- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Kik közt?
Amikor egy ilyen dumát lök a böngésző, akkor mivan? Miért csinálja ezt? Csak ezen az oldalon talákoztam ilyennel.
503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Unfortunately your request can not be fulfilled at the moment. Please try again later.MOD: jóccakát!
-
-
Bubu79
addikt
Olyan nicsen...
A tegnap délután eléggé elbacottra sikerült ( ha most azt írnám, hogy kívánósan ébredtem tutira lecsapnák páran a lasztit ), úgyhogy ma billenteni szeretnék a mérlegen
Ezer éve nem ettem már, úgyhogy itt az ideje a kreálásnak
Mod: Most nem zavarja, mert nem alszik már
-
rarri
senior tag
Jöhet, mert érdekel hogy mik történnek veled.
Holnap elolvasom.
Tiv: Ez a kép a nagylányomnak nagyon tetszene, mert horrormániás, de a kislányomat megrémítené, úgyhogy nem rakom ki. Most felraktam Race Eiffel Tornyát, mert ott már jártunk, és a kép is szép éles.
Buborek: Egy kisegerünk van, Kovács Dorottyának hívják.
Meg halaink.
-
rarri
senior tag
Nekem is fáj a fejem..Most kivételesen nem nyúltam azonnal a cataflamhoz, hanem kiváncsi vagyok, elmúlik-e magától. Végül is a fájdalom is egy érzés, ugyanúgy az életünk része, mint az örömérzet. / mondom ezt, mert még csak kicsit fáj a fejem
/
Én is elgondolkoztam ezen, hogy öregszem-e, vagy rég rúgtam be igazán,és ettől fáj a fejem, de csak a második igaz, úgyhogy lassan el kell menni betépni !
-
Bubu79
addikt
-
-
PazsitZ
addikt
Ebéd! Én is jó étvágyat kívánok minden kedves résztvevőnek
.
Pénteken vettünk húst és este csináltunk kolbászt. A fele a füstön, a másik felének egy részé pedig pont most sült meg. Mindjárt megyek és beépítem az arcomba(#32652) Verus: Nagyszüleim közvetlen egy templom mellett laktak. Ők valahogy megszokták a dolgot. Emlékszem mikor ott játszottam, k..., elég hangos volt.
(#32654) Bubu79 : Mit csináltál, hogy a sarokban voltál?
-
Tim82
félisten
Jó, az Opera is lassan töltődik be nekem, de utána nincsen gond. FF-el meg van.
Explorer-t meg nem használok.
Tegyük hozzá, könnyen lehet, hogy nekem van túl sok minden feltéve és tisztogatnom kéne. Egy IBM Thinkpad X20-on (PII 600 MHz, 320 MB RAM) pl. az FF normális sebességgel ment.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest