- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
válasz
truefx #82245 üzenetére
Közben pontosítok, nekem nem az 5.1 volt, hanem az annál eggyel korábbi, ahol szétszedhető akksis volt a 2 sorrund, mind1, jó volt nagyon szerintem.
Review-erek közül én Andrew Robinson-t néztem többször, ő elég meggyőző minden téren.
Itt egy pozitív tőle a JBL-re, igaz ez csak a kisebbik bar.
Itt szintén ő elmondja 11 perc után, hogy nagyon nem jött be neki az A7000 (és gondolom ez ugyanúgy igaz az A5000-re is)
Még a NeverEnoughTech csatornán van a Sony-król nagyobb review. Itt megint meggyőző az infók alapján a HT-A9, főleg mert saját használatra is azt tartja meg a figura. Itt van tőle a 9.1-esről info.
Az 1000-esről még nem láttam ilyen mélységű videókat, de egy-két helyen ráolvastam, hogy sokban nem tér el a 9.1-től / 800-astól és inkább azt ajánlják, mert jobb áron/érték szinten van. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
truefx #82242 üzenetére
Nem vagyok Samsung fan, de a Q990B-nek a közelében sincs, sem a 9.1, sem az 1000 térhangzásban. Mindhármat hallottam több film alatt. Tehát térben! Ha valaki "bassgay", akkor JBL, de teljesen egyértelműen hallható, hogy a Harman gárdája most(nyilván parancsra) a samsung-nak dolgoztak, ha már megvette őket hóbelevancostól. A Samsung mélyládája meg valóban akkor szólal meg, amikor kell, de akkor mellbe vágja a hallgatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest