- MIUI / HyperOS topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Neeem, nem tartós kiküldetésre, de a japán menedzsmentet kivéve, akiknek a saját anyacégük fizeti a brutális pénzt, hogy itt legyenek, minden magyar dolgozó külföldi útjain 30€/nap napidíjat kap, legyen az logisztikai asszisztens, Minőségügyi menedzser, vagy akár Raktárvezető. Stratégiai beszerzőként is ennyit kaptunk.
QA Manager kolléga volt, hogy hétfő-kedd az Audinál volt, szerdán ment a BMW-hez, pénteken jött haza, szombaton bement itt melóba, vasárnap este ment a Hondához, szerdán a Nissanhoz, pénteken hazajött, szombaton bement melóba, hétfőn bejött, és délután vitték ki a reptérre, mert 1 hétre ment a Fülöp-szigetekre. Aztán hazajött, és másnap mentünk Lengyelországba autóval egy beszállítóhoz. És így tovább, volt, hogy 2 hónapig minden héten ment 3-4 helyre.
És azokra a napokra, mikor külföldi útja volt, 30€/nap napidíjat kapott, úgy, hogy ő tárgyalt a vevőkkel is, meg a beszállítókkal is a minőségügyi és a projekt menedzselési ügyekről, tehát nem kisegítő asszisztensi feladatai voltak. De ez a napidíjra vonatkozó általános policy, kivétel nincs. -
az eredetiben samantha is sue ellen volt
más:
ismét lenne egy kérdésem a külföldi kollégákhoz. van-e értelme eltölteni rövidebb nyelvkurzusokat külföldön? mert úgy érzem, hogy a külföldi munkaerőpiacon való érvényesüléshez kevés még a nyelvtudás. amit lehet angolul nézek/olvasok, egyetem alatt is voltam rövidebb kurzusokon külföldön, azok elvégzésével nem volt gond, de azért van még mit fejlesztenem nyilván. munka mellett mondjuk 2 hét intenzív kurzust meg tudnék oldani (olyasmire gondoltam mai minden nap 6-8 órát felemészt), kérdés, hogy ennek értelme van-e, és az itt szerzett tudás, gyakorlat megéri-e az árát? nem londonra gondoltam, hanem pl. manchester. volt már ez korábban is tervben, de akkor sajnos nem jött belőle össze semmi.
bár ilyen rövid időre nem sok értelmét látom, de hátha. mondjuk ilyen kurzus biztosan vn itthon is, tehát csak emiatt nem feltétlenül kellene ebben gondolkodnom.
többet kellett volna ezzel foglalkozni egyetem alatt
-
BlacKSouL
addikt
A törvényileg meghatározott szabadságon, és a jogos egyéb, szabadságolásra jogosító (rokon halála, rendőrségi, bírósági ügy, stb) ügyön felüli hiányzás, tehát betegszabadság, táppénz, fizetetlen szabadság, stb.
Továbbá ha valaki a fentiek alapján jogosult is, még az értékelésben mindig lehúzhatják, mivel az nem hivatalos, nincs kihirdetve, és egyáltalán nincs publikálva, valamint az egyénnel sincs közölve, de ennek ellenére függ tőle a bónusz és a fizetésemelés.
És, van még egy pont ebben az ügyvezetői utasításban, mégpedig, hogy a munkáltató a fentiektől bármikor eltérhet, és dönthet egyénileg arról, hogy fizet-e bónuszt, vagy ad-e fizetésemelést. -
Tim82
félisten
Most néztem meg, hogy mi ez. Két-három ugyanilyen hibaüzenet leokézás után megnyílt az oldal.
Sírok, komolyan.
Valerus Santus vagyok, webgyógyító programozó. Több mint tíz éve foglalkozom a spiritualizmussal és az informatikával. E két tudomány integrálásával pedig már több mint öt éve. Gyógyító Web Gömb projektem keretében most bárki számára � 2 hónapon át � ingyenesen lehetővé teszem, hogy kipróbálja és megtapasztalja a Gyógyító Web gömb jótékony hatásait!
A működési elvről:
- Hogyan gyógyít a Gyógyító Web Gömb?
- Gyógyító Web Gömb (rövidítve GYWG) működési mechanizmusának minden részletét nem árulhatom el, de a vezérlő elvét igen: a GYWG balról-jobbra, illetve jobbról-balra irányuló fizioenergiai mozgásával az Internetben található, fel nem használt energiát gyűjti össze és azt irányítja kifelé. Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor egy keresőprogram szavakat keres az Internetben. A különbség annyi, hogy itt energiákat keres a GYWG energiakereső motorja.No és a kis piros keretes írás a legjobb:
Ismeretlen tettesek 2005. december 13-án késő este feltörték a weboldalamat és ocsmány képre módosították a Gyógyító Web Gömböt! Tudom, hogy nagyon sok az irigy ember, és azok, akik ok nélkül bántanak (ezt számtalan e-mail bizonyítja). Arról is értesültem, hogy mások is hasonló gyógyító infóspirituális technológián dolgoznak, feltehetőleg nekik érdekük, hogy elhallgatassanak. De nem adom fel! Megértem, ha sokan nem hisznek találmányomban. Megértem, ha sokan bírálnak. De azt nem tudom elfogadni, hogy bűncselekményt elkövetve hozzáférjenek a jelszavamhoz és gusztustalan ocsmányságra cseréljék a Gömböt! Engem a szeretet vezérel, nem vagyok bosszúálló. Bízom az igazságban és a szeretet erejében!
-
NoLF
veterán
Csodas. Mindenesetre nem testi konfliktusra gondoltam, szellemire. Amig hozzam nem nyulnak, en sem fogok kezet emelni senkire - es termeszetesen kozel sem biztos, hogy en vagyok az erosebb.
Az ilyen tortenetekbol meg altalaban szenzaciohajhaszas miatt csak a vegeredmenyt latjuk, az elozmenyt nem ->igy konnyu itelkezni, akar tevesen. Ettol fuggetlenul tovabbra sem ertem, hoy egy kozteres vagy akarki aki nem rendor, milyen joggal erhet hozzam.
-
Integra
titán
szakmai topic, a legjobb amit tehetsz, nem nézel bele
emvy:
jó a megfogalmazás, legalábbis nekem tetszik, demokráciában nincsen forradalom, hanem demokratikus választás, kormány, hatalom leváltás és csere van. lehet rá forradalmat használni, de szerintem helytelen. ez csak a saját szubjektív véleményem. -
Ja, a FreeNAS az BSD-alapu, viszont az onnantol nem altalanos celu szerver, hanem NAS, csak te rakod ossze. Es ugy nem is lesz olcsobb, mint egy NAS.
A Readynas Ultra-mat szerintem most kb. 130-150 euro korul adnam el, van benne talan 1 G RAM, 1.6 Ghz Atom, nagyon kompakt haz hot swap HDD fiokokkal, es x86-os, tehat siman futtathatsz rajta egyeb programokat (pl. en btsyncet futtatok rajta), SSH hozzaferes van. Ennyibol eleg nehez osszerakni PC alapu szervert, hasonlo meretben, hasonlo fogyasztassal, szerintem.
-
A Linuxszal az egyik gond NAS-on, hogy a sima mdraid nem tud online tombot novelni. Ha a Netgear NAS-omba belerakom a negyedik HDD-t (most harom van), akkor gond nelkul kiterjeszti a kotetet a negyedik HDD-re, ezt a dmraid/mdraid nem tudja. ZFS on Linux az experimental, es kezdokent nem szokott az ember ilyennel jatszani.
Windows Storage Spaces tud mar ilyet, bar vannak vele idonkent sebessegproblemak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Instagram közösségi fényképezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest