- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #48169 üzenetére
Én már abba is hagytam - el vagyok foglalva mással
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #48146 üzenetére
Nézd a jó oldalát - később is kibontakoztathatod a tehetséged, amikor nekiállsz gittelés helyett egy flakon purhabbal karosszériázni
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #48141 üzenetére
Egy biztos - a gyalogos védelemre nagyon is odafigyeltek.
Ha elcsapsz valakit egy ilyennel, köp némi habszivacsot, majd feláll és leporolja magát - az idő haladtával maximum a szilikózis lehet ellenség, a fényezés alatt porló hab miatt
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #48064 üzenetére
Még fent van - röviden és tömören pedig eddig nagyjából ennyit a gépről
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #48043 üzenetére
Az előbb értem haza Székesfehérvárról - esőfüggöny, nyomvályúk telve vízzel és ha ez még nem lenne elég, akad pár légvédelmi keresőfénnyel közlekedő is az utakon, akik kiégetik az ember optikáját a sufni xenonjukkal - ez száraz időben is élmény, esőben pedig maga a gyönyör....
A szokásos szuicid furgonos ámokfutók természetesen most sem maradhattak el és persze a seggre tapadós idióták sem, akik azt hiszik jobbak a reflexeik, mint az átlag és a féklámpa felvillanásával egy időben képesek intezíven lassítani az autójukat, megkímélvén ezzel az elől haladót a komplett TÜV-től, melyet természetesen az autó orrával lehetne kivitelezni.
Olyan hülyék az emberek - de tényleg.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #47938 üzenetére
Hogyne - kell a gyújtós, ha bográcsozni, vagy grillezni fogunk
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #47928 üzenetére
Az elsőként leforgatott 4-5-6 épp úgy klasszikus nálam, mint a Gyalog-Galopp, vagy a Brian élete - időről-időre előveszem és megnézem őket.
Az első rész a kis Anakinnal érdekes, jó technikai megoldásokkal, tetszett.
A másodikban is van látványosság rendesen, de az érzelmi vonal ( a Rosalindás ) egy kicsit jobban meg lett nyomva, mint szvsz kellett volna - de nem rossz - a harmadikat még nem láttam
-
Bubu79
addikt
Hogy a jóisten szortaná magához az összes unatkozó szpemmelő mókust, akik vagy varezt akarnak rámsózni, vagy mint mondjuk Szandika, s*e*x film forgatásához akarnának segítséget nyújtani, de véletlenül sem a hús szerepét szánják maguknak a történetben.
Rohadtul elegem van abból, hogy csak a PH!-n használt emilemet akárki teleb@szhatja a f@szságaival, mert megtalálja.
"Szia.
Most egy igazán különleges lehetőség nyílt meg elötted.
Megrendezheted a saját s*e*x filmedet és játszhatsz is a karakterekkel. És hogy még mit kínálunk? Ajándékba kapsz ingyen rengeteg tippet trükköt módszereket hogy hogyan pezsdítsd fel sz-e-x-u-á-l-i-s életedNe maradj ki ebből a páratlan lehetőségből.
http://tinyurl.com/3dscsajszi
Puszi.
Szandika"
Szandika kedves - ejtse teherbe a kedves édesanyádat egy afrikai elefánt! Ja, és sose legyen szerencséd méteres kékereshez, éld csak ki magad a neten - b*zivirág...
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47379 üzenetére
Hűha - egy ismeretlen szerzemény a Mestertől - én a Rebekánál lemaradtam
No de most el, melóba - adios
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47373 üzenetére
Nem veszekszem - nincs min
A dolog relatív - és hogy mi a relativitás? Sasolj az aláírásomra!
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47369 üzenetére
Akkor most kipakolok.
Tehát: utálom a lent említett igénytelen zajt, nem szeretem a trombitát a dzsezzben, mert feláll a rikoltozásától a szőr a hátamon - egyszerűen azt a tartományt nem bírom, valamint Szikora Robi bársonyos hangjától is rosszul vagyok.
Ezen kívül esetileg előfordulhatnak olyan nóták, amiktől herótom van - jellemzően a monotonián alapuló elektronikus szösszenetek - lehet kövezni
NoLF: Szerencsére kikapcsolható a hang
A Verda még mindig szép
-
Bubu79
addikt
Komolyan mondom legközelebb sormintát készítek szmájlikból, mert úgy tűnik egy kevés
Ha nincs szmájli, akkor nyugodtan nekem lehet esni, mert akkor biza minden szót vér komolyan veszek.
Egyébként tényleg rühellem a tuci-tuci-ühm-yeah jellegű tartalmas nótákat, amiknek a zenei aláfestése úgy hangzik, mintha egy kétéves gyerek rátalált volna a konyhában a fedőkre, meg a fakanéálra és ugyanazt a szar ritmust nyomatja rajta rogyásig. Esetleg megspékelve az említett tartalmas nyöszörgéssel.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #47355 üzenetére
Párszor talán már rezgett a léc, de sosem pihentem még én sem - 1536 napja...
Tim: A hangszóróknál nézd át a gumi peremeket - szeretnek az idő múltával elöregedni: berepedezik, majd szakad, porlik a gumi. Pici pénzből javítható, de míg nem száz százalékos, megölheti a hangzást.
A hangváltója egyszerű, mint egy százasszög - nem tuci-tucira tervezték őket, de normális zenével hallgatva elvezhető a hangzása
Kívánom, hogy megelégedettségedet szolgálja ez a két öblös doboz
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47347 üzenetére
Cirka egy éve
Hivatalosan legalábbis
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47336 üzenetére
Senior Pisztillus, la Envenenadora de Edad
Thx Google translate
Tegnap Psychonaut megkérdezte tőlem is, hogy eddig nem őstag voltam?
-
Bubu79
addikt
Megyek Esmeraldát nézni - még az is izgalmasabb, mint a szokásos szájtépés
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47249 üzenetére
Rám számíthatsz!
Milyen kártya?
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47242 üzenetére
Végül is mire jutottatok Timmel? Megkapta estére az afrodiziákumot, amiért elment Hozzád, vagy csak kockultatok?
ÉKE Tim!
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #47238 üzenetére
Ez már régen nem több, mint erőlködés és széllel szemben pisilés.
Szerinted változott bármi az után, hogy páran tök feleslegesen addig feszítették a húrt, míg kirakták őket?
De ha egyszer élvezik, amit csinálnak...
Szót se róla többet - részemről legalábbis...
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47196 üzenetére
Vigyázz NolF-fal - felsoroltad mikkel lassítod a papír útját a szemetes felé, de az Általa forgalmazott nem volt a listán - biztosan téríteni akar majd
Bakker - és mire bepötyögtem tényleg
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #47179 üzenetére
Azt hittem bekapcsol valamit az ON
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #47147 üzenetére
Hűha - komoly vagy, mint egy vakbélgyulladás
Még van öt évem az első kötelező vizitig - addig semmiképpen nem hagyom magam molesztálni holmi prosztatavizsgálat címszóval
NoLF: Céges autótok nincsen? A sajátodat kell használni
Milyen csóringer cég ez?
Mi nem járunk üzletet kötni, mégis van kulcsos autó, amit ha kell, bárki elvihet céges dolog intézése miatt -
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #47125 üzenetére
Ne reménykedj - azt a hullámvasutat, amin a Nők ülnek, nem férfiember tervezte, emiatt teljesen kiszámíthatatlan - férfi aggyal követhetetlen kanyarok is adódhatnak benne szép számmal
-
Bubu79
addikt
válasz
gamerkiller #47112 üzenetére
Csak Rajtad múlik, hogy boldogítanak-e
Egyébiránt pediglen hollarijó
-
Bubu79
addikt
válasz
gamerkiller #47040 üzenetére
Az, hogy árulnak építő kiteket, nem jelenti azt, hogy alkatrészeket is árulnak külön...
Ott csatlakozón kívül még soha nem vettem semmit - csatlakozót is csak akkor, amikor máshol nem volt...
-
Bubu79
addikt
válasz
gamerkiller #47036 üzenetére
A TV elektronikában nem árulnak alkatrészeket, csak különböző szerelhető audio és video csatlakozókat - persze a fő csapásirány mellett.
A Chipben vettem, a másik alternatíva az Ottó Bt. lett volna a Béke városrészben...
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #47034 üzenetére
Az eszközök adottak, forrasztásban pedig szereztem némi jártasságot - sokáig a hangtechnika volt a szívem csücske ( erősítő készítés, javítás ), később egyéb elektronikai eszközök is képbe kerültek ( rádiók, videók ).
Majd vettem egy gépet - na az hiba volt
Ha már egyszer villanyos szakmám van, miért ne profitálhatnék belőle?
De azért köszi
-
Bubu79
addikt
HP Vectra P5622A Desktop PC mókolása
Jelenség - bekapcsolás után az alaplapon lévő buzzer-ből cicergő hang hallatszik, esetenként fütyül is, de beazonosíthatatlanul - időnként hajlandó elindulni is.
A hibakeresés során azonnal szemet szúrtak a púpos kondik a lapon - a processzor és a memóriát ellátó pufferekről van szó, melyek a stabil működési feszültséget szolgáltatják az említett alkatrészeknek.
1500uF/10V-os típusokról van szó, szám szerint összesen hét darabról.
Alkatrészvadászat után világossá válik, hogy 1500uF-os típust most éppen nem kapni, ezért némi tuningra vetemedve (
) 2200uF/10V-os típusokat forrasztottam be az eredetiek helyett, alacsony ESR értékű Hitano márkájúakat.
Az eredmény: stabilan működő jószág, éppen ezekben a pillanatokban felkerülő ropogós, új XP-vel, mert a bizonytalan működés betett a C:\ meghajtón lévő fájlrendszernek is.
Javítási költség: kondinként 120HuF - de a sikerélmény megfizethetetlen
Kocka híreinket hallották - kapcs-ford
P.s.: Holmi képek a lap egy részéről - előtte-utána
Vazzeg - meztelen csajok? Holholhol??
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #46920 üzenetére
Ne félj a sötétségtől - félj attól, amit rejt
Megyek már - lassan meló
A zene viszont király - egyik kedvencem
-
Bubu79
addikt
válasz
gamerkiller #46909 üzenetére
Itt mindent megtalálsz...
-
Bubu79
addikt
válasz
gamerkiller #46907 üzenetére
Csak sacccolni tudok - egy Dunaújváros-Veszprém jegy, ami távolságban ugyanaz 1700 pénz környéke - teljes áron - valami ilyesmi lehet az is...
De asszem a menetrendes oldalon van díjszabás is
Itt is van.
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #46874 üzenetére
Socket A Sempron 2800+ ( 32bit, 2GHz, minimál cash, egy mag ), a Win7 mégis szalad rajta
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #46781 üzenetére
Húbakker - inkább elmenekülök melózni, minthogy ilyesmit kelljen ennem - gyó éjt!
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #46733 üzenetére
Nem számít - macskát akkor sem molesztálunk - semmivel
Mackó! Alvás, mer' minnyán este van, aztán meg meló... De a téligumi garnitúra felnistől itthon van, az a lényeg
Kéne majd rája dísztárcsa is...
-
Bubu79
addikt
válasz
zolynet #46693 üzenetére
Ez az egy év kicsit emlékeztet holmi hűségnyilatkozatokra, bár maximálisan megértem a miértjét - kellemetlen lenne az ismerősnek, ha két hónap múlva azt mondanád, hogy kalap, kabát - talán még a kapcsolatotok is megsínylené a dolgot - azt pedig érdemes előtt mérlegre pakolni...
Ez a suttyomban bejelentés örvendetes, ha csak azt nézi az ember, hogy a többit megkapja az ember zsebbe - de bevallom engem még az is elkeserít, ha megkapom a magán nyugdíjpénztári értesítőmet és meglátom, hogy normálisan fizetve mennyire karcsú az összeg, ami leledzik rajta...
Kívánom, hogy legyen szerencséd és akadjon kedvedre való meló rendes fizetéssel, elszámolással
Most alvás, mert hulla vagyok az éjszakás után
-
Bubu79
addikt
válasz
zolynet #46691 üzenetére
Van az úgy, hogy az ember cseppet lestrapált - ilyenkor is látszik azért az értelem szikrája és sejthető, hogy több van benne, mint amit per pillanat mutatni képes.
A 4:45-ös kelés kegyetlenség - ha délelőttös vagyok, nekem is muszáj már 4:30-kor éledeznem, hogy 5-re nagyjából észnél legyek annyira, hogy ne tévedjek el melóba menet.
Nem futott százzal, aki háziasította a kakast - meggyőződésem, hogy valami irigy, perverz alak lehetett, aki örömét lelte abban, hogy mások életét megkeserítse
Az emberiség igen nagy hányada nem tud rendesen magához térni hajnali kelés után - az sem segít, ha előbb fekszik le az ember, mert a biológiai óra szarik rá, hogy te most azért feküdtél le, mert korán kelsz - úgy ketyeg, ahogyan gyárilag belőtték. Nálam ez azt jelenti, hogy ha nem muszáj, 7:30 előtt nem kukorékolok, mert abból csak katasztrófa lenne.
Így ahogyan leírtad, segítőkésznek tűnt a fószer - szerintem nem lesz baj, ha a szimpátia megvolt
A potenciális tömeggyilkos jelölteket meg úgysem lehet 100%-ig kiszűrni, mert állítólag a legkegyetlenebbek látszólag normális életet élnek, semmi nem mutat arra, hogy vérbál készülődik általuk
A dologhoz még hozzátett az is, hogy tétje van a dolognak és érzésem szerint szeretnéd, ha sikerülne ez azt az állást megszerezni - ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy lefagyott a CPU-d
Relax - a pánik csak fejetlenséghez vezet
-
Bubu79
addikt
válasz
Psychonaut #46627 üzenetére
"Ha úgy érzed jó üzletet csináltál, akkor Téged átvertek!" - by kolléga, általánosságban
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #46624 üzenetére
Tuti - a telefon nálam elemi szerkezet, ami képes hangot fogadni és küldeni, valamint bőrkeményedést képezni a hüvelykujjamon, SMS írás címszóval
Az Omnia azért ettől cseppet több - asszem
Kávénak sem utolsó
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #46608 üzenetére
Addig még pár egeret elkoptatok szerintem
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #46597 üzenetére
Qrvatetűduplázásoshétszentségitnekijje!
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #46597 üzenetére
Nem vagyunk egyformák - a sikerdíjért meg kell dolgozni, lehet, hogy Tocsik, meg a BKV-s nagykutyák is így kezdték
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #46595 üzenetére
Nem értem a problémátokat - ő jól járt, hol itt a probléma? És közben még hozzájárult ahhoz is, hogy NoLF ne szenvedjen hiányt mozgásban sem
Tetű dolog, az biztos - segget csinálni a szájából pár száz pénzért...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #46584 üzenetére
Ezt hogyan tudja felcsatolni a Logan hátuljára? Szerintem nincs az a gumipók, ami megtartaná
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #46575 üzenetére
Azt a javára lehet írni, hogy hajt hátul is. A szépség relatív - s hogy mi a relativitás, azt megtalálod az aláírásomban
Szemből szép a Brera - a kétszer három pilács oldalanként nagyon odavágós ( de ez már megvolt a 159-ben is - ami nagyon bejövős, mert nem csapott seggű, autó formája van ), de oldalról és hátulról nem tetszik - ez van
Neménvótam - nem tehetek róla, hogy úgy híjják!!
Isten éltessen Hujikolp
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #46565 üzenetére
Gömbölyű, elkent lámpákkal, nagyon lapos - és szegénykém még csapott seggű is
Nem szeretem a csapott seggű autókat - egy autónak legyen rendesen hátulja
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #46562 üzenetére
Nem - a poszter stimmel, de egy M6 figyel rajta - ofkorsz nem a csavaranya féle
Ez az űrtechnikás kinézet nekem már az UFO Civic-nél sem jött be
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #46559 üzenetére
Hazabeszélsz, nem vagyok hajlandó vitába szállni Veled
Egyébként mijabánat az a Brera
Mit kapok ezért Véncsonttól...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #46550 üzenetére
Mondjuk valami Opeltet, mi?
Pálinkásat
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #46483 üzenetére
Ha kifúrták a lemezt, akkor csomagtér fedél csere árán is megszabadulok tőle - nem jön be.
-
-
Bubu79
addikt
A szárnyat sosem értettem, már a donga kipufogónál is necces volt a vétel, de kiderült, hogy nem a zajos fajtából való, alig mormog
Azért a Tiéden is van mit csodálni - mindig is oda voltam a kupékért, de valamiért kimaradtak az életemből - szépek - és a keret nélküli ablakok oldalt...
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #46475 üzenetére
Köszi Mindenkinek
A Pink tuning kilőve, az tuti nem megy majd rá
zolynet: Pü ment
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #46473 üzenetére
Brooooáááfff
Van rajta egy kis szárnyacska hátul - annak is mennie kell...
Még koszos belül a kicsike, de hamarosan teszünk az ellen is...
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #46468 üzenetére
De türelmetlennek tetszik lenni - per pillanat lóf@szt nem tartok itthon, de a kedvedért körbekérdezősködöm az ismerőseimnél
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Agyhalál...
Véletlenül a VIVA-ra tévedtem - valami zene kérős műsor megy rajta - egy tündérbogárka úgy odatette a személyiségét, hogy még most sem vagyok teljesen magamnál...
"Ilyen kevés neuronnal ember nem születik"
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #46414 üzenetére
Itt is lóg a lába
Ki rendelt ürgeöntést mára? Monnyon le!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #46408 üzenetére
Akkor ok - azt hittem valami komolyabb úszás oktatáson vett részt - legyen szerencséd
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #46405 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni, de még ne igyál előre a bőrömre - beázás után van, hogy hetek is eltelnek, mire hiba jelentkezik a telefonnál.
Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy az áztatás után leveszed az akksit és szétdöntve a telefont alkatrészenként átmosod desztillált vízzel. Így a nagymosás vizének sói remélhetőleg kimosódnak minden olyan zugból, ahol száradás után megülnének - a kirakódott sók könnyen okoznak gubancot a rengeteg lábú csótányok lába közé beékelődve.
Ha ezen túl vagy, van némi esélyed, hogy megmarad a jószág
Persze nem tudom mennyi vízről van szó - ha sok, és volt ideje rendesen eláztatni a telefont, akkor biza nem szabad meglepődni, ha furán kezd viselkedni a telefon
De legyen szerencséd
-
Bubu79
addikt
Hiába no - Winkleréknek azért van humorérzékük
[link]
Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Hyundai, Kia topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Escape from Tarkov
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest