- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
frame>24 #5194 üzenetére
Láttam ám az agymenésedet a fociról.
Nekem furcsa, hogy valaki nem szereti, függetlenül attól, hogy milyen nemű az illető, mert szerintem egy egész élvezetes játék. Jó, nekem is vannak kedveltebb sportjaim, de egy VB, EB, Olasz bajnokság azért nagyon fel tud dobni.Én teljesen meg tudom érteni, hogy Téged hidegen hagy, ettől még ugyanolyan ember vagy a szememben, mint annak előtte, hogy ezt megtudtam Rólad.
Persze ezzel diszkvalifikáltad magad a férfiak sorából, az emberi létből sőt földi teremtménynek de még UFO-nak sem vagy tarható, csak egy párhuzamos univerzumból idekerült amorf slöttyedéknek.
-
Bubu79
addikt
válasz
frame>24 #5194 üzenetére
LOL
Ezt az írást akár én is monitorra pötyöghettem volna, mert legalább ennyire oda vagyok én is a fociért
Jókat szoktam vigyorogni, amikor bent a kollégák egymás között beszélik a meccsek eseményeit, én meg közbeszólok nagyjából annál a résznél, hogy "...és akkor Juan Pedro Dominguez deVega utolérte a labdát", hogy és akkor belerúgott, majd újból utánaszaladt, mert ez a lényege az egésznek
Ha szemmel ölni lehetne, már a létező összes halálnemet kipróbálhattam volna
De hát ez van - suliban megpróbáltak kényszeríteni a focira, meg is utáltam végleg a témát
Aktív témák
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest