Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seregély
tag
Sziaszttok!
Azt szeretém megkérdezni, lehet-e megnézni LG C1-es OLED TV-n a működési időt? Most vettem és kíváncsi vagyok, tényleg vadi új készüléket kaptam.
Előre köszönöm! -
Seregély
tag
Ok, igaz hogy újabb, de azért csak kisebb, nem lenne szabad drágábbnak lennie. Igazából semmi új tech nincs benne, csak kisebb a panel, ergo olcsóbb. Ha ugyanannyi lenne az ára mint a nagyobbnak, azt még elfogadnám, de így egyenlőre várok a vétellel, kicsit átverésnek érzem így.
-
Seregély
tag
Sziasztok!
Most halottam csak, hogy az LG-nek már van 48"-es OLED TV-je is. Nekem az 55-ös túl nagy lenne, így nagyon megörültem ennek. Felbátorodva meg is néztem az árakat és igen furcsa dolgot tapasztaltam.. A 48-as ugyanazon boltok esetében kb. 100eFt-al drágább mint a nagyobb 55. Mind a kettő CX szériás. Én nem veszek észre valamit, vagy miért lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor