Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone
csendes tag
Azért a Philips el ne akarjuk hasonlítani az android TV OC-t.PHilips számomra döcögősebb volt a SONYhoz képest... Nekem Sony Android TV-m van és maximálisan megvagyok elégedve. Media lejátszóban KODIT használok. Azon belül van pár alkalmazás is amit előszeretettel a család használ. Pl RTL MOST, Exudus ( online filmek). MYTV n nézem a TV csatornákat. zenét YT és Spotify on. Ha tehetném akkor SONY AF8 at vásárolnék jelenleg. 400 eFT
Jó webOS, de pont ezek a szolgáltatások hiányoznak nekem. (HBOGO Spotify benne van) -
Corleone
csendes tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Szerintem jobb a képminősége egy Sonynak vagy egy Panasonicnak.. Japánok még mindig jobb elektronikát tudnak készíteni, mint maga az LG, de ez az én véleményem. LG promóterek szokták reklámozni, hogy mindegyik gyártó régebbi panelt kap, de ennek sok értelme nincs. 1 Gyára van az LG Displaynek és már logisztikai okok miatt sem fog tavalyi vagy az előtti paneleket egy raktárban tárolni. Horribilis összege van egy raktárt fenntartásának. Külön gyártó sort meg nem fog fenntartani megint csak a LGD, mert nem éri meg. Fogyasztó világban élünk, de annyit gyártanak amennyit kell. Többet nem. Most egy új autót akarsz, akkor arra is 3-5 hónapot vársz már lassan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor