- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
meliska73 #75228 üzenetére
Válaszolok itt: a netes fórumoknak van olyan hatása, hogy elkezd fölösleges dolgokon is agyalni az ember. Számomra az UV is ide tartozik, hacsak nem süti rendszeresen órákon át a nap a tévét.
Közben viszont lehetnek olyan hibái vagy tulajdonságai egy tévének, amire nem is gondolsz ha nincs gyakorlatod a témában, de zavarnak. Ezek vásárlás után derülnek ki, amitől két héten belül el lehet állni ha online történt, épp az ilyenek miatt. Szerintem érdemes nagyvonalakban utánanézni (ill. a konkrét elvárások szerint is, ha vannak), aztán megvenni a szimpatikus modellt, akár OLED, akár nem.
-
törölt tag
válasz
meliska73 #75209 üzenetére
Nem, az értékek az élettartam alatt összeadódnak. Ha az 5+ év alatt játszanál rajta 1000+ órát is valamivel amin van állandó HUD, akkor szerintem már necces lenne az OLED.
Azt nem tudom megmondani, hogy hol a határ. Nálam 200 óra körül lehet a legtöbb idő, amit egy játékkal töltöttem, az pedig meg se kottyan neki. Én így a pixelshiftet és logo dimminget is kikapcsoltam.
-
törölt tag
válasz
meliska73 #75204 üzenetére
Ilyentől nem ég be.
A magas fényerejű piros(as) statikus elemek jelentik a legnagyobb kockázatot, de sokszáz óra után. Attól ne félj, hogy játszol 6 vagy akár 16 órát és ottmarad a HUD. Image retention van (amikor kis ideig még látszik a fényes elemek körvonala), én ezt is alig néhányszor értem nyomon a tieddel egyező használat mellett.
A mai játékokra amúgy is egyre kevésbé jellemző a statikus HUD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- World of Tanks - MMO
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest