- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Reggel engem is becarattak! A telefonon nem volt térerő, holott a szobámban mindig full a jel erőssége. Kézi keresésre azt írta, hogy a telefon regisztrációja sikertelen. Szétszedtem a telefont, megtisztítottam a sim kártya érintkezőit, ezután jó lett. Viszont ezek szerint nem a telefonommal volt a gond
szerk: a kollégámat sem tudták reggel óta elérni, most meg kapja folyamatosan az sms értesítőket!
1404 nap alatt 5 hsz. Nem szószátyár.
-
Verus
senior tag
Vagy ebbe töltöm a karácsonyt
Mondjuk akkor fűteni kellene rendesen, mert hát
Philo: Szerintem, ezt nagymellű barátnőimre tervezték, nem rám
L-es, ha esetleg lesz belőle S-es megosztom Veletek
Bubci: A régi ismeretségünkre való tekintettel Te kapod az első képet
Jó legyél és vigyázz Magadra!
-
Hugo85
aktív tag
Ja, ezek a buszok. Mentem be jóbarátomért kocsival a vasútállomásra, és mivel eltévedtem (bakker ne építesenek több körforgalmat
) várt rám olyan 5-10 percet. És az első reakciója az volt (egy ideje nem volt Szolnokon és anno is max 15 percre), hogy "bakker milyenek már ezek a buszok, há' nincs seggük". És tényleg. Rettentő furán néznek ki, de ugyanakkor legalább viccesek. Utána meg jót szívtunk amikor már félig sötétben kellett felrakni az ereszt... a tél eléggé saxx... Na mindegy, most hétvégén is Szolnok-Alcsisziget lesz a program, és remélem megint nem lesz hideg.
Amúgy visszatérve a tegnapi kinyomós-visszahívós szálra. Ma megint hívott ugyanaz a szám, kiderült a csomagkézbesítő postás volt, de mivel siettem tegnap, éppen mentem el, nem sok értelme lett volna visszahívni, tekintve hogy ma is úgy hívott, hogy "Itt vagyok a sarkon, otthon van-e." Azért okés, hogy helyettesítő postás, de, hogy ilyen szinten nem találta meg a házat
jó, mondjuk az sem segít, hogy 4db 26-os szám egymás mellett, szemben meg a 97 van
Ferencváros, én így szeretlek#248 - az hagyján, én a 21-es villamos vonalán (volt 30-as, ha ez valakinek mond valamit) a múltkor egy idősebb néger bácsit láttam villamost vezetni, aki még a magyart is törte kicsit. Hát érdekes élmény volt, meglepő. Ugyanakkor nagyon jókedélyű volt és jól vezette a villamost (pont nem érdekel, hogy milyen szinű a bőre). A villamosvezetők között amúgy renegeteg a nő, sőt sok fiatal lány is van
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hardverkemping június végén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged