- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
access_denied #66560 üzenetére
Csak az egybefüggő üzemórát számolja, semmi mást nem vesz figyelembe. Nem baj, ha sok 10 perces kompenzáció kimarad, de ennek pótlására javaslom az 1 órás pixelfrissítő futtatását az igénybevétellel arányos számban.
-
alaves
addikt
válasz
access_denied #66497 üzenetére
A Philips OLED-ek figyelmeztetnek bizonyos folyamatos üzemóra után, hogy le kellene futnia a 10 perces kompenzációnak, ezért célszerű lenne kikapcsolni (OLED754 először 12 óra folyamatos üzem után dobja fel az ablakot, 'most' vagy 'később' választási lehetőséggel, ha későbbet választjuk, akkor még 2 óra múlva már olyan ablakot dob, ahol csak 'most' lehetőség van, persze miután kikapcsolt, azonnal visszakapcsolható).
Ezen túlmenően HDMI forrásnál, aktivitás hiányában a 15. percben bekapcsol a Philips OLED-ek képernyővédője, míg pl. a C1-nél csak az ASBL aktivizálódik. -
b3Ro
senior tag
válasz
access_denied #66526 üzenetére
Rendben van
-
b3Ro
senior tag
válasz
Pont ma vettem én is egy Philip 48 806-et a PanaGZ950 mellé.
-
paatrick
őstag
válasz
Nekem ha 4 órán át ugyanaz a csatorna megy, tehát a távirányítóhoz se nyúlok akkor írja hogy akkor ő most magától kikapcsol, de ha lenyomom hogy ok akkor megy még 4 órát
bár ez LG.
-
blakey
titán
válasz
Akkor szól amikor kimarad 1-1 frissítés, nálam 1,5 év alatt épp ma volt a második ilyen, hogy szólt, egyébként simán lemegy kikapcsolás után.
-
Taurimod01
csendes tag
válasz
access_denied #66244 üzenetére
Sziasztok, jöv héten ha minden jól megy, érkezik egy 48C1, Kizárólag, PS5 mellé vettem, monitornak. Érdemes bejáratni pár hét SDR tartalommal, vagy egyből tolhaton rá a statikus tartalmakra?
-
anrab
addikt
válasz
access_denied #66241 üzenetére
Nekem is 15 vagy még több órát megy. Egész nap tv.
Néha este egy kölcsönzött film vagy hbo go.
Egy éves semmi nem látszik a logók helyein.
Kb. 12 óra folyamatos használatnál szól hogy frissíteni szeretne. Ezt azt hiszem egyszer el halaszthatod. Egyébként 4 óra össz használatonként kikapcsoláskor lefut az automatikus pixel frissítés.
Ja, 65"855 -
lala666
őstag
válasz
access_denied #66241 üzenetére
A tapasztalatomat írtam.
Logó védelem magasra,képernyő mozgás be.
És c7 em is volt abban nem voltak ilyen védelmek, de nem ègett be. -
lala666
őstag
válasz
access_denied #66236 üzenetére
Én is annyi órát használom, 3.oledem van még egybe sem égett bele a logó.
-
törölt tag
válasz
access_denied #66236 üzenetére
Mi menne rajta 15-16 órában?
Ha ebben statikus elemek is vannak (pl. csatornalogó), akkor én LCD-t választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest