- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #40950 üzenetére
óóó újabb nyertesünk van klimatizálás ügyben
2 erkéllyel odébb elég jól láthatóan van kivezetve a klímának a csöpögtetője. alatta tényleg hatalmas tócsa, most is elég gyorsan csöpög. kint jelenleg 20 fok van -
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #40951 üzenetére
azt is megtapsolom, aki ezekben a házakban huzatot csinál. direkt se tudok
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #40948 üzenetére
nehéz gondolkodni
sok más dologban is.
egyébként én is néztem, hogy este amikor már elég jó hűvös volt, amit az erkélyről belátok (nem, nem leskelődök, csak kimentem lehűlni) kb. 1/3a teljesen csukva volt (és tuti nincs klímájuk, mert az összes ablaka 1 irányba néz a lakásoknak), maradék nagyrésze bukóra és kb. 2 db rendesn nyitva.
-
concret_hp
addikt
aahhh végre jön 1 kis szél
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #40869 üzenetére
vagy csak többet mondott, licitálj rá, biztos ami biztos
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #40866 üzenetére
attól függ mennyi a fizetésed
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #40857 üzenetére
ja mondjuk 1 csaj 1. kérdése az hogy mennyit keresel, az mondjuk poén
(megfontolandó szerényen bemondani a valós összeg legalább ötszörösét
)
azért most már hűlhetne kicsit az idő
-
concret_hp
addikt
szerintem azt hogy valaki mit dolgozik, tök nem gáz megkérdezni. azt hogy mennyit keres, azt viszont eléggé.
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #40752 üzenetére
ja + ha normálisan megcisnálták a rendszerüket, minimális emberi erőforrást igényel az egész, az se mindegy
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #40710 üzenetére
miből kell annyi gyakorlat
-
concret_hp
addikt
ha nem tetszik a modiknak kiszedhetik, de pont idepasszol
- Mit mond az amerikai?
- ???
- Isten áldja Amerikát!
- Mit mond az angol?
- ???
- Isten óvja a Királynőt!
- Mit mond a magyar?
- ???
- Isten b..... meg a miniszterelnököt! -
concret_hp
addikt
egyébként mindent lehet fokozni, nekem rendszeresen (előző nyáron is sikerült), meg van hűlve a tüdőm napok óta, mert túl sokat ültem valószínű huzatban, meg amikor másfél hete 1 napra hűvösebb szeles idő volt, akkor is póló rövidnadrág kombóban kellett menni bringázni
. így most amivel amúgy hűteném majd magam, úgy mint jeges víz, huzat, azoktól csak beteg leszek
-
concret_hp
addikt
szerintem kb. 3 hete teljesen jó idő van
namind1, kinek mi. 25-30 közti napi highok nekem pont jók, több ne legyen + éjjel legyen jó hűvös.
a barkácsolás témára visszatérve amúgy nem voltatok figyelmesek, semmit nem tévedtem, szerintem az 1 hét vagy többe belefért a szett
-
concret_hp
addikt
egyesek örülhetnek, jön a kánikula
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #40449 üzenetére
azt hittem profi vagy
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #40435 üzenetére
mennyi munka ez a cucc? gondolom vagy 1 hét, de inkább több (a hozzávetőleges áráról meg véletlen sem akarok tudni
)
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #40431 üzenetére
azt mégsem lehet írni, hogy a változatosság kedvéért épp egy bomba miatt késik.
-
concret_hp
addikt
válasz
venember83 #40376 üzenetére
egyikre sincs ráírva, hoyg meddig érvényes, tehát igen
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
kételkedem #40265 üzenetére
a jelek szerint igen, főleg ha megtakarításod is van
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #40254 üzenetére
mert a többség hülye
(nem feltétlen a deviza hitelek kapcsán, hanem általánosságban)szerintem aki devhitelt vett fel és rábaszott, az így járás és pont, magáncsőd intézménye meg bizony eléggé hiányzik a jogrendszerből.
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #40231 üzenetére
azért az túlzás, de 2 óra alatt kényelmes (ha bp-n nincs dugó), kb. 55-60km-n át nincs autópálya
viszlát: nekem nem alap elvárás, csak múltkor szó volt róla. nekem épp elég lenne, ha pontos lenne és nem egy 40 éves szerelvényen minden nagy fánál megállva kéne a harmad utat végigzötykölődnöm. és az utóbbi 10 évben kb. 3x volt róla szó, hogy korszerűsítik a vonalat, én nem sok nyomát látom
-
concret_hp
addikt
valaki dícsérte a mávot nemrég. kaposvár (ami megyeszékhely) és bp közt 1 db vonat van amin nem kell átszállni. a leggyorsabb útra 3:06-ot ír a menetrend, ez 8-9 éve emlékeim szerint 2:45 volt, de volt egy db 3:00 idejű vonat olyan is ami nem ic volt. olyan IC-vel még sosem mentem amin lett volna wifi. mind1 inkább nem is írom tovább
-
concret_hp
addikt
a félkarú rablók ugyebár nemzetbiztonsági kockázatot jelentettek, most meg kaszinó koncessziókat osztogatnának.
nyilván nem haveroknak. -
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #40108 üzenetére
nekem egyedül a net amit én fizetek, ezt is csak most. mint bérlő sosem fizetném számláról, még a végén évek múlva betalálnak ha esetleg valaki más nem fizet. csekkel meg nem állok sorba. mint tulaj meg nem szeretném ha ott függene a fejem felett, hogy befizettek-e szépen mindent. persze alapból nem vennék lakást, hogy kiadjam, szóval ez részletkérdés
az is igaz mondjuk, hogy majdnem mindig olyan helyen laktam, ahol korábban ott lakott a tulaj, így értelem szerűen be volt állítva nekik, kényelmesebb mindenkinek szvsz.
egyházadóhoz csak annyit szólnék hozzá, hogy nem véletlen mondják hogy a legnagyobb maffia a világon.
bandus: sztem a nyelvvizsga nem igazán számít a legtöbb helyen, csak tudjál annyira amennyire kell, vagy inkább jobban (tőlem itthon se kérték tavaly, pedig erősen kellett a melóhoz, bár az is igaz, volt egy 40-50 perces angol interjú) szerintem egy felsőfokú sem jelenti azt, hoyg rendesen tudsz egy nyelvet, szóval gyakorlati hasznát alapból nem látom, középfokú meg aztán tényleg nem sok.
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya #40098 üzenetére
enyhén szólva is risky, hogy a bérlő fizesse be a számlákat szerintem is. nekem még egyszer sem volt ilyen (meg mondjuk f@szom se szórakozna a csekkekkel örökké)
bár olyat is hallottam már, hogy belvárosban egy házban kb. a 3/4 lakás ki van adva, aminek a jelentős részénél nem fizet közös költséget a tulaj (bérlőtől beszedi), mondván, hogy úgyse neki lesz kellemetlensége belőle, ha mondjuk lekapcsolják a fűtést / áramot / liftet / nem viszik el a szemetet.
-
concret_hp
addikt
nekem a helyezkedésről az állami hivatalnoki aktatologató melók jutnak eszembe főleg, ami meglehetősen alacsony hasonlóságot mutat azokkal a területekkel, amikről szó volt
ha meg valaki "jól adja el magát", az bizony egy skill.
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #40001 üzenetére
jah kérem vipeknek mindent szabad
-
concret_hp
addikt
na még 2 hsz és 40 000
megint sikerült nyáron megfáznom -
concret_hp
addikt
én se angyon értem az iylen <20 m2 lakásokat, de láttam párat ami ilyen 9-11m2 azt meg főleg nem.
még ha teljesen 2 szintesíteni lehet, akkor oké ami ilyen 20m2, abból 30pár m2 értelmes területet ki lehet hozni, de akkor emg az alacsony plafon miatt még mindig nyomasztó. -
concret_hp
addikt
az mekkora surmóság amúgy, hoyg a teszkóban 0.010 kg-ra van állítva a zöldségmérleg?
-
concret_hp
addikt
[link] magyar prémium
nem tudom kamu-e de simán lehet hogy nem
-
concret_hp
addikt
hm beparáztam hirtelen, megnzétme nicns is az unikumra lejáratírva. de több mitn 1 éve itt áll bontatlanul, abóbl gondoltam, hogy lehet hogy le vna járva.
nududdki 0.1 mod on.
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #39728 üzenetére
engem múltkor az kúrt fel rettenetesen, hogy a teszkóban darált szárnyashúst akartam venni, mondták nincs engedély a darálóra, de van előre csomagolt. és ezt meg ezt ajánlja. baszki aznap lejárós volt, amit akkor vettem észre, amikor furcsa íze volt a cuccnak amit csináltam belőle
viszont a kólát 1 évvel eljárat után is nyugodtan meginnám, ha amúgy innék kólátugynaz, van egy üveg "lejárt" bontatlan unikum nálam, nem hiszem, hogy baja lenne
-
concret_hp
addikt
válasz
venember83 #39716 üzenetére
akár azt is
ruházatra gondoltam főleg, most pl pár rövidgatya kéne, mert 1 valahol eltűnt 1et meg tegnap elszakítottam és elkezdtem rendesen mozogni, ami a mosási ciklusokat is gyorsítja
-
concret_hp
addikt
amúgy tudtok külföldi outleteket, ahonnan lehet rendelni mo-ra? mint a sportsdirect pl
-
concret_hp
addikt
amúgy kell majd vennem valami jobb inget, oylat akarok amit nem kell vasalni 1, olyan tényleg van-e vagy népbutítás? 2, hol érdemes megnézni bp-n?
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys #39685 üzenetére
itthon egyébként a közepesen jó cuccok (mindenből nem csak ruházat) sokszor jóval drágábbak, mint nyugatabbra, mert sokkal szűkebb réteg engedheti meg magának, és amiből szerencsésebb helyen komoly tömeg mennyiséget tudnak eladni, abból itthon jelentősen kevesebbet.
Viszlát: pierre cardin sztem már egyáltalán nem számít olyan húde minőséginek, nekem is van 1-2 ingem, nem mondanám, hogy olyan húde jók, és amennyibe itthon kerülnek, annyiért nem is vennék. pierr cardin pólóim meg összementek normál mosásban
(faternak jó lett
)
-
concret_hp
addikt
hát az összes állami hivatal bekaphatja
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #39578 üzenetére
nem is tudtam, hogy tervben van egyáltalán, hogy lenne malév utód. de egyébként nem nagyon értem, ki lenne annak a tulaja? a névválasztás persze parádés
btw messziről láttam ezt a parádét, nem nagyon értem, se azt, hogy mi értelme van, se azt hogy mit kell annyit feszkózni rajta. de mondjuk sok minden mással is vagyok így -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #39567 üzenetére
ikeásnál szarabb, igazi kisipari magyar termék
-
concret_hp
addikt
napi tapasztalat: ágykeret szerelés közben is lehet jókat anyázni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest