- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Pttypang #45262 üzenetére
szerintem ennek senki nem állította az ellenkezőjét. de az nehezen hihető, hogy ha minden politikai és egyéb érdeket félretennénk, egy 50-60 mrd / év optimalizációt ne lehetne pikkpakk találni a rendszerben
(posta ugyanez egyébként, csak ott kezdenek beszivárogni a konkurensek... ha nem lennénk csekknemzet, már rég át kellett volna alakítani az egészet)
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #45233 üzenetére
regelj netellerre lehet kérni kártyá évi 10$ talán és 1000$ vagy 1000€ a napi limit.
-
concret_hp
addikt
hohó valami dizájnváltás vagyon
-
concret_hp
addikt
[link] fapados bűnözés ez mi poén...
-
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #44955 üzenetére
van kerékpáros klubos okosítás, azzal nincs havi díja az online csomagnak, meg lehet hogy annál még 1 kicsit kedvezőbb. kerékpárklub tagság kell hozzá, az meg évi 4e ft.
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #44951 üzenetére
cibnél vagy? milyen számlacsomag?
-
concret_hp
addikt
vízben álló növényeken milyen gyakran kéne cserélni a vizet?
van egy ilyen ikeás szerencsehozó bambuszom, 1 ideje kezd szarul kinézni -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #44790 üzenetére
mindenki szerint b?
(ha semmi extra különleges körülmény nincs)
-
concret_hp
addikt
lehet, hogy ifjú titánunk magára veszi, de teljesen másról jutott eszembe.
alapszit: barátoddal / barátnőddel általában együtt főztök, de néha egyikötök (mármint néha egyik, néha másik). ha történetesen nem lesz a legjobb amit épp alkot a másik:
a, azt kell mondani, hogy nagyon jó
b meg kell mondani, hoyg nem lett olyan jóa világ nyilván nem fekete vagy fehér persze, de melyikhez álltok közelebb?
-
concret_hp
addikt
válasz
#51177472 #44783 üzenetére
na én belehallgattam. jó a lelkesedés meg minden, de ilyet szerintem nagyon sokan tudnak. a gond az hoyg ez attól a szinttől nagyon messze van, hogy a barátaidon kívül még 20 ember meghallgatja szívesen ha előadod valahol
nem mondom, hogy szar vagy ilyesmi, de tulajdonképpen miért csinálod ezeket a zenéket?
-
concret_hp
addikt
válasz
Integra #44586 üzenetére
2 közvélemény kutató szerint is 2/3ra áll a jelenlegi csodás vezetés, még ha feltételezünk 10% hibát az is többség
van még kérdés?
oktatásnál meg még mindig nem jöttek rá, hogy nem onnan kéne megfogni a dolgot, hogy mindenhova kevesebb pénzt adunk, hanem a sok semmire nem jó szakot/kart/"egyetemet" felszámolni a *csába
egyébként szvsz kb. érettségihez kéne kötni a nyelvvizsgát, nemhogy diplomához... az meg megint más kérdés, hogy sok embernek van nyelvvizsgája, de annyit nem tudna elmondani egy külföldinek, hogy a 3. saroknál forduljon balra
-
concret_hp
addikt
a végén kiderül, hogy mindenki lottózik, csak én nem
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #44383 üzenetére
a kulcsszó, hogy megmaradjunk a realitás talaján
a gond ott van, hogy jelenleg a társadalom nagy részének megélhetési gondjai is vannak, így a pénzhiányanem megfelelő kezelése sok problémának a forrása, ami miatt azt hiszik, hogy ha pénzhez jutnának, megoldódnának ezek a gondok.
ill a másik része természetesen, hogy szeretnének többnek látszani mint amik valójában. és ezt leginkább úgy próbálják elérni, hogy többet költenek, mint amennyit kelleneami csak arra jó, hogy igazából csak rontanak a helyzetükön
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #44321 üzenetére
és visszakérted a jegy árát?
-
concret_hp
addikt
az időkép szerint 17 fok van
hallom rohadt nagy tüctüc jön egyszercsak valahonnan, egy jó 2 p múlv akinézek hogy wtf
hát a számszédok kint kempelnek a teraszon, csaj 1 szál valamibe a dereka körül(ami a derekánál nem ér lentebb
)
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #44100 üzenetére
itt a környéken (200 méter a teszkó újrahasznosító centrum
) semmi ilyen negatív dolog nincs szinte, csak egyszerűen nagyon durva látni. nyilván a visszaváltó hely miatt is, de kb. nincs olyan, hogy úgy menjek el tényleg 200 métert hogy ne lássak olyat, aki nyilvánvalóan kukázik, de ennél sokkal durvább, hoyg akár merre járok a városban mostanában, akkor is tuti hogy kitűnik 1-2 páciens.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #44097 üzenetére
3-4 éve már ez van azt vágom, de kb. mondjuk 2009 eleje óta mozgok több fele a városban, így nem tudom eldönteni, hoyg csak addig olyan környéken laktam mindig és régen is ez volt, vagy akkor körül lett ez a helyzet. szóval mondjuk a 10 évvel ezelőtti állapot érdekelne.
-
concret_hp
addikt
régen is ennyi ember kukázott bp-n, vagy a válság hozta?
este kirakják a kukákat a ház elé, reggel jön a kukás, szerintme leglaább 5-6 brigád átnézi az egészet -
concret_hp
addikt
mondjuk ha elsős gyerekem lenne, késő délutánra megtudnám, miért kell elhúzni az országból villámgyorsan
-
concret_hp
addikt
válasz
föccer #44021 üzenetére
nem modntam hogy nicnsenek, de hogy eg yolyan helyen, ahol gyalogosból, és biciklisből is több van mint autóból is több van + autó is jöhetne mögötte igazából úgy tolatni, hoyg egyik irányba se nézel el, az azért erős
ilyenek miatt mindig oylan helyen próbálok menni ahol kisebb a forgalom, de a városligetnél kisebb forgalmat nem nagyon tudk bp-n
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #44013 üzenetére
városligetben szoktam bringázni, ott ugye a közlekedési múzeum előtt van 1 csomó parkoló.
egyik irányból 3 bringás jött, másik irányból 5 plusz pár méterrel hátrébb még 10 legalább + 2 babakocsival mentek az úton kb. 5 méterrel odébb.
nő kitolatott úgy, hogy kb. 1 méterre volt már csak a másik oldalon parkolótól. szóval kb. nem volt oylan irány ahonnan nem jöttek... és amikor mindenki megállt miatta, nem ment ám odébb, csak nézett bambán, hoyg mi van -
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #43936 üzenetére
nem írtam, hogy jó, csak hogy javul
1-2 helyen meg egyenesen kabaré, hogy mi van kijelölve kerékpárútnak... pl stadionoktól a váorsligetig a stadion résznek ahogy vége, az után teljesen sz@r az aszfalt... simán lemegyek az útra, mert kb. 10 oda vissza út lenne 1 centírozás -
concret_hp
addikt
válasz
Integra #43815 üzenetére
nekem jópár ismerősöm dolgzik a holdingnál. amelyikről tudom, hogy mi a dörgés, az többet kap zsebbe, mitn ami a bruttó fizetése. szóval lehet hogy a tulaj befizeti az adót saját maga után, hogy a vagyona okés legyen, csak a dolgozók után nem teljesen. de startaupnál volt teljes átvilágítás amikor jött újabb befektető, minden rendben volt a könyveléssel, természetesen
sztem azon (is) rághatott be, amikor nedszerre megjelentek átvizsgálni az összes számítógépet az irodaházban
-
-
concret_hp
addikt
nekem 1ik ismerősöm norvégiában csinálja a doktorit, kib@szott okos, de tényleg bme-n is kimagasló (és nem az a fajta akire amúgy 3 zsemlét nem bíznál rá) ő azt mondja, hogy akár milyen jól csinál valamit, mindig bevándorló marad a szemükben
1x (vagyis többször is
) vitt ki házipáleszt és nem akartak inni belőle, mert nem az állami boltból van és nincs rajta matrica
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #43681 üzenetére
jaja lassan tényleg ott tartunk, hogy jobb volt a komcsi rendszer, mert akkor leglaább tudtad mi van, nem vettek hülyére
épp tegnap kaptam levelet sch flottától, hogy milyen opciók közül választanék, hogyan romoljon a flottás díjcsomag a telekom adó miatt amit nem hárítanak át
-
concret_hp
addikt
1ik ismerős ismerőse szerepelt m1 hiradóban pár napja. belenéztem, hát beszarás. mi egy hiradó, manapság
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #43645 üzenetére
most mondjam azt, hoyg amikor az aranykéz utcában laktam, kb. heti 5 este hallatszott oda egy szakszofonos csávó, aki ugyan azt a 10 valamit próbálta játszani?
biztos volt engedélye, főleg ha így be kell jelölni és mindig a tér másik részén volt, kicsit
alaplaphoz: mondjuk nekem ez 1 éve van majdnem, azóta sanszosan lejjebb mentek a "nagy gyártók" árai
sztem meg pont az i5 nem éri meg, mert az i3 is 4 szálat kezel és jóval olcsóbb
most látom, hogy át lett nevezve a topic
-
concret_hp
addikt
ha már szóba jött a több centis fülbe építhető lyuknak mi értelme van?
(a kérdés amúgy komoly)
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya #43553 üzenetére
nyilván enm véltelen írtam, csak azt nem tudom minek? nincs még elég hely a haveroknak?
egyébként elég nagy kabaré az internetes újságírás is. egy fél szó nincs arról, hogy több mint 10 000 ember sportol, de 1 valaki meghal, arról írnak...
más: végre van megint x faktor
annyira bírom az első pár részt amikor jönnek a hülyék, remélem most is fele műsor ezekből fog állni, akkor megnézem az össze válogatást
-
concret_hp
addikt
energetikai beruházások a 2. ábrából megállapítható, hogy jobban teljesítünk, hiszen idén csak 25%al esett míg tavaly több mint 50%al
államosíccsák !!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest