Aktív témák
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam #24334 üzenetére
Ne irigykedj, inkább nyomasd a marketinget!
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Racecam #23330 üzenetére
na, megnéztem a címlapot... nekem az is egy összevissza betűkavalkád.
firefox-ban 120%-os a betűméretem, és úgy egymásra folynak a betűk, olyan, mint az origo.de a legnagyobb bajom még mindig a színekkel van, és azoknak az egymáshoz való (v)iszonyával... baromira nem harmonizál, és nem szembarát még mindig. Legalábbis a szerény nyomott véleményem szerint.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #23326 üzenetére
Próbáltam józanul is, meg nagyonalig enyhe etilbefolyásoltság alatt is, hát nem lett könnyebben kalandozhatóbb. A régit csak végigfutottam, és ami érdekelt elolvastam, most meg mindenfelé mozgatni kell a szemeimet, és az már fáraszt.
Amúgyegyébiránt ebből a 'trendi'ből némi lehelletfinom iróniát, mintegy szarkazmust véltem kiízlelni.kukac: hol és mikor mondtam én olyat hogy meg vagyok elégedve?
hunyászkodásról szó sincs. Csak ha keveset iszom, akkor jámbor vagyok mint a kenyérre kenhető ma született báránypörkölt. Ha meg sokat, és nekibátorodom, akkor meg mindig hirtelen elkap az álomkór, és álmomban harcolok az igazságért és a becsületért
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #23322 üzenetére
Én csak a főoldal híreivel nem vagyok megbékélve, nekem a régi forma jobban bejött, így bár párszor megnyitottam, nem igazán látom hogy mi is a cikk amit el akarnék oly nagyon olvasni, és inkább nem is kalandozok arrafelé.
de ha mindenki átáll arra hogy mindent offba tesz a szürkén szürkére, akkor tényleg megforgatom a fekete szemeimet a güdrükben..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #23310 üzenetére
hátööö, izé, mint például?
róka, fésű, kulcs ('cs' egy betű), hajó, ... ?vén: kösz
. de apámtól elviselem, oktat, nevel, hogy ilyen késő órán már ne rontsam a szemgolyóm egyáltalában
Itt se lennék, ha 1) valaki elhívott volna egy kis szolid buli jellegű összejövetelre, és 2) nem iszogatnék most egy kis kókuszlikőrfélét (lásd Malibu Caribbean Rum with Coconut) ananászlével--> ergo Piña Colada cocktail. (ó jessz, majdnem kimondtampiña) csak mondjuk kis jégkocka és lehellet tejszín hiánycikk, meg egy szívószál. Meg díszítésnek egy ananászkarika. Meg egy fűszoknyás kellemes kávébarna szépség szintén díszítésnek.
Ehh, a pics.ba, hogy el tudok kalandozniEgészségtekre
-
-
Tim82
félisten
válasz
Racecam #22326 üzenetére
Nyugi, viccelődtem.
Ez van, a Logout még mindig a PH! "függeléke" valamilyen szinten a látogatók szemében, ennek megfelelően a szakmai jellegű cikkekre nagyobb a kereslet.
Egyébként annyira nem lehetett sz@r a cikkem, ha annak idején Rudi megemlítette a Logout-tallózó írásában.
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged