- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #41473 üzenetére
a hőfokot és az üzemmódot is. Sajnos egyelőre távoli módban nem lehet állítani a ventilátorfokozatot, sem a terelőlapok mozgatását, de általában amilyen állásban kikapcsoltam előzőleg az adott üzemmódot (ha nem volt automatán) akkor az újra bekapcsolásnál abba az állásszögbe és irányba fog beállni. Tehát elég otthon beállítani az irányokat és fordulatszámot saját távirányítóval, utána távolról már azt a beállítást fogja használni.
Mondjuk áramszünet után nemtom megőrzi-e... -
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #41475 üzenetére
Mert megváltozott a beléptetési mód. Most már nem is 3 azonosítót kér, hanem csak kettőt.Ja nem, hanem ezért:
"Error 500--Internal Server Error
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
10.5.1 500 Internal Server ErrorThe server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.
" -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #41453 üzenetére
Nekem meg nagy a lakás
Amúgy 24-re van állítva, így a nappaliban és a légáram irányában lévő szobában 24,3 - 24,5 körül tartja, a folyosón(előszoba?) 25, a folyosó túlsó végénél, de derékszögben nyíló legtávolabbi szobában 26,2 - 26,4. Ezzel 3 szoba plusz folyosó van hűtve, a konyha, a fürdő és a wc nincs, de mikor nincs nagy forgalom, a zuhany utáni légszárítást követően a fürdőt is kinyitom. Ilyenkor az inverter 260W-ról felkapcsol 350W-ig is, kb. 10 percre.
Ha 25-re állítom, akkor a távoli szoba már 27 fölé megy.Most pl. reggel úgyfelejtettem ventilátor fokozaton, amit a használat utáni kiszárításhoz szoktam használni, és melóból meg kikapcsoltam. Napközben figyelgetem az otthoni hőmérsékletet, és ha stabilan 28-29 fölé kúszik, akkor bekapcsolom. Általában du. 2 körül. Mire hazaérek fél5 körül, már az egész lakás egyensúlyba kerül.
Ha megvárom míg nagyon felmelegszik, akkor a visszahűtésnél sok energiát eszik, mert nem csak a levegőt, de a falakat, bútorokat is vissza kell hűteni, de ha szinten van tartva, akkor alapon elketyeg. -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #41440 üzenetére
Kinn 29, benn 24,3°C
Most öntöttem ki a kondenzvizet. 30 óra alatt 10 liter. A kompresszor meg felkapcsolt, most 350 W-on megy. De már esik...240-250 körül van leginkább. Éjszakára lehet hogy felkapcsolom 25 fokra, mert hajnalban már kicsit magamra kellett húzni a takarót. Hiába, a 40% körüli páratartalomban hűvösebbnek érezni.
Holnap napközben pedig ismét élvezem a nyaratKipihenten, frissen..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
DeFranco #41377 üzenetére
Hát, sokmindent nyomkodtam már én is végig, de nekem pl. egy izmos mandulatályogot is félrediagnosztizáltak háromszori orvosi vizsgálat után is, szóval ebben a hi-tech nyomkodós diagnózisban annyira nem bíznék meg
Vágásról meg még szó sincs.
Semmi más tünetem nem volt még egy hétig, pontosan csak a gyomorrontás/puffadás/hascsikarás-szerű tünetek, és jellemzően éjjel 1-3 között ébredtem fel rá. Később napközben is előjött. Aztán már egyértelművé vált, mikor a hasfájás hátfájásba, majd vesébe és egyébbe ment át.Persze hogy nem kívánom, hogy az legyen, de anno én sem gondoltam volna hogy mi lesz belőle.. Inkább készülj rá, mint váratlanul érjen. Ha mégsem akkor meg örülés van.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
DeFranco #41374 üzenetére
Bagatell kérdés, de vesegörcsre/vesekőre gondoltál már?
Csak mert nekem pontosan ugyanígy kezdődött...Indokolatlan és érthetetlen hasi görcsök, fájdalmak, hullámokban. Néhány nap alatt ment át klasszikus ágy mellett négykézláb fetrengős félpercenként lélegzős hereleszaggatós, combba-sugárzós vesegörcsbe. Mondjuk utóbbi egy délután alatt lezajlott.
Aztán egy hétre rá született meg a kis KöviJa, és magánrendelésen végzett ultrahangon nem tudták diagnosztizálni az akkor épp már feltételezhetően a hólyagban tartózkodó 7 mm-es követ...
Erre megoldás/ötlet: No-Spa kézközelbe készítése után rövid időn belül 1-2 liter folyadék elfogyasztása, és lehetőleg álló vagy sétáló testhelyzet. Ha a víz(tea)-sokk hatására nem lódul meg, még akkor is lehet kő, de akkor kisebb az esélye. Mindenesetre egy teli hólyagos ultrahang erősen javasolt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #41328 üzenetére
Pár hónapja leírtam hogy nekem mi a tökéletes idő. Leírjam mégegyszer? 25-30 fok, felhőtlen vagy aprófelhős kék ég, szikrázó napsütés, enyhe szellő. Namost ilyen az utóbbi 3 évben kb. 2-3 nap volt összesen az évben. A maradékra jutott vagy áthatolhatatlan, éjszakai sötétséget előidéző ködös felhős szitálásos nyavaja hóval, esővel, jéggel, vagy volt a 32-38 fokos, a megszokottnál 3-4 fokkal magasabb hőmérséklet, verőfényes napsütés.
Mivel nem lehet az enyém amire vágyom, arra kezdek el vágyni ami az enyém. De mivel a hideg és a meleg közül utóbbit élvezem jobban, ezért arra vágyom.
Itt meg csak hidegrekordok dőlnek, meg a gyárak, üzemek, viszont alighanem lesz még olyan, hogy valahol ezrek ragadnak napokra a hó fogságába, és remélem hogy nekem a közelébe se kell majd mennem... -
BlacKSouL
addikt
Novembertől áprilisig fagy volt, majd ha már 4-5 hónapja meleg lesz akkor szólj.
A május-június átlagos volt, kissé sok esővel. Július eleje is átlagos volt, hőség nélkül. 9-én elmentem, akkor még éppen kellemes volt, mikor Horvátban voltam itthonról azt hallottam esős, őszies idők is voltak 1-2 nap. Hazajöttem, és július végén meg végre beköszöntött a nyár, és tart már két hete. Ez lesz a 3. meleg hét. -
BlacKSouL
addikt
Hát ez van.
Ha rajtam múlna lehetne egész évben ilyen idő, megtalálnám a módját, hogy ha túlmelegednék lehűtsem magam. De inkább elviselek némi kis izzadást, meg barnulást, meg langyos szellőt, és néha hűvösre megyek, minthogy állandóan felöltözve, vastag ruhában kelljen mászkálni, és világítani mindig, még nappal is. Fura hogy oda jut a modern társadalom, hogy simán napfény nélkül képes létezni, sőt, legszívesebben a Plutón élne ahol már csak egy pötty a nap, de én még ilyen természetközeli állat vagyok, ahol a napfénynek több hasznos tulajdonsága és hatása van rám, mint a szürke sötétségnek. A tél számomra csupa rossz, a nyár meg csupa jó. Ez van. Cserébe ezt az 1-2 hét meleget simán elviselem. Most mondanám, hogy a tél meg hónapokig szokott tartani, de azt úgyse hiszi senki.
Egyébként, télen megmondtam hogy dögmeleget kaptok, tessék. Máskor tessék rövidebb és enyhébb telet is kérni, és akkor enyhébb nyarat hozok.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #41279 üzenetére
Tegnap este írni akartam, hogy továbbra is élvezem a nyarat. Igyekszem is minden pillanatát. Kint álltam az erkélyen, néztem a naplementét, és arra gondoltam, hogy már a felén túl vagyunk sajnos. Nade, ami hátravan, azt igyekszem továbbra is kiélvezni. Eddig volt a pörgősebb fele a nyárnak, alig voltam itthon, most jön az itthonülősebb része. Vagy nemtom...Végülis Agárd, H.sznoboszló, Horvátország kétszer, Szlovénia, és Bfüred megvolt idén.
Egyébként szombaton még napoztam is. Ma reggel meg mit látok...eső, felhő, vizes út, sötétség...belém hasított mennyire szívás lesz ősztől.
Mondjuk hozzáteszem akik egy kis esőért imádkoztak megkapták...eddig 16-17 fok volt hajnalban, most meg 23. De legalább magasabbról indulhat a melegedés
És hálistennek így nyáron, jó időben nem vagyok depressziós, nem vagyok ideges vagy feszült. Az csak a napnélküli esős, ködös, szürke idő csodás hatása. Még az se érdekel hogy hétfő van.. -
BlacKSouL
addikt
A parkolóórák természetesen működnek, hisz a pénzt ha süt a nap ha nem, be kell szedni. Hogy a napelemeket naponta 30-40 percet süti a nap az mellékes, van és kész.
A menetrendkijelző alig másfél év késéssel munkába állt. Mutatja egyszerre 3 busz érkezését(/indulását?) Most hogy azok a buszok két óránként járnak (a legsűrűbb járatot véve alapul), az egy dolog. De például van amelyikből naponta 2 megy. -
BlacKSouL
addikt
Ez jó, tolom is majd fészen.
Ugyanakkor: azapjukbüdösfaszát.
Kifejtem: Van itt ez az ipari park nevű létesítmény. Kb. 2000 óta a következő cégek költöztek be, működnek:
Sinia Bútorgyártó, Palóc Nagyker, Mitsuba Kft., Magyar Hangszórógyártó, RPM Hungária, Mikropakk, Balo-Bau.Ezek az üzemek pontos számítás nélkül is, egyenként 200-350 főt foglalkoztatnak. Gyakorlatilag az önkormányzat és a hozzátartozó slepp értelmetlenül nagy méretű szervezete után az ipari park a legnagyobb foglalkoztató telephely, terület a városban. Ehhez képest csak az elmúlt évben kb. 60%-al csökkent a területre indított helyi illetve az itt hivatalosan megálló távolsági buszjáratok száma, mennyisége. A korábbi, cégekkel kötött szerződéseket a volán felmondta, a város vezetése irányából semmiféle direkt támogatást nem érzékelnek a cégek.
Mindazonáltal ezek a cégek már 10-12 éve folyamatos termelő munkát végeznek. Az, hogy ennek ellenére mégis a régi balkánon, a lepusztultabb Romániában érzem sokszor magam, az nem tudom mire másra vezethető vissza, mint a fostalicska városvezetésre. A korábbi oldal kormányzása idején a mostani oldali polgármester lett megválasztva, és mondták, hogy na, ezzel nulla lett a város támogatottsága. Érdekes módon mióta egyeznek a pártállások, azóta sem látni az üstökösszerű felívelést. Persze, értem én, hogy a vároháza környékét most csicsázni kell, a mozi 3 éve volt felújítva kb., a Főtér nem volt fiatal, de nyilván termelő, hosszútávú munkahelyet nem teremt, a turizmust nem lendíti csupán az, hogy újabb lesz, és a föld alatti mű-bányaüreg sem az a kifejezett iszonyú vonzerő, ahogy a szökőkutas körforgalom, vagy a 10 méteres rúdra húzott, egyre kisebb zászló sem, amit mindig félig húznak fel, mert a szél a zászlóval eltörné a rudat.
És mindehhez az emberek gondolkodása itt annyira semmirekellő, magánakvaló, önző, mindenre szaró, hogy hiába lenne itt bármi, amíg a fejekben nincs változás, amíg elborít sokmindent a szemét, a piszok, az igénytelenség, addig fölösleges is egy szebb jövőben gondolkodni.Ja, és a betondzsungel: nem nagyon jártam még másik olyan városban, amelynek bármely pontján megállva, és ott körbefordulva ne láttam volna valamilyen zöldet (fákat, bokrot, füvet, parkot)
És a cikk mindazonáltal sajnos többnyire teljesen igaz..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug #41102 üzenetére
Augusztusi kizárólagos szezonális allergiámra (tüsszögés, torokkaparás-tüsszögési inger, előrehajolásnál indokolatlan azonnali orrfolyás) nekem az Allergodil orrspray (napi 2) és a Cetirizin hexal (napi 1) segített, gyakorlatilag azonnali hatással.
Idén viszont otthon egyáltalán nem észlelem a tüneteket, elképzelhető hogy a klíma ionos plazmaszűrős bizbaszának. Melóban kicsit érzem, de nekem mintha késne a szezon. -
BlacKSouL
addikt
Megszopattam a női vízipóló csapatot... elkezdtem nézni a meccset 5 perce...
12:9 --> 12:13 -
BlacKSouL
addikt
Tárgy: Ezzel módszerrel működik mint őrült
"Hello XY,
Már dolgoztam kaszinóban 12 éve.
Láttam már több ezer ember próbál pénzt a rulett asztaloknál.Ha csak tudták, hogy az a hely, hogy a pénz a rulett nem volt a kaszinók, hanem online!
Online kaszinók épülnek számítógépes programok, és ha megérteni a működését a rendszer, meg tudunk verni őket.
"Egy furcsa trükk" engem és több száz más emberek gazdag!Tudja meg, hogyan tudod csinálni pontosan ugyanaz RIGHT NOW!
Kattintson az alábbi linkre, hogy felfedezze a rulett rendszer fizetett az én házam, az én vakáció, és a gyerek képzések!
Üdvözlettel
Emily Powell" -
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra #41001 üzenetére
Starjánban lassan 5 éve önkormányzati rendelet...
-
BlacKSouL
addikt
A klímánknak voltak újraindulási/elindulási nehézségei. Eljutottunk az elektronikai gyanúhoz, a telepítő kevéssé szakember, a Samsung hivatalos szervizére bíztuk a dolgot. Azt mondták panelcsere. Ez olyan jól hangzik. Újraprogramozott vezérlőpanelt kap majd.
Mára jelentkeztek be 5 utánra, bizonytalan érkezéssel. Asszem negyed 9 körül értek ide. Ez alapesetben rendkívül bosszantja az embert, de most inkább kíváncsiak voltunk. Negyed 11-kor mentek el.
Kiderült, hogy a kültéri egységet olyan szűkre szerelte a telepítő, hogy nem lehet levenni a burkolatot, mert a csavarhoz 90 fokban egy 2,5 cm-es (ujjnyi) résen kellene hozzáférni. Panelcsere ugrott, csak telepítővel együtt tudják leszerelni az egész kültérit, majd panelcsere után újraszerelni, immár hátsó csavar nélkül, és olyan módosított magasságban, hogy legközelebb a tetején át ki lehessen emelni akár a kompresszort, vagy a panelt is.
Na, de a beltéri panelt ki tudják cserélni, adnak egy esélyt hátha az a rossz. Előtte opcióellenőrzés (ez szakszó) majd ennek sikeressége után csere. Fedőlap le, takarópanel le, csatlakozók széthúz, takaróklipszek kiszed, csavarok kicsavar, alsó patentok kipattant, középső patent kipattant, felső patentok kitapogat, egyesével szétpattogtat, kijelzőpanel széthúz, terelőlapok lehajt, előlap leemel. Panel érzékelők, csatlakozók, áthidaló széthúz, típusazonosító leellenőriz, új panel be, áthidaló be, kijelzópanel összedug, hibakód kiolvas(opció) opció után működik. Széthúz, panel becsavaroz, és ezután a fenti műveletsor visszafelé sorrendben. Előlap felrakása(utolsó művelet) előtt egy fém takarólemez kimaradásának észlelése. Hiba elismerése, műveletsor újra, előlap leszedésig. Takaró felcsavarozás, majd ismét visszafelé.
Összeszerelés után kipróbál, működik, kompresszor kapcsol, hűt, inverter emeli a fordulatot. Újabban ismét köhögő wifi vezérlés ismét OK. Összepakolás, kóla megivás, pihenő beszélgetés, elköszönés.
Mindezt úgy, hogy ők nem klímások, csak Samu hivatalos elektronikai szervizesek, és eddig soha nem szerelték ezt a típust, legfeljebb csak hasonlót, ami viszont szinte mindenben (panel, csatlakozók, klipszek, patentok, előlapok) teljesen más.
A konklúzió, hogy léteznek lelkiismeretes szakemberek, akik akár este 10-kor is hajlandóak dolgozni. Mivel ez számunkra nem okozott gondot, itt pozitív a történet. Ha a klíma jó marad, akkor ennyi, munkalap és garancia intézik egymást. Ha megint probléma lesz, akkor telepítővel újabb látogatás, kültéri leszerelés, panelcsere, stb. Na most ezt egy Samsung kérdés nélkül végigjátssza speciel egy 250k-s klímánál. Egy Midea, vagy Fisher, vagy Teknopoint, esetleg chiungziang ugyanígy végigjátszaná egy 100k-s klímával is? -
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #40956 üzenetére
Én szeretem a meleget, az utcán, a tóparton, a strandon, a szoknyák alatt.
De a munkahely az más. Ott gondolkodni kell, párszázezer eurós döntéseket kéne hoznunk megalapozottan, és csatakban úszva ez nehezebben megy.@: állandó hőhullámaim vannak. Hol 36,5, hol 36,7°C a testhőmérsékletem.
@Tim: Óránként 5 perc szünet javasolt, és én meg be is tartom, mert ülőmunkában mozogni kell, különben b.szhatjuk. Közben kimegyek a laborba, elhozom a hőmérőt, és mivel elég gyors, végigmérem a labortól az üzemen keresztül a folyosón, irodában, előtérben, kint. Ez nem több 5 percnél visszaúttal együtt sem.
@macsek: má' nem sokat..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #40948 üzenetére
Nálunk a 28 fokos folyosóra/előtérbe mindig kinyitják a bejárati ajtót, merthogyugye meleg van, tehát szellőztetni kell. Kintről bejön a 34-35. Ezek után rendszeresen 33 fokot mérek a folyosón. Így még melegebb van, tehát még több ajtót nyitnak ki.
A klímát mindig 21(!) fokra állítják, maximális fokozatra, mert milyen meleg van, aztán 30 perc múlva inkább kapcsoljuk ki, mert már nagyon fázik a hátam/nyakam, mindenem.. Én meg 24-re állítom, legalacsonyabbra, és észre sem veszi senki...
A józan paraszti ész sajnos elég nagy luxus manapság...
-
BlacKSouL
addikt
Olyan jó nyári-este-illat van a levegőben.. A környező mezőkről idehozza a szél a szántóföldek illatát, és az erdőből is kellemes erdő-illat jön.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #40894 üzenetére
Fú, nemtom. Mi a nagy dupla szállóhoz tartozó hátsó apartmanokban voltunk all inclusive-ban. A kaja a szállóban volt, a parton meg, a szálló alsó részén volt a bár, ott meg a karszalaggal minden kitett pia ingyen volt (magadnak csapoltad a sört, üdítőt magadnak öntöttél rövidet, és többször tettek ki pirítóssal szendvicseket pl.)
Szerintem mi ott koktélféléket nem is nagyon ittunk. -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #40890 üzenetére
Mennyire délre? Mi Gradacban voltunk 10egynéhány éve. Az kb. 45 km-re van.
@@: Most júli 9-től 23-ig 28 fok alá, és 31 fok fölé nem ment a(déli) hőmérséklet, a páratartalom egyáltalán nem érezhető magasnak, és mindig fúj valahonnan a szél. Isztria ezért jó, nem iszonyú meleg. Csak meleg.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #40884 üzenetére
A tengerparton nincs csak 30 fok, mert a tenger felől mindig jön a szél, ami hűt, ezt most 2 hétben nagyon szépen tapasztaltuk. Sőt, este, mikor megfordult a szélirány, akkor kifejezetten hűvös, 16-17 fokos levegőt hozott a szárazföld felől.
Én olyan 19:20 körül voltam Mogyoródnál, a kifelé vezető oldalon már egyáltalán nem volt forgalom, és már a táblák egy részét is bevették, a bójákat is, sőt, a szalagkorlátot is visszavarrták a főbejáratnál. Befelé viszont kétségtelenül állt a tömeg 3 sávon, a felhajtótól legalább 4-5 km-en át. Örültem hogy a messzi hideg északon lakom, és arra tartok épp
Akkor már 'csak' 33 fok volt.
Bfüreden 37, M7-esen 36, Pesten 36 volt autó szerint. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #40864 üzenetére
Megmondtam a véget érni nem akaró télen, hogy ilyen meleget küldök mindenkire nyáron...
És igazam lett.
Én élvezem. A horvát tengerparton 30 fokban lefeküdtem az árnyékba szundítani, és arra ébredtem, hogy fázik a hátam meg a lábam. Szóval átalakul az ember szervezete.
Egyedül szombat délelőtt 34 fokban a tűző napon fürdőgatyában állni a strandbelépő-sorban 30 percig éreztem úgy, hogy a másnaposságra nem ez a legjobb gyógyszer.Lift nem volt, de egy 3 fős lánytársasággal eltáncolgattam Füred egyik központi szórakozóhelyén, mitöbb, az egyik meg is hívott egy sörre. Sajnos akkor már nem voltam szomjas, és az egészből alig emlékszem valamire.
Szóval igen, én szeretem a nyarat
A munkahelyen mindenki meséli a leállás/nyaralás alatti élményeit, egyelőre ez se rossz. Meg nézegetik ki milyen barna. Én egész jó helyen állok 2 hét Adria, meg 2 nap Füred után, pedig ez alatt összesen 15 percet feküdtem konkrétan a tűző napon, a többi mind árnyék, vagy max. úszás-séta közben ami ért. Nyilván az hogy áprilisban már a Velencei tó partján próbáltunk napozni, meg az erkélyemen délutánonként, az segített az alapozásban. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #40853 üzenetére
Jövök fel 16:10 körül a strandról, izzadok mint a ló, pedig csak fürdőgatya volt rajtam. Megyek a kis utcában (Csók u.) ahol laktunk, a vasúti átjáróhoz, látom, hogy valaki kiszórt valami földet vagy homokot. Megyek közelebb, látom a krétázást. A sínhez érve látom, hogy a betonra egy emberalak van rajzolva, fejénél leszórva a homok... Most már megvan az ok is.
Nem annyira Alsóörs-Bfüred, mint inkább Bfüred belvárosában volt konkrétan.. -
BlacKSouL
addikt
- semmi, meghalt a gépem -
-
BlacKSouL
addikt
Olyan jó idő van. Most jöttem meg BFüredről. Nem volt hideg, de hát nyár van. A víz is kellemes meleg, napsütés, kék ég, igazi nyár. Volt is lent százmilliárd ember, dél körül már egyáltalán nem lehetett letenni egy törülközőt se szombaton, se ma. A vízben meg szintén fürtökben lógtak. Kékszalag, Dumafüred, ClassFM koncertek, borfalu, voltak események...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #40686 üzenetére
Mivel az autóvezetés veszélyes üzemnek számít, és a 32 fokos kinti hőmérséklet mellett 40+ fokos benti hőmérséklet esetén nem csak a magam és családom, de a többi közlekedő testi épségét is veszélyeztetem, ezért a megfelelő munkakörülmények biztosítása érdekében az ülőmunkának megfelelő hőmérséklet valamint védőital és rendszeres pihenőidő biztosításával kell a munkát biztonságossá tenni, hogy a munkavédelmi ellenőr ne mondhassa azt, hogy fölöslegesen oktatták a tantárgyat.
Így 6-8 óra vezetés után sem éreztem úgy, mintha keresztülutaztam volna Európát.
Az apartmanban henyélés és a tengerparton döglés nem számít veszélyes üzemnek, így ott nem is volt légkondiIntegra: úgy van
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #40680 üzenetére
Pedig igaz.
Azt mondjuk nem írja, hogy 500 km-re vonatkoztatva..Nekem ez jött ki Szfvár - Poreč távolságon, légkondi nélkül:
És ez pedig a teljes Szfvár-Porec-Lanterna- Novigrad-Vrsar-Porec-Lanterna-Porec-Lanterna- Porec-Starján útvonalra az utolsó P-St szakaszon végig légkondival. Hozzáteszem azonban, hogy a középső Novigrad-Porec szakasz végén 5.1-es állásról indultunk, és az ottani utakon nem volt légkondi.:
130-al ez olyan 6.0-6.2-re jött volna ki.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #40644 üzenetére
Mi a pékf.szának az őznek tető ami négyszöges ?
-
BlacKSouL
addikt
Isztria, Porec, Lanterna apartmanok. Egy hete áztatom a zacskóm az Adriába, 29 foknál nem volt hidegebb, 1óránál tovább nem volt felhő, a tenger 23-24 fokos, celsius persze, a sör hideg, a lignje na zaru fokhhagymás és faszán megpirult, és sajnos már csak egy hét ugyanez vár rám. Némi cevapcica ajvarral, hagymával, kis calamari, parázson sült malac, Ozujsko, Karlovacko, Pan, Adria, Favorit, szőke német és dán lányok hamvas de ropogós pirosra sült teste, és a többi csupajóság.
Kellemes időtöltést mindenkinek a következő egy hétben is. -
BlacKSouL
addikt
De legalább megtudtál mindent a külföldön használatos összes bank és hitelkártyáról, valamint az előnyeikről, hátrányaikról, a velük járó nehézségekről, és sok minden másról...
Most, most nem jó itthon. Most máshol jobb volt.Sose legyen rosszabb üzleti utam. Ja, hogy a tegnapiakhoz még jött pár apróság, hogy eltévedtünk a szlovén alpokban...fergeteges kalandtúra öltönyben, terepjárókat tologatni 45°-os lejtőkön, bakhátakon, vízmosásban, murvás és földúton....
De főtt a jókedv.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
DeFranco #39400 üzenetére
Az. Grilled Calamari.
És Heni is jöhetne. Ismerős húgának lakótársa volt, kár hogy nem pörögtem rá a témára mikor még lehetett volna. Bár.. most is lehet..ne.
Ja, és sírjatok nyugodtan
Én most végigtoltam két napot Karlovackoval, Pan-al, Lasko-val, barna Unionnal, illetve Horvátországot oda-vissza, meg most éppen ma is Szlovéniát egy szerb és két magyar sráccal. Ja, hogy ők az üzlet...hát ez van...valami szerencse is kell néha.
Ettem grillezett tintahalat, olaszos fagyit, és a mediterrán világ még mindig fergeteges. Most egy kétszer kétszemélyes tál után próbálok levegőt venni, sajnos sört már sehol nem kapunk, úgyhogy némi hazai házi pálinkával csapatjuk szét a kaját..Szlovéniával egy szerb sráccal nézzük a horvát 1-es tévét ahol angolul megy horvát felirattal a kétpasimegegykicsi, közben magyar HP-t iszunk. -
BlacKSouL
addikt
A városon konstans tízezres fordulaton oda-vissza kétpercenként 150 decibellel végigüvöltő krosszmotorosokat azért legalább néha-néha, igazán csak egy rövidke jelentéktelen pillanatra, mondjuk úgy 4 percenként pofánkúrnám.
-
BlacKSouL
addikt
Barcelonában 2 autóval mentünk, elvittek minket ebédelni. Mire a második kocsi odaért, már ki volt kérve 2 liter bor (6-unknak), és ép akkor hozták a 6 pohár sört. Kérdeztük is hogy ez így belefér? mondták, hogy igen, és emiatt nincs túl sok baleset..
-
BlacKSouL
addikt
Hegyalja, Punnany M, Quimby, Scooter
Meg vagy 10-20 hektár ragadós, tocsogós vastag sár...[link] -
BlacKSouL
addikt
Sze 2013.06.19. 17:00
A postafiók mérete meghaladta a rendszergazda által megadott egy vagy több határértéket.
A postafiók mérete: 100371 KB.
A postafiókok méretkorlátozásai:
Figyelmeztető üzenetet fog kapni, ha a postafiók mérete 90000 KB lesz.
Nem tud üzenetet küldeni, ha a postafiók mérete 100000 KB lesz.Előfordulhat, hogy nem tud több üzenetet küldeni vagy fogadni a postafiók méretének csökkentéséig.
Hely felszabadításához törölje a nem használt tételeket, vagy helyezze át őket a személyes mappafájlba (.pst).
Az összes mappában található elem, beleértve a törölt elemeket és az elküldött üzeneteket is, csökkenti a rendelkezésre álló területet.
Az elemek törlése után ürítse ki a Törölt elemek mappát, különben a hely nem szabadul fel.
Bővebb ismertetés az ügyfélprogram súgójában található. -
BlacKSouL
addikt
Ez a Pirlo mennyire egy öregarcú lett...
-
BlacKSouL
addikt
Akinek nem INGe ne vegye magára..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #39110 üzenetére
Nemtom olvastad-e egyszer is hogy melegem van, vagy zavar a napfény. Szerintem nem, mert eddig az évben durván 7-8 olyan nap volt, mikor egy kicsit melegebb volt, mint ami előtte hónapokig.
Úgy látom, hogy a többség (100 emberből 99) inkább elvan esőben, hóban, fagyban, szélben, ködben, mint napsütésben, melegben. Végülis inkább jégkorszak közeledik, tehát örülök, hogy a többségnek, vagyis mindenki másnak jó lesz. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Na. Akkor most lassan elég is az őszből, már van elég sár a csapadékra, de lehet hogy fordítva, elment szépen a kánikula, faszán 12-14 fok van 5 napja, kiélvezkedte magát mindenki más, most lehetne megint nyár a nyárban...
-
BlacKSouL
addikt
- Anya, vége a sulinak, vakáció, nyár, lemegyek a térre napozni egy kicsit.
- De hát kisfiam, június vége van!
- Tudom. Pulóver, kabát, sál, sapka, kesztyű. -
BlacKSouL
addikt
Az ocsmányirodában igényelhetsz útlevelet 7000 Ft-ért, amit 30 nap alatt állítanak ki.
Ha fizetsz +20 000 Ft-ot, akkor kiállítják 1 hét alatt, ha fizetsz 40 000-et, akkor akár 3 nap alatt.
Én (nem idén) május 21-én adtam be az igénylést, és június 19 környékén már meg is kaptam.
A kiállítás dátuma (vagyis amikor már kész volt az útlevél) május 24-e...
Azt a pénzt, amit az, akinek muszáj és valami miatt befizet, vajon mire költik el?? -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #38932 üzenetére
Tegnap is írhattam volna, hogy 30 percen keresztül 20 méterre se lehetett látni a felhőszakadástól, de hát na. Inkább tanultam.
-
BlacKSouL
addikt
Ma reggel fél 7-kor mentem Starjánból Gödöllőre. 13 fok volt, kéményekig ért le a köd, és vadul hullott lefelé. Hazafelé 11-kor már csatakosra izzasztó 16 fokig is felkúszott...
De nem baj, már akkor is túl vagyok a félév utolsó vizsgáján. Szeptemberig jííííhááá.. -
BlacKSouL
addikt
Hajdúszoboszlóra eljönni napsütésben napozni,strandolni,nyári programokat csinálni fergeteges.
Hajdúszoboszlón állni,fázni a teraszon és gondolkozni hogy bús picsába lett 33 fokból 15..
Priceless..
Vidám strandidő kerekedett..mondjuk itt nem nagyon lehet mást csinálni hálistennek,szóval itt 15 fokban is strandolás LESZ.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #38853 üzenetére
A várható kormányzati kommunikáció szerint ez csupán hangulatkeltés, és túlzott aggódás olyan dolgokért, amik nem is olyan kritikusak, csak egyesek megpróbálják kihasználni az emberek fejében lévő bizonytalanságot, és hamisan megpróbálják őket tévútra vezetni. Valószínűleg megkérik majd az intézmény vezetőjét, hogy amennyiben nem képes az új nemzeti unortodox felsőoktatási rendszert beintegrálni a patinás intézmény falai közé, úgy tegye meg a józan belátás szerinti megfelelő lépéseket. Kvázi mondjon le önként.
És aztán alapítványi iskolává "minősítik elő", tehát mindenki önfinanszírozással fog tudni továbbra is kitűnő színvonalú keretek között színvonalas oktatáson részt venni.Már látom előre..
-
BlacKSouL
addikt
Melyik úton érdemes menni Hajdúszoboszlóra Hatvan felől? Végigmenni az M35-ösön Debrecenig, onnan visszafelé, vagy Füzesabonynál lejönni a 33-asra Tiszafüreden(+Hortobágy, Nagyhegyes) keresztül.
Előbbi 245, utóbbi 216 km. Első 2:34, második 2:54. Nem tudom hogy milyen a főút minősége, gondolom nem olyan mint a pálya, de ha nem egy tankcsapdákkal tűzdelt valami, akkor nem ragaszkodom a pályázáshoz végig. Nem beszélve a kisebb végső fogyasztásról. Na de ezen dilemmák miatt lenne jó valaki tapasztalatára alapozni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #38817 üzenetére
Igen, közben arra a megoldásra jutottunk, hogy egy 2 beltéris multi split nagyjából 4+4 kW hűtésivel meg egy beltérinként 4-7kW-ot kiszolgáló kültérivel járnánk a legjobban. A probléma annyi jelenleg, hogy a 10m x 7,5m -es alapterületű téglalap közepén van a jelenlegi 1 db mennyezeti egység, tőle jobbra-balra pedig a szellőztető légcsatorna nyílásai. Vagyis szerelés szempontjából kicsit macerás lesz a két új mennyezetit belőni a két szellőzőcsatorna közé, talán átlósan megoldható.. Plusz a kollégák kapnak egy kis frisslevegő bevezetést is.
Valami ilyesmire gondoltam: beltérix2 + kültéri -
BlacKSouL
addikt
400-600k HUF körüli mennyezeti split klímák 5-6 kW teljesítménnyel egy 75 m2 körüli, 3,1m magas ablaktalan belsőfalas minőségügyi labor (kvázi)stabil 20°C körül tartásához megfelelhetnek, ha 0-24 üzemben kell működniük, mondjuk heti 6 napon keresztül?
Az 5kW hűtőteljesítményt 50-65 m2-re ajánlják. Gondolom többnyire átlag belmagassághoz. Tehát ha non-stop mennie kell, akkor érdemes ettől nagyobb teljesítményre beruházni talán. -
BlacKSouL
addikt
Mindenesetre ha ...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát #38752 üzenetére
Hát hogyne élvezném. Csupa vidám dolog van nyáron. Felsoroltam már rengeteget korábban.
És az még szóba sem került, hogy a hölgyek mennyivel lengébben öltözködnek. De mióta jó idő van nem idegeskedek, többet mosolygok, nem küzdök a tonnányi ruházattal, nem kell még pluszban esernyőt cipelni, nem kell hótúró csizma vagy bakancs, és még majd felsorolok párat.
-
BlacKSouL
addikt
Az előbb voltam kint. Teljesen normális meleg nyári idő van. Hálistennek, teszem hozzá, mert télen tél volt, most meg nyár van. Élvezem
Nap süt, kék az ég...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #38735 üzenetére
Ezt már az üzleti rész után mondod ugye?
-
BlacKSouL
addikt
Tolom az arcba a görögdinnyét
-
BlacKSouL
addikt
Mennyire jó idő van kint. Most ment el barcelonai üzleti partnerem, kikísértem, már pakolok is, hogy mehessek kifelé.
Megbeszéltük, hogy kellemes, kissé meleg idő van, tiszta mintha Spanyolhonban lenne. Mondtam, hogy megyek is hazafelé, kiülök az erkélyre, élvezem a nyarat. Hogy vártuk, most élvezem piszkosul...Csak kár, hogy ilyen lefelé menőben a nap már gyengébben süt. Hamarosan nyári napforduló, ki kell használni a szép hosszú nappalokat.
-
BlacKSouL
addikt
Van biztosítás. De ez a legnagyobb szállítókkal is megeshetne..
-
BlacKSouL
addikt
Egyébként meg csodaszépen indul ma is a nap, simogató napsütés, inspirálóan kék ég, langyos szellő, csicsergő madarak, harsogó zöld fák, kései hársfavirág-illatra sereglő méhek zümmögése, koránkelő macskák hazafelé surrogása a fűben ... csodaszép a nyár na.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #38657 üzenetére
Az a cég úgy tud másnap ösztönből megfingatni, ha egy kicsi kis fingatni valót is talál, hogy előző este még azt hitted életed legjobb barátját találtad meg.
Persze ha nincs rés a pajzson akkor király. De ezek elektronmikroszkóppal keresik a rést.
Mondjuk erről híresek. -
BlacKSouL
addikt
Gyönyörűszép nyári idő van, nyárillat van a levegőben. Simogat a lemenő nap, fújdogál a langyos szellő, egyszerűen csodálatos. Imádom.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #38581 üzenetére
Hála a magasságosnak jó idő van végre.
-
BlacKSouL
addikt
hasznosbzmeg..
-
BlacKSouL
addikt
Ésbasszátokmeg én még le lettem baszva, hogy bunkónak tartom egyesével mind a 10 ikeaparkolóba életveszély miatti vészhelyzet okán igyekve rohanó autóst, aki 0 nulla zéró semmi lófasz toleranciával rendelkezve, és azt felmutatva cseszett kiengedni a véletlen tévedésem miatti szorult helyzetemen javítván, mondván, hogy ott az a szokás, hogy ha törik ha szakad száguldunk befelé hiszen ott jön mindenki 90-el a lámpától azon a 30 méteren, fékezni tilos, gondolom valami titkos földalatti kresz által tiltván, tehát ez egyetlen megoldás, hogy én gyújtsam föl helyben a kocsim, meg magamat mert merészeltem megbotlani, tévedni, hibát elkövetni a tolerancia, tévedhetetlenség és köztudottan felsőbbrendű hibátlanság pestországi környezetben.
No maradok rídonli mert látom a társasházi teleregény nagyobb erőket mozgat meg, ráadásul nem ellenem irányul mindenki lebaszása.
Mindazonáltal 2 és fél hónapja az első nap volt ma, amikor többet sütött a nap, mint nem, és nem esett semmi az égből...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
DeFranco #38024 üzenetére
Le akartam menni a parkolóba...eredetileg. Tehát vissza kellett tolatnom odáig, ahonnan már le tudok menni jobbra. Balra ki sem lett volna több hely, szóval az nem opció, hogy 150-350 méter múlva visszafordulva kétszer egyszerűbb.
Ráadásul a gmapsben forgasd csak körbe a linkelt ponton hol van a Clio a Polohoz képest (pláne a mögötte érkező fekete autó), és az egyel további képen már ráfordult keresztben. Szerintem a linkemen látható telefonálás közben pont akkor nyúlt le a dudára... tuti nem az indexre, mert azt már régóta nem látom használni.
A Polos ugyanúgy járt mint én, csak fordítva. Bement, de ki akart jönni. De a clio már nyomta is oldalba.Namost amit linkeltem eredeti pozíciót, kb. úgy kerültek ki engem padkán át, miközben én onnan balra, épp próbáltam annyira visszajönni, hogy én is le tudjak fordulni.
De ettől függetlenül, ott jól belátható a forgalom. Tehát egy autó látható, akkor is ha balfaszkodik, meg akkor is ha nem. Azért mert ott "szokás" 50-60-al taposni, azért nem muszáj. Ha egy kisgyerek fekszik keresztben az úton, akkor is tapossák, mert ott úgy szokás, és hátulról tol a forgalom?? Vagy egy autó nem akadály? -
BlacKSouL
addikt
válasz
DeFranco #38019 üzenetére
"tovább mész egyenesen és visszakanyarodsz ahol lehet és nem akadályozod a forgalmat. "
Alighanem nem érzékelted a problémámat.
Itt sikerült véletlenül beszaladni úgy, hogy itt álltam meg:Tekintsünk el attól, hogy mennyire egyértelmű a parkoló jelölése, de innen tolatás nélkül kurvakemény megoldást találni. Na ennek tükrében érthető?
Amúgy nem először vezetek Pesten, de talán pont azért mert Genftől Aradig elég sokfelé megfordultam, gondoltam úgy, hogy véleményt alkothatok a vezetési kultúráról, meg a többiről...
-
BlacKSouL
addikt
Naa, jó, már kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok helikopter.
Az a baj, hogy vannak pillanatok, mikor egyáltalán nem érdekelnek ilyen dolgok. És vannak amikor felveszem, és visszaütök, visszaordítok, meg a többi. Sajnos nem mindig mindent tudok a végtelenségig tolerálni, és nem mindig minden mellett tudok elmenni rezzenéstelen arccal, különösen olyanok mellett amik engem személyesen érintenek.
Mostanában kevesebb a pozitív esemény történet, és sokkal több negatív szar ömlik rám, ezért kevésbé tudom engedni hogy elmenjenek mellettem.És egyébiránt nem lehetne tenni az ellen, hogy a világ ne a teljes baromosodás felé rohanjon, vagy legalább, hogy ne ők kerüljenek többségbe és helyzetbe?
tbs: véletlenül egyenesen mentem, nem jobbra...[link]
Azt gondolom itt igazán lehetne várni 3-4 másodpercet, különösen hogy nem sor jött mögöttem, csak 3 másodpercenként jött egy önjelölt Alonso, tehát ha valaki lelassít, és megáll, akkor is bőven megoldható lett volna egy minimális toleranciával a segg vidéki iránt, aki nem minden nap 10x megy ikeázni.. -
BlacKSouL
addikt
Mert ha sétálok az úton, és valaki szembejön és leköp, a következő meg pofonvág, én vagyok a hülye hogy minek járok arra
De ha szerinted tényleg az a természetes, emberi és elfogadott, támogatandó amit a fent említettek műveltek, akkor tényleg nem vagyok evilágra való. Egyszer én is felveszem és megpróbálok keresztülgázolni mindenkin, remélem akkor maguk közé fogadnak az "emberek"
-
BlacKSouL
addikt
Ott kezdődik, hogy vasárnap délután 2-kor mi a jóistent keres annyi megveszekedett bolond egyrészt az utakon autóval, másrészt meg a bevásárlóközpontokban ahol már nem férnek maguktól. De ő bajuk, ki nem sz.rja le.
Nade másodszor miért olyan büdösbunkó taplóparaszt intoleráns seggfej a legtöbb (értsd 10-ből 10) pesti autós, hogy ha véletlenül el
baszkúrom az Ikea parkoló bejáratát, akkor fegyverrel se lehet őket arra kényszeríteni, hogy látva hogy honnan tolatok ki, vészvillogva, tolatólámpával, akkor engedje azt a 3 (három, érted, három) métert, hogy átkanyarodhassak a parkolólejárathoz. Nem, mind az összesnek sokáig dudálva kell eltaposnia, átgázolnia, lökhárítót veszélyeztetve elrohannia mellettem, mögöttem, miközben folyamatosan egyre kijjebb tolatok, úgy, hogy a 10-ből az utolsó kettő már a padkán ment keresztül, de nem bazmeg, nem enged ki, csak dudál, és tapossa a másikat lefelé a parkolóba. Szánalmas seggfejek.
Ezek után a mellettük lévő üresbazmeg, érted, üres(!) sávban szépen elhúzok és átmegyek a sorompónál majdnem mind a 10-et megelőzve, és mondom nekik mekkora bunkó paraszt senkiházi seggfejek, és még nekiállnak csodálkozni, hogy én mit gondolok.Ezek után egy 10 éves forma suttyó a cipőmön taposva mászik keresztül a soron a hotdogosnál egy bocs vagy egy bazmeg nélkül, mikor meg ezért lekurvaanyázom és tarkónbaszom, akkor képes megsértődni.
Na egyre szebb város butapest..
Ja, persze meg kellett volna húzni magam, és elsunnyogni, mit képzelek hogy a városukba beteszem a lábam, mégiscsak egy vidéki senki vagyok köztük, a fővárosi urak között, de sajnos ekkorra elszakadt a cérna..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #37875 üzenetére
Egyébként a pár napos esővel nincs bajom, az, hogyha 2-3 napon át nyugodt, felhős esős idő van, stabil légkörrel, az valahol tulajdonképp lenyugtat, de ami mostanában megy, ment, az gáz.
Köszi, na és a klasszikus német ezt hogy mondja?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #37862 üzenetére
A Petra jó lesz
Egyébként írok majd egy privit mezőgazdasági (vagyis kiskerti, háztáji kertészkedés) témában
Az időjárásra:
[link]És még egy:
A 6 hónapja kihirdetett és pár hónapja véglegesített céges éves naptár (menetrend) amiben benne vannak az ünnepek, szabadságok (kötelező leállás) munkanap áthelyezések, stb. tegnap óta megváltozott.
Egyzercsak bejelentették, hogy augusztus 6-20 közötti kötelező céges gyárleállás helyett július 15-től lesz a két hét. Nem mondanám hogy nem tudnám egy kezemen megszámolni hányan rajongtak az ötletért a 200 dolgozóból... -
BlacKSouL
addikt
Sajnos én tudom magamról, hogy bizonyos esetekben, néha több napig is nagyon kevés folyadékot fogyasztok, tehát 1-1,5 liter, de gyakran az alatt. Itt bent melóban van ballonos ásványvíz, sajnos 683 mg/liter oldott anyaggal, ami már magasabb, mint ami az átlagnak, de pláne a köveseknek kéne. Van még csapvíz, ami ráadásul az egyedi melegítőrendszereknek meg mittoménminek köszönhetően megszáradva rozsdaszínű, de magában nem túl jó ízű. Vagy hozok be magamnak, de azt gyakran elfelejtem. Gyümölcsleveket szoktam néha, de mostanában nem, mert több helyen is mondják, hogy nem kifejezetten diétás hatású. Szénsavas üdítőket viszonylag ritkán fogyasztok, de előfordul.
Tehát melóban ballonos víz, ami szerintem ráadásul rossz ízű, de legalábbis már unom. És kb. más alternatíva nincs is. Otthon szoktam teát, csapvízből, (de az is fekete, amit nem ajánlanak, csakhogy én azt szeretem, a gyümölcsös vackokat nem, mondjuk tejjel..) meg mióta jobb (nem jó) idő van, esténként 1-2 sör. De a sör sem tipikusan diétás. Meg mióta megvan a kávégép, kb. kétnaponta 1 cappuccino. Tehát nem mindig jön össze a másfél liter sem.
Plusz mindenevő vagyok, vagyis tejtermékeket simát tolom, kefír, sajt, joghurt, zöldségből is szinte bármi, húsokat is bármit, tehát ideális a savképződéshez. Ülőmunkát végzek, néha már érzem, hogy muszáj felkelni sétálni, akkor kimegyek az üzembe. De ez is hajlamosító. Ráadásul a sport sem teszi ki most túl nagy részét az életemnek, ez megint egy.
Vagyis nem csodálkozom a dolgon, csak jobb lenne kívülről nézni, nem résztvevőként.
Annyit mindenesetre észrevettem, hogy amikor a január-március közötti diétámat csináltam (-15kg) akkor többet ittam (kb. 3 liter) de sokkal jobban is szomjaztam, és sokkal gyakrabban kellett kimennem. Kevésbé tárolta a szervezetem a vizet. Akkoriban ki is mosódott a vesém, de úgy tűnik azóta megint felhalmozódott.. Nem tudom mennyi idő alatt alakul ki egy ilyen 8-9 mm-es példány. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #37826 üzenetére
Hát ez ilyen közösségi gyermek. Szűznemzés volt, úgyhogy akkor nem sajátítom ki. Bárki örökbe fogadhatja félig
Viszlát: Na ja.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #37820 üzenetére
Még nem kereszteltük meg. Egyelőre várom a javaslatokat
-
BlacKSouL
addikt
Menjetek el megnézetni, inkább ne találjanak semmit, vagy derüljön ki és rá tudjatok készülni, mint utólag kelljen kiderülnie miért veszi az ember percenként egyszer a levegőt négykézláb az ágyról fejjel lelógva.
Ha beindulnak a fájások, akkor önteni befelé a vizet, és görcsoldóból dupla adag legyen mindig zsebben. -
BlacKSouL
addikt
válasz
DeFranco #37809 üzenetére
Igen, természetes úton szültem. Hirtelen felébredtem tőle bármennyire is hajnal volt. De az elsőnél küzdelmesebb volt, mégsem volt veszélyes. Viszont most nem görcsöltem tőle veséből.
#mindenkinek: Igyátok a sört b...átok meg, inkább a részegségtől fetrengjetek, mint a vesegörcstől
De azé' megnyugodtam: Nagy kő esett le a vesémről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest