- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Meggyszedés letudva. A megérdemelt pihenés következik.
-
Szép kis zuhé van errefelé, még jó hogy Nyírtasson árt jöttem haza. Olyan utak vannak hogy egy autó alig fér el, sőt útépítés (még mindig), saras út, kamion, rakodógép, markoló mindenhol, kicsit már unom, de még 100 évig fogják építeni az már biztos.
-
Ki korán kel, álmos marad
. Lassan készülődöm
.
-
Holnap kelhetek megint korán, azután még hosszú út vár
. Még jó hogy mutáns vagyok
.
-
válasz
kételkedem #11183 üzenetére
Ez mind az útépítés miatt van, amúgy lehetne suhanni 90-el, büntetlenül, így meg ahogy írtad, szabályosan és zsebkímélősen közlekedve félhetsz a forgalomban.
-
Reggel jövök haza Nyíregyről, persze hogy ilyenkor van útfelújítás, két helyen is. Persze 60-as tábla, azután pár méter múlva már 40-es, azután olyan bukkanók hogy már ugratónak is simán elmenne. Erre jön az ukrán rendszámú X6-os és majdnem kettécsap hátulról, de jön mint a hülye, tapad, mert én nem akarom szétb@szni az autót hogy minden gödröt eltaláljon, így lassítok a bukkanó előtt, de ha nem engedem fel a féket akkor hátulról belém jön. Azután ahogy kell, szépen le is előzött, meg az előttem haladó pár autót, így bele is ment egy bukkanóba 90-el, szerintem a küszöb simán beleért, de ahogy láttam, nem lassított. Nem hiszem hogy az illető olvassa a fórumot, de máskor figyelhetne hogy a több milliós autóját ne ölje meg, illetve máséra is próbáljon vigyázni.
-
válasz
FehérHolló #11121 üzenetére
Még jó hogy a büntetéseket kidumáltad. Ez nagyot ütött.
-
válasz
Winner_hun #11072 üzenetére
Jó ez a Suzi WagonR, újonnan lett véve, kibírja még egy darabig, utána meg majd meglátjuk. Honda Accord bejövős lenne, de még elég drágák az újabb szériásak.
-
Azért sajnos mert 63 ezer km-nél nem gondolná az ember hogy már ezt is kell cserélni. Hülye nem vagyok (mint ha ezt már halottam volna valahol), téli-nyári garnitúra van hozzá, meg rendesen szervizelem, olajcserét néha magam végzem, szóval rendben van a gép, és rossz utakat is kerülöm, de ilyen hamar elkopna?
-
Sajnos a kocsiban szilenteket és gömbcsuklókat kell cserélni. Csak az anyagköltség 30 db ezres.
-
-
Ez az időjárás kiakaszt, süt a nap, fúj a szél, esik és most megint süt. Mindegy, megtakarítottam a motort, remélem holnap nem fog esni.
-
Egész reggel fát pakolunk a tárolóból a pincébe, kicsit elfáradtam, és még a 3/4-e hátra van.
-
-
-
-
-
Elég sz@r idő van, motorozás közben el kezdett zuhogni, mire hazaértem elállt és kisütött a nap.
-
Voltam fát vágni/pakolni, 6-tól 8:30-ig
. Kissé elfáradtam így kora reggel, más még ilyenkor ébredezik
. De szerencsémre jövőhét hétfőn és kedden itthon vagyok, szóval pihi ezerrel, meg filmezés, mert van egy pár moovie amit nem néztem még
.
-
Szerencsére a vizsgák már letudva (5-kor keltem, 8-tól vizsga és du. 1-kor jutottam be, mivel 49-en voltunk), kedden irány a patológia, addig meg itthon kéne fát összevágni és bepakolni.
-
...egy kis szösszenet...
Gondolom elektromos, ha Bosch. Ez nagy hiba, ezek nem sokat bírnak ki, hiába a márka, inkább belső égésű motorral hajtottat kellett volna választani, inkább egy olcsó Briggs & Stratton mint egy elektromos. Családban, rokonságban volt már pár, egyik sem bírta, bezzeg a szomszéd mosógépből és fűnyíróvó összeháziasított valamije már jó ideje üzemel, persze neki a motorcsere is olcsón megvan, de ha esős az idő akkor inkább jól elzárja mert életveszélyes. Azután vettünk egy benzines fűnyírót, jól bírta, szerettük, de végül Husqvarna 323R lett belőle, nah ez minden pénzt megér. Tehát nem mondom hogy ruházz be egy 100-150k-s fűnyíróra de ha olyat akarsz hogy ne 2-3 évig bírja, akkor vegyél benzinmotorosat.
-
-
-
Hazajöttem, meleg van, bringán pedált cseréltem, motort tankoltam, zenéltem, Moped rally videót néztem. Most megyek Simpson családot nézni, már unom magam...
-
-
Reggel'
-
válasz
FehérHolló #10546 üzenetére
Előbb-utóbb igen
. Ez nagyon bölcs volt
.
-
-
-
-
Beteg vagyok, valami vírusos megfázás lesz ez, izzadom, fáj a torkom, hőemelkedésem van, szóval nem tiszta a kép.
-
...Az semmi, én tegnap reggel vizsgáztam, délután mentem koncertre, 6-tól hajnal 4-ig, ekkor az útépítő munkások olyan zajt csaptak hogy kora reggel még pihenni sem tudtam egy keveset, azután 6-kor indultam haza, innen 8-tól ballagásra, aminek 12-re lett vége, most itthon vagyok és már nem tudok aludni...
-
-
Kivagyok. Más miatt szívok én is. Ez nem a legjobb napom volt.
-
-
Basszus, ezt nem rúgták még ki
?
Mawyx: Látom megoldódott...
-
válasz
Ramius #10345 üzenetére
...Gondolkozz női ésszel
! Még jó hogy mindennapjaimban nők között vagyok
...
#10346 Mawyx: A tiszta az lenne ha a szemébe mondanád (természetesen személyesen) a véleményed, és meghallgatnád az ellenérveket, majd egy kis filózás után döntenél hogy legyen-e tovább vagy sem. Mikor velem utoljára hasonló történt akkor végül is bevállalta hogy ő egy felületes személyiség, és nem érdekelte komolyabban a dolog, míg én tartósabb dologra számítottam, nem arra hogy egyik napról a másikra összepakol és lelép, azóta barátok vagyunk (mármint férfi-női barátság).
"...ezt én már mondtam neki, már vagy 20szor szakított velem
sok álmatlan éjszakám volt, de csak mert nem tökéletes valami, attól még nem dobom ki. Néha olyan képtelenségeket kitalál, hogy csak meredten állok és nézek miből sikerült ezt a sok baromságot összekombinálnia.
Ha nem érdekelném, egészen egyszerűen eltűnne az életemből, de nem teszi, én is fontos vagyok neki, csak nem tudja kezelni a féltékenységét..." - hagy már, veszett ügy ha sokszor lelépett, itt ő irányít. Állj a sarkadra és mond meg neki a véleményedet, ha fontos vagy számára akkor úgy is visszamegy. -
-
-
Egész nap nyomott meleg van, izzadom és elegem van a hőhatásból, most meg szinte fázom rövid gatyában és pólóban. Ugye, milyen érdekes az időjárás?
-
Jó reggelt, igen, esőre ébredtem és újra esik, bezzeg motorral vagyok.
-
Mai nap sikeresen letudva.
-
Holnap kemény nap, mivel nem csak hétfő lesz, hanem számomra a vizsgák kezdete is.
-
Egy órája még szépen sütött a nap és motoroztam is egy jót, most meg persze hogy a csúnya felhők és ez az erős szél ide is elértek, gondolom nemsokára vihar lesz, az eső épp most kezdett esni.
-
-
válasz
venember83 #10161 üzenetére
Meglehet. Kemény időket élünk.
-
-
-
Esőt jósol, de még egész szép idő van.
-
válasz
FehérHolló #10094 üzenetére
Abban a helyzetben/pillanatban lehet én is azt csináltam volna
. A barnák nem
? A lóf@szt, úgy szaladgálnak ki az útra hogy csak na, majd az anyjuk utánuk kiabál hogy: "A rák egyeki a beledet, gyere' már vissza hülye puja"
! Szóval azok a szerencsétlen gyerekek normálisan nevelve sincsenek, ha meg elb@ssza őket egy arra jövő autó akkor meglincselik a sofőrt, mert biztos direkt ütötte el, mert utálja őket
!
-
válasz
FehérHolló #10089 üzenetére
Gondolom ment a vigyorgás az ablakban, persze szigorúan csak répamajszolás közben
. Persze vannak olyan emberek akiknek az IQ-ja alulról súrolja a minimálisat, amit talán egy emberszabású is felülír, de hogy két ház között egy harmadikat autós térképen akarnak megkeresni
. Eszem megáll
. A körbeállós játékot mi is játszottuk, csak más szabályok szerint, vagyis bukakke-ban
. Amúgy ma én is érdekes jelenséget láttam, szóval voltam motorozni és épp a Family Frost zenélő sárga kisteherautóját látom megállni, erre megrohamozta vagy 20-30 gyerek, persze szép kis barnák, szóval az utat elállták, úgy hogy motorral alig fértem el
. Ezzel semmi gond nem lenne, csak egy főútról beszélünk, ahol néha elég sok autó közlekedik és nem tartják be az 50km/h-s sebességkorlátokat, tehát ha nem tud megállni akkor bowlingozik pár gyerekkel, ami nem olyan szép látvány
.
-
Úgy érzem, lassan vihar jó és menny dörög
. De boldog vagyok ma
!
-
válasz
kételkedem #9981 üzenetére
Haverom most vett a HP renew programban egy Probook 4720-ast, én is ilyet szeretnék venni, de még vacillálok rajta hogy szükségem van-e rá. Persze 150k-ból kapott egy aluházas gépet, kézbe véve nagyon minőségi a gép, teljesítménye pedig mai viszonylatban is elegendő. A hardveraprón spyduck (reklám helye) hirdetéseit keresd, ő komolyabb felszereltséggel is ad ilyen gépeket, 15,6"-os matt kijelzősöket is nézegetheted (pl.: 4520-as), de árban nem nagy eltérés lesz a nagyobbhoz képest.
-
Mindjárt vége a májusnak...
-
Esik az eső... kellett nekem lemosni a kinti műanyag székeket!
-
-
válasz
kételkedem #9876 üzenetére
Akkor nem olyan durva. Szerintem ilyen esetben külső közbeavatkozás nem igazán alkalmazható, esetleg a felhasználót megkéred hogy törölje le a hsz.-t.
#9877 FehérHolló: Bocs, rosszul tudtam.
-
válasz
kételkedem #9872 üzenetére
Igen, a címmel keresd meg a szolgáltatót, elvileg kiadhatják az előfizető adatait. A témához meg hozzászólva, nem az első eset hogy kisgyerekek nem közösségi oldalra való tartalmakat osztanak meg, van egy pár oldal ami összegyűjti a legjobbakat.
-
-
válasz
FehérHolló #9826 üzenetére
Ezzel én is teljesen egyetértek. Viszont azt vettem észre, hogy azok a cigányok akik kiemelkedtek a putriból és azóta normális munkahelyük van (a kétkezi segédmunkás is) inkább próbálja titkolni cigány származását, vagy szinte utálja a cigányokat. Igazság szerint én sem kedvelem őket, de amit leművel nagy részük, az borzasztó, szóval ez egyértelmű. Viszont tisztelem és becsülöm a cigány embert aki becsületes munkát végez főállásban (és nem a gyerekgyártásból él), legyen az szemételtakarító vagy utcaseprő, de legalább dolgozik.
-
válasz
kételkedem #9823 üzenetére
Erre egy jó példát hoznék fel, mert nekem van egy rendes becsületes megbízható roma ismerősöm, már-már baráti szinten vagyunk. Jó pár éve ismerem, és mint emberileg, mint szellemileg eléggé kielmélkedik sok ember közül. Annyit hozzátennék hogy ő utálja a származását és fél a cigányoktól. Ő nem abba a közegbe nőtt bele mint amit látni, hanem magyar családok között nőtt fel.
-
-
Ma is rohadt meleg volt, remélem holnap enyhül egy kicsit az idő.
-
-
válasz
kételkedem #9668 üzenetére
Sajnos az időjárást nem tudjuk befolyásolni
.
-
válasz
kételkedem #9666 üzenetére
Pattanj fel egy buszra, akkor nem olyan nagy dolog. Különben tuti hogy esni fog, itthon néha kisüt a nap, néha pedig jönnek a felhők és eközben 24-25C fok van.
-
válasz
venember83 #9611 üzenetére
A műsorújság alapján valahogy régebbi filmek voltak mostanában. Tehát marad a How I Met Your Mother S06E14 eredi nyelven, legalább nevetek rajta egy jót és nem demotivál.
-
-
-
válasz
Winner_hun #9574 üzenetére
Ez aztán a gimnasztika
!
-
válasz
kételkedem #9489 üzenetére
Oh, már lassan hozzászokunk hogy mindig késnek a vonatok, tehát erre okot nem kell keresni.
-
Nyíregyről jöttem volna haza, erre 130 perces késéssel jött a vonat, szóval ez így kemény volt. Eleve tömve szokott lenni a vonat, de most annyi ember volt hogy állva is alig fértek el.
-
válasz
Winner_hun #9454 üzenetére
Elmúlni elmúlik ha nem gyulladás van, bár egy egyszerű hasmenésnél szerintem ez kizárható
.
-
válasz
Winner_hun #9448 üzenetére
Pedig nem kéne. Esetleg gyanakodhatunk vírusfertőzésre is, akkor irány az orvos, ő majd "szétantibiotikumozza" az agyad. De ha szerencséd van akkor még 1-2 nap és kiürül a szervezetedből, én is húzom-halasztom a betegségeket, szerintem igyál még egy kis tejet + gyümölcslevet, és ha a széklet eltávozott akkor pálinkával mosasd át a rendszert. Azután pár óra múlva pirítós + tea kombóval kezdheted emésztgetni a dolgokat. Egy próbát megér szerintem, ha más nem, menj orvosoz, bár nem igazán foglalkoznak vele, csak írnak hashajtót/hasfogót/antibiotikumot, oszt' jólvan...
Amúgy szép idő van, szinte már-már nyárias. Hétvégén gokartmeccset vívunk majd, legalább tapad a pálya.
-
válasz
Winner_hun #9425 üzenetére
Ha a mindennapi közéletben, metrón/buszon/villamoson/vonaton/utcán vagy boltban nem tűnt fel neked, attól még mások érzik/hallják a hátulról tomboló szelet, ami hasonlíthat egy sugárhajtómű erejéhez
. A hasmenésezés már sokkal kellemetlenebb dolog, mert ha összefosod a gatyádat és éppen csorog ki a fekália, te pedig nyilvános helyen vagy, szóval az már rég rossz
. Ilyet nem életem még át, de valahogy nem kívánom senkinek
. Jobb ezen túl lenni minél hamarabb, próbálj otthon maradni, ha gyorsan túl akarsz lenni rajta, akkor tej + lekvár vagy rostos baracklé sokszor segít a népi gyógymódban, mielőtt még hashajtó (és társai) gyógyszerekhez nyúlnál ami a májad/veséd pusztítja
.
-
válasz
Winner_hun #9423 üzenetére
Elég sz@rul
. Szó szerint is érthető, egy komoly kis székletürítési habitus fog létrejönni (konkrétan és vulgárisan: összefosod magad), székrekedés kipipálva, ezzel se lesznek gondok
.
-
Holnap elég light lesz, szerencsére letudtam a hét nehéz részét.
-
-
válasz
kételkedem #9355 üzenetére
Végül is vannak közöttük értelmesek akik azért nézik hogy elüssék az időt vagy csak jót szórakozzanak rajtuk. Az újságokkal pl.: Blikk és társai, szóval ezek a szennylapok egyszerűen meg sem ütik az alsó szintet, néha elborul az agyam mikor a legfrissebb "celebről" készült képek vannak a címlapon, magánjellegű dolgaival együtt, ezért egyiket sem veszem meg, mert nincs értelme pletykákat olvasni. Bár sok értelmét nem látom egyik műsornak sem, inkább (ha már TV-znek akkor) nézzenek a srácok értelmes, ismeretterjesztő műsorokat.
-
válasz
kételkedem #9353 üzenetére
Engem sem érdekel, rögtön kapcsolom kis a TV-t ha meglátom/meghallom őket, sőt a legtöbb értelmes ember ezt teszi
.
-
Ma esti relax zenéket az Equilibrium fogja nyújtani, ha már elmaradt a péntek esti gyengus koncert, de nem nagy gond, jövőhéten bepótoljuk.
-
Milyen jó kis zenekar az Óriás, halottam már tőluk pár számot, de a nem voltam tisztában a zenekarral
.
-
-
Feladhatod úgy is, de akkor nagy a valószínűsége hogy eltűnik, mert aránylag értékes cucc, tehát küldd inkább csomagként, mert nekem levélként feladott csili-vili dolgaimat sohasem láttam
. De ha mégis bepróbálkozol, akkor csak ajánlottan és elsőbbségivel add fel (úgy szintén van papírod hogy feladtad, így ha eltűnik tudsz reklamálni), viszont egy CPU hűtő esetében 750ft lesz a minimum amit elkérnek
.
-
-
-
válasz
FehérHolló #9270 üzenetére
Erről az Így jártam anyátokkal c. sorozatból ez a rész jutott eszembe, szóval aki nem ismeri nézze mert rákattan, de nagyon...
-
HIMYM forum/blog van itt a PH-n? Esetleg lenne rá érdeklődés?
-
Eddig tűz a nap most meg fúj a szél
. Nem értem ezt az időjárást
!
-
válasz
Kephamos #9187 üzenetére
Metál töménytelenül mehet, de csak jó minőségben emelt hangerővel, azt anno mi is alkalmaztuk. Energialöttyöt felejtsd el, csak a szervezeted bánja, a cigiről meg már nem is szólok. Szerintem: kávé (tömény fekete), metál és punk, néha egy-egy humor elsütése ha társaság van, ha nincs akkor vicclapok nézegetése, azután 1-2 óra tanulás után 5-10 perc séta a szabadban.
-
Ehhh, ma tudtam meg hogy lesz egy előreláthatólag egy 80 ezres kiadásom, a fenébe, ez most nem jött ki jól
.
-
Nah, várjuk a mai esőt, tegnap a volt az előjelzésben.
#9050 BlacKSouL: Régen más volt, úgy ahogy írod, manapság elfajult ez az egész.
-
válasz
BlacKSouL #9047 üzenetére
Faterom összes gyümölcsösét tönkre vágta a fagy. Az idei év kiesik neki, de attól még gondoskodni kell, vágni alatta a füvet, permetezni, és eddig már meg volt metszve, össze volt kaparva a gally, fű vágva volt, stb. Szóval 300k biztos benne van eddig, és még így is megy majd bele, tavaly előtt is ez volt, összesen a tavalyi évben jött össze egy kis termés, de akkor a kereskedők alig fizettek valamit érte, szóval szívás ez az egész, csak magunkat pusztítjuk/idegesítjük vele.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Képregény topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Gurulunk, WAZE?!
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest