a.. most mobilrol nem keresem ki, de ez itt eyropaban elkepzelhetetlen..
-
válasz
bobsys #29837 üzenetére
Nem vagyok egy nagy utazo, de szerintem europan belul tenyleg ez eri meg. Az en jegyem most paris cdg-re 33k volt csomaggal egyutt az easyjetnel, af-szal 52k lett volna akkor... namost kb egy olyan hosszu utert mint bp-tiszaujvaros vonattal nem fizetnek ennyivel tobbet. Nyilvan hosszabb utakra en sem kivanok minimum labterrel utazni, de ez sem rosszabb semmivel, mint egy hasonlo avolsagu busz vagy vonatut. Bar a fapadosok kozul eddig csak wizzairrel repultem, de jovoheten mar lesz ej-es tapasztalatom is majd megosztom
-
válasz
fokukac #29829 üzenetére
,ég jó, hogy nem ezekkel utazok jövőhéten, de azt hiszem, hogy mostanól még csak meg sem nyitom a honlapjukat, ha repjegyt keresek... nevetséges :/ eddig, ha utaztam pélsául sosem tettem el amit a duty freeben vásároltam, ergo külön poggyász volt, de sosem volt vele probléma.
-
válasz
Viszlát #29699 üzenetére
sajnos szervezett út, nem nagyon lesz alkalmam elcsászkálni. párizsban leszek egy hetet, egy napot pedig itt le havre-ban
más: megkérdeztem már ugyan a szakértőt, de több szem, többet lát alapon: tud-e ajánlani valaki valami jó, profi szakirodalmat az excel makrók világának megértéséhez?
köszi!
-
válasz
kételkedem #29666 üzenetére
Es a buszon is tojassal fizetsz?
ha segitseg kell szolj batran! oroszul mar sajna nem tudom elolvasni lenin elvtars hires mondasat, hogyis kell ezt kimondani?
en valszeg itt fogok szedulni ket het mulva: http://en.m.wikipedia.org/wiki/Port_of_Le_Havre
a legnagyobb ilyen jellegu letesitmeny, amit eddig lattam, az a csepeli szabadkikoto volt
ahhoz kepest ez minden bizonnyal szedito lesz..
-
valamelyik nap párommal szerettünk volna bejutni egy bankba, kp-t felvenni. de egyszerűen bazi bénák voltunk, és nem tudtunk kinyitni az ajtót, hiába próbáltuk lehúzni vagy 5 bankkártyával. a bejárat mellett "lakó" hajléktalan magyarázott valamit, hogyan is kéne bejutni, de hát nem figyeltünk rá, azért jónéhány alkalommal megoldottuk már ezt. aztán egyszer megunta, felugrott, előkapott egy bankkártyát és kinyitotta
azért ezen meglepődtem. kifele adtam is neki némi aprópénzt
-
esetleg valaki valahogyan kedvezményes módon tud járatot módosítani easyjetnél? úgy néz ki, hogy egy nappal hamarabb kellene utaznom.. és nem vettem felxi jegyet..
-
-
válasz
Winner_hun #29336 üzenetére
Occazer megvarrtak... persze nem olyan, mintha minden patent lenne, de meg mindig jobb mintha ki kellett volna dobnom.
-
válasz
Winner_hun #29336 üzenetére
Occazer megvarrtak... persze nem olyan, mintha minden patent lenne, de meg mindig jobb mintha ki kellett volna dobnom.
-
végre 4 hét kb semmittevés után kapok tökszuper feladatokat a munkahelyen
királyság lesz holnap bemenni doglozni
viszont hazafel vettem észre, hogy a táskám elkezdett elszakadni, lehet túl sok cuccot pakolok bele :/ jó, hoghy alig van egy éves, és ebayen vettem... nincs sok kedvem visszapostázgatni, meg amúgyis szeretem..
-
válasz
Winner_hun #29284 üzenetére
egy tisztességes grafikonon tengelycímek is vannak
-
válasz
kételkedem #29248 üzenetére
azaz lehetett nézni, egészen 4 M nézőig, azóta katasztrófa a stream
-
válasz
concret_hp #29167 üzenetére
akkor ezzel pont átbasztak
-
ha valaki pierre cardin inget venne, ne vegyen, egyszerűen nem tudom kivasalni, akárhogy is erőlködök
-
Az lehetseges, hogy hetvegen megfaztam, de a torkom helyett a nyelvem gyulladt be?
tok ugyanaz a fajdalom, csak mas helyen... vagy rohanjak dokihoz, mert hirtelen valami extra bajom lett?
-
Abban hol a logika, hogy penteken az utolso satoraljaulyhelyre miskolcon keresztul meno vonat jo esetben 6 kocdibol all, tomegnyomor van, es ulohely nincs... ellenben most 11 kocsibol allo szerelveny indul miskolcra... miert dolgoznak ilyen hulyek a mavnal?
-
válasz
concret_hp #28972 üzenetére
+1... de tényleg vicc az az 5k...
tildy gratulálok
-
vagy neked, ha ezeket el is hiszed
"Koppenhágai tudósok különösen a nem természetes, tehát nem élelmiszereken keresztül történő bevitelnél figyelmeztetnek"
annyira egyszerű ilyen mondatokat kitalálni, de sehol egy hivatkozás bérmiféle tudományos cikkre, vagy tanulmányra. azt meg gondolom te sem hiszed el, hogy ezek a kedves bulvár cikírók olvasnak, értelmeznek tudományos kutatásokról készült riportokat
-
válasz
FehérHolló #28919 üzenetére
vitamintúladagolásról még nem hallottam
de felőlem ha drágán akar valaki szart venni, akkor tegye nyugodtan.
-
válasz
concret_hp #28886 üzenetére
igen, tényleg a sorbanállás az, ami leginkább kiveri a biztosítékot
-
válasz
Tothgera30 #28867 üzenetére
Miert, az iphone 5jet nem hasznalja naponta szerinted? Tok felealeges ebbe belemenni szerintem, egyikotoknek sincs semmi koze hozza hogy ki miert vesz ilyen telefont, mennyiert, es honnan van ra penze... ebben az orszagban mindenki szivesen foglalkozik a masik penztarcajaval, de nem ertem miert..
Szerk: eloszeretettel hasznalod a "tomegcikk" szot... talan a te alaplapod, vagy videokartyad nem az? Manapsag minden tomegcikk, ahogy a konverzed is, amiatt nem erzed rosszul magad?
-
lassan beindul a munka, itt az első héten.. háát, lehe tkicsit túlvállaltam magam ezzel a heti 32 órával
plusz még van egy kevés órám, meg diplomamunka. plusz heti 2*4 óra francia nyelvtanfolyam... hááát, már csak 10 hetet kell így kibírni, és utána alszok egy rohadt nagyot
-
nos holnap első munkanap, asszem több nyári szünetem már nem lesz ebben az életben
ennek fényében eltölthettem volna jobban is az ideit, dehát ezvan, majd túlélem valahogy. de azért ez mégis csak egy nagy lépés, kicsit izgulok, bár attól nem félek, hogy ne jönnék bele a dologba.
szóval hajrá -
köszi az infót, és neked is bobsys
bár még tényleg nagyon odébb van a dolog, de én amúgy is tervezgetős, álmodozó típus vagyok
mondjuk egyelőre még egyik helyet sem láttam, de most novemberben lesz egy párizsi utam, és addig talán még majd londont, angliát is sikerül valamikor megnézni.
-
naigen, ez egy jó kérdés, hogy mit érdemes magunkkal vinni, meg mit nem, pont ezen gondolkoztam tegnap, hogy hogyan is nézhet ki egy külföldre való kiköltözés.
bár még odább van, egyelőre szerintem megszerzem itthon a másoddiplomát, addig spórolgatok egy kicsit, aztán utána nekivágunk vagy angliának, vagy franciaországnak. párom északra nem akar menni, pedig én szívesen mennék arrafelé is
-
Minden alkalommal sikerul megallapitanom, hogy a MAV-nal valoszinuleg az egesz vilagon sem letezik szerencsetlenebb, benabb ceg... el sem tudom kepzelni kik dolgoznak itt felelos,szakmai poziciokban..
-
mérnöki, gyakornoki munka, 4 munkanap/hét, és ráadásul nem csak olyan projektem dolgozhatnék ami közel áll a szívemhez, de ráadásul ez a legnagyobb is, ami Magyarországon úgy az elkövetkező 50-60 évben megvalósulhat
szóval nagy kihívás, sé remélem nem lesz gond az utolsó körön sem
-
nos, fehér ing szépen kivasalva, cipő, öltöny előkészítve. már csak nem kellene átaludni a holnapi interjút
gl
-
a ryanair olcsó járatai, ezek a néhűny forintosak hogyan működnek, tudja valaki? mert nem sikerül foglalást intézni ezen árakon, ha beírkálom az utazás időpontját, amikorra érvényes lenne a barcelonába meghirdetett 3k-s jegy, akkor a foglalási oldal ugyanúgy a rendes díjakat adja ki.
-
válasz
concret_hp #28550 üzenetére
de, ez látszik is a koncentráltságomon
csütörtököt akartam írni
-
hétfőn újabb interjú, ezúttal már a legfőbbfőnökkel
remélem ezzel sem lesz gond, és elkezdődhetnek a munkával teli évek
már eléggé unom a sulit, jó lenne már valami újba belekezdeni, nem akarom megvárni amíg végzek.
-
paris-beauvais repteret vette már igénybe valaki? mennyivel bonyolultabb onnan bejutni a városba mint a cdg-ről? számomra oda jóval kedvezőbb időpontban mennek gépek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest