Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
csucsu54
üzenetére
Márkahűség is fontos lehet. De aktuáls árak mellett én az AG8-on is elgondolkodnék, és ha patent a panel, akkor hozzá +3 év Sony gari. AG9 érdekelne igazán (ász felkonvertálás, center speaker acoustic surface, dolby vision day/night), de én tévére annyit a ma elvárható élettartam mellett nem adok. Majd, ha egy utópiában újra japánok felügyelik a panel és elektronika gyártást, akkor talán.
-
válasz
csucsu54
üzenetére
55FZ800 és 65FZ950 (ehhez legalább normális távirányítókat adtak, kicsi okos tapizóst és nagy fémházas világítóst) van a tulajdonomban és sok sportot nézek.
Jól járhatsz az FZ800-al, viszont ugye az FZ sorozatban még nincs Dolby Vision.Szerk.: Mivel 65-ös méretben egy árban vannak, mindenképpen a GZ950-et javaslom! Most 600 mindkettő.
-
daneel_hu
addikt
válasz
csucsu54
üzenetére
"Szia!Végül is melyik oledet vetted meg a plazma helyére,milyen a mozgásmegjelenítés a sport adásoknál,a foci mérkőzéseknél a sok zöld nem okoz majd gondot!?"
Mindegyiknek jó már a mozgása, feltéve ha egy sample and hold masinát jó mozgásmegjelenítésűnek lehet nevezni.
(számomra a plazma sokkal jobb ebből a szempontból)
Még nincs róla a topikban konszenzus, de Philips, Sony, Pana jó mozgással bír, LG-nél pedig a C9 és az annál drágább modellek. (B9 pár tag szerint gyengébb, - szerintem is -, de nincs ebben egyetértés)Sportközvetítések zöme 50/60 fps... ott nem kell még interpoláció sem.
-
salapp
addikt
válasz
csucsu54
üzenetére
Ja, GZ950, nekem semmi bajom a mozgással, viszont imádom, hogy nem vibrál, mint a neoPDP csinálta. És - bár ettől is féltem - ez a típus nem fűt, mint a plazmák. Viszont én sportot, tévéműsort nem nézek rajta, sajnálom szegényt. Néha műholdas adások (arte, 3Sat, ZDFinfo főleg - a logók ezeken általában áttetsző fehérek). Játszani sem. Szóval én neked nem vagyok jó mérce, olyat kérdezz, aki mindenre ezt használja.
A táv kőkorszaki (majdnem ugyanaz a gomb kiosztás, mint a hét éves plazmáén volt), én így szeretem. A menü kinézete a kilencvenes években ragadt, de én igazából megjelenítőként használom, arra tökéletes.
A 720p régebbi filmek is elég jól néznek ki rajta (2,5 m). Szerintem nem bánnád meg, ha amúgy is Panát keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor