- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Hazaértem. Pihenni kellene.
-
-
Elég sz idő volt ma, elvette a kedvemet, meg sok barom is volt most. Sőt ma, motoroztam és elfogyott a benzin a tankból, kb. 1,5 km-t toltam míg hazaértem. Jó kis séta, eléggé leizzadtam, na megyek nézem a Nevem Earl-t, legalább röhögök rajta egy jót!
-
válasz
FehérHolló #8854 üzenetére
Még nem tusom, csak azt látom hogy ki van írva
!
#8855 zolynet: Köszi
.
-
Most veszem észre hogy PH! addikt lettem
.
-
válasz
venember83 #8818 üzenetére
Áh, nekem egy 2006-os Piaggio NRG Power PJ van, annak nincs nagy hangja
! A traktorral meg már kora reggel ki tudnak űzni az ágyból, szomszéd állandóan indítgatja
.
-
Kora reggel a szomszéd zúgatja a zetort
!
-
válasz
molnarpeter #8793 üzenetére
Majdnem...
-
Voltam motorozni, ezzel az NGK gyertyával nagyon megy, a hülye szerelő meg le akart húzni!
-
-
-
-
-
Win7 64bit újratéve, megfizethetetlen gyorsaság és nincs szemét, erre nem jó a Master Card
!
-
válasz
BlacKSouL #8664 üzenetére
Kétségbeesés, kiégettség és a kiábrándulás máshol is előjön, sajnos ilyen világot élünk, sok mindenben csalódik az ember.
...anno hiába mondták nekik hogy ne menj hozzá, nem hozzád való, mégis hozzáment -... A másik viszont hogy mások ne befolyásolják a döntéseit, minden ember követ el hibát, ezen valahogy túl kell lépni, megoldás van rá. Hidd el ismerek olyan embert aki szívesen élne olyan társsal aki új házasságában keresné boldogságát, mivel az előző tönkrement, vannak szép számmal. -
válasz
venember83 #8661 üzenetére
Általában közös megegyezés alapján, anyagilag sokszor ők járnak jó a gyerkőc/ök miatt. Érzelmi szempontból eléggé megviselheti őket.
-
-
-
Unatkozom és le vagyok törve...
-
-
Reggel a busz tele volt, de ezt egy kis délutáni motorozással enyhítettem
.
-
válasz
kételkedem #8451 üzenetére
Köszi, hazahoztuk (sok bosszúságunk volt a magyar utak "minősége" miatt), majd beszámolok róla.
#8452 vikvuk: pségben hazaértünk, bár elég szar az út Nyíregy után, az útépítés miatt, néha nekisúrolódott az utánfutó oldalának, sajnos ez látszik rajta.
-
Szabadság kivéve, utánfutó lerendezve, adásvételi megvéve, délután megyek érte
. Szorítsatok
!
-
-
-
-
Utálom a Win7-et, mindjárt felgyújtom
!
-
-
-
Szép húsvét reggelt
.
-
Faterral bringáztunk egy keveset, szép idő van hozzá, sőt most beindult a tömegvándorlás mindenki jön haza, mármint rokonok/ismerősök.
-
-
-
-
-
-
Rockhajó kivégezve (The Boat That Rocked az eredeti címe), őszintén szólva a soundtrack viszi a filmet a story csak mellékes, inkább olyan sugallata van hogy a film végéig várja az ember az áttörést, de úgy semmi különös nincs benne. Illetve a szinkronizált verzió (azt néztem én is
) nem sikerült túl jól, inkább feliratosban ajánlanám. De ez kihagyhatatlan, egyszerűen klasszikus, nem a sok mai kevert szir-sz@r:01 - Duffy - Stay With Me Baby
02 - The Kinks - All Day And All Of The Night
03 - The Turtles - Elenore
04 - Beach Boys - Wouldn't It Be Nice
05 - John Fred And Playboys - Judy In Disguise
06 - Martha Reeves & The Vandellas - Dancing In The Street
07 - Smokey Robinson - Ooh Baby Baby
08 - Herb Alpert - This Guy's In Love
09 - Tommy James - Crimson & Clover
10 - Jeff Beck - Hi Ho Silver Lining
11 - The Who - I Can See For Miles
12 - The Troggs - With A Girl Like You
13 - Boxtops - Letter
14 - The Hollies - I'm Alive
15 - Chris Andrews - Yesterday Man
16 - Paul Jones - I've Been A Bad Bad Boy
17 - Tremeloes - Silence Is Golden
18 - Skeeter Davis - End Of The World01 - The Who - My Generation
02 - Cream - I Feel Free
03 - Jimi Hendrix - The Wind Cries Mary
04 - Procul Harem - A Whiter Shade Of Pale
05 - Otis Redding - These Arms Of Mine
06 - Junior Walker - Cleo's Mood
07 - Supremes - The Happening
08 - The Turtles - She'd Rather Be With Me
09 - Easybeats - Friday On My Mind
10 - The Bystanders - 98.6
11 - The Kinks - Sunny Afternoon
12 - Cat Stevens - Father And Son
13 - Moody Blues - Knights In White Satin
14 - Dusty Springfield - You Don't Have To Say You Love Me
15 - Lorraine Ellison - Stay With Me
16 - The McCoys - Hang On Sloopy
17 - The Isley Brothers - This Old Heart Of Mine
18 - David Bowie - Let's Dance -
-
Ma a R.E.M. - Orange Crush szól, bírom ezt a számot. Na, lassan indulni kellene, szerencsére szintén jó idő van.
-
Milyen jó lett a Road új albuma, és a kedvenc számom a lemezről
.
-
-
De szép idő van
.
-
Szép napot emberek.
-
-
Zenélünk (Mad World - Gary Jules), így legalább le vagyunk kötve
.
-
válasz
Lortech #8149 üzenetére
Azért mert ha nem adom el neki akkor hónapokig csenget a kapumba és könyörög hogy adjam oda neki, az pedig végképp kiakasztana. A szaga azért zavart mert nagyon feltűnően illatos volt, szóval nem leszólni.
#8131 pohár: Nagyinak gyógyszerre kellene, sajna már csak egy él.
-
-
Ezt én sem szívlelem, sőt, jelen esetben az dühített fel hogy mikor többször ígérte hogy jön "xy" időpontban, én meg vártam rá, akkor nem jött, most meg mikor ráér és jön akkor engem sürget hogy siessek haza mert jönne a cuccért és csak most ér rá, egy fél óra múlva már nem, mikor semmi dolga sincs, max. vasat lop amit lead a méhbe...
-
Fát lepakoltuk és egy részét be is pakoltuk a pincébe, ez eddig rendben. Viszont a munka elhúzódott, mert közben jött egy piros Astra F-el egy roma "úr" aki tövig nyomott dudával lassított a ház előtt. Azt tudni kell róla hogy volt egy régi kanapé két székkel (olyan jó 15-20 éves konstrukció) amire már 3 hónapja gyűjtik a családit, és zaklatnak éjjel-nappal hogy mutassam meg minden rokonjuknak. Persze leráztam őket, így egy jó hónapja már nem is jöttek könyörögni de most pénz állt a házhoz jöttek megvenni az áhított bútorokat. Tehát, kimegyek, erre rögtön azzal kezdi hogy úgy tudja van eladó kanapénk. Mondom, ja (kb. 3 hónapja tudod), van, de 12k lenne ahogy mondtam és jár hozzá két szék is. Erre ő: "...hát ha lenne annyi pénzem elvinném, de csak 11k-t tudok adni érte, mert a futó is pénzbe kerül, de azért láttam hogy van szép cserépkályha a másik házban, az nem eladó, mert azt is vinném ha lenne rá pénzem..." Ekkor kicsit kiakadtam, és válaszoltam: 12k-ért viheted a kanapét a két székkel, úgy ahogy kérted. Erre jött az apja is,akinek még kellett valami, de a beszédéből nem lehetett kivenni, bezzeg testszag annál inkább játszott, pedig ki vagyok képezve de ez durva volt. Nah, végül fél óráig magyarázta hogy miért engedjek egy ezrest az árából, de látta hogy nem megy semmire a "cigánykodással" így végül hozott futót és elvitte a kikiáltott áron. Azt még hozzátenném hogy mikor mondtam hogy fel kellene rakni és egyedül nem tudom, akkor emberünk faterja rögtön rávágta: "...én a rossz lábammal?", persze ültek még az autóban vagy ketten, azok a dohány füstjében elmerengve ki se szálltak a kocsiból, de végül emberünkkel ráraktuk a futóra és el is búcsúztunk isten hírével, remélem soha többet nem találkozom vele.
-
Jó reggelt és szép időt kívánok mindenkinek a mai napra.
-
-
-
-
-
-
-
-
Holnap szintén 4-kor kelek, alig várom már a hétvégét, ezt nehezen bírom
.
ui.: Arról tud valaki valamit hogy futárcégek spéci 100kg körüli cuccot szállítanak-e
? Itt nem sertésre és társaira gondoltam, de egy oda-vissza 700-800km-es utat kellene megtenni és nem tudom melyik futárcég vállalná be
.
-
válasz
kételkedem #7941 üzenetére
Ügyes kis villanyszerelő-színesfém kezelő menedzser, még jó hogy szinte mindennapos dolog, persze hogy a lezárt vágányokról itt-ott 5-10 méter hosszan hiányoznak a sínek, akkor a rézkábelekről már ne is beszéljünk.
-
Pudingot zabálok és PH-zok, ehhh... enné jobb nem kell.
-
-
válasz
venember83 #7865 üzenetére
Látod, még jó hogy ismer
.
-
válasz
venember83 #7855 üzenetére
18+ [link]
Ma sem volt szép idő, sőt avartüzet is láttam, pedig azt gondoltam hogy esni fog ma is
.
-
válasz
venember83 #7805 üzenetére
Az bizony nem vicc, remélem nem saját tapasztalatból indult ez a hsz.
?
-
válasz
kételkedem #7795 üzenetére
Boldogat ha tényleg komoly
.
-
Én reggel bringáztam, délelőtt segítettem fát pakolni, délután volt egy kicsi eső, addig játszottam, most süt a nap és már borul megint befelé, szóval most PH-zok addig
. Olyan szél volt hogy a fákat majdnem kicsavarta, bringával pedig 30km/h körüliről olyan szembe szél volt hogy teljesen megálltam akaratomon kívül
!
-
Van egy pici szél...
-
-
-
Valahogy a Malacka és a Tahó - Ernő te cudar! című "izé" ugrott be
!
-
válasz
kételkedem #7679 üzenetére
Fényképp mindenképpen kell, érdemes a levél mellé csatolni, bár lehet hogy bepróbálkozik azzal hogy te tetted tönkre. Ezért mindenképpen a termék árát kérd vissza, ha egyszer átvágott, nehogy megint megtegye! A hangfalhoz meg annyit hozzáfűznék hogy 1255A-t vettem volna az 1800A helyett, itt ha rákeresel, olvashatsz róla, illetve én itt vettem a 2000A-m, és teljesen elégedett vagyok vele, sőt nagyon jó áron jutottam hozzá, szerintem érdemes lenne rákérdezned.
...szerk...
Dobozba rakd a hangfalat és fényképezd le sorban a kicsomagolás fázisaiban. Tehát látszódjon a doboz hogy nem a futár törte össze, látszódjon hogy van benne bélelőanyag, gari papír meg miegymás szintén jó ha látszik a képen. Sőt, hangfalról csinál egy olyat ahol minden látszik és a hibákat is kattintsd le. A cég (mint írtam) lehet tagadni fogja, akkor mondd hogy a fogyasztóvédelemhez fordulsz, mivel ott van hogy mikor vetted át a csomagot és hogy mikor készítetted a fényképeket, illetve a garancia, tehát utána vissza fogják fizetni a pénzt. De tőlük ne vásárolj!
-
Ez a hét már olyan UNOTT
. Legyen Kispál, már úgy is vége
.
-
válasz
kételkedem #7612 üzenetére
Szép kecskék
.
#7611 nike_: Részvétem
. Tiszteletére egy kis esti zene.
-
-
Mehetek orvoshoz, fáj a torkom
.
-
válasz
kételkedem #7541 üzenetére
Akkor le vagyok maradva mint a borravaló
. Azért kissé megnyomja az árát, nem hiába kb. 3,59$ egy gallon benzin az USA-ban, itt meg rájön minden szir-sz@r adó
.
#7542 venember83: Ezt sem tudtam, köszi
.
-
válasz
kételkedem #7539 üzenetére
Sőt, valószínű hogy előbb-utóbbi oda lyukadunk ki
. De úgy tudom hogy az EU-ban egységes árakat kellene diktálni, akkor a környező országokban miért olcsóbb a benzin
? Türelmes ember vagyok, várok míg 500ft-ig fel nem megy az ára (mert fel fog menni), azután meg külföldről szerzem be a naftát, bár nem autózom/autózunk sokat (napi szinten vonatozom, így olcsóbb), 8 éves autóban lassan 60 ezer km
.
-
válasz
kételkedem #7537 üzenetére
1000Ft, eh, smafu, itt már felvázolták mi lenne
.
-
Holnap kemény nap
. De ma olyan tré idő volt hogy alig akartam elindulni
.
-
Kivagyok... valahogy így... és még anyag sem kell hozzá...
-
Egész nap álmos vagyok, bármilyen helyzetben el tudnék aludni
.
-
-
-
Felébredtem...
-
-
-
-
válasz
venember83 #7382 üzenetére
Örülnék neki, inkább optimista hsz.-nek készült, vagy munkásosztályt biztató propaganda szövegnek. De már lassan úgy látom hogy csak bizakodunk, de minek, mikor nincs értelme, mert semmi sem lesz jobb vagy szebb.
#7383 tope: Attól függ. Ma például reggel volt egy kis kerti munka, baszakodtam a nettel, és még a tegnapi nap esti része is kiborít. Így adok magamnak egy hónapot, ha nem jön össze amit szeretnék akkor nincs értelme tovább élni, mert ahogy most állunk, semmi sem jön össze számomra.
-
Jó reggelt mindenkinek.
-
-
-
Hú... ha... ma... (megvilágosult tekintet) ...Április 1 van. Ehhh... ...(jó, a rossz, és a csúf)... valakit át kell b@sznom.
-
válasz
venember83 #7294 üzenetére
Jól sikerült, a kezdeti feszültségeket oldottuk borral, a többi sörrel. Pedig kicsit esett az eső, de tűrhető volt, illetve elég jól sikerült a végeredmény.
#7295 lujó55: Tisztában vagyunk vele, nem kár érte!
-
-
Holnap bográcsolás lesz, viszek bort bőven
.
-
válasz
kételkedem #7225 üzenetére
Én épp most tervezek robogót venni az Etz után
. 13"-as kereke k alatt nem adom
.
-
válasz
kételkedem #7221 üzenetére
Foltok???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest