Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #35041 üzenetére
Ezek ilyenek, hallod!
-
FehérHolló
veterán
Beírta csajszi facebookra angolul, hogy spanyolt dalt dudorászik egy angol író könyvét olvasva (angolul), németül gondolkozik rajta, és közben olasz kávét szürcsöl, ennyire internacionálissá vált.
Odaírtam kommentbe, hogy közben sikerült minden magyarságát elveszítenie?Törölt az ismerősei közül és letiltott a francba.
(Első ilyen megmozdulásom volt nála.) -
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #35027 üzenetére
Csak azt ne mondd, hogy nem volt elég secure.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #34865 üzenetére
Megoldva.
Négy plusz napért fizetnek hatnapi bért. Aláírva. (fehéren) -
FehérHolló
veterán
A macska rúgja meg.
-
FehérHolló
veterán
Én pedig akkorát fogtam ma reggel, csak visszaengedtem.
Más: Főnök közölte velem, hogy két hét múlva márpedig megyek velük üzleti útra Bécsbe. Kár, hogy már nem leszek jogviszonyban a céggel, így például az NDA sem él többé, napidíjat nem fizethet, ilyesmik.
Rosszabb, mint a maffia. Ott legalább lelőnek, ha szépen kéred. -
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #34811 üzenetére
Erkölcsi támogatás!
Sajnos nincs olyan nagy felbontású fákkolós szmájli, amit ide szeretnék pakolni. Meg lehet, hogy nem lenne túl munkahely- és felhasználóbarát.
-
FehérHolló
veterán
"a labancokat sem szabadott volna beengedni, szabadságot hoznak március 15-én?!"
-
FehérHolló
veterán
Én elég sok mindenben tudok programozni, de ezt inkább nem írnám meg alacsony nyelven. (És itt még a C#-ot is alacsonynak értem.)
Annak ellenére, hogy még talán egy DSP is akadna a közelben, gyári keverő (=szűrő) C library-vel. Overkill.Hallottatok már ilyen ingyenesen letölthető vágó/keverő programokról? Én még soha.
Csak most nem kívánom teleszemetelni a gépem, abból főzök, ami van. -
FehérHolló
veterán
Ez a vég, amikor matlabban vágom és keverem a zeném a telefonra...
u.i.: Örülök, hogy ma reggel hazaérve nem sikerült semmit iderondítanom.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Pisztillus #34220 üzenetére
Csatlakozom hozzád.
Boldog nőnapot mindenkinek, aki magát nőnek érzi!
-
FehérHolló
veterán
Főnök behívott az irodájába, azt pár perc lelkizés után 40 percig győzködött, hogy maradjak még 1 hónapot, "kicsit" több fizetésért.
December 18-án mondtam fel szóban, január 1-én lett lepapírozva, és március végén megyek el. Úgy gondolom, hogy a végtelenségig korrekt voltam, így most 1 hónap helyett csak 5 munkanappal fogok többet dolgozni, dupla fizuért.Viszlát: Egyik oka az volt, hogy a leírt történeted annyira illik az avatarodhoz, hogy na. A másik okot meg harapóval sem fogod kihúzni belőlem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya #34021 üzenetére
Mi a múltkor a konyha zárása előtt 1 órával rendeltünk 3 darab pizzát. A pincér jelezte, hogy előbb megbeszéli a szakáccsal, utána visszajött, hogy nem tudja felvenni, mert mindjárt zár a konyha.
Jól van, gondoltuk. Egy másik helyről rendeltünk pizzát (házhozszállítás), gondosan konyhazárás utánra. Megjött, elkezdtük fogyasztani az asztalunknál. Erre odajön a pincér, hogy nem ehetjük meg benn, fáradjunk ki az utcára.
Rendeztük a számlát, és kifáradtunk az utcára. Többet nem tettük be a lábunk. -
FehérHolló
veterán
A világ nem fekete-fehér.
A szülei pedzegették, a csajszit pedig elég könnyen befolyásolta az anyja. Aztán miután számszerűsítettük bizonylatokkal, számlakivonatokkal, satöbbi, hogy a lány és a szülei mennyit is pakoltak be a közösbe (és ezek milyen kiadásokat fedeztek), elálltak az ötlettől.
Sokkal nagyobb gáz volt a gyűrűre és a 80%-ig leszervezett külföldre költözésre meghívott rollback függvény végrehajtása. Meg persze mindezek érzelmi vonzata. -
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #34007 üzenetére
Az sem véletlen, hogy az abszolutórium megszerzése után nem védtem meg a diplomám az előző félévben.
Kicsit abszurd, de az elég nagy számosságú, kvázi-korrelálatlan mintahalmazból még talán a színésznő volt a legnormálisabb. Persze a lengyel csajszi után, akivel most együtt vagyok.
Ja igen, én is azt hittem, hogy a Luca nem olyan.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #33990 üzenetére
Nekem túl hosszú.
Meg kicsit fura a szélvédő előtti vízszint. -
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #33854 üzenetére
Nálunk anno több hónapig fúrt a szomszéd, és mindig éjszaka. De ezt már elpanaszoltam anno részletesebben itt.
Más: Tegnap becsöppentem egy erasmusos házibuliba. Hát, érdekes volt. Lehet, hogy kicsit vissza kellene vennem az elvekből és az erkölcsből, és többre vinném.
-
FehérHolló
veterán
válasz
PindurAnna #33711 üzenetére
Nem az volt a kérdés, hogy hol érdemes szerintünk hirdetni.
Máskülönbenpediglen igazad van. -
FehérHolló
veterán
válasz
PindurAnna #33706 üzenetére
Elég sokat, azért linkeltem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
PindurAnna #33699 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #33687 üzenetére
Már nálam is.
Az volt odaírva, hogy:
1. PTE oroszisztika
2. SZTE kommunikáció és médiatudomány katyvasz (vagy keresk és marketing)
3. PTE anglisztika -
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #33678 üzenetére
Kapcsód ki a prokszit?
-
FehérHolló
veterán
Ez kivételesen jóra sikerült: [link]
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #33607 üzenetére
neduddki: nhh?
Ezt még én sem tudtam dekódolni. Szégyen vagyok a családomra. -
FehérHolló
veterán
Bár lehet, hogy rossz helyen kérdem, de annak mi a szép hivatalos neve, amit itt a bácsi arcával csinálnak?
Totál tukó vagyok ebben a domainben.bandus: Nem fogok mindenhol negatívat kapni.
Legrosszabb esetben van egy havi nettó 2.5k euros ajánlatom Bécsben, ami ugródeszkának jó, de hosszútávon nem maradnék ott. -
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #33570 üzenetére
Még a régi hely. Májusban kezdek külföldön, következő héten adom be a CV-t a kinézett helyekre.
Ordibálós kollégát sikerült valamennyire szocializálni (3 hónap alatt), már lehet vele produktívan dolgozni.Nem lenne baj a hatásfokkal, ha látnám valami értelmét. (Nem pénzben mérve.)
-
FehérHolló
veterán
válasz
Viszlát #33534 üzenetére
Nem lehet mindenkinek többtíz millió forint a számláján.
Biztonsági szempontból nagyon ott van (talán az egyik legjobb), viszont a kényelem és a "hordozhatóság" körülbelül 0, ezért a bankok inkább az SMS-es, illetve tokenes azonosításra tértek át manapság.
u.i.: Nekem kötelező volt még anno (2 éve?) OTP-nél áttérni az SMS-re, miután megemeltem a netbankos limitet 500k fölé.
-
FehérHolló
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest