- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
Feenyx #103893 üzenetére
Valószínűleg 'image retention' vagy egyéb átmeneti kijelző vezérlési hiba okozta, az automata kompenzáció (4 üzemóránként) javította. Így már nem kell indítani a maradékkép törlést. A fényerő Philips-en 'OLED kontraszt'.
- Beállítások > Általános beállítások > Javított > OLED képernyő-beállítások
> Helyi kép védelme legyen 'magas'-ra állítva.
Ha esetleg szükség lesz rá és az automata kompenzáció nem javít, akkor:
Maradékkép törlése: Beállítások > Általános beállítások > Javított >
OLED képernyő-beállítások > Maradékkép törlése. -
alaves
addikt
válasz
Feenyx #103888 üzenetére
SDR-ben a fényerő mekkorára van állítva? Van-e olyan játék, ami nagyon sokat ment és azon helyen van olyan formájú statikus elem? [link] Ezen, hogy néz ki pl. 5, 15, 30 %-on?
Indíts 2-3x 1 órás 'maradékkép törlése'-t. Ha valamilyen inhomogenitás, akkor van egy kis esély, hogy jobb legyen. Ha beégés, akkor ez így marad, nem lehet javítani. -
mcwolf79
veterán
válasz
Feenyx #76626 üzenetére
Nekem Philips van , és szerintem teljesen rendben van . Én is 95 %-ban játékra használom , és teljessen meg vagyok elégedve. Sógornak C1 van , és nem látok különbséget a kettő közt .
Annyi , hogy én Alzáról meg tudtam venni akciósan a 65”-at 460000-ért , tehát nálam nem volt kérdés , hogy mit vegyek.
Plussz annyi , hogy Philips-re még nem jött frissítés , hogy tudja a 4K/120 hz-et. Tehát csak 60 hz-en tudja a DV-t és a fullos beállításokat 4K -t. Kérdés , hogy mennyire tudsz élni a 120 hz nélkül . Akkor kellhet , ha olyannal játszol ami tudja a 120 fps -t ( Fortnite, COD, stb.) , és szeretnéd is használni a 120 fps -t. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest