- Yettel topik
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Killing #5744 üzenetére
Mint említettem vannak topikok, ahol csak vele foglalkoznak - dobd fel ott a dolgot, nagyobb sikered lesz
Véncsont: Grétsy tanárúrnak küldök sok-sok csókot - bibircsókot, Neked pedig egy talicska aprómajmot, kik hátad mögé kerülve létesítsenek szoros ismeretséget ánuszoddal - itt ülök egy teremben, ahol 11 monitort bámulva hol egyik, hol másik pittyeg bele a gondolatmenetembe, az is csoda, ha még emlékszem a mondat végén, hogy mit is kezdtem el pötyögni
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Killing #5117 üzenetére
hát az már necces, ott már sztem csak kevesen mennének el.
egy hard-core bkv utáló még itt is ezt mondaná: még nem állította ki a nevedre
másik, igazoló okiratot FELMUTATNI vagy köteles ellenőröknek! átadni nem vagy köteles!
én két kézzel jól megfogva szoktam megmutatni, pont az ilyenek miatt, h hát hogy izé őőő böfff bevonom jó!?
és ha akar vmit, majd én azt a két szép kezemből megmutatom neki. ha te átadod ilyeneknek azzal hozzásegíted ahhoz h megszivasson. Ő ez a kép nem is hasonlít rád, bevonom. Ő nem baj h 5 éves a diákom?
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
Killing #4562 üzenetére
Te féltél ngabortól?
Igazából nem kell félni egyikőjüktől sem. Nem érdemes ráncigálni a bajszukat, feszegetni a határokat, túllőni a célon, pengeélen táncolni. Ha nem ellenfélként vagy ellenségként tekintesz rájuk, akkor bármelyikkel el lehet beszélgetni.
Kalandor: az első katona fegyvere pont kéxarvas fejére céloz. Milyen díszsortűz az ilyen?
-
kételkedem
addikt
válasz
Killing #3720 üzenetére
ha még csak a linkelés nem működne...
Tegnap éjszaka egy kedves ismerősömet búcsúztattuk. Hajóra fog menni dolgozni. Házi ágyas szilvapálinkával oldottuk a feszültséget és az agysejteket.
Ma reggel 7-kor keltem, 3 tiszai ladikot kellet felvinni a vízről. Egész nap szakadt az eső. A Tisza erősen árad, 3 óra alatt közel 30 cm-t emelkedett a vízszint. 11 óráig szórakoztunk a ladikokkal, pacallá áztunk
-
Psychonaut
veterán
válasz
Killing #3593 üzenetére
Na ja, elég vicces.
Aktuális lista a legjobb amerikai egyetemekrőlHarvard: 2009-2010 Tuition and Fees: $37,012
Yale: 2009-2010 Tuition and Fees: $36,500
Princeton: 2009-2010 Tuition and Fees: $35,340 -
Mawyx
őstag
válasz
Killing #3573 üzenetére
Igen, ilyen angol tudással feltétlenül
A dékán biztos most gépelteti a felkérőlevelet nekem, mert Mawyx nékül megállt ott a kutatói élet...
Nem basszus, iwiwet nézem, az összes utolsó fika pofátlan pötsch volt osztálytársamnak már van 1-2 diplomája, nyelvvizsgája meg kint élnek külföldön, egyik most volt fél éves utazásom, ami 2millába került neki, de ez csak egy út és folyton úton van, miközben csak egy vmi kis boltban dolgozik. Mi, akik meg jól tanultunk gimiben, magatartásunkkal se volt gond, én pl még tanulok, de szenvedek csak vele, van köztünk még 2kocsmáros, 2bolti eladó és egy strandi alkalmazott. wtf, milyen világ ez? Hogy a pötschbe kapott ez egyetemi diplomát Angliában, amikor itthon nem volt 2esnél jobb jegye? (Angolból se.) (Ez nem kérdés, csak morgolódok.)
Aktív témák
Hirdetés
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest