- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
ZPKing #80384 üzenetére
C1-en is ilyen szar a DLNA-kezelés. Akkor megnyugodtam, hogy C2-n se voltak képesek kijavítani azóta sem. Gondolom túl sok a film a library-ben, és ez megfekszi a gyomrát. Nekem átlag 3-4 perc szokott lenni, mire egy filmet el tudok indítani DLNA szerverről. Amíg a könyvtárakban tallózok (alkönyvtár nézetben szoktam barangolni, mert kategorizalva vannak, nem csak behányva minden egy helyre), addig még csak-csak lehet haladni a listában. De amikor a konkrét film könyvtárába lépek be, ott a listázás már 3-4 perc után kb. mindig timeout-ra fut. Ezt onnan látod, hogy a pörgő-forgó lófasz egyszercsak eltűnik, és üres könyvtárat mutat. Ilyenkor vissza kell lépni 1 szintet a szülő-könytárába. Ha azt sikerül megint betöltenie, utána ismét belépve ugyanabba a könyvtárba már 2-3 másodperc után képes megjeleníteniba fájlok listáját, és ott már elindul azonnal a lejátszás.
Na ez ìgy elmondva kb 5 perc időt jelent a lejátszás elindításáig. Hát van hogy este kb. ennyi kell ahhoz h. kikapcsolom az egészet a fenébe, és lefekszek aludni. -
törölt tag
válasz
ZPKing #56011 üzenetére
Pár ízlés szerinti beállításon (pl. fényerő, BFI) túlmenően mérhetőek a dolgok, nem szubjektívek. Készülékről készülékre jelentkezik valamennyi szórás, a pontos képhez érdemes kalibrál/tat/ni. Hozzávetőleges beállításokkal pedig már nem azért, de tele a net.
Én az RTINGS-ről szoktam kinézni, az szemre nekem okés.
Gyárilag az isf, filmmaker, cinema módok szoktak pontosak lenni, sokszor meglepően pontosak már, ahogy hallom.
-
Wellin9
tag
válasz
ZPKing #54677 üzenetére
Az első teszteket azért megvárnám, valamikor késő tavasszal már tuti kijönnek, ami papíron jól hangzik, egyáltalán nem biztos, hogy a gyakorlatban is bejön, egyelőre még csak a marketing gépezet megy. Szerintem kb. ugyan arra az árra lehet számítani, mint a CX-nél, amiket bejelentettek, abból nem úgy tűnik, hogy hatalmas változásokra lehetne számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest