- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
Az fehérváron van a DHL mellett a Schüco ablakkal szemben az Auchan-os ipari parkban.
és egész jó illatok vannak arrafelé. egyrészt jobban járnak logisztikailag Fehérvárral mint győrrel, másrészt Fehérvár elég fontos gabonás központ és ha helyben van az alapanyag az költséghatékony.
de látom bolondember már megelőzött.
-
ngabor2
nagyúr
ott megmelegszik. a meleg sör meg nem jó.
viszont hallottam, hogy egyes helyeken sört is lehet kapni vállalati büfékben. persze nem magyarországon. nem erőset, de normálisat, és nem viszik túlzásba az ottani dolgozók. itthon valszeg azért nem lehet kapni, mert minden jóra való magyar melós fickósra inná magát az első napon, és sok-sok munkabaleset követne el. de ezt már megszokhattuk: a jófajta magyar a lehetőségekkel 2 dolgot szokott:
- visszaélni
- túlzásba vinni.ha nem így volna, nem volnánk magyarok.
adidas_: gratulálok! viszont éremből nem lehet bort/sört inni
-
Bubu79
addikt
Havat a hegyekbe, latyakot a pokolba ( ott még talán örülnének is neki ) - hideget a frigóba, odakintre pedig legalább 15 fokot, felhő nélkül, napsütéssel, szelet mellőzve
Aki havat akar látni, utazzon északra
P.s.: Én ezt kértem a gépészektől, akik odafent igazgatják a gombokat
Pisztillus: Nem tehetek róla, rühellem a hó utáni locs-pocst és a közbeni hólapátolást
-
Pisztillus
senior tag
Mondjuk az elég érdekes, hogy nem lehet a neveket megjegyezni. Nem mondom, hogy velem ilyen nem fordult még elő (mert igen), de ha nem voltam biztos valakinek a nevében, akkor inkább nem mondtam semmit - találgatni nem akartam. Következő alkalomra viszont utánanéztem.
És igen: Légy férfi és szeresd a nőket! Magam is így teszek! -
Bubu79
addikt
A kis seggdugasz emberekkel nagyon kell vigyázni - aprócska termetükből adódóan tele vannak kisebbségi komplexussal, a tőlük nagyobb termetű embereket zsigerből gyűlölik, mert fixa ideájuk, hogy lenézik, csak mert apró termetű - a kisebbeket pedig azért zrikálják, mert élvezik, hogy nagyobbak náluk.
Emberi számítás szerint maradnának azok, kik egy magasságban leledzenek velük, de mivel ők a konkurenciát képviselik, így a "csak egy maradhat!" filózófia értelmében pusztulniuk kell nekik is
Nem hiszel nekem? Nézd csak meg mi lett Napóleonból is
-
Tim82
félisten
Lehet, hogy nálad vagyon az igazság.
Mivel annak idején hiába kértem a modikat, hogy szedjék ki, nehogy meg legyen rontva az ifjúság, ők erre bactak, így még megvan a link a jutúbra.
-
neduddki
nagyúr
HI!
"Feltűnik a parthajlat, a villaszerűen szétágazó kenyérfakoronák. A motor már csúnyán zörgött... Alig van benzin...
- Vigyázat! - mondta Tuskó. - Tankolunk!...
- Hol a fenébe akarsz itt tankolni?!
A motor leállt, a csónak lassúbbodó iramban siklott a parthoz, és odakoccintotta az orrát.
Elsőnek Senki Alfonz futott ki a fák közül, az ösvényre. Nagyot kiáltott. Nekem is tátva maradt a szám, amikor melléje értem.
Egy tank állt az ösvényen!
- Mondtam, hogy ha elfogy a benzin, akkor tankolni fogunk.
- De hogy kerül ide... ez a tank?...
- Loptam. Na szálljunk be...
"
udvneduddki
mod:
"A Bali-csoporthoz tartozó Kis-Lagonda-sziget három év előtt még ősi ismeretlenségben virult, Jáva délkeleti csücske közelében. Voltaképpen Kund Wolfgang, a híres festőművész idézte elő a szerény kis sziget konjunktúráját azzal, hogy egyik képét a másik után festette Surabajában, és újabban egyre kevesebbet adott el műveiből. Amíg felesége élt, minden másképp volt. A feleség, egy cukoriparos leánya, szép volt, finom és kedves, de rendkívül kancsal. A festő azonban nem a külsőt, nem a bolondos ifjúság múló céljait kereste az élettársban. Művész volt! Más az, amiért egy ilyen ember lelkesül. Elvette a nőt, mert amiről ihletett műalkotásai után álmodozott, azt megtalálta ebben a házasságban: a gazdag apóst.A kancsal, de finom lelkű hölgy atyja ugyanis Buitenzorg pénzelőkelőségei közé tartozott.
Az atya igen rossz szemmel nézte a művészt eleinte. De végre is beleegyezett a frigybe, miután leánya még rosszabb szemmel nézte a művészt. Annyira rossz szemmel, hogy jobb vőlegényre nem számíthatott.
A gazdag festőt ezután felfedezték a hírlapírók, és híressé kürtölték.
A hitves azonban egy napon örök álomra hunyta kétféle szemét. A hozománynak már ekkor nyoma sem volt, és az atya minden közösséget megtagadott a vővel. Wolfgang olyan nyomorba jutott, hogy egy napon hitelezői elől átúszott a közeli Kis-Lagonda-szigetre, és remete lett.
Rövid, bölcs elmélkedés után azonban meglepően világias gondolatai támadtak. Nem éppen remetéhez méltóak. Ilyen gondolat volt például, hogy ezen a helyen milyen világhírű fürdőtelepet lehetne létesíteni. A közeli Balit is mennyire felkapták az utóbbi időben.
Beszélni kell a királlyal.
A sziget belsejében ugyanis egy vad bennszülött törzs lakott. A vadak ijedten félrehúzódtak házaikba a félmeztelen, szemüveges európai elől. Itt kereste fel Nalaya királyt, aki a sátra előtt egy teljes komforttal berendezett pocsolyában ült. Civilizált bennszülött volt, mert valamikor egy angol teherhajón mint fűtő dolgozott, ezért tisztelte is a kis csoport vad maláj, akiket egy napon azzal a meglepő hírrel keresett fel, hogy ő a királyuk.
Csak egy bennszülött kérdezte, hogy mire alapítja ezt a feltevést, de annyira megverte az illetőt, hogy a többi készséggel elfogadta a fait accompli-t.
Amikor Nalaya király meglátta a szőke, rákvörös festőt közeledni, leereszkedő nyájassággal böfögött feléje. Wolfgang már tudta, hogy mit kell tennie, ha eredményesen óhajt tárgyalni.
- Ajándékot hoztam neked, malájok fejedelme.
- Nem baj, csak szép legyen - felelte Nalaya király.
Wolfgang átnyújtott a bennszülöttnek egy ultramarinkéket, mert ez kedvenc színe volt, és többet is tartott belőle a készletében. A maláj megnézte.
- Az ajándék szép, de már ettem ilyent. Mit kívánsz, csúf, öreg idegen?
- Ide hallgass, király. A szomszéd Bali-szigetről regényeket írtak, és azóta a bennszülöttek gazdagok. Miért ne utánozhatnád ezt a példát?
- Nem tudok regényeket írni, és a népemnél sem vettem észre ilyesmit.
- A regényt más írná, és te meggazdagodnál... Tudod te, mi az a reklám?
- Még nem ettem.
- Nem ennivaló. Elmagyarázom neked, hogy mi a reklám. Az emberek szeretnek örülni. Én festő vagyok.
- Értem. Ez a reklám.
- Nem. A reklám az, ha bebeszéljük előre az embereknek hogy valaminek örülni fognak. Én festek a szigetről, az újságok írnak, és a vállalkozók bedőlnek. Ezt úgy mondják, hogy fürdőhely. A turisták vad fehér törzse, amely a Baedeker nevű istent imád, ellátogat ide. Ezt hívják konjunktúrának. Kis-Lagonda fürdőhely lesz.
Őfelsége gondolkozásba mélyedt.
- A tipp nem rossz - mondta azután, fűtői múltjából hazajáró kifejezéseinek egyikével.
És hozzáfogtak. Wolfgang visszaúszott Jávára, és akcióba lépett."
guggol nelkul kinek megy?:- )
-
BlacKSouL
addikt
Ettől többet akkor se látnék
Amúgy meg nem széken ül, hanem rikító pink fitneszlabdán, tehát keresztbe tett láb és egyéb takarós módszerek szóba se jöhetnek. Nagyon pici terpesz, és amolyan félig ülve-állva guggolós póz. Na ez kell a népnek.
Én kb 15°-os szögben látom, gyakorlatilag a monitor bal szélét nézve akaratlaul is, de kollégám pont szembe ül, tőle szoktam kérdezni néha, hogy: 'szín?' 'fehér/fekete/kékvagyzöld' szokott lenni a válasz. Hiszek neki
-
bolondember
MODERÁTOR
nem, nem a víz kevés: a csap a fürdöben kicsi.
) ott tudunk csak mosogatni. vagyis ÉN ritkábban. izé. if u know wut i mean...
@Timocicc: hát, majd én fizetek Orsinak. Övé.
kicsit bonyi a dolog, zanzásítva: nagymama háza eladásra került, vevö úgy döntött nem fizet, lógnak 4+ millióval, feljelentés, beperlés. Ök visszaperelnek, h rejtett hibák voltak azért nem fizetnek. így a konyha ára függöben.
fizetési per felfüggesztve, míg "rejtett hibás per" ítélete nincs kész/meg. most volt trágyalás, bíró vágta, h egyszerüen csak nem akarnak fizetni. -
kételkedem
addikt
-
BlacKSouL
addikt
És hogy volt felöltözve? Volt rajta nagy bajor díszes suba? Nagy kampós bot volt-e a kezében? Juhászkutya volt-e vele? Milyen fajta? Netán Németjuhász?
Kikapósak ezek a német juhászok, anno Kidus is megjegyezte hogy olyan mókás és fura mikor arra ébred hogy egy német juhász a nedves orrával bökdösi -
Bubu79
addikt
Telerakják a templom tornyokat holmi színesfém zajkeltőkkel - hát csoda, ha belecsap a villám?
Azon sem csodálkoznék, ha ettől a harang életre kelt volna és elsétált volna a saját lábán a helyi metálbiznisz kft telephelyére
A nap alaphangulata egyébként tényleg megejtő, részvétem...
-
kételkedem
addikt
Ne tedd! Nem melegít
Nightwish "The Phantom Of The Opera" with lyrics
Ez csak nekem tetszik, vagy esetleg másnak is?Pisztillus: Szia! Unatkozni nem érkeztem
A motorfűrészt megjavították, azonban láncot kell majd rá vennem.
-
Sipi16
őstag
Az angolom még nem az igazi, de ismeröst ha megkérem akkor tud rendelni pár dolgot. Csak nem tudom, hogy érdemes-e kipufugórendszert rendelni amerikából.
Csak free shippinget nézek.
Mundjuk lehet, hogy a külföld miatt így is drága lenne. Szerencsére a sportdob lesz az utolsó...
-
Bubu79
addikt
Valami olyasmit hallottam, hogy az influenzánál sokat segít, ha izzadsz közben rendesen
Dylen: Sajnos, vagy szerencsére egy darab német politikus ismerősöm, de még csak családtagom sincs - meg úgy egyébként is: politikus? Az nem olyan, mint a csótány? Túléli az atomcsapást is
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Jogász topic
- Revolut
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged