- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya #38787 üzenetére
én fodrászhoz próbáltam eljutni ma... a 49es vilivel a móriczig halál volt, mint a messiást úgy vártam a klímás 6ost, erre nem közlekedett sínhiba miatt. helyette a jókis pótlóbuszok a körúton ezer fokban... ezt nem vártam meg, lesétáltam az alleeig, ott bepattantam egy taxiba inkább. persze mireaz alleetól visszaértünk a karinthyre, addigra meg jártak a vilik
szóval agy ezzel ma 150%-ba került a fodrász
és ezt is megéltük: "Tájékoztatjuk, hogy Energetikai mérnöki mesterképzési szak (2N-ME0) képzésének tanulmányi státusza változtatásra került. ’Aktív’ státuszról ’Abszolvált’ státuszra XY módosította 2013.06.19. dátummal."
-
válasz
BlacKSouL #38755 üzenetére
ma pont gondolkodtam a múltkori ikeás helyzeteden, szerintem azért ilyen a bp-i közlekedési morál, mert mindenki siet. én rohadt türelmes tudok/szoktam lenni, de ma pl időre mentem délelőtt, és egyáltalán nem bírtam a tökölést, ilyenkor az emebr is hamarabb használja a dudáját, főleg ha a szerencsétlen fószer 35-tel csorog előttem a bartókon a belső sávban, a küldőben meg nem tudod megelőzni, mert a kedves biciklisek csoprotosan ott közlekednek.
-
én majd megdöglöttem ma a városban. reggel még szerencsére kocsival mentem, de visszafele már szakad tórlam a víz a villamoson meg buszon. el is töröltem a mára tervezett könyvtári programomat.
-
válasz
EQMontoya #38684 üzenetére
ezt nem értem, hogy kapcsolódik ide. ha ingolstadtban egy másik nagy, autóipari beszállító cég van, akkor az nyilván az audi miatt van ott, szóval abból nehéz lenne titkot csinálni, de egyszer sem biztos, hogy ilyen cégre gondolt
csak azért érdekel, mert a várost ugye mindenki az audival azonosítja, én sem hallottam, hogy más jelentős vállalat is jelen lenne a területen.
amúgy meg amikor ilyen beszállító cégnél dolgoztam, ott egyáltalán nem csináltak titkot belőle, hogy kinek mennek a termékek.
-
válasz
EQMontoya #38645 üzenetére
ezzel teljesen egyetértek, nem lenen baj, ha mindenkinek fizetős lenne egy ilyen racionális összeg mellett. és főleg nem lenne baj, ha ez a befizetett összeg az egyetemnél maradna, vagy legalábbis egy elfogadható hányada.
nekem most 350k-t kell majd kicsengetnem félévente, ha jövőre nem emelik, az azért már húzósnak mondható...FH: nyáron én is tervezek oda egy látogatást, de csak egy cimborámat vizitelem, megnézem mennyire is jó a világ odaát. a céges autó alapján, amivel hazajár, hát eléggé
-
az egy dolog, aminek örülni tudok, hogy többen is megjegyzik, elképzelhető, hogy a pedagógusok bérfejlesztése miatt van erre szükség. hát csesszék meg, akkor vonják a dupláját, fizetek többet a telefonért, de legyen ismét vonzó a tanári pálya, mert jelenleg csak a felsőoktatásba tartók alkalmatlanabb része választja ezt a hivatást. el kell kezdeni rendbetenni az oktatást, ha ennek ez az ára, akkor vállalom
-
-
én államvizsgára tanulok meg matlab és visual basic könyveket vadászok
amúgy meg kövezzetek meg, de én kezdek marhára elégedett lenni a bkv-bkk párossal
eddig sem volt igazából nagy bajom velük, a járművek minőségén kívül, meg, hogy néha sztrájkolnak, de szerintem elindultak igen jó irányba a dolgok...
nagyon jók az új mercedes buszok, mindjárt kész a 4-es metro (bár ez nem az ő saruk), és a piros metrón is sikerült már minden szerelvényt lecserélni. ezen kívül is jelentős fejlesztések vannak folyamatban, elég csak a már kihelyezett utastájékoztató rendszerre gondolni, és végre tesztelik az automata beléptető kapukat a metrón. erre jön még rá, hogy szerintem remekül kezelték ezt az árvíz helyzetet. én 19-es villamos, szentendrei hévvel járok dolgozni, viszont az árvíz idején 86-os és 34-es buszokkal még hamarabb bejutottam az irodába, mint amúgy. ráadásul a honlapon is teljeskörű volt a tájékoztatás a közlekedés átszervezéséről. szóval csak azt tudom mondani, hogy le a kalappal és csak így tovább.
-
tfh van egy weboldal adott domain cimen. mekkora erofeszitesbe telik kideriteni a domain tulajdonosat? lehet-e ugy domaint berelni, hogy ez ne tortenhessen meg?
-
válasz
Integra #38302 üzenetére
ezt a hsz-t nem is láttam, de mélységesen egyet tudok veled érteni
ha valaha sajt lakást újítok, én is hasonlóképp fogok eljárni (főleg ha úgy, mint nálunk is, hogy benne sem lakik még a tulaj, ezért annyira talán nem sürgős), munka h-p 8-16-ig, esetleg 17-ig. h 4 héten keresztül kiesik a szombati munka, akkor bumm, egy héttel később költözök be.
sőt, jelen esetben azt is megfogadtam, hogy meg fogom tudakolni a szomszédoktól, hogy éppen tanul-e vizsgára valaki, mikor van a babának délutáni alvás, és ezekben az időszakokban nincs zajongás, és kész. én sem akarom magam előre megutáltatni a többi lakóval.
más:
végre megtaláltam a szimpatikus idegen nyelvű lapot, amit olvasgathatok: [link] tudom ajánlaniigaz, hogy 2600 pénz, de két hónapra belefér szerintem.
-
-
válasz
Viszlát #38309 üzenetére
ebben valamilyen szinten igazat adok, de úgy gondolom, hogy három hét nem alvás után bármilyen hangnemet megengedhetek magamnak azzal szemben, aki ezt okozza
szerencséje, hogy nem vette fel a telefont reggel, pedig párszor próbáltam hívni. azóta azért nyugodtabb vagyok, de biztosan lesz vele egy beszélgetésem miután beköltözött
viszonylag sokszor nem vagyunk itt egyébként hétvégén (sajnos most úgy alakult, hogy pont itt kellett maradnunk bp-n), szóval a legközelebbi ilyen alkalommal miután elfoglalta az új lakását, szépen be is rakok pár kellemes basszus tesztet repeat allban pénteken, mielőtt elindulunk, aztán vasárnap este ha visszaértünk, akkor lekapcsolom
szerencsére a többi szomszéd is megérdemli azok után, amilyen zajjal léteznek, szóval lelkiismeret furdalásom sem lesz
szerencsére a bérleti szerződés csak szeptemberig tart, addig elvegetálunk itt valahogy, az viszont tuti, hogy mielőtt kivesszük a következő lakást végigkopogtatom az összes szomszédot, hogy mutassák már meg ők hogy járnak felettünk, és hogyan hallgatják a tv-t alattunk, mellettünk. mert a mostaniak elviselhetetlenek.
-
Akkor tisztazzuk a dolgokat: nalunk hetvegente nem volt felujitas, mert hetvegen mi is, es a szomszedok is pihenni szeretnenek.
Rendben van-e, hogy 7kor kezdik a munkat, pedig 8 ora van a hazirendben? Nincsen, es annak ellenere sem tortent valtozas, hogy tobbszor kertuk erre a kivitelezot es a tulajt is... Rendben van-e a szombati munkavegzes? Vegulis igen, haladjanak, de ne 7kor kezdjek mar el. Es meg vasarnap is csinaljak, de foleg ne reggel 8tol. Mindent elneztunk, de folyamatosan 3 hetig ez mar sok. Foleg ugy, hogy baratnom egesz heten otthon volt szabadsagon mert az allamvizsgajara keszult, amihez pont jol jott, hogy hetek ota nem tudjuk kialudni magunkat es egesz nap furnak, letraznak. De Viszlat, te ugyis annyira tolerans vagy, meg kiraly csavo, hogy te kulon kerned, hogy bekapcsolt utvefuro, meg betonkevero mellett keszulhess jogi allamvizsgara
ertem en, hogy te kibirtad a telephely mellett, mert birod a kikepzest , de ez engem nem vigasztal es nem is lesz jobb tole. A vasarnap szent, az a pihenesre van, nem a hetekig tarto folyamatos munkara. Es nem, nem erdekel robi az asztalos, meg jani a komuves es az x eves gyerekeik akiket el kell tartani. mivel szamomra ezek a kedves szakik a szomszedban mar bizonyitottak, hogy oket sem erdekli, hogy sokadik hete kipihenten megyek-e be dolgozni vagy sem. es ha en faradt vagyok, es benezek valamit a munkahelyen, akkor nem egy tegla fog kipottyanni a falbol, vagy nem egy polc szakad le
plusz a fonokeimet sem fogja erdekelni, hogy miert voltam faradt..
szoval felolem jatszhatjatok a szentet, meg az empatia fekete oveseit, de attol meg igazatok nem lesz.
-
még a szombat úgy ahogy okés, de ne reggel 8-kor kezdjék könyörgöm... vasárnap meg persze tabu, csak sajna németországban jobban mennek ezek a dolgok mint itthon
az előzőekhez pedig hozzátenném, hogy a tanya meg a hegy azoknak a parasztoknak/ősembereknek való, akik nem érik fel ésszel, hogy egy társasházban nem akkor zajonganak heteken keresztül, amikor az ő kedvük úgy tartja...
érdekes módon mi minden alkalommal meg tudtuk oldani, hogy a felújítási munkáknál 8 előtt ne jöjjenek hozzánk a szakik, ha a szomszédok kérték, akkor pedig 9 előtt, de úgy látszik viszonylag sok önjelölt kiskirály van az országban, aki azt hiszi, hogy bármit megtehet és bármikor, az ő kis birodalmán belül
nyilvn ez azért is van, mert nincsen erre megfelelő szabályozás, és nem igazán veszi ezt komolyan a hatóság sem.
-
válasz
FehérHolló #38268 üzenetére
meg két fejjel alacsonyabb. tökmindegy, mindennek van határa, nem kell heti 7 nap itt dolgoznia a munkásoknak... biztos jó lesz az új tulajnak is így beköltöznie, hogy mindenkivel sikerül megutáltatnia magát, még mielőtt itt lakna. miért nem lehet ezt normális keretek között megoldani, nem is értem. szóval aki a hét minden napján 7-től, meg 8-tól újít lakást, arról más nem lehet a véleményem, csak, hogy igazi kretén. főleg, ha a házirendben is világosan le van írva, az ilyen jellegű munkák végzésének a megengedett időszaka.
-
-
Dejo a het hetedik napjan is a szomszed lakast ujitok zajara ebredni... fel is hivtam ezt a kreten tulajt, de nem veszi fel a telefont, pedig nem fogja ezt a beszelgetest megusznibez a 4x eves kis seggdugasz, aki meg mostis az anyjaval jar csak ide.
-
válasz
Tothgera30 #38213 üzenetére
asszonynál már a második van, meg itt a céges gépek is elitebookok, én nem nagyon hallok problémáról
-
válasz
fokukac #38204 üzenetére
hozzánk is jönnek tanácsadó cégek, van aki rövidujjú ingben, van amelyik meg hosszúban, és van különbség az elvégzett munkában
bár lehet, hogy ez tök független ettől.
az index mércéje alapján az elmúlt 1 órában már majdnem 10 centit emelkedett a vízszint budapesten. nálunk már költöztetik is a rendszereket elfele.
-
nem is akarok, inkább nem vitatkozom, én betiltanám, más szereti
durva lenne, ha felérne odáig, de az árpád-hidat csak nem nyeli már el... én jövő héten nem tudom, hogyan fogok dolgozni jönni, ha átszervezik a budai közlekedést a duna mentén, amire elég jó esély van, lassan beköszön a batyin is a duna...
-
de igen
bár ez tényleg szobjektív, de ha szerintetek rendben van, meg a fekete szandál fehér zokni is, akkor nem szóltam
mert kb. egy kategória. az én tapasztalatom meg nyilván elenyésző, de van elég ismerősöm ehhez, hogy megítéljem
bár ma én is pulcsiban meg sportcipőben jöttem, ki tudja mikor kell homokzsákot pakolni
-
válasz
parandroid #38192 üzenetére
az megvan, hogy annak, hogy szerintem bután néz ki a rövidujjú ing, semmi köze ahhoz, hogy ki hol dolgozik?
-
válasz
fokukac #38189 üzenetére
azon kívül, hogy tök bután néz ki és nevetséges, semmi
komolyabb cégeknél nem véletlenül van megtiltva a dresscode-ban. mondjuk ilyen helyeken nem bűn bekapcsolni a klímát
szerk: de ez úgy általában le van írva a stílussal, öltözködéssel meg protokollal foglalkozó könyvekben, de jó ízlésű férfi magától sem hord rövidujjú inget, főleg nem nyakkendővel emg zakóval
engem is megpróbált rábeszélni az asszony, hogy vegyünk párat, de ezt már szerencsére gimiben kinőttem
-
nem tudom milyen vírus terjed rohamosan, de annyi embert láttam ma rövid ujjú ing+nyakkendő kombóban... feltűnően sokat. nem tudom, ez hogyan terjedt el, de rosszabb mint a szandál+zokni _D
-
válasz
venember83 #38087 üzenetére
igen, kb 10-15%-kal alacsonyabb ott a villany egységára, így nem is ez a nagyon jelentős, hanem ha az adott országbeli fizetésekhez nézzük.
amúgy a nukleáris alapú áramtermelés részesedése kb. 75%, e mellé meg 10% körüli vízerőművi részesedés társul, tehát rettentő alacsony változó költséggel tudnak villanyt előállítani, és szvsz még egy 10%-os emelést sem érezne meg igazán a gazdaság.
-
válasz
DelArco #38033 üzenetére
mennyit szánsz rá? én ajánlanám az allee bevásárlóközpontot, ott van kristóf nevű öltönybolt [link], illetve a van graaf nevezetű multibrand store. itt biztos találsz jó minőségű öltönyt, az árak mondjuk 50-200 k között mozognak.
Pesten asszem a westendben is van kristóf szalon, meg az arénában a peak & cloppenburg nevű, szintén multibrand store. illetve van graaf az árkádban is.
-
-
válasz
FehérHolló #37925 üzenetére
nemjónemjó.
van x sornyi adat, árakkal.
alatta egy sorban mennyiségekkel.
ez alatt pedig még egy sor, ami a kettő szorzatát tartalmazza, vagyis a teljes költséget. és azt szeretném, hogy a teljes költség képletében mindig az x adatsorból az éppen kiválasztottal számolja az összköltséget nekem a program. az oszlopok meg az éveket jelölik, ilyen üzleti terv féleséget próbálok kreálni. -
felteszem itt is a kérdést a sok IT gurunak
van X sornyi adatom excelben, és azt akarom, hogy valami legördülő lista segítségével mindig csak az épp kiválasztott sort használja fel egy képletben. legördülő listát tudok csinálni, de azzal ugye alapból oszlop értékek között lehet válogatni, nekem meg egész sorok kellenének. ötlet?
-
jejejejj, június 19-től júlisu 5-ig szabadság kipipálva
-
válasz
FehérHolló #37703 üzenetére
és mennyire húzós a külvárosi rész? legalább olcsóbb
-
válasz
FehérHolló #37701 üzenetére
szivesen, és az igen... lehet, hogy egy ideig érdemes lenne mondjuk sopronból bejárnod, vagy ilyesmi.
-
válasz
FehérHolló #37681 üzenetére
több helyen is működik, először az eu-n belül vezették be, 2005-ben. a lényege, hogy a legnagyobb szennyezőkre (vegyi üzemek, erőművek) meghatároztak egy összesen kibocsátható mennyiséget, majd ezt valamilyen módon szétosztották közöttük. ha valaki kevesebbet ereget a levegőbe, mint szabadna neki, az eladhatja annak, aki többet eregetne
persze ez az egész azért van, hogy segítsen elérni az EU klímapolitikai céljait, nyilván csökken a szennyezési kedv, ha az pénzbe kerül. a telejs EU kibocsátás kb 45%-a van lefedve a kvóták által. és egy szép idézet saját diplomamunkámból: "A kereskedelmi rendszer követi azokat a közgazdasági és környezetgazdasági elveket, melyek szerint a véges természeti erőforrásokat az használhatja fel, aki a legnagyobb árat hajlandó ezért
megfizetni, és jelen esetben a tiszta levegő is ilyen erőforrásnak tekinthető."más kérdés, hogy egyesek szerint kb 150 eur/t árra lenne szükség, ahhoz, hogy jó legyen a levegő a jövőben, ezzel szemben a jelenlegi ár 6-7 eur/t-nál mozog
-
válasz
concret_hp #37656 üzenetére
és ez csak a kezdet
-
ismét napi kreténség, egy valószínűleg rettentően inkompetens embertől [link]
mintha kötelező lenne megvásárolnia tőlük az áramot az mvm-nek
a hosszút távú szerződéseknek meg pontosan a kockázatok csökkentése az egyik lényege, az ellátás biztonságának szavatolása mellett. az, hogy az mvm adott áron 2015-ig megkötötte a szerződést, azért történt, mert úgy gondolta, hogy így akár jobban is járhat, mintha a szabad piacról, piaci áron szerezné be a terméket. az, hogy a tőzsdén vagy 50%-ot esett a villanyár az elmúlt másfél évben, ne egy erőmű hibája legyen már
-
válasz
concret_hp #37626 üzenetére
nem, a cukortartalmat összesen.
-
válasz
Tothgera30 #37572 üzenetére
na jól megtapogattam a 9470-est, igen jó kis gép, ráadásul nem is a gyenge 1366x768-as kijelzővel jött, amit nehezményeztek a ph tesztben, hanem már 1600x900-assal, és marha könnyű, nagyon profi gép
viszont kicsikét hangos, legalábbis az én probokomnál hangosabb, de majd meghekkelem valami beállítással.
-
válasz
Tothgera30 #37565 üzenetére
grat
bár nekem a 4530 4 gb-tal is nagyon szépen elvan, a chrome-ra sem volt sosem panaszom gyorsaság szempontjából, dehát ramból minél több, annál jobb
egy bajom van ezzel a géppel, hogy így két és fél év után sincs vele semmi problémám, így nem tudom mikor lesz csere érett
de ha eljön az idő én is váltanék a nagyobb probookokra. addig meg majd kiélem magam az asszony gépén, ha technikai újdonság kell, tegnap kapott egy 9470-eset, én meg sosem láttam még ssd-vel szerelt notit.
-
Nem tudja valaki veletlenul, hogy mi lett a newsweek c. hetilappal?jo regennem olvastam mar, most akartam venni,de azt mondtak mar nem kaphato :/
-
legyen még valami a szent grál mellett
végre megvan az államvizsga időpont, június 24-én és 26-án vizsgázok, ami tök mák, mert 27-ére foglaltunk nyaralást
emellett végre találtam nekem tetsző közgáz képzést is a duna rosszabbik oldalán, szóval egy kis pihenőt engedek magamnak, de jövőre felvételizek
-
válasz
bobsys #37465 üzenetére
ezért mondom, hogy januárban, mert akkor fog. ennyi pénzért, ezek nélkül a juttatások nélkül nem fogok itt maradni, akármennyire is szeretem, meg jó lehetőség hosszútávon.
más: nem tudja valaki véletlenül, hogy ms project 2010-ben hogyan tudok gantt ábrát méretezni, hogy ha elmentem pdf-ben, akkor ne 4 db fekvő a4-es lapra mentse, hanem mondjuk 1 db a3-asra zsugorítsa össze nekem.
-
válasz
fokukac #37431 üzenetére
az árak már annyira lent vannak, hogy az senkinek sem jó, a termelőknek főleg nem
az esés meg leginkább az alacsony keresletnek tudható be, emellett az is közrejátszott, hogy szeptembertől összekapcsolták a magyar, a szlovák meg a cseh másnapi piacokat az áramtőzsdéken, így ebben a régióban új egyensúlyi ár alakult ki, ami nekünk kedvezőbb. na meg persze van még csomó más hatás is.
az mvm áramot termel, és kereskedik is, de a szolgáltatók nem tőle, vagyis nem csak tőle veszik az áramot, hanem akitől akarják (termelőtől, kereskedőtől, import).
-
válasz
FehérHolló #37398 üzenetére
grat és sok sikert az új helyen
meg persze reméljük, hogy nem a híd alól kell dolgozni járnod pár hétig
-
válasz
parandroid #37395 üzenetére
te aztán felkészültél a cserbenhagyásos gázolás nyomainak eltakarításához
-
válasz
Tothgera30 #37392 üzenetére
bármit írhatsz szerintem a név mezőbe.
-
válasz
FehérHolló #37358 üzenetére
az kemény, pedig az még annyira nem is rossz környék
én mindig a móriczon váltok a correct change-nél, általában ott a legkedvezőbb az árfolyam, az sm lett volna sokkal messzebb neked.
-
válasz
concret_hp #37349 üzenetére
gondolom függ éppen a súlyától is, de én valahova 250-300 km/h közé tippelném.
-
hát botrányos az is, ahogy ez a novodomszky éva angolul beszél, én tényleg nem hiszem el, miért őt teszik képernyőre.
-
válasz
FehérHolló #37331 üzenetére
rettenetes az inkompetenciája ennek a nőnek, botrány az egész...
-
válasz
FehérHolló #37252 üzenetére
nekem ami nagyon bejött az olcsóbb kategóriából, az a vince magazinban ajánlott szent istván korona picészet cabernet sauvignon rozéja, és valami 800 pénz körül kapható, próbáld ki ha látsz ilyet.
-
válasz
Viszlát #37244 üzenetére
jah, hát azért a kettő teljesen más kategória. egy barátom összehaverkodott egy itteni munkán dolgozó GE-s mérnökkel, és együtt piáltak az intercontinentalban, akkor 1600-ért mérték a kis üveges drehert...
szóvl az az irreális szerintem, ez nálam még egyszer kétszer belefér.
-
válasz
DeFranco #37241 üzenetére
nem mondanám annyira kifejezetten trendi helynek, inkább igényes, minőségi bisztrónak
[link]
de kb mióta ide járok egyetemre, azóta szemeztem vele, hogy egyszer kipróbálok itt valamit, most volt fél órám és erre esett a választás
de jövőhéten szerintem elhozom az asszonyt is kajálni ide, mert nagyon szimpatikus hely. szóval vagy ez lesz, vagy pedig a legjobb vidéki étterem
hp: azért 5 év rákészülsé után aztmondom, hogy belefér
a corvinus környéki helyek, a ráday utcával meg nem épp az olcsóságukról híresek, nem is tudnék ott hirtelen színvonalasabb kocsmát mondani, normális árakkal. jah, és azért fél liter volt, igen
amit én szeretek az a madách téren a castro bistro, 47-49-es vili, az árak sem olyan vészesek amennyire emlékszem, télen voltam ott utoljára.
-
durva, ez a bs jegy, hogy mit meg nem tesznek érte az emberek..
-
válasz
bandus #37230 üzenetére
nos, nagy nehezen beszenvedtem a mai sztorimat mobillal, és sehogyan sem akarta elküldeni.
szóval du. orvoshoz kellett mennem, de túl hamar odaértem, és volt még egy csomó várakozási idő, szóval beültem a közelben lévő déryné bisztróba, és kértem egy limonádét. csak hát fizetéskor nem sikerült megtalálni a pénztárcám, ekkor realizálódott, hogy ezt bizony a munkahelyen hagytam... bözsikét pedig sehogysem akartak elfogadni. mindegy, megegyeztünk a letétben, ami a napszemüvegem volt. i
rány a doki a megbeszélt időpontban, rögtön ezzel kezdtem, hogy szívesen visszajövök máskor, mert fizetni azt nem tudok. nagy meglepetésemre nem szórakozott, csináljuk meg a dolgot, majd kifizetem ha legközelebb erre járok, meg is lepődtem rajta
kicsit vicces, hogy ezt így elengedték bemondásra (8k), de egy 1k-s limonádéért meg ott tartották a napszemüvegem... ennek ellenére mindenkinek ajánlom, nagyon tuti hely
mindegy is, a doki után jött a nehezebbik része, mert, hogy visszajussak az irodába metróznom is kellett. egy idős jegyellenőrnek előadtam a problémám, aki nagyon készségesnek tűnt, és engedett is volna le a metróba, amikor odaugrott a fiatal suhanc gyerek, kérdezvén, hogy mi a probléma? neki is elsírtam a dolgot, amire a reakciója az volt, ha most nagyon lenne, akkor idehívná a nem messze álló rendőröket, hogy igazoltassanak, mert nincs nálam semmi irat. ekkor megfordult a fejemben, hogy lerúgom a mozgólépcsőn
meg még azt is hozzátette, hogy ha ő otthon hagyná a vagyonőr igazolványát, akkor azonnal kirúgnák, mit képzelek magamról, hogy iratok nélkül akarok metrózni...
aztán végül leengedtek nagy nehezen. a metrón leszólítottam két igen csinos lányt, akik rettenetesen kedvesek voltak, de segíteni nem tudtak, egy srácot, valamint két párt, akik közül a másodikkal sikerült elbizniszelnem egy vonaljegyet egy bözsike utalványra, így a héven már biztoságosan roboghattam a tárcámig
amit egyébként azért felejthettem ott, mert egy kollégám felajánlotta, hogy ha azonnal kész vagyok, akkor elvisz kocsival, és a nagy sietségben a tárcát meg elfelejtettem eltenni. aztán kiszabadítottam a szemüvegem, kifizettem a dokit, és végre itthon, már csak kaját kell rendelnem, de borravalót nem fogok tudni adni, mert az asszony elvitte minden kp-m
köszi winner
ilyen faszságot, hogy azt aztán miért nem lehet leírni?
ki találta ezt ki.. és te miért tudod?
-
mi a bánatért nem engedi be a hsz-em a ph? a kapott adatok révénytelenek... wtf??
-
vmiert meghulyult a ph mobil alol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Jogász topic
- Renault, Dacia topik
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest